ONTVANG 2,00% CASHCOINS Manfield

Unibet Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Unibet

Krijg korting op jouw storting bij Unibet, de grootste community voor sportwedstrijden in België!

Meld je snel aan, speel mee en win grote geldprijzen bij Unibet! Voorspel het resultaat van sportwedstrijden en is jouw weddenschap correct, dan strijk je de inzet op en verhoog je je spelkapitaal. Wed op diverse sporten, zoals voetbal, tennis, Formule1, wielrennen, basket en paardenrennen. Je kan je winsten op elk moment afhalen en onmiddellijk laten storten op je bankrekening.

Unibet Beoordelingen

Stefan De schryver  | 22/07/21  13:27:27 | Winkelbeoordeling :
1 van de beste online goksites dat er is. Je kan gewoon vanuit je luie zetel mee gokken om zo niet in de drukte van een echt casino te moeten mee doen plus je kan 24/7 blijven spelen. Echt een topsite
Eef Verhaeghe  | 26/04/21  19:41:48 | Winkelbeoordeling :
Een aangenaam casino die je een waaier van games aanbied n,u kan niet alleen gokken op sport maar ook gewone slots. uitbetalings tijd is altijd stipt en correct ,alleen jammer dat je als bestaande klant de cashcoins eigenlijk misloopt.
Kevin Dekoning  | 08/02/21  13:36:12 | Winkelbeoordeling :
Unibet is een heel betrouwbaar platform, en heeft een snelle uitbetaling, + exclusive games die je bij andere online casino's niet terug vindt. En heeft een snelle helpservice. klantsvriendelijk en gebruiksvriendelijk.
Erik Verbeeck  | 07/06/20  17:34:18 | Winkelbeoordeling :
Unibet is een van de beste goksites die er is, het aanbod is groot, veel variatie zelfs in COVID 19 tijden
Gweny Vander elst  | 22/09/19  18:57:41 | Winkelbeoordeling :
Fijne en eerlijke website. Overzichtelijk, veel winkansen! Correcte uitbetalingen. Veel verschillende casinospelletjes, sportdpelletjes
Nick Cools  | 06/08/19  17:08:25 | Winkelbeoordeling :
uinibet voldoet aan een zeer ruime keuze in weddenschappen en inzetten heel gebruiksvriendelijk en 100% betrouwbaar.een echte aanrader voor de ervaren gokker. snelle uitbetaling bij eventuele winst van mij krijgt unibet 4 sterren
Dennis Vanderheyden  | 07/04/19  09:21:42 | Winkelbeoordeling :
Unibet biedt een ruime variatie aan betalingsmogelijkheden. Het is namelijk mogelijk om via je bankrekening een bedrag op je account te zetten. Daarnaast kunt u ook gebruik maken een prepaidkaart of door middel van een online overschrijvingsdienst zoals Moneybookers.
Evelien Dooremont  | 03/11/18  12:01:50 | Winkelbeoordeling :
Één geweldig goksite echt geweldig service is dik oke je krijgt eel bonus aanbiedingen zonder dat je moet storten je moet et wel altyd rondspeken maar dat is daar zeker geen probleem zeker aan te raden mvg
an van den eynde  | 22/10/18  22:02:21 | Winkelbeoordeling :
vlotjes, alhoewel mijn internetverbinding soms wegvalt kom ik toch terug op de laatste pagina terug. Enkel bij pokergames krijg ik niet steeds melding dat ze gestart zijn maar zal aan mijn verbinding dan liggen...
Patricia De Smet  | 22/10/18  11:19:19 | Winkelbeoordeling :
Leuke online gamingsite. Je bepaalt zelf je inzet voor de verschillende weddingschappen met geld dat je eerst op je account overschrijft zodat je dat ook onder controle kan houden. Er zijn ontzettend veel keuzemogelijkheden en als je wint staat de opbrengst onmiddellijk op je account!
David B.  | 19/12/17  11:58:13 | Winkelbeoordeling :
super website, direct online gokken, en alle wedstrijden zijn live te volgen. Winsten worden ook onmiddelijk uitbetaald, momenteel interessante cashbackactie via nucash
Manon Paquay  | 15/09/17  21:04:35 | Winkelbeoordeling :
Zeer handige winkel ook omdat het ook in frankrijk bestaat waardoor je je krediet kan herladen. Waar en wanneer je maar wilt. Heel handig, voor mij het grootste voordeel van Orange: de vele vestigingen
Fangio Vandenberghe  | 25/07/15  15:05:04 | Winkelbeoordeling :
Ja Unibet is één van de Betere Online Casino's Vind ik wel weinig gifts maar Toch Al LEKKER POTJE GEPAKT +-25000$ Goede Klantenservice Lekkker Veel Keuze in Games goede lay out en Draait Redelijk Vlotjes
Salifu Paul-marc  | 29/08/14  11:07:53 | Winkelbeoordeling :
speelde vroeger veel vaker bij unibet,hadden een leuke jackpot,ik vraag mij nog altijd af waarom ze die weggenomen hebben,met weinig geld kon je veel winnen,toch ga ik niet klagen,blijft een casino,en ja spelen blijft toch altijd plezant!
 

Schrijf een nieuwe beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account.

Close
Tot 5,00% CashCoins
15% extra korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST15
ONTVANG 2,00% CASHCOINS Manfield
visit register click click