ONTVANG TOT 5,00% CASHCOINS Alleeninkt

Torfs Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Torfs

Betaalbare schoenen en schoenen van een goede kwaliteit koop je met korting bij Torfs

Bij Torfs kan je terecht voor schoenen voor het hele gezin. Hier vind je een ruim aanbod aan merkschoenen met allemaal een zeer hoge kwaliteit. Naast schoenen, kan je er ook terecht voor accessoires zoals tassen, portefeuilles, rugzakken, zolen en schoenverzorging. Shop dit allemaal nu met korting bij Torfs.

Torfs Beoordelingen

storms francine  | 12/08/21  09:27:02 | Winkelbeoordeling :
TORFS een van de beste schoenen. Zeer goede pasvorm en prijs-kwaliteit. Heel grote keuze voor jongeren , maar ook de ouderen. Zeer goede leest voor moeilijke voeten. Je vind er wel altijd iets. Een echte aanrader TORFS.
lotte Van grootven  | 11/07/21  11:22:03 | Winkelbeoordeling :
voor opa een leuk cadeau gekocht waar hij zeer blij mee was, degelijk fietsschoenen van Riekers bij Torfs. Mocht niet passen gratis retour, de labels en al het mogelijke dat je nodig hebt zit er gewoon al bij, geen gedoe met zoeken
Christine Billiet  | 11/02/21  17:03:59 | Winkelbeoordeling :
Veel keuze, en ook voor de minder voorkomende schoenmaten. De prijzen zijn concurrentieel. Het is wel 5 a 7 dagen wachten op de levering, maar het slechte weer, en corona zullen daar voor iets tussen zeker?
Linda Boënne  | 19/08/20  12:49:45 | Winkelbeoordeling :
Torfs heeft een grote keuze van schoenen, tassen, accesoires, voor dames en heren, jong en oud. De prijzen zijn zeer redelijk ven de kwaliteit is zeer goed. Er zijn verschillende veilige manieren om te betalen. Levering correct
Ilana Theeten  | 15/08/20  10:59:57 | Winkelbeoordeling :
Torfs is een hele leuke en goede winkel. Er is zowel online als in de fysieke winkels een groot assortiment. De schoenen zijn van hoge kwaliteit en zien er mooi uit. Sommige zijn wel duur, maar de kwaliteit is de prijs waard.
Lisa S.  | 01/07/20  15:34:25 | Winkelbeoordeling :
Een heel ruim assortiment en telkens een snelle en verzorgde verzending. Schoenen Torfs biedt uitstekende kwaliteitschoenen aan een correcte prijs. De cashback gebeurt altijd vrij vlot. Zeker aan te raden!
Shana Blanckaert  | 24/05/20  22:56:34 | Winkelbeoordeling :
TOP! Alles staat mooi op de site. Verzendkosten was gratis wat ook een plus punt is. Hele snelle levering dag er op had ik men pakketje al en was heel goed verpakt zodat er nieks aan was. De prijzen vallen goed mee.
petra lonneville  | 17/04/20  08:16:55 | Winkelbeoordeling :
zeer gemakkelijk online te bestellen en als het niet goed is terug te sturen,veel keuze en goeie kwaliteit en vooral vlotte bezorging.ben gewoon naar de winkel te gaan maar toegegeven het is ook zeer gemakkelijk online
Linda Boenne  | 24/03/20  20:37:29 | Winkelbeoordeling :
Ik heb meerdere keren schoenen gekocht bij Torfs. Ze hebben een grote keuze van jongens en meisjes en vrouwen en mannenschoenen voor redelijke prijzen. Veilige online betaling opties, en correcte levering. AANRADER
ying cheung  | 16/11/19  14:11:03 | Winkelbeoordeling :
Bij Torfs kan je terecht voor schoenen voor het hele gezin. Hier vind je een ruim aanbod aan merkschoenen met allemaal een zeer hoge kwaliteit. Naast schoenen, kan je er ook terecht voor accessoires zoals tassen, portefeuilles, rugzakken, zolen en schoenverzorgi
Peter Cornelis  | 16/11/19  14:09:04 | Winkelbeoordeling :
Bij Torfs kan je terecht voor schoenen voor , handtassen en andere dingen die je nodig hebt in't leven, alles van beduidend goed kwaliteit, dit staat er wel echt hoog aangeschreven, een winkel om je hartje in op te halen
Suzy Van Nauw  | 06/10/19  19:51:55 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Torfs een geweldige winkel en ik bestel dan ook regelmatig schoenen voor mij, mijn echtgenoot of mijn kleinzoontjes. Ze hebben regelmatig acties en de verzending is heel snel en verzorgd. Indien ze je niet passen kun je ze gemakkelijk retourneren
Kimberly Stuer  | 22/07/19  13:52:36 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al verschillende keren een aankoop gedaan bij TORFS. Het is een winkel met een heel uitgebreid assortiment en ze hechten veel belang aan de kwaliteit van hun produkten. Voor ze hun schoenen opsturen, worden ze nagekeken. Zeker een aanrader, vooral met de solden
Guy M  | 01/04/19  01:54:51 | Winkelbeoordeling :
Altijd heel tevreden geweest. Heel goede kwaliteit, mooie collectie en een zeer goede service. Supersnelle, gratis verzending. Ook een dikke pluim voor het team van de winkel, altijd vriendelijk en behulpzaam. Top winkel :)
Gino Van Daele  | 02/03/19  14:34:35 | Winkelbeoordeling :
deze week schoenen gekocht bij schoenen Torfs , zeer ruim aanbod aan schappelijke prijzen en tevens heel vriendelijk personeel , zeer behulpzaam en een zeer professionele servies mijn keuze is gemaakt de beste gewoon
Daisy Neef  | 14/02/19  08:00:49 | Winkelbeoordeling :
Supertoffe webshop met heel veel leuke schoenen. De keuze is enorm dus je zal zeker iets vinden dat bij je past. Vaak kan je online ook gebruik maken van kortingscodes, super aangenaam. Ook hun nieuwsbrief is heel leuk om te krijgen.
Saskia Callewier  | 06/02/19  12:32:53 | Winkelbeoordeling :
een leuke webshop waar je een groot assortiment schoenen vindt voor de ganse familie. Je krijgt op de webshop ook dezelfde korting zoals deze in de winkel wordt gegeven. onlangs pantoffels besteld voor de kindjes en het pakket werd de dag erna al geleverd in een zelf gekozen postpunt.
Marc Gijsels  | 03/02/19  18:30:33 | Winkelbeoordeling :
je vind bij Torfs de allernieuwste schoenen, tassen en accessoires en dit allemaal aan een zeer hoge kwaliteit en vooral aan een voordelige betaalbare prijs.We hebben aan iedere stijlen gedacht: elegant, casual, trendy, sportief, en zelf western.
Nasia Aerts  | 10/01/19  15:19:07 | Winkelbeoordeling :
Super gemakkelijke schoenen! En veel keuze van merken. Ik heb voor de eerste keer online besteld en thuis laten leveren. Ik verwacht een goede en snelle levering aangezien ik vandaag besteld heb en de verwachte bezorging zou voor morgen zijn.
Veerle Poupaert  | 07/06/18  11:12:50 | Winkelbeoordeling :
Kortelings een paar sandalen van Esprit aangekocht via de webwinkel aan de helft van de prijs. koopje dus. Precies een legerprintje. Snelle levering, gemakkelijk paar, het voelt aan gelijk pantoffels. Zeer tevreden van. Bij een volgende actie koop ik beslist terug. :-)
Hendrik Vermeiren  | 14/05/18  10:05:03 | Winkelbeoordeling :
Bij Torfs vind je steeds waar je naar op zoek bent. De winkels en hun website hebben een ruim aanbod aan schoenen voor om het even welke gelegenheid. Bovendien krijg je geregeld kortingen op de aangeduide prijs wat natuurlijk heel leuk is !
De vries Sam  | 18/12/17  11:04:24 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dat de sevice vriendelijk en behulpzamer zijn de prijs vab de schoenen zij redelijk een de cashback kan sneller soms moet je weken wachten voor je woord uitbetaalt maar ze hebben altijd de mooiste schoenen
Nathalie Bogaert  | 14/02/18  09:01:14 | Winkelbeoordeling :
Prijs kwaliteit schoenen, ook merkenschoenen! Zowel in de winkel als online een topservice en correcte cashback via lasycashback! Een echte aanrader dus als je op zoek bent naar een nieuw paar schoenen
Cindy Van Ingelgem  | 03/03/18  13:04:03 | Winkelbeoordeling :
Torfs, de schoenwinkel bij uitstek! Altijd vriendelijk personeel, niets is onmogelijk, je bent geen nummer maar een echte klant. ik hou van de persoonlijke aanpak en hun kennis. De winkels zijn altijd verzorg en ze hebben meestal alles in stock
E. Mees  | 27/11/18  13:39:59 | Winkelbeoordeling :
Ik zocht al lang mooie laarsjes en vond volledig mijn ding bij Schoenen Torfs. Het bestellen gaat supervlot, de site is zeer duidelijk. Een echte aanrader! Ik zal zeker niet twijfelen om nog te bestellen via hun site!
Jurgen  | 06/09/18  07:53:22 | Winkelbeoordeling :
De webwinkel van torfs kan echt als voorbeeld dienen voor de sector. Heel vlot doorzoekbaar en een grote keuze uit verschillenden merken voor mannen, vrouwen en kinderen. Goede prijs kwaliteit en vlotte verzending.
Werner Verschueren  | 01/12/18  18:23:11 | Winkelbeoordeling :
De webshop van torfs is heel gebruiksvriendelijk, met makkelijke zoekfuncties en filters. Het bestellen verloopt heel vlotjes, de betaalmogelijkheden zijn ruim, de levering is ofwel in de dichtstbijzijnde torfswinkel of aan je thuisadres, en supersnel!
Greet Rillaerts  | 08/12/18  17:54:04 | Winkelbeoordeling :
Bij Torfs vind ik steeds opnieuw, de meest flatterende schoenen voor een goede prijs. De behulpzaamheid van de medewerkers is een eigenschap waardoor ik steeds opnieuw bij Torfs terugkeer. Ook de website werkt vlot.
Lien Dhollander  | 11/12/17  18:52:09 | Winkelbeoordeling :
Bij schoenen Torfs vind je schoenen van een goede kwaliteit tegen een correcte prijs-kwaliteit verhouding. De bestelling procedure verloopt vlot en alles word netjes en tijdig geleverd. Een echte aanrader!
Marleen Van Droogenbroeck  | 05/07/18  20:48:42 | Winkelbeoordeling :
Ik doe niet veel aankopen via internet maar deze internetwinkel kan ik iedereen aan bevelen gezien het aanbod van artikels en de vlugge levering van de besteldo goederen. Ik ga meer aankopen doen bij deze winkel .
Bert verlinden  | 08/11/18  21:37:16 | Winkelbeoordeling :
Goede webschop,spijtig dat je altijd maar max 10 procent krijgt,het is zo dat je rijk word zeker wouter torfs.wat je ook kan doen is de schoenen in de winkel passen en daarna via internet via deze site bestellen dan heb je toch nog iets extra van korting
Kristine Van Den Eeckhout  | 30/04/18  11:53:49 | Winkelbeoordeling :
Voor een paar kwaliteitsschoenen ga ik steeds naar Torfs, zowel naar de fysieke winkel als online. Degelijke schoenen voor mijn (moeilijke) voeten. Ik laat me ook dikwijls verleiden door de mooie handtassen.
Sander Cornelis  | 28/07/18  18:48:21 | Winkelbeoordeling :
Ik had een aangename ervaring bij Torfs. Ik zal in de toekomst zeker hier nog schoenen aankopen. Je hebt online een overzicht van hun volledige stock, er is veel keuze keuze, een goede en correcte service, correcte levertijd.
phyllis richoux  | 08/02/18  09:03:52 | Winkelbeoordeling :
Ik ga graag naar de gewone torfs. Welke vrouw heeft niet graag schoenen. Er is maar één probleem, ik heb grote voeten. En mijn maat 42-43 is moeilijk te vinden. Dit is verleden tijd dankzij de online torfs. Daar hebben ze grote maten en toch mooie schoenen.
Kerensa Techel  | 10/11/17  08:53:20 | Winkelbeoordeling :
Fantastise winkel en webshop, voor iedere look iets te vinden, grote of kleine maatjes. Mijn voorkeur gaat dan vooral naar de baby eb kinder schoenen. Haal nergens anders schoenen, degelijker kan niet! Groetjes
Hubert Coppens  | 13/11/17  15:16:17 | Winkelbeoordeling :
Schoenenzaak Torfs biedt een goede service, veel in stock, mooie modellen, goede kwaliteit, veel keuze en goede prijzen. Zeer vriendelijke en accurate bediening. Had eens een zool die loskwam en die kreeg ik in de kortste keren hersteld terug. Prima service!
sofie groleau  | 10/12/17  11:52:44 | Winkelbeoordeling :
Als je bij Torfs schoenen koopt zijn ze van heel goede kwaliteit en zitten beter aan je voeten dan een goedkoop merk. Je kan dus ook on line schoenen bestellen voor wie dat graag doet of geen tijd heeft om naar winkel te gaan.
Marie-Lina Beelen  | 12/09/18  12:23:27 | Winkelbeoordeling :
Wat een snelle levering. Het bestellen liep zeer vlot en en een zeer duidelijke site. We kozen voor de avondlevering en het pakket was zeer mooi verpakt. We gaan zeker nog schoenen bestellen bij Torfs. En echte aanrader.
charlotte  | 09/07/18  10:52:10 | Winkelbeoordeling :
De winkel heeft een zeer mooie en ruime selectie en erg goede kwaliteit van producten. Het is heel eenvoudig de gewenste artikels terug te vinden op de webshop en deze te bestellen. Levering is zeer goed verlopen.
Bernard Noppe  | 04/11/17  15:09:38 | Winkelbeoordeling :
Het is gemakkelijk om schoenen te bestellen online , maar passen ze dan wel , is het niet gemakkelijk om rechtstreeks te gaan naar de winkel en ze daar passen want je weet nooit als je ze te klein besteld , moet je ze weer sturen en heeft men de schoenen maar pas na een week dan
Maaike Sels  | 30/10/17  14:45:31 | Winkelbeoordeling :
Snel en makkelijk schoenen kopen zonder ervoor naar de winkel te moeten! Mooi assortiment, ik vind er altijd wel wat dat bij me past. Een echte aanrader! Bestelling en levering verloopt vlotjes. Zeer tevreden over mijn aankopen
Marie Catherine Verstraete  | 12/07/18  17:37:12 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuze, steeds meer moderne keuze vr vrouwen maat 42-43. Leuke online shop, snelle afhandeling en supersnelle levering. Productdetails zijn heel grondig alsook handige onderhpudstips. Naast schoenen, ook accessoires te koop en goeie prijs-kwaliteitsverhouding
Suzy Van Nauw  | 20/07/18  07:32:31 | Winkelbeoordeling :
Heel tevreden over deze webshop. Heel snelle levering en goede acties. Vriendelijke klantendienst. Een absolute aanrader. Heel veel keuze en vele bekende en minder bekende merken Als je tijdig bestelt heb je het de volgende dag al thuis
Evy Iliaens  | 01/08/18  21:03:45 | Winkelbeoordeling :
toffe en duidelijke webshop! veel keus en alles duidelijk uitgelegd! de webshop is heel makkelijk te gebruiken! snelle betaling en snelle levering! vanaf een bepaald bedrag gratis verzeding is altijd goed.. mijn bestelling ging heel goed, alles was inorde!
Marcella Van Dam  | 12/08/18  07:28:00 | Winkelbeoordeling :
Torfs is een goede winkel met veel keuze , maar de webshop is toch minder. Je hebt natuurlijk geen contact met de verkopers , maar ook de keuzemogelijkheden zijn niet ideaal. Het voornaamste: je kunt de schoenen niet passen !
Tom Gryson  | 13/08/18  02:49:05 | Winkelbeoordeling :
Torfs heeft een uitbereid gamma in schoenen voor klein en groot voor kinderen en volwassen. Zowel binnen als buiten mode. Ook hebben ze een groot gamma over sportschoenen voor jong en oud. Voor het hedendaagse ook
Lydia Delaere  | 15/08/18  22:13:06 | Winkelbeoordeling :
Altijd stipt gelevert. Super service in de winkel zelf. Goede hulp in de winkel. Super tof dat er ook grote dames maten zijn. Mooie merkschoenen. Veel keuze. Ook ruim aanbod voor dames met grote voeten.
Mo Berkani  | 17/03/18  23:46:41 | Winkelbeoordeling :
ik heb alle vertrouwen in torfs. kwaliteits schoenen. wel een beetje duur. koopjes tijdens de solden is zeker geen slecht idee. mijn schoenen blijf ik graag kopen bij torfs. dank aan torfs.lang leve torfs
Yentl Van Eeckhout  | 30/10/18  19:56:14 | Winkelbeoordeling :
Aangename webshop. Alles is duidelijk geformuleerd en de foto's zijn overeenkomstig. De verdelingen obv geslacht/kleur/soort schoen ed zijn ook handig om te gebruiken. Het bestellen van schoenen verloopt prima. Zowel levering in winkel als levering thuis. Ook het terugsturen van schoenen verloopt goed.
Stef Abts  | 07/12/18  09:07:45 | Winkelbeoordeling :
Schoenwinkel met aantrekkelijk aanbod voor het ganse gezin. Heel behulpzaam personeel assisteert je met de glimlacht. Regelmatig promotieacties of voordeel. Gevarieerd aanbod van stijlvol, elegant tot sportief.
Els Debremaeker  | 10/12/18  12:10:06 | Winkelbeoordeling :
Het aanbod is ruim en mooi. Prijs-kwaliteit ligt de verhouding sterk. Er is ook gelet op budget, ook voor een kleiner budget kan je kwalitatief goede merken vinden. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ook de dienst na-verkoop is uitstekend.
Evelien Janssens  | 31/05/18  18:11:49 | Winkelbeoordeling :
Steeds tevreden over de overzichtelijke site, snelle en correcte service. De gratis retour is een groot pluspunt. Ook de terugbetaling is nooit een probleem. Als de pakjes toekomen kan je zien dat deze met zorg worden verpakt
shana hoeykens  | 24/05/18  15:38:50 | Winkelbeoordeling :
Super goede service, indien niet de juiste maat beschikbaar wel mogelijk op te bestellen op website! Kwaliteitsvolle schoenen en merken voor een mooie prijs, website is makkelijk in gebruik en goed....
Filip Anthonis  | 26/12/17  10:03:15 | Winkelbeoordeling :
Bij Torfs online binnenwandelen is steeds superleuk: met een persoonlijke account, en veel meer dan gewoon schoenen: schoenverzorging, accessoires zoals feesttassen of hangertjes. Vlot besteld, afgerekend en thuis bezorgd!
evy iliaens  | 06/01/18  22:19:32 | Winkelbeoordeling :
hun online shop is een mooie duidelijke shop! je kan goed alles aanduiden wat je zoekt! tijdens de solden leuke prijsjes en extra kortingen dan in de winkel zelf! makkelijk te bestellen en afhalen bij je winkel in de buurt! blij met deze online shop!
linda kums  | 20/05/18  21:08:00 | Winkelbeoordeling :
bij de webshop van torfs vind je alles makkelijk terug.Van damesschoenen kinderschoenen herenschoenen tot accesoires. Je vind alles gemakkelijk terug en bestellen is geen probleem.Ook de levering van je bestelling loopt heel vlot.Kortom een aanrader
 

Schrijf een nieuwe beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account.

Close
1,05 CashCoins
Ontvang €15 korting op je eerste Foodbag
Code:eerstefoodbag2021
ONTVANG TOT 5,00% CASHCOINS Alleeninkt
visit register click click