ONTVANG TOT 2,00% CASHCOINS bol.com

Tommy Teleshopping Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Tommy Teleshopping

Shop bij Tommy Teleshopping exclusieve producten met korting!

Tommy Teleshopping is vooral bekend van de televisie. Ze bieden exclusieve producten die nog niet in de winkels verkrijgbaar zijn! Tommy Teleshopping heeft voor iedereen wat wils, ze hebben onder andere producten voor de auto, lichamelijke verzorging en voor de vrije tijd. Producten kun je ruilen binnen 30 dagen en niet goed is geld terug.

Tommy Teleshopping Beoordelingen

Hendrik Vermeiren  | 26/07/20  10:10:09 | Winkelbeoordeling :
Bij Tommy kan je terecht voor alles wat je maar bedenken kan, van een potlood tot allekeukengerei, van speelgoed tot schoolgerei voor de kinderen. Heel eenvoudig online te bestellen en dit met een snelle levering meestal de dag nadien.
Peter Claus  | 26/07/20  10:40:00 | Winkelbeoordeling :
Prima site, heb er zelf ook al besteld, het is niet de meest goedkope maar de service en kwaliteit is aanwezig alsook de dienst na levering wordt heel correct opgevolgd en dit ken ik ten zeerste appreciëren....
Lisa Slegers  | 24/05/20  22:39:00 | Winkelbeoordeling :
Superleuke webshop. Bekend van op tv. Al vaak dingen gekocht en altijd tip top in orde. Snelle verzending en goede prijzen. Ik ben tevreden. Dit is een aanrader. Vaak ook producten die moeilijk ergens anders te verkrijgen zijn.
Annemie Naumann  | 26/01/20  16:01:16 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuke webshop. Leuke dingen. En bij een aankoop bedrag krijg je nog een extra leuk cadeautje bij bij jou bestelling. Vlugge levering aan huis. Ideaal.
Sara Neven  | 09/10/19  15:39:32 | Winkelbeoordeling :
Leuke website met redelijke prijzen. Komt effectief de beloftes die ze op tv geven na. Geven klanten regelmatig een cadeautje waardoor bestellen bij hen leuk en makkelijk is, vooral via de website.
Filip Anthonis  | 07/06/19  09:11:04 | Winkelbeoordeling :
Op zoek naar hulpmiddeltjes tegen chronische rugpijnen vond ik op de Tommy Teleshopping een orthopedisch kussen aan een zeer democratische prijs van 39 euro met kleine verzendingskost. Twee werkdagen later werd het netjes aan de deur afgeleverd en ondertussen helpt het al bij die vervelende rugpijn.
Daisy Neef  | 07/02/19  09:09:34 | Winkelbeoordeling :
Superleuke webshop waar je alles snel en gemakkelijk kan terugvinden! Alles is ook beschikbaar aan zeer democratische prijzen. De webshop is heel overzichtelijk, kortom neem dus zeker eens een kijkje!
Jeanet Romeijn  | 11/08/18  11:09:56 | Winkelbeoordeling :
Een hele goede service het product wordt snel thuisbezorgd en als het product niet aan je wensen voldoet dan kan het zo weer terug en als je belt, word je netjes geholpen door een vriendenlijke medewerker of medewerkster
Wendy Van Mechelen  | 12/03/18  12:06:38 | Winkelbeoordeling :
product gekocht helix, service is goed en snel en alles is altijd zeer duidelijk uitgelegd. achteraf als er enige service na verkoop nodig is is het ook heel duidelijk hoe men je kan helpen en is het aangenaam hoe men je verder helpt
Jurgen  | 26/02/18  10:12:52 | Winkelbeoordeling :
de website tommystore is best goed ontwikkeld, alles heeft er zijn plaats en toch is het overzichtelijk. wat het heel aangenaam maakt om de website te bezoeken. Het merk zelf staat al jaren voor kwaliteit.
Jerry Maes  | 10/02/18  12:23:00 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk om een aankoop te plaatsen evenals de eenvoudige betaling. Artikel is snel en goed geleverd. Goede prijs/kwaliteit en makkelijk in gebruik. Met de spraygun muren en ook plafonds mee gespoten. Mooi resultaat en super easy. Verf aanlengen tot juiste viscositeit want anders werkt het niet ! !
Marc Gijsels  | 14/01/18  17:27:06 | Winkelbeoordeling :
Tommy Teleshopping biedt alle originele producten van televisie aan en dit aan zeer aantrekkelijke prijzen al deze aanbiedingen zijn te zien op de zenders RTL5, RTL7, RTL8, Net5. Bestel voordelig online, snel en gratis bezorgd of al na 1 uur afhalen in onze winkels.
Joke Seys  | 30/12/17  03:10:24 | Winkelbeoordeling :
Teleshopping was nog nooit zo gemakkelijk. Online bestellen wat je wilt, genieten van de voordelen wanneer je wilt en bovenal keuze tussen hoe en wanneer te betalen. Een voordelige website met voor ieder wat wils
Veronique Belligh  | 27/12/17  08:56:24 | Winkelbeoordeling :
Hallo, Tommy webshop is te vergelijken et de dagelijkse vertoningen op tv waar ze allerhande dingen voorstellen en uitproberen en zo kan bellen en bestellen maar via tv en hier is het de webshop die wat gemakkelijk gaat
Stef Abts  | 30/11/17  17:02:09 | Winkelbeoordeling :
bij Tommy Teleshopping bestelt u alle originele producten bekend van TV : keuken, wonen & slapen, huishouden, tuin & klussen. Redelijk aanbod. Gangbare betaalmogelijkheden. Website oogt fris en aantrekkelijk.
Veronique Belligh  | 07/10/17  14:31:47 | Winkelbeoordeling :
Hallo, ik heb enkele spullen gekocht van deze website tommy en ik vind dit heel leuk en heel goedkoop vergeleken met andere website, alles is veilig en propere verpakt toegekomen op mijn adres, dus zal ik zeker opnieuw bestelllen
david ghys  | 03/10/17  14:30:01 | Winkelbeoordeling :
Tommy is niet alleen de leukste thuiswinkel van Nederland en België, maar ook de jongste! Winkelen via Tommy Teleshopping is snel en gemakkelijk. U hoeft er niet eens de deur voor uit. Gewoon gemakkelijk vanuit uw luie stoel bestellen via de telefonische bestellijn of via de website.
Ghys David  | 03/10/17  14:08:10 | Winkelbeoordeling :
Tommy is niet alleen de leukste thuiswinkel van Nederland en België, maar ook de jongste! Winkelen via Tommy Teleshopping is snel en gemakkelijk. U hoeft er niet eens de deur voor uit. Gewoon gemakkelijk vanuit uw luie stoel bestellen via de telefonische bestellijn of via de website.
Kristine Van Den Eeckhout  | 31/07/17  12:11:54 | Winkelbeoordeling :
Tommy Teleshopping zie je op televisie. Ik kijk regelmatig eens op de site wat ze allemaal hebben en wat ik kan gebruiken. Er is voor elk wat wils. Ik vind het een toffe site. Ook hun service is in orde.
Simons  | 23/04/17  21:17:24 | Winkelbeoordeling :
Ik heb Tommy Teleshopping van de tv leren kennen. Ik blijf voorzichtig met de homeshoppingwinkels, maar deze hun aanbod is wel erg leuk en via hun website te bekijken en verder af te handelen. Veel te zien en scherpe prijzen.
Simons  | 23/04/17  21:18:53 | Winkelbeoordeling :
Ik heb Tommy Teleshopping van de tv leren kennen. Ik blijf voorzichtig met de homeshoppingwinkels, maar deze hun aanbod is wel erg leuk en via hun website te bekijken en verder af te handelen. Veel te zien en scherpe prijzen.
Simons  | 23/04/17  21:18:21 | Winkelbeoordeling :
Ik heb Tommy Teleshopping van de tv leren kennen. Ik blijf voorzichtig met de homeshoppingwinkels, maar deze hun aanbod is wel erg leuk en via hun website te bekijken en verder af te handelen. Veel te zien en scherpe prijzen.
 

Schrijf een nieuwe beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account.

Close
5,50% CashCoins
€15 korting bij Meyermode
Code:ME85
ONTVANG TOT 2,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click