ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com

Over CashbackDeals.be

Over Cashbackdeals.be en Orangebuddies

Over CashbackDeals.be

CashbackDeals.be is een cashback website waar je korting krijgt op online aankopen en op diverse manieren CashCoins kunt sparen. CashbackDeals.be is onderdeel van online mediabedrijf OrangeBuddies Media.

Hoe werkt CashbackDeals.be?

Bij CashbackDeals.be ontvang je heel eenvoudig extra kortingen bij het online shoppen. Via de meer dan 2342 aangesloten webshops biedt CashbackDeals.be korting op miljoenen producten, van kleding en schoenen tot vakanties, meubels en elektronica. Ook kan je op diverse andere manieren op de website en in de CashbackDeals.be App CashCoins sparen, bijvoorbeeld met e-mails lezen, vrienden uitnodigen, spellen spelen en aanbiedingen delen. Aanmelden bij CashbackDeals.be is geheel gratis, zonder verdere verplichtingen.

Met CashbackDeals.be willen wij jou de beste & meeste voordelen bieden bij het online winkelen. Als je je (gratis) registreert als lid van CashbackDeals.be, profiteer je van de volgende voordelen:

  • Cashback korting bij online aankopen
  • Extra korting op miljoenen producten met kortingscodes & speciale acties
  • CashCoins sparen voor cadeaubonnen of cash
  • Nodig vrienden uit en ontvang een vriendenbonus

Onderdeel van OrangeBuddies Media

CashbackDeals.be is één van de cashback websites van OrangeBuddies Media, een online mediabedrijf dat sinds de oprichting in 2009 is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. Met meer dan 100 cashback websites in Europa. OrangeBuddies is gespecialiseerd in online cashback & loyalty portals met als doel toegevoegde waarde te bieden voor zowel consumenten als adverteerders.

 

ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
visit register click click