ONTVANG Tot 30,00% CASHCOINS ONTVANG Tot 30,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
FR Français Help

Smart Help service

Meer dan 80% van de vragen kunnen door het beantwoorden van onderstaande vragen direct voor je worden opgelost mocht je er toch niet uitkomen kun je via deze wizard contact met ons opnemen.

 • Wat is CashbackDeals.be?
  CashbackDeals.be geeft CashCoins voor jouw online aankopen. Als je naar CashbackDeals.be gaat, op één van de links van de aangesloten webshops klikt en daar een aankoop doet, betaalt CashbackDeals.be een deel van jouw aankoopbedrag terug in CashCoins. Hiervoor moet je wel lid zijn van CashbackDeals.be. Het lidmaatschap is gratis. Er zijn geen verdere verplichtingen aan het lidmaatschap verbonden en je betaalt niet meer als je via CashbackDeals.be koopt. je kan zelfs nog meer korting krijgen met kortingscodes en speciale acties. Bij de aangesloten webshops op CashbackDeals.be staat aangegeven of er een kortingscode of speciale actie beschikbaar is. Verdien nog meer met CashbackDeals.be door vrienden uit te nodigen om ook lid te worden en door het invullen van prijsvragen en enquêtes.
 • Moet ik mij aanmelden bij CashbackDeals.be om CashCoins te krijgen?
  Ja, om CashCoins te krijgen moet je zijn aangemeld bij CashbackDeals.be. Aanmelden is gratis en er zijn geen verdere verplichtingen aan het lidmaatschap verbonden. Zonder aanmelding kunnen wij niet registreren wie de aankoop heeft gedaan en is het niet mogelijk om de CashCoins aan de juiste persoon toe te wijzen. Ben je nog niet aangemeld? Klik hier om je aan te melden. Voor het gebruik van de kortingscodes op CashbackDeals.be is aanmelding niet noodzakelijk.
 • Wat kost aanmelden bij Cashbackdeals.be?
  Aanmelden bij Cashbackdeals.be is gratis. er zijn geen verdere verplichtingen aan het lidmaatschap verbonden en na aanmelding krijg je van Cashbackdeals.be direct CashCoins op je online aankopen.
 • Hoe kan ik mij aanmelden?
  Meld je hier aan voor CashbackDeals.be of klik op de link om je aan te melden bovenin het scherm. Je ontvangt van CashbackDeals.be een bevestiging van jouw aanmelding per e-mail. Klik op de link in deze e-mail om jouw aanmelding definitief te maken. Daarna kan je direct shoppen met CashCoins!
 • Waarom moet ik mij aanmelden?
  Door het aanmelden/inloggen bij CashbackDeals.be kunnen wij registreren wanneer jij een aankoop doet. Hierdoor weten wij hoeveel CashCoins wij moeten bijschrijven in jouw account op CashbackDeals.be.
 • Wat doet CashbackDeals.be met mijn gegevens?
  De door jou verstrekte gegevens worden door CashbackDeals.be alleen gebruikt om korting te kunnen geven op jouw online aankopen. Ook houden wij je op de hoogte van de nieuwste acties met de CashbackDeals.be nieuwsbrieven en mailings. Daarnaast kun je deelnemen aan het online panel, in dat geval worden jouw gegevens gebruikt voor marktonderzoek. In deze onderzoeken werken we met geaggregeerde en anonieme gegevens om er zo voor te zorgen dat jouw privacy niet in gevaar komt. Bekijk voor meer informatie over de verwerking van persoonlijke gegevens onze privacyverklaring.
 • Ik woon buiten België. Kan ik gebruik maken van CashbackDeals.be?
  Nee, je kan alleen gebruik maken van CashbackDeals.be als je in België woont en een Belgische bankrekening hebt.
 • Wat is het verschil tussen shops, kortingscodes en acties?
  CashbackDeals.be geeft CashCoins voor online aankopen bij de aangesloten webshops. De CashCoins ontvang je in jouw account op CashbackDeals.be, nadat jouw aankoop is goedgekeurd door de webshop. Kortingscodes en acties daarentegen geven direct korting bij het plaatsen van jouw bestelling in de webshop. Je voegt bijvoorbeeld een kortingscode toe in het bestelproces en de korting wordt direct verrekend. Je betaalt dan de aankoopprijs minus de korting. Als CashbackDeals.be beschikt over een kortingscode of speciale acties bij één van de aangesloten webshops, vermelden we dat bij de betreffende webshop op de website. Zo kun jij profiteren van nog méér voordeel!
 • Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe acties?
  meld je aan bij CashbackDeals.be en wij houden je met onze nieuwsbrieven en e-mails op de hoogte van nieuwe webshops, kortingscodes en speciale acties. zo mis je niks en profiteer je van de meeste korting!

Staat jouw vraag er niet bij? Klik op een van onderstaande onderwerpen om jouw vraag te beantwoorden

ONTVANG Tot 30,00% CASHCOINS ONTVANG Tot 30,00% CASHCOINS
visit register click click