ONTVANG 4,00% CASHCOINS Sacha

Smart Help service

Meer dan 80% van de vragen kunnen door het beantwoorden van onderstaande vragen direct voor je worden opgelost mocht je er toch niet uitkomen kun je via deze wizard contact met ons opnemen.

 • Hoe kan ik mijn tegoed laten uitbetalen?
  Je kan uitbetaling aanvragen als het totale tegoed in jouw account op CashbackDeals 25 CashCoins of meer bedraagt. In het totale tegoed worden alleen aankopen meegerekend die de status goedgekeurd hebben. Bij 'Uitbetalen' in jouw account kan je de wijze van uitbetaling kiezen: Uitbetalen in geld, op jouw CashabckCard of in cadeaukaarten. Je bent niet verplicht om jouw tegoed direct te laten uitbetalen zodra je het minimum uitbetalingsbedrag hebt bereikt. Je kan het ook laten staan in jouw account en pas bij een hoger bedrag laten uitbetalen. Tegoeden komen enkel te vervallen als je gedurende een aangesloten periode van meer dan 1 jaar niet actief bent geweest op CashbackDeals of in het geval van misbruik.
 • Worden er kosten in rekening gebracht als ik uitbetaling aanvraag?
  Nee, voor de uitbetaling van een tegoed op CashbackDeals worden geen kosten in rekening gebracht.
 • Is er een minimum uitbetalingsbedrag?
  Ja, er is een minimale uitbetalingsgrens. Uitbetalen in geld kan vanaf een goedgekeurd tegoed van 25 CashCoins. Voor tegoeden onder de 25 CashCoins kan geen uitbetaling worden aangevraagd.
 • Hoe betaalt CashbackDeals mijn tegoed uit?
  Tegoeden kunnen op 3 manieren worden uitbetaald, namelijk in geld, op jouw CashbackCard of in cadeaukaarten. Bij 'Uitbetalen' in jouw account kan je zelf kiezen op welke wijze je jouw tegoed wilt laten uitbetalen.
 • Ik heb een uitbetaling aangevraagd, maar mijn tegoed nog niet ontvangen. hoe kan dat?
  De termijn voor het verwerken van een uitbetalingsaanvraag is maximaal 30 dagen. Is deze termijn verstreken en is het tegoed nog niet bijgeschreven op jouw bankrekening? Neem dan contact met ons op en wij proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.
 • Hoe lang duurt het voordat ik het tegoed op mijn bankrekening heb staan?
  Uitbetalingsaanvragen worden door CashbackDeals binnen 30 dagen verwerkt. Binnen enkele dagen na verwerking van de aanvraag wordt het tegoed bijgeschreven op de bankrekening van de gebruiker.
 • Hoe lang duurt het voordat ik de bestelde cadeaukaart in huis heb?
  Je ontvangt na jouw bestelling een bevestiging met de levertijd van de cadeaukaarten. Gemiddeld worden alle cadeaukaarten binnen 10-15 werkdagen na bestelling verwerkt en per e-mail toegestuurd.
 • Kan ik de cadeaukaart ook cadeau geven?
  Ja, de cadeaukaart is overdraagbaar. De cadeaukaart wordt verzonden naar het e-mailadres dat bij ons bekend is. Na ontvangst van de cadeaukaart per e-mail kan de ontvanger deze zelf gebruiken of weggeven als cadeau. De unieke cadeaukaart code in de e-mail is slechts 1x te gebruiken.
 • Ik heb mijn bestelde cadeaukaart nog niet ontvangen. Wat kan ik doen?
  Cadeaukaart bestellingen worden binnen 10-15 werkdagen verwerkt en per e-mail toegestuurd door CashbackDeals.be. Controleer, als je de e-mail na enkele werkdagen niet hebt ontvangen, goed of deze niet in jouw Spam of Junk mailbox terecht is gekomen. Heb je de e-mail na 15 werkdagen niet ontvangen? Neem contact met ons op en wij zoeken het voor je uit.
 • De code van mijn cadeaukaart werkt niet. Wat kan ik doen?
  Probeer, als de unieke cadeaukaart code niet kan worden geactiveerd bij een aankoop in de betreffende webshop, de code nogmaals in te vullen. Let goed op dat de code volledig correct wordt ingevoerd. Indien de code na correct invoeren niet wordt geaccepteerd, neem dan contact met ons op.

Staat jouw vraag er niet bij? Klik op een van onderstaande onderwerpen om jouw vraag te beantwoorden

Close
tot 5,25% CashCoins
Krijg tot 20% korting op gezonde snacks bij Body & Fit
Code:SNACK
ONTVANG 35,00% CASHCOINS NordVPN
visit register click click