Bekijk alle testimonials

Rani V
Groupon

Aangenaam verrast, op deze manier kan je shoppen bij je favoriete winkels en toch geld besparen! Bij aanmelding ontvang je meteen 7,50 euro op je account. Ik kijk er naar uit om te shoppen! Fantastisch

Imke R
Groupon

Zeer aangenaam positief verrast door deze website. Als je je aanmeldt krijg je meteen een bedrag ter waarde van 7,50 op je account gestort. Zeer fijn dat je geld kan terug krijgen door aankopen te doen. en tis zeer fijn op cash back deals

Neal S
Groupon

Zeer aangenaam positief verrast door deze website. Als je je aanmeldt krijg je meteen een bedrag ter waarde van 7,50 op je account gestort. Zeer fijn dat je geld kan terug krijgen door aankopen te doen.

Natassia B
Groupon

Heb al een paar euro bespaard op meerdere aankopen. Zelfs voor een betaling met cadeaubonnen krijg ik nog geld. Het is vooral leuk dat je bij al je aankopen van bekende en nieuwere winkels geld kunt verdienen.

Pascal W
Groupon

Door middel van aankopen bij je favoriete webshop er nog wat bij verdienen,is ideaal in deze moeilijke financiele periode.Niets is nog evident,maar met CashbackDeals verdien je een aangename duit en stoot je op allerhande mooie deals.

Idm
Groupon

leuke extra als je veel online shopt. het lijkt allemaal niet veel, een paar procent per bestelling, maar alle kleine beetjes samen maken het soms wel de moeite. Ook is de site interessant om op de hoogte te blijven van nieuwe aanbiedingen,

Steve W
Groupon

Cashbackdeals.be is een super app die je snel en eenvoudig geld doet verdienen met veelverschillende manieren? Het is top! Gewoon al voor de inschrijving krijg je 7,50 eur!!! Zeker een aanrader! +++++

Barend M
Groupon

Dank u, cashback, dank zij jullie heb ik een mooie korting ontvangen. Farmaline was ook zo attent en vriendelijk mij een mooie uitleg te geven over een product dat ik bestelde. Dus... Casback en Farmaline vriendelijk bedankt.

Sophie
Groupon

Cashbackdeals is een aanrader voor iedereen die graag shopt. Je blijft op de hoogte van promoties, je kan je mening delen via het online panel, en je verdient een centje bij via het kliksysteem. Kortom, een super leuke site!

Jasmien W
Groupon

Ik ben zeer tevreden dat ik deze site heb leren kennen. Ik kan vrijuit mijn mening geven en leer nieuwe sites kennen. Je krijgt aanbiedingen en promoties. Je kan er aankopen doen en krijgt zelfs kortingen. En verdient er zelfs een centjes mee!

Tom D
Groupon

Leuke manier om via betaalde clicks en het invullen van enquetes een heel klein bedrag te sparen.
Vooral met het invullen van enquetes kan je je spaarpotje op cashbackdeals aandikken. Betrouwbare site en met een beetje geduld kan je goed sparen.

Deborah N
Groupon

geweldige site om van uit je luie zetel geld te verdienen.hoef je niet veel voor te doen en geld verdienen was nog nooit zo makkelijk. en als je dan al eens dingen online koop kan je ook nog eens geld terug krijgen van je aankoopbedrag.

Nele B
Groupon

super site zo heb ik al 18.80 CashCoins gespaard, dit is nog niet zo veel maar wel als je het nog maar 3 maanden doet :) alleen maar positieve commentaar over deze site . Ik ben zo blij dat ik deze site heb ontdekt :)

Daisy
Groupon

Bedankt voor de hele leuke site voor te sparen en ook aanbiedingen je moet geduld hebben en je wordt beloond voor de CashCoins en het leukste van de site is die app Alert.Ik doe het heel graag kijk elke dag naar die site voor meer te kunnen verdienen

Natacha V
Groupon

Wat ben ik blij dat ik Cashbackdeals heb ontdekt! Ik ben altijd op de hoogte van promoties, kan mijn mening delen en word er nog voor betaald ook! Wat wil je nog meer? Cashbackdeals is een echte aanrader!

  mazoutaanbod.be
Close
tot 4,00% CashCoins
€5,- korting op jouw aankoop bij Farmaline.be
Code:WELKOM2018
visit register click click