ONTVANG 4,00% CASHCOINS Sacha

Smart Help service

Meer dan 80% van de vragen kunnen door het beantwoorden van onderstaande vragen direct voor je worden opgelost mocht je er toch niet uitkomen kun je via deze wizard contact met ons opnemen.

 • Waarom is CashbackDeals.be opgericht?
  De missie van CashbackDeals.be is om iedereen de mogelijkheid te bieden om slimmer te shoppen. Wij bieden kennis, meerwaarde en begeleiding bij online aankopen. Je kan tegen zeer gereduceerde prijzen online aankopen doen, met de korting van CashbackDeals.be bij de aangesloten webshops, de kortingscodes en speciale acties.
 • verkoopt cashbackdeals.be zelf ook producten?
  nee, cashbackdeals.be verkoopt zelf geen producten. wij geven alleen korting op producten van aangesloten webshops. cashbackdeals.be verwijst je door naar de diverse webshops en de daadwerkelijke aankoop vindt daar plaats, dus niet op de website van cashbackdeals.be.
 • Wat doet CashbackDeals.be met mijn gegevens?
  De door jou verstrekte gegevens worden door CashbackDeals.be alleen gebruikt om korting te kunnen geven op jouw online aankopen en om jou op de hoogte te houden van de nieuwste acties met de CashbackDeals.be nieuwsbrieven en mailings. Daarnaast kun je deelnemen aan het online panel, in dat geval worden jouw gegevens gebruikt voor marktonderzoek.In deze onderzoeken werken we met geaggregeerde en anonieme gegevens om er zo voor te zorgen dat jouw privacy niet in gevaar komt. Bekijk voor meer informatie over de verwerking van persoonlijke gegevens onze privacyverklaring.
 • in welke landen is cashbackdeals.be beschikbaar?
  cashbackdeals.be is op dit moment alleen te gebruiken voor mensen die in België woonachtig zijn en een Belgische bankrekening hebben.
 • kan ik adverteren op cashbackdeals.be?
  ja. neem contact met ons op voor de mogelijkheden om te adverteren op cashbackdeals.be.

Staat jouw vraag er niet bij? Klik op een van onderstaande onderwerpen om jouw vraag te beantwoorden

Close
tot 5,25% CashCoins
Ontvang gratis kleding bij Body & Fit
Code:FREE
ONTVANG 4,00% CASHCOINS Sacha
visit register click click