Unigro Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Unigro

Bij Unigro bestel je online met korting alles voor in en om het huis

Bestel alles voor in en om het huis onder één dak bij Unigro. Unigro is een postorderbedrijf gespecialiseerd in wooninrichting met een zeer ruim assortiment. Je kunt hier terecht voor meubelen, huishoudelijke apparaten, televisies, computers, navigatiesystemen, camera's, tuinartikelen, speelgoed, verzorgingsproducten, erotica, gsm en meer. Bij Unigro ben je verzekerd van een goede service met levering aan huis, montage en diverse betaalmogelijkheden.

Unigro Beoordelingen

Brigitte Janssen  | 06/03/19  20:25:06 | Winkelbeoordeling :
het aanbod van Unigro is vrij groot.ik heb pas een bestelling geplaats en heb deze vandaag ontvangen.de kwaliteit van de produkten is zeer goed.de service is ook goed en snel. ik zal in de toekomst zeker meer bestellingen plaatsen
Rudi meeus  | 22/02/19  09:10:43 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al zeker 25 jaar klant bij Unigro en ben nog steeds tevreden met hun aanbod !! Wel 1 min puntje ( verzendkosten zijn vrij hoog ) Onlangs nog een, bestelling geplaatst , en snel en netjes ontvangen ! Voor mij persoonlijk een welverdiende 10/10 Mvg Rudi
Celine Naert  | 21/01/19  10:52:43 | Winkelbeoordeling :
zeer goedkope en interessante site heb er bijna al mijn meubels gekocht en ben zeer tevreden.zowel van de kwaliteit en de snelle levering is echt een aanrader voor elk wat wils.echt top groetjes kristof
Jeanine Van Goubergen  | 15/01/19  10:49:58 | Winkelbeoordeling :
Heb in het verleden meerdere keren online bij Unigro besteld. De levering gebeurd altijd op de aangegeven datum. Heel goede service en prima kwaliteit van de waren! Ook terug zendingen gebeuren hier correct.
Daisy Neef  | 10/01/19  08:31:47 | Winkelbeoordeling :
Een superleuke webshop waar je een uitgebreid aanbod kan terugvinden. Je kan alles gemakkelijk en snel terugvinden, de website is zeer duidelijk. Kortom neem zeker eens een kijkje, de prijzen zijn ook zeer democratisch!
Ann Serneels  | 23/12/18  07:38:31 | Winkelbeoordeling :
Ik raad Unigro zeker niet aan.Achter je cashback kan je fluiten,als reden delen ze mee dat je valse gegevens door geeft.Leveren,vragen ze abnormaal hoge kosten!Ik begrijp niet dat site's met cashback deze nog mee op nemen en aanbieden aan hun klanten.
Cathy Selis  | 03/01/19  14:44:41 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede en vriendelijke service. Altijd snelle levering. Prijs kwaliteit zeer goed. Heel mooie keuze Veel en nuttige informatie over de producten. Heel veel catalogus die verstuurd worden naar de klant.
naert celine  | 19/12/18  10:37:52 | Winkelbeoordeling :
top website. word direct telefonisch geholpen en na bestelling 7 a 14 dagen later is het thuis geleverd. na een maand kan je het nog altijd terug sturen pas na deze maand moet je maar betalen. zal unigro zeker en vast aanbevelen aan vrienden en familie groetjes
Hendrik Vermeiren  | 09/12/18  12:57:04 | Winkelbeoordeling :
Unigro heeft een waaier van producten aan aantrekkelijke prijzen. Bovendien organiseren zij regelmatig toffe acties en gratis producten multimedia enzovoorts bij een bestelling, zelfs voor een klein bedrag.
ann serneels  | 19/11/18  09:43:38 | Winkelbeoordeling :
Ik raad Unigro ZEKER niet aan.Achter je cashback kan je fluiten,meer zelfs geven aan deze mensen door dat je al dan niet wetend valse gegevens door gegeven hebt.Onbetrouwbaar op alle vlakken en dus zeker geen aanrader.
Yolande Slosse  | 01/11/18  12:21:37 | Winkelbeoordeling :
Steeds goeie service goeie kwaliteit snelle levering en uitvoering uitstekend heb er al meerdere spullen gekocht aan o procent jkp maandelijks aflossing al jaren van diens in onze familie hopelijk bestaat de winkel webshop nog van lange duur
Youri Van Bockstaele  | 26/10/18  17:31:35 | Winkelbeoordeling :
Veel te lang wachten op bestelling niet echt positief voor mij klantendienst liet het ook afweten op verstuurde mails kreeg geen reactie terug op het verzoek ik vroeg ik heb deze dan stopgezet wnt opzij was de afbetaling wel ok maar niet echt duidelijk
Daisy Maekelberg  | 24/10/18  23:11:02 | Winkelbeoordeling :
Leuke online shop veel keuzes en kan achteraf betallen of via afbetaling. Verzendkosten komen er altijd bij is minder leuk maar wel vaak snelle levering betrouwbare site.ik heb hier al vaak dingen.besteld je krijgt ook soms gratis producten.
Briggitte Happe  | 07/10/18  16:14:53 | Winkelbeoordeling :
ik ken Unigro al van ik kind was door mijn ouders de kwaliteit en de prijzen zijn zo goed en de bestellingen die je doet zijn vlug bij u thuis geweldig ik kon het niet laten tegen mijn buren en vrienden dit te vertellen
Natacha Aquino  | 25/09/18  21:43:32 | Winkelbeoordeling :
Zeer aangename deals voor een goede prijs, ook op afbetalen en valt super goed mee. Je kan er alles op vinden. Kijk geregeld op de site ben zeek tevreden en zal zeker weer wat bestelen bij jullie. Zeer goed.
Wendy Petitjean  | 11/08/18  15:28:45 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, goede prijs, goede kwaliteit. Klantendienst is goed bereikbaar en behulpzaam. Kledingstukken terug sturen die je niet passen of niet wenst is zeer makkelijk en terugstorting van je centen gebeurt snel en correct.
Joran De Maesschalck  | 11/08/18  19:59:41 | Winkelbeoordeling :
Verschillende aankopen gedaan bij unigro en nooit problemen gekend.overigens komen ze telkens met nieuwe acties na een aankoop. Ik kan alleen maar positief zijn over de site en een aanrader voor de meest uiteenlopende onderwerpen
Gilbert Jespers  | 11/08/18  11:43:35 | Winkelbeoordeling :
helemaal niet tevreden, omdat je om een probleem op te lossen je met aangetekende brieven moet werken en dat bevordert helemaal niet het vertrouwen dat je in dit bedrijf kunt stellen. Daarom slechte service
Wendy Vercammen  | 30/07/18  09:40:56 | Winkelbeoordeling :
Snelle en correcte levering. Vriendelijke mensen. Bestellingen worden correct afgehandeld. Prijs kwaliteit is super! Je vindt hier alles wat je nodig hebt aan betaalbare prijzen
patricia hoste  | 25/07/18  19:59:47 | Winkelbeoordeling :
Wat ik gekocht heb was heel goed, enkel het gratis geschenk liet op zich wachten, na 3 mails en een bericht via fb een antwoord en nazending van het geschenk . Daardoor is het bij mij niet zeker of ik nog zal aankopen.
Jurgen  | 18/07/18  08:48:52 | Winkelbeoordeling :
de unigro.com website is heel overzichtelijk en bevat vele productgroepen onderverdeeld in categorien. Steeds vlot raadpleegbaar en meestal een goede prijs alhoewel het toch raadzaam is om te vergelijken.
Anja Goor  | 24/06/18  09:33:10 | Winkelbeoordeling :
Supersnelle levering, leuke aanbiedingen en voor ieder wat wils. De cataloog is ook leuk en overzichtelijk. Toch kunnen sommige dingen goedkoper teruggevonden worden op andere websites en zelfde of betere service.
David Timmers  | 21/06/18  21:42:17 | Winkelbeoordeling :
Toffe site. Veel keuze en verschillende prijzen. Voor ieder wat iets. Je kunt de zoekbalk gebruiken om sneller te vinden wat je wilt. Levering is ook goed van de goederen. Ik raad iedereen deze site aan.
Wendy Everaert  | 08/06/18  11:33:42 | Winkelbeoordeling :
Goede prijs kwaliteit en vlotte levering. Staan steeds paraat om info te geven. Groot assortiment en kwaliteitsvolle meubelen. Men kan op afbetaling kopen. Men vind er alles voor in de keuken ook. Goede kwaliteit van elektrische apparaten. Niet tevreden, dan krijg je je geld terug.
ann nevens  | 06/05/18  10:23:03 | Winkelbeoordeling :
snelle levering, goede service,vriendelijke bezorger wel soms beetje duur maar ge moet de deur niet uit das het voordeel wel beetje weinig keuze vind ik tegen in begin als ik er kocht de verzendkosten zouden ook wat goedkoper mogen zijn
Pieters tiny  | 29/04/18  18:45:36 | Winkelbeoordeling :
Shop met mooie spullen en correcte prijzen. Levering gaat heel vlug en super goeie communicatie. Kwaliteit ook meer dan in orde. Proficiat en doe.zo verder. Ruime keuze aan leuke spullen en overzichtelijke shop
Bianca Van De Walle  | 16/04/18  20:56:54 | Winkelbeoordeling :
goede ervaringen gehad met unigro correct klantvriedelijk ...op tyd geleverd... technische dienst ook steeds bereikbaar en tof dat je op afbetaling iets kan kopen zodat de mensen die het niet breed hebben ook eens een duur kado kunnen geven aan hun kinderen
Filip Anthonis  | 11/04/18  11:02:17 | Winkelbeoordeling :
In de administratie kom je algauw wat papierwaren te kort, papier om te printen, schrijfwaren, mapjes enzovoorts. Dit alles kan ik in een paar klikken bestellen laten thuisbezorgen, met een korting bovendien, vlekkeloos en vlug!
Katja Gillaer  | 04/04/18  18:08:18 | Winkelbeoordeling :
Slaapkamer van de zoon gekocht bij unigro. Goede service, goede levering. Was simpel om in elkaar te zetten. Prijs en kwaliteit zijn dik in orde. We zullen in de toekomst nog bestellingen plaatsen bij unigro
Carolien Valkenburg  | 28/03/18  08:24:45 | Winkelbeoordeling :
Het is een leuke website en zeer overzichtelijk. Alleen de producten zijn niet altijd de meest modieus en trendy! Maar je kan er veel verschillende dingen bestellen naast kleding die soms echt handig zijn.
Claudia Goyens  | 10/03/18  14:56:24 | Winkelbeoordeling :
geweldige webwinkel. hier vind je allerlei meubelen, huishoudtoestellen zowel groot als klein, speelgoed, noem maar op. redelijk snelle levering en ook goed van kwaliteit. het voordeel bij deze webshop is dat je per mand kan betalen als je het hele bedrag niet in een keer kan of wil betalen.
Monika Dubicka  | 21/02/18  06:16:00 | Winkelbeoordeling :
Makelijk boodschap en alles wat staat op website is klopt altijd alles in orde. nooit probleem met leveren. Ik ga zeker veel keer aankoop doen bij deze website.
Jeroen Verheye  | 20/02/18  21:49:03 | Winkelbeoordeling :
Fantastische shop-ervaring. Alles netjes op tijd en volgens afspraak geleverd, elk artikel exact als beschreven. Nog eens mooie korting erbovenop. Ik kom hier zeker nog opnieuw. Aanrader! Dank je wel Unigro.
Alinda Thelosen  | 15/02/18  13:27:31 | Winkelbeoordeling :
betrouwbare site die een verscheidenheid aan producten heeft. de service is netjes en correct en beantwoorden al je vragen . de levering is snel en netjes verpakt. zeer content over unigro.de prijs staat in verhouding met de kwaliteit en ook de cashback werkt binnen de gestelde termijn
Tania Lapeire  | 12/02/18  09:34:07 | Winkelbeoordeling :
super winkel altijd vriendelijke medewerkers bij problemen krijg je correcte dienstverlening prijzen zijn super en op afbetaling is zeker een aanrader al meerdere aankopingen gedaan en steeds weer super tevreden zeker een aanrader
Michael Bow  | 07/02/18  17:39:33 | Winkelbeoordeling :
Bij deze wil ik het bedrijf Unigro zeer erg bedanken voor hun super vriendelijke service en ontvangst als het om aankopen van artikelen gaat op hun online website alle vragen worden onmiddellijk beantwoord en het zijn altijd correcte antwoorden.
Marc Gijsels  | 06/02/18  17:02:08 | Winkelbeoordeling :
Unigro heeft online een brede waaier aan producten zoals meubelen, decoratie, elektro Unigro is dé referentie bij uitstek om online te shoppen. U vindt bij ons een uitgebreide collectie meubelen, huishoudelektro, hifi, linnen, lichaamsverzorging, vrijetijdsproducten tot videogames en meer.
Angela Van Der Heijden  | 26/01/18  07:00:16 | Winkelbeoordeling :
Ik heb er al paar dingen gekocht en vind een goede site de prijs valt goed mee en de service is super heb er laast wasmachine besteld en kreeg netjes melding dat levering iets langer zou duren vanwege de grote vraag was niet meer in stock
Jos Snels  | 21/01/18  10:19:14 | Winkelbeoordeling :
altijd correct,goede prijs,,de bestelling word zeer snel geleverd met bpost, levering,zeer veel keuze,zeer veel gratis bij een bestelling met zeer veel reclame ,bij een defect snel een ander stuk om te vervangen,
Kim Wittebrood  | 27/11/17  19:28:07 | Winkelbeoordeling :
Heel tevreden van Unigro. Een koelkast besteld die netjes op de afgesproken dag werd geleverd. Ook namen ze het oude model weer mee, wat best handig is. Klantenservice is top en zoals ik al zei, ben ik zeer tevreden over zowel Unigro als over mijn koelkast. Een aanrader!
Kelly Vanhaeren  | 26/11/17  12:44:43 | Winkelbeoordeling :
al verschillende keren besteld en altijd alles gekregen op afgesproken tijdstip en in goede kwaliteit. klantendienst is ook super. zijn al jaren klant bij unigro en nog nooit een negatieve ervaring meegemaakt. zo verder doen
Rudi Van Der Snickt  | 08/11/17  08:40:22 | Winkelbeoordeling :
Reeds tweemaal tevreden online aankopen gedaan. Ik fijne is dat de bestelde goederen via Bpost verzonden wordt zodat je ingeval van afwezigheid je goederen in het postkantoor kunt afhalen. Via de Npost is dat wel een heel gedoe om et op te halen.
Ben Albrechts  | 25/10/17  08:55:51 | Winkelbeoordeling :
Ik bestelde online, betaalde via paypal, kreeg bevestiging dat het pakket er binnen 2-3 werkdagen zou zijn, en vanaf de dag na bestelling het pakket kon volgen in mijn klantenprofiel. Dit is niet zo en de klantendienst antwoord niet... Bedrag van de cashback klopt ook niet..
Sherida Refos  | 19/10/17  22:51:31 | Winkelbeoordeling :
Goeie webshop. Altijd goèd geholpen. Ik koop al bijna 3 jaren bij hun. Klantenservice is top! Vriendelijke leveranciers. Ik Koop graag van hun. Ook een goeie en redelijke afbetalingsplan. Voor mij prima webshop. Een aanrader
Kevin Missiaen  | 22/10/17  08:12:17 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al een paar dingen besteld via deze site en alles kwam zeer snel toe. De kwaliteit van het materiaal is ook perfect daar heb ik zeker niets op aan te merken. Het is ook handig dat je producten in meerdere maanden kan afbetalen.
Kerensa Techel  | 20/10/17  10:29:50 | Winkelbeoordeling :
Een heel overzichtelijke webshop, van de grootste kleerkast tot het kleinste aardappelmesje , perfect terug te vinden wat je precies zoekt. Aangenaam om af en toe reclame boekje thuis te ontvangen om er eens rustig door te bladeren. Mooie acties telkens weer.
Veronique Machiels  | 14/09/17  12:10:52 | Winkelbeoordeling :
Super gemakkelijk Als je gehele som kan geven doe je het maar ook optie in meer malen betalen.... je kan maa niet altijd volledige som geven dus vindt het heel interessant op deze manier en je moet ook niet naar de bank voor lening aan te gaan.
Anja Bollansée  | 11/09/17  21:35:48 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over de levering alsook de kwaliteit van het kunstgras. De prijs is zeker evenredig met de kwaliteit. De levering gebeurde zoals afgesproken en het pakket kwam netjes thuis aan. Ik heb hierover zeker geen klachten
viviane van oosterwijck  | 10/09/17  13:10:06 | Winkelbeoordeling :
Wat een vriendelijke En behulpzame mensen daar. Ze staan je onmiddelijk te woord met de hulp die jij verdiend. Ze hebben trouwens ook altijd heel mooie aanbiedingen. Ik vind hier steeds mijn slag, En winkel hier met plezier opnieuw.
Dirk Huygen  | 10/09/17  08:28:58 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk en snel online bestellen en betalen. En dit uit een groot assortiment van producten. Deze zijn makkelijk terug te vinden. De site is ook gekend voor zijn goedkope aanbiedingen en talrijke kortingen.
Nora Bouzarmat  | 06/09/17  11:10:58 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al vaker besteld bij unigro . Goede service , alles werd altijd goed geleverd geen beschadigde spullen . Nooit problemen gehad. Je kan ook in termijnen betalen wat soms erg handig kan zijn . De prijs is bij bv gsm's wel wat duurder dan andere webshops .
Natassia Barthel  | 21/08/17  14:59:01 | Winkelbeoordeling :
Een heel goeie winkel. Veel artikelen voor weinig geld en een prima helpservice zowel voor, tijdens als na de verkoop. Behalve het grote en uitgebreide aanbod heeft de unigro ook zeer bekwaam en vriendelijk personeel. Kortom ik ben een vaste klant.
sofie groleau  | 18/08/17  20:14:47 | Winkelbeoordeling :
heb goede ervaring met Unigro Ik heb er al meubels gekocht en de kwaliteit is prima is niks stuk gegaan en heb de kast nu toch al bijna 3j. Je kan on line ook leuke spulletjes kopen. Een prima service heel vriendelijke mensen
Milly Kok  | 15/08/17  16:17:33 | Winkelbeoordeling :
Unigro.be bied een brede waaier aan producten: verkoop van meubelen, decoratie, elektro en veel meer. Uitstekend om online te shoppen vanwege de variteit en prijs. Heeft vaak leuke aanbiedingen of cadeaux.
Chris Smets  | 11/08/17  12:36:25 | Winkelbeoordeling :
handige site wazr je zowat alles kan bestellen voor in huis ' tuin ' garage . als even gsm ' badlinnen je hebt er vele betaal en leverings mogelijkhedenb. vandzag bestelen kan morgen al geleverd worden ' zit je krap be kas dan kan je achteraf betalen in deeltjes . leuke handige site
Stef Abts  | 10/07/17  13:40:39 | Winkelbeoordeling :
Samen met Bol.com zowat de grootste leverancier en website voor online-aankopen. Gigantisch aanbod. Overzichtelijk ingedeeld zodat je niet snel de weg kwijt raakt. Levering gebeurt keurig en tijdig.
Natacha Aquino  | 23/06/17  12:10:47 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden, geen namaak, hele leuke ste kan je zowel van allles vinden tegen een redelijke prijs,snelle servies eerlijk leveren optijd meer kan ik niet zeggen top gewoon met vriendelijken groeten Aquinoo Natcha
Kadere Sagman  | 23/06/17  14:45:40 | Winkelbeoordeling :
Leveren snel achteraf betalen en hebben van alles ben echt tevreden , ik heb al heel veel gekocht ook op afbetalen ,kasten speeltafel matras logeerbed tafel masseerlaken gsm een waterkoker van alles is echt aangerade voor de armere mensen super xxx
Shana Blanckaert  | 22/06/17  18:06:46 | Winkelbeoordeling :
Heel gemakkelijk om online te bestellen en te betalen. Unigro is een van de goedkoopste dat ik ken, alleen jammer dat de kwaliteit dan minder is. Super dat je je pakketje na 1 dag al thuis krijgt + dat het gratis verzendingskosten zijn :)
Aurore Blondieau  | 16/06/17  07:07:53 | Winkelbeoordeling :
Beste, Unigro bestaat al jaren en is ook heel handig om iets kopen van achter uw computer ! Van klein artikels tot groot artikels de keuze is immens , met mogelijkheid om per maand je bedrag af te betalen,
Sonja De Buyser  | 14/06/17  16:28:01 | Winkelbeoordeling :
Al verschillende dingen besteld en geen spijt van gehad . Gemakkelijk de afbetaling ,maar ligt wel hoger van prijs dan ergens anders . Andere dingen dan soms niet . Komt meestal op de datum aan , zoniet word je verwittigd per brief
Anne-marie Vermeulen  | 12/06/17  10:37:17 | Winkelbeoordeling :
waardeloze webshop met aanbiedingen die eerst als bestelling bevestigd worden en dan een maand later door hen geannuleerd worden, zogezegd wegens onbeschikbaarheid...dit bericht/deze info kwam er slechts na veelvuldige herinneringsmails die ik hen stuurde
Anja De Sutter  | 11/06/17  19:26:28 | Winkelbeoordeling :
Super content.snelle levering.goede kwaliteit.fijn als het toch even niet meezit dat je het maandelijks kan afbetalen.men wordt altijd op de hoogte gebracht i.v.met de levering en men krijgt ook een herinnering als je iets moet betalen.super tevreden klant
Henk Vanneste  | 10/06/17  10:23:21 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke en duidelijke website, met als enigste mispuntje : Het ENORME reclameblok op de home pagina . Verder is de website zeer goed gecentreerd : als je de menupunten aanwijst, komt er een submenu met aanklikbare, duidelijk en beknopt omschreven items .
Andre KNUTS  | 10/06/17  10:16:08 | Winkelbeoordeling :
ik ben heel tevreden over unigro en over de snelheid van levering , als ik iets nodig heb zal ik regelmatig bij unigro besteelen ook de manier waarop is zeer interesant. ook de vriendelijkheid van de correspondenten aan de telefoon zijn zeer goed
Toon Van Zuijlen  | 29/05/17  06:55:22 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel om iets bij te bestellen. Altijd al een goeie ervaring en goede service. Ik had een keer een klein probleem maar de helpdesk reageerde heel snel. De winkel staat ook bekend voor zeer scherpe prijzen. Heel goed
Evy Jacobs  | 03/05/17  20:59:55 | Winkelbeoordeling :
Unigro zorgt ervoor dat je ze niet vergeet. Super vriendelijke en snelle klantendienst, zeer aantrekkelijke aanbiedingen, een mega enorm aanbod ( dus voor ieder wat wils en je moet maar aan iets denken en ze zullen het zeker wel hebben), snelle levering waarbij de goederen altijd goed beschermd zijn
Ingrid Vlamynck  | 13/04/17  15:11:09 | Winkelbeoordeling :
Leuke snufjes voor van alles en nog wat. Van electronische artikelen tot meubels, decoratie, hulpmiddelen,... hun textiel vind ik persoonlijk van goede kwaliteit. De elektrisch artikelen zijn ook veel duurder dan ergens anders. Wat wel leuk is zijn de geschenken die je bij je bestellingen krijgt
Ekaterina Drezglova  | 15/03/17  16:40:00 | Winkelbeoordeling :
Ik vind persoonlijk Unigro een heel goede webwinkel, je kan er van alles terug vinden! Van multimedia, beauty producten,huislinnen, meubelen en decoraties en nog zo veel meer!! Je kan ook maandelijks afbetalen. Er zijn spullen voor de allerkleinste tor de allergrootste en aan een goede prijs/ kwaliteit! Zeker een aanrader om te bezoeken!
caroline van eeghem  | 12/03/17  09:17:46 | Winkelbeoordeling :
zeer goede kwaliteit ,snelle levering,alles gemakkelijk te vinden op de site,een aanrader,ik ga binnenkort verhuizen,en schik alles wat ik nieuw nodig heb daar allemaal te bestellen en laten leveren,wat ook gemakkelijk is dat u kunt op afbetaling betalen,voor velen een must.
An Bekaert+pirotte  | 13/03/17  12:24:33 | Winkelbeoordeling :
we hebben een koelkast gekocht bij Unigro en we zijn er content mee, alleen de leveringstijd valt soms tegen. Ik zou zeker iemand aanraden hier iets te kopen, behalve een salon. je kan ook iets aankopen op afbetaling, per maand te betalen. wel gemakkelijk en ben je niet meteen veel geld kwijt.
Nermil Dogan  | 12/03/17  15:54:41 | Winkelbeoordeling :
Via dit medium wordt ik frequent op de hoogte gebracht van tal van interessante aanbiedingen, die ik nergens anders opmerk. Tot op heden heb ik al diverse nieuwe webwinkels met interessante promoties kunnen opmerken
Jean Marc Molein  | 02/02/17  13:51:17 | Winkelbeoordeling :
Reeds meerdere malen een aankoop gedaan en nog nooit een probleem gekend. Ze hebben ook veel mooie en goede producten in hun catalogus. tevens zijn er ook mooie gratis geschenken wanneer je de nieuwe catalogus krijgt. Ben zeer tevreden van Unigro.
Joke Seys  | 29/01/17  02:25:31 | Winkelbeoordeling :
Voor elk wat wils. Keuze tussen duizenden spullen van kleine accessoires, tot hightech media en allerhande meubels. Ook zeer gekend omdat producten op krediet kunnen worden gekocht. De meningen hierover zijn verdeeld, persoonlijk niet zo'n voorstander van.
Nora Heykes  | 11/01/17  20:04:26 | Winkelbeoordeling :
wij hebben al heel erg veel besteld via deze winkel en alles was altijd erg goed geregeld het werd thuis afgeleverd of we konden het afhalen in de winkel, alles was steeds voorhanden doe zo verder
Cindy De Meulenaer  | 12/01/17  07:35:44 | Winkelbeoordeling :
Een zeer goede service , heel vriendelijke mensen , altijd snel geholpen!
benito licata  | 22/12/16  10:44:50 | Winkelbeoordeling :
snelle levering ruime keuze geen te veel reclame in de brieven bus of op mail goede klanten service ook telefonisch of via mail goed te bereiken ik denk zelfs dat het de beste web shop is in belgie want naast producten kan je er ook een lening aangaan
Petra  | 14/12/16  17:44:50 | Winkelbeoordeling :
Ze verkopen veel verschillende dingen alleen aan de dure kant als je vergelijkt met andere webshops of winkel ook als je iets op afbetaling zou kopen is het eindtotaal heel duur dus beter sparen en dan kopen vind ook qua levertijd niet zo goed duurt lang en is duur qua verzending
Claudia Goyens  | 01/11/16  09:59:01 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen week een bestelling geplaatst. Deze werd goed ontvangen en binnen de 2 werkdagen geleverd bij ons. De dag voor de levering kreeg ik Zelfs een smsje met de boodschap Wanneer het geleverd werd en door wie. Beter kan toch niet?
Wilms Heidi  | 14/08/16  14:15:19 | Winkelbeoordeling :
Dit is een site waarbij je op afbetaling iets kan kopen. Ze hebben heel veel materialen. Het nadeel is wel, je betaald altijd meer dan het uiteindelijk bedrag. Ik raad aan; heb je geen geld om het te kopen, Spaar dan.....
h. Simons  | 27/08/16  22:40:28 | Winkelbeoordeling :
Unigro is een fijne webshop met een zeer gevarieerd aanbod. De website is functioneel. De promo's kan je vlot vinden. Er is altijd wel ergens een flinke korting op. Onder andere ook via de Outlet pagina.
Wesley Verbinnen  | 24/08/16  18:52:00 | Winkelbeoordeling :
Deze winkel is zeker niet aan te raden, prijzen zijn in vergelijking met andere webwinkels zeer hoog, te hoog naar mijn mening. Heb dit van kennissen eveneens vernomen, zij hadden ook meer betaald dan andere ketens.
Ivo Charle  | 27/08/16  13:09:35 | Winkelbeoordeling :
Ik ben content met hun diensten, ik heb een mail ontvangen wanneer de levering plaats vindt. en deze was op tijd; Aan huis geleverd en mooi verpakt op de wijze dat ik het wou. Ik had ook de mogelijkheid om deze terug te sturen.
Heidi Simons  | 27/08/16  22:41:57 | Winkelbeoordeling :
Unigro is een fijne webshop met een zeer gevarieerd aanbod. De website is functioneel. De promo's kan je vlot vinden. Er is altijd wel ergens een flinke korting op. Onder andere ook via de Outlet pagina.
Ha mj Simons  | 27/08/16  22:42:47 | Winkelbeoordeling :
Unigro is een fijne webshop met een zeer gevarieerd aanbod. De website is functioneel. De promo's kan je vlot vinden. Er is altijd wel ergens een flinke korting op. Onder andere ook via de Outlet pagina.
Raf Uyttendaele  | 11/08/16  07:38:55 | Winkelbeoordeling :
Algemeen genomen ben ik tevreden over Unigro. Uiteraard zijn er punten waar ze aan kunnen werken Meer transparantie qua leveringsperiode en de klanten meer empathie tonen die al dan niet tevreden zijn
Gustaaf Van Den Eeckhout  | 02/08/16  10:21:37 | Winkelbeoordeling :
Unigro heeft een ruim aanbod en is zeker de moeite waard. Een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding en een vlotte levering. Het beste bewijs is het feit dat het bedrijf reeds lang bestaat. Mijn oma kocht reeds aan bij Unigro !
Vicky Verhaeghe  | 26/07/16  08:59:30 | Winkelbeoordeling :
bestelling gedaan bij unigro ik heb er beddegoed lakens besteld binnen de week waren ze bij mij thuis gelever aan een hele goedkope prijs vlotte service van unigro uiterst tevreden klant in de toekomst plaats ik zeker nog een bestelling
Marya Astakhova  | 13/07/16  10:31:59 | Winkelbeoordeling :
In vergelijking met andere gelijkaardige web winkels is Unigro aan de dure kant. Niet alle artikelen zijn op voorraad en daarom duurt het levering soms lang. Op hun website staat ook niet altijd aangeduid op het artikel beschikbaar is.
MARIA OOSTVOGELS  | 08/07/16  13:17:55 | Winkelbeoordeling :
GOEDE WEBSITE. WINKEL BESTAAT AL JAREN EN BLIJFT HET GOED DOEN. UITZONDERLIJK VEEL KEUZE VAN ALLES TOT MERK PRODUCTEN. GOEDE PRIJZEN. VLOTTE BESTELLING EN LEVERING. GEEN PROBLEMEN BIJ RETOURNEREN. ZEKER EEN AANRADER
Pascal Lamot  | 08/07/16  13:13:52 | Winkelbeoordeling :
GEMAKKELIJKE EN VLOTTE WEBSITE. JE VINDT ER VAN ALLES. VAN KLEINE DINGEN TOT GROOT ELECTRO GOEDE PRIJZEN EN KWAMITEIT. VLOTTE KLANTENDIENST. GEMAKKELIJK BESTELLEN EN SNELLE LEVERING. NAVERKOOPDIENST IS OOK OK.
Shana Vandorpe  | 03/07/16  10:47:25 | Winkelbeoordeling :
slecht slechter en slechts zeker niet aan te raden niet voor goeie kwaiteit en zeker niet voor een correcte afhandeling van je bestelde goederen of de klantvriendelijke dienst na verkoop factuur bleef steeds onbetaald volgens hen na betaling en bewijs door te sturen ..
filip van de voorde  | 29/06/16  09:15:57 | Winkelbeoordeling :
SUPER PRIJS EN DAN NOG EENS - 10 PROCENT GOEDE BELGISCHE SITE DUS WAAROM VERDER ZOEKEN ALS JE HET AAN EEN MOOIE PRIJS EN GOEDE SERVICE HIER KAN VINDEN ZOUDEN WIJ ALS BELGEN MEER MOETEN DOEN ONZE EIGEN WINKELS -KETENS DAAR IS NIETS MIS MEE UNIGRO DIKKE 10 OP 10
tamara anthuenis  | 19/06/16  13:19:39 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn heel erg tevreden over Unigro want ze zijn heel klantvriendelijk de bediening is altijd met de glimlach en de producten zijn ook van heel goede kwaliteit , wij blijven zeker klant want klantvriendelijkheid is belangrijk
Vanessa Depré  | 12/06/16  15:05:39 | Winkelbeoordeling :
Unigro ken ik al zeker enkele jaren. Bij unigro heb ik me eerste sofa gekocht. En ze laten je ook afbetalen wat ook een voordeel is. Voor nu en altijd ben ik een grote fan van unigro. Iedereen moet het zeker eens checken.
kenzo de meester  | 12/06/16  09:57:43 | Winkelbeoordeling :
Het aanbod is zeer uitgebreid en je hebt een grote keuze tussen goeie merken. De site is overzichtelijk, goed opgebouwd en ook je winkelmandje is duidelijk. Ook de link naar de spullen die in de aanbieding staan vind je direct terug. Voor de rest is alles vlot verlopen
Sarah Smet  | 07/06/16  13:14:37 | Winkelbeoordeling :
Unigro is dé referentie bij uitstek om online te shoppen. U vindt bij ons een uitgebreide collectie meubelen, huishoudelektro, hifi, linnen, lichaamsverzorging, vrijetijdsproducten tot videogames en meer. Voor al deze producten
Johnny gybels  | 13/05/16  00:42:05 | Winkelbeoordeling :
vind Unigro goed om van te kopen en ben er te vreden van ,en zullen in de toekomst er nog van kopen zoals we al in verleden gedaan hebben ,als er iets moet vervangen worden dan is da mijne winkel waar ik eerst naar surf en promoties bekijkt !.
Jeanine Sabbe  | 03/05/16  23:15:09 | Winkelbeoordeling :
zeer mooie keuze groot gamma en de prijzen zijn top ik raad het iedereen aan koop bij unigro zeer verzorgde levering ook zeer vlugge levering kan niet beter vraag zeker uw kataloog aan er zit zeker iets in
Therese Vanhooren  | 26/04/16  15:00:06 | Winkelbeoordeling :
steeds een goeie levering goeie kwaliteit vele solden voor klachten of vragen kan je altijd terecht en zijn ze steeds vriendelijk je kan er ook op je eigen manier betalen namelijk in maandelijkse aflossing dat vind ik interessant
 

Schrijf een nieuwe beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account.

Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:GROUPON4LIFE
visit register click click