ONTVANG 4,50% CASHCOINS ONTVANG 4,50% CASHCOINS

Touring Autoverzekering Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Touring Autoverzekering

Sluit met korting je autoverzekering af bij Touring Verzekeringen

Bij Touring Verzekeringen geniet je van een scherp berekende verzekeringspremie en van de beste waarborgen in België. Je kunt je autoverzekering zo uitgebreid maken als je zelf wilt, zo betaal je nooit voor iets waar je geen gebruik van maakt. Extra aanvullingen zijn bijvoorbeeld een rechtsbijstand verzekering of pechhulpverlening Comfort Plus. Naast aanvullingen kun je ook profiteren van vele kortingen. Rijd je bijvoorbeeld minder dan 10.000 km per jaar? Dan krijg je levenslang 25% korting op je premie. Ga je daarnaast doordeweeks wel eens met de fiets naar je werk? Ook dan krijg je levenslang 25% korting op je premie. Verzeker je bij de marktleider van directe verzekeringen, want voordelig verzekerd: da's verstandig!

Touring Autoverzekering Beoordelingen

Koen Scheipers  | 16/04/19  11:31:21 | Winkelbeoordeling :
Ik voorlopig tevreden , daar ik nog geen gebruik heb moeten maken van men verzekering . En vind het een voordeel dat ik maandelijks kan betalen
Patricia De Smet  | 05/01/19  17:20:45 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke site met duidelijke informatie. Ook contact opnemen bij probleemsituaties is geen enkel probleem. Goede prijs-kwaliteit verhouding en duidelijke berekeningen van te betalen premies. Tevreden over de service.
Jean paul Claesen  | 20/11/18  18:22:32 | Winkelbeoordeling :
Ik kan iedereen aanraden om deze verzekering te nemen omdat ze vrij goedkoop is en men per maand kan betalen mits een kleine opleg.Ik heb er zelf gelukkig nog geen gebruik van moeten maken maar ik ken mensen die dat wel hebben moeten doen en deze waren zeer tevreden.
Steph Ostermeier  | 27/10/18  12:11:55 | Winkelbeoordeling :
Touring biedt pechbijstand in heel Europa aan een zeer interessante prijs. Ik ben al 2 keer zeer vlug, correct en efficiënt geholpen bij motorpech. Ik ben een ontzettend tevreden lid van Touring en kan het zeker aanraden als je pechbijstand wil aanschaffen.
Simons  | 25/12/16  10:11:36 | Winkelbeoordeling :
Touring Autoverzekeringen is zolang ik weet een grote speler op vlak van alles wat met autoveiligheid te maken heeft, zowel verzekeringen, pechbijstand enz. Ze bieden goede kwaliteit, werken accuraat en leveren service op maat.
Simons  | 25/12/16  10:09:12 | Winkelbeoordeling :
Touring Verzekeringen is zolang ik weet een grote speler op vlak van alles wat met autoveiligheid te maken heeft, zowel verzekeringen, pechbijstand enz. Ze bieden goede kwaliteit, werken accuraat en leveren service op maat.
Sarah Hallaert  | 30/12/13  11:19:38 | Winkelbeoordeling :
Altijd interessant dat je er kan op rekenen. Je kan dit altijd nodig hebben.
Marleen Van Droogenbroeck  | 30/12/13  09:06:16 | Winkelbeoordeling :
Goede verzekering, schade snel opgelost
 

Schrijf een nieuwe beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account.

Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 4,50% CASHCOINS ONTVANG 4,50% CASHCOINS
visit register click click