ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
FR Français Help

Kortingscodes & acties

Shoppen met korting

Wij helpen jou graag bij het vinden van de beste acties en kortingscodes bij online shops. Als je bent aangemeld bij Cashbackdeals.be profiteer je met onze kortingscodes & speciale acties nog eens extra, bovenop de korting die je standaard van Cashbackdeals.be ontvangt op je online aankopen. Dat is dus dubbel zoveel korting!

Hoe krijg je extra korting met kortingscodes & speciale acties?

Bespaar met onze kortingscodes & acties het hele jaar door extra op het aankoopbedrag, laat je bestelling gratis verzenden of profiteer van andere topacties!

 • 1

  Stap 1: Meld je aan en krijg extra korting!

  De kortingscodes & acties op CashbackDeals.be zijn voor iedereen toegankelijk, maar alleen als je bent ingelogd op CashbackDeals.be profiteer je van extra korting. Meld je gratis aan en bespaar dubbel zoveel! Je profiteert niet alleen van onze kortingscodes en speciale acties, maar je krijgt daar bovenop ook nog eens de standaard cashback van CashbackDeals.be. Ben je al aangemeld bij CashbackDeals.be? Zorg dan altijd dat je bent ingelogd op CashbackDeals.be voordat je bij één van de aangesloten webshops een aankoop doet. Alleen dan ontvang je de cashback van CashbackDeals.be.

 • 2

  Stap 2: Zoek je kortingscode of speciale actie

  Zoeken in het ruime aanbod kortingscodes en acties op CashbackDeals.be kan eenvoudig door de naam van de webshop, waarvoor je een kortingscode zoekt, in te vullen in de zoekbox bovenaan de pagina. Maar je kan ook gewoon je favoriete webshop zoeken in het overzicht van aangesloten webshops. Is er voor jouw webshop een kortingscode of speciale actie beschikbaar, dan staat dat aangegeven bij de informatie over de webshop.

 • 3

  Stap 3: Doe een aankoop en gebruik de kortingscode

  Heb je de kortingscode gevonden bij de informatie over de webshop? Klik op de button om de kortingscode of actie te bekijken. Kopieer de kortingscode, want deze moet je later bij het afrekenen in de webshop invoeren. Klik op de button om naar de webshop te gaan met cashback (zorg dat je bent ingelogd!), doe je aankoop in de webshop en plak bij het afrekenen de kortingscode in het daarvoor bestemde veld. De kortingscode wordt direct verwerkt bij het afrekenen in de webshop. De cashback die je van CashbackDeals.be krijgt, wordt binnen 48 uur in jouw persoonlijk account op CashbackDeals.be bijgeschreven.

Heb je nog vragen?
Lees onze uitgebreide FAQ's voor meer informatie over de kortingscodes & acties op CashbackDeals.be.

De voordelen van Cashbackdeals.be

Bij CashbackDeals.be profiteer je het hele jaar door van de meeste korting op je online aankopen. Bekijk ons uitgebreide aanbod van kortingscodes & acties, meld je gratis aan en krijg dubbel zoveel korting! 

Close
3,50% CashCoins
10% korting op alles bij Yourdecoration.be
Code:YDTT10
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
visit register click click