ONTVANG Tot 30,00% CASHCOINS ONTVANG Tot 30,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
FR Français Help

Smart Help service

Meer dan 80% van de vragen kunnen door het beantwoorden van onderstaande vragen direct voor je worden opgelost mocht je er toch niet uitkomen kun je via deze wizard contact met ons opnemen.

 • Wat zijn cashmails?
  Leden van CashbackDeals.be kunnen extra CashCoins verdienen door het klikken op acties en aanbiedingen in cashmails. Als je bent aangemeld, ontvang je dagelijks cashmails in je mailbox. Klik op de actie of aanbieding in de e-mail en je ontvangt 0,01 CashCoin in jouw account op CashbackDeals.be. Maak je gebruik van de actie door te shoppen bij de desbetreffende website, dan ontvang je tevens CashCoins voor jouw aankoop.
 • Hoe en wanneer ontvang ik CashCoins voor cashmails?
  Klik op de actie of aanbieding in een cashmail en ontvang CashCoins in jouw account. Je hoeft enkel te klikken op de afbeelding of link in de e-mail. Per cashmail ontvang je 0,01 CashCoin in jouw account op CashbackDeals.be. Deze vergoeding wordt automatisch (binnen 48 uur) toegevoegd aan jouw account op de dag dat jij op de afbeelding of link in de cashmail klikt (mits de geldigheidsduur van de actie niet is verlopen).
 • Hoeveel kan ik verdienen met cashmails?
  Voor het klikken op een cashmail ontvang je 0,01 CashCoin in jouw account (je kan slechts 1x per cashmail klikken en CashCoins ontvangen). Je ontvangt dagelijks één of meerdere cashmails in je mailbox. Maak je gebruik van de actie of aanbieding in de e-mail, dan ontvang je tevens CashCoins over jouw aankoop.
 • waar zie ik hoeveel ik heb verdiend met cashmails?
  in jouw account op cashbackdeals.be wordt bij 'mijn tegoed' zowel de cashback voor jouw aankopen getoond als de vergoeding voor cashmails. klik op 'toon mijn cashmails tegoed' onder het overzicht met jouw aankopen en de vergoeding voor de cashmails worden getoond.
 • ik wil geen cashmails meer ontvangen. hoe meld ik mij af?
  In jouw account op CashbackDeals kan je bij jouw gegevens aangeven welke e-mails je van ons wilt ontvangen. Meld je af voor CashMails, sla je wijziging op en je bent per direct uitgeschreven voor CashMails. Je kunt de CashMails dan nog steeds via de online inbox lezen. De CashMails zullen maar een bepaalde tijd op de site staan dus zorg dat je dagelijks jouw online inbox controleert om zo geen CashCoins mis te lopen.

Staat jouw vraag er niet bij? Klik op een van onderstaande onderwerpen om jouw vraag te beantwoorden

ONTVANG Tot 30,00% CASHCOINS ONTVANG Tot 30,00% CASHCOINS
visit register click click