ONTVANG 2,85% CASHCOINS fonQ
Meld je aan en ontvang direct 7,50
FR Français Help

Smart Help service

Meer dan 80% van de vragen kunnen door het beantwoorden van onderstaande vragen direct voor je worden opgelost mocht je er toch niet uitkomen kun je via deze wizard contact met ons opnemen.

Staat jouw vraag er niet bij? Klik op een van onderstaande onderwerpen om jouw vraag te beantwoorden

Top 10 veelgestelde vragen

 • ik wil mijn gegevens wijzigen. hoe doe ik dat?
  log in op cashbackdeals.be en ga naar jouw account. daar kan je jouw persoonlijke gegevens en inloggegevens wijzigen.
 • wat is 'mijn account' en waar vind ik het?
  als je je aanmeldt op cashbackdeals.be maken wij een account voor je aan. hierin staan onder andere jouw persoonlijke gegevens en een overzicht van jouw opgebouwde tegoed. je kan hier ook jouw gegevens wijzigen en uitbetaling van het tegoed aanvragen. log in op cashbackdeals.be om jouw account te bekijken of klik, als je reeds bent ingelogd, op mijn account rechtsboven in het scherm.
 • ik wil geen cashmails meer ontvangen. hoe meld ik mij af?
  In jouw account op CashbackDeals kan je bij jouw gegevens aangeven welke e-mails je van ons wilt ontvangen. Meld je af voor CashMails, sla je wijziging op en je bent per direct uitgeschreven voor CashMails. Je kunt de CashMails dan nog steeds via de online inbox lezen. De CashMails zullen maar een bepaalde tijd op de site staan dus zorg dat je dagelijks jouw online inbox controleert om zo geen CashCoins mis te lopen.
 • Is er een minimum uitbetalingsbedrag?
  Ja, er is een minimale uitbetalingsgrens. Uitbetalen in geld kan vanaf een goedgekeurd tegoed van 25 CashCoins. Voor tegoeden onder de 25 CashCoins kan geen uitbetaling worden aangevraagd.
 • hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?
  log in op cashbackdeals.be en ga naar jouw account. daar kan je bij jouw persoonlijke gegevens het wachtwoord wijzigen. sla de wijzigingen op en je kunt het nieuwe wachtwoord direct gebruiken.
 • Hoe kan ik mijn tegoed laten uitbetalen?
  Je kan uitbetaling aanvragen als het totale tegoed in jouw account op CashbackDeals 25 CashCoins of meer bedraagt. In het totale tegoed worden alleen aankopen meegerekend die de status goedgekeurd hebben. Bij 'Uitbetalen' in jouw account kan je de wijze van uitbetaling kiezen: Uitbetalen in geld, op jouw CashabckCard of in cadeaukaarten. Je bent niet verplicht om jouw tegoed direct te laten uitbetalen zodra je het minimum uitbetalingsbedrag hebt bereikt. Je kan het ook laten staan in jouw account en pas bij een hoger bedrag laten uitbetalen. Tegoeden komen enkel te vervallen als je gedurende een aangesloten periode van meer dan 1 jaar niet actief bent geweest op CashbackDeals of in het geval van misbruik.
 • waarom gebeurt er niets als ik klik op de link naar een webshop?
  de website van de aangesloten shop opent in een nieuw browservenster. kijk in de balk onderin het scherm of de webshop is geopend. is de website niet geopend in een nieuw browservenster, dan komt dat waarschijnlijk doordat er een pop-up blocker is geïnstalleerd op je pc. verwijder de pop-up blocker in je browser of voeg www.cashbackdeals.be toe aan 'vertrouwde websites'. tegenwoordig hebben ook veel toolbars een ingebouwde pop-up blocker, zoals sommige versies van de google toolbar. zet de pop-up blocker in de toolbar uit om gebruik te kunnen maken van cashbackdeals.be
 • Hoe betaalt CashbackDeals mijn tegoed uit?
  Tegoeden kunnen op 3 manieren worden uitbetaald, namelijk in geld, op jouw CashbackCard of in cadeaukaarten. Bij 'Uitbetalen' in jouw account kan je zelf kiezen op welke wijze je jouw tegoed wilt laten uitbetalen.
 • ik ben mijn wachtwoord vergeten. wat nu?
  vraag hier een nieuw wachtwoord aan. vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail van ons met daarin een link. let op: het opgegeven e-mailadres moet hetzelfde zijn als het e-mailadres dat is geregistreerd in jouw profiel op cashbackdeals.be. klik op deze link en maak een nieuw wachtwoord aan. in jouw account op cashbackdeals.be kan je op elk gewenst moment je wachtwoord wijzigen.
 • Hoeveel kan ik verdienen met cashmails?
  Voor het klikken op een cashmail ontvang je 0,01 CashCoin in jouw account (je kan slechts 1x per cashmail klikken en CashCoins ontvangen). Je ontvangt dagelijks één of meerdere cashmails in je mailbox. Maak je gebruik van de actie of aanbieding in de e-mail, dan ontvang je tevens CashCoins over jouw aankoop.

Mijn vraag staat er niet tussen

Neem contact met ons op

Close
3,50% CashCoins
10% korting op bestellingen bij KAISER + KRAFT
Code:K10BEQ1V
ONTVANG 2,00% CASHCOINS Groupon Shopping
visit register click click