ONTVANG TOT 20,00 CASHCOINS Corona Direct
Meld je aan en ontvang direct 7,50
FR Français Help

Takeaway.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Takeaway.com

Bestel met korting pizza, Chinees of andere afhaalmaaltijd bij Takeaway.com

Heb je een avondje eens geen zin om te koken? Bestel dan via Takeaway.com een heerlijk pizza, broodje shoarma, sushi of een lekkere Chinese maaltijd. Bij Takeaway.com kun je bij honderden bezorgrestaurants bestellen. Je vult je postcode in en de restaurants bij jou in de buurt worden geselecteerd. Plaats een bestelling bij het restaurant van jouw keuze en je maaltijd wordt thuisbezorgd.

Takeaway.com Beoordelingen

Wes Duschek  | 20/09/21  15:00:07 | Winkelbeoordeling :
Altijd zeer tevreden tot nu toe. Zijn quasi altijd ruim op het gezegde uur hier. Ook een zeer uitgebreide keuze bij hun, voor iedereen is er echt voldoende te vinden bij hun. Ben een zeer blije klant.
Patricia Herremans  | 05/07/21  10:04:43 | Winkelbeoordeling :
Takeaway.com is dé site wanneer je weinig tijd hebt om een maaltijd zelf te bereiden. Slechts één telefoon of muisklik en binnen de kortste tijd wordt de maaltijd van uw keuze aan huis gebracht met gemak van betaling. Met andere woorden : top !
Jarrit Van de Velde  | 02/06/21  10:36:36 | Winkelbeoordeling :
zeer handige app en veel keuze uit verschillende aanbieders. Zelf in een kleiner dorp heb je nog voldoende keuze. Aangenaam dat er ook een paar promoties zijn waaruit je kan kiezen. Qua service zijn ze meestal binnen de afgesproken tijdspanne.
Mariko Pelgrims  | 29/04/21  11:07:39 | Winkelbeoordeling :
Vlotte service, enkel zou ik iets meer een onderscheid maken tussen bepaalde gerechten. Wij hadden bv steppegras gevraagd en we kregen frietjes. Verder top en eenvoudig! Beter kunnen we niet hebben
Kris Wauters  | 21/04/21  09:40:08 | Winkelbeoordeling :
Ik heb onlangs met wat vrienden bij een frituur een bestelling geplaatst via Takeaway.com. Het ging heel snel via de app en het was allemaal duidelijk uitgelegd. De koerier leverde het eten exact op het gekozen levermoment. Alles was juist en was heel goed ingepakt. Lekker en gemakkelijk :-)
Chiara Van Dessel  | 22/04/21  08:06:34 | Winkelbeoordeling :
Super handig al je restaurants op 1 plek ! Gemakkelijk en duidelijke site , en goede klanten service . Paar keer een verkeerde order gekregen en kreeg meteen een waarde bon om opnieuw te bestellen. Zeer vriendelijk en behulpzaam!
Iris BBBB  | 25/03/21  05:14:03 | Winkelbeoordeling :
Super. De cursus biedt echt diepgang, iets waar ik eerst bang voor was gezien de voordelige prijs tegenover concurrenten. Ook de docent geeft echt goede feedback. Ik heb geen spijt dat ik voor maar cursus heb ingeschreven.
Coskun Baskale  | 18/03/21  09:47:16 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuke manier om eten te bestellen. Hierbij ook veel restauranten naar keuzen . Prijzen zijn redelijk goed , voor de mensen die niet graag koken of moe zijn kunnen deze site of app van takeaway zeker gebruiken.
katie Dupont  | 05/03/21  09:09:09 | Winkelbeoordeling :
Geen zin om te koken, geen tijd, of gewoon zin om te proeven van de vele verschillende smaken in de wereldkeuken. Voor ieder wat wils, eens een keer geen gedoe ik lust dat niet of zoals bij mij en mijn dochter 2 uitersten qua eten. Dan is take away echt wel welkom.
Joke Seys  | 27/02/21  15:56:14 | Winkelbeoordeling :
Gisteren voor de eerste keer iets besteld. Heel handig, veel keuze (tussen verschillende prijsklassen) van take away tot dure restaurants. Ook snelle levering en handig om te zien tot op de minuut wanneer de bezorger aankomt.
seline janssens  | 26/02/21  07:18:31 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een goede ervaring met takeaway. Ik gebruik dit regelmatig eens als we geen zin hebben om thuis te koken dan bestellen we op takeaway. We hebben nog nooit problemen gehad. We zijn erg blij dat er zoiets zoals takeaway bestaat.
viviane van oosterwijck  | 10/02/21  15:21:37 | Winkelbeoordeling :
Super handig vind ik deze take-away app. Nu reeds meerdere keren gebruikt. Levering gebeurt correct en zoals gezegd bij de koper. Ook het punten spraar programma wat take-away aanbied is zeker en vast de moeite waard.
Carl Coucke  | 13/12/20  10:56:49 | Winkelbeoordeling :
de lekkerste pizzazaken uit de streek zijn hier terug te vinden, er mogen gerust nog meer restaurants aansluiten want de service is altijd al top geweest. Het gemak van bestellen en het overzicht van elke zaak met reviews is ronduit top
Ellen Maeyninckx  | 05/12/20  15:47:38 | Winkelbeoordeling :
Altijd lekker en snel gegeten! Een echte aanrader als je graag een avondje niets doet en je laat verwennen! Kies uit vele gerechten en desserts bij verschillende restaurants in je buurt! Geniet van je maaltijd!
CindyenLudo Van Ishoven  | 25/11/20  18:50:09 | Winkelbeoordeling :
super handige en corona veilige iets wat voor iedereen heel belangrijk is. je besteld en betaald online. je besteld wat je graag wil eten en voor e kinderen is er ook altijd wel iets heel lekkers te bestellen. De kinderen vinden het leuk en lekker. Wat ook leuk is dat we zo ook de restaurants dan kunnen steunen in hun sluiting tijdens de corona.
 | 20/11/20  09:40:50 | Winkelbeoordeling :
voor iedereen is er wel iets aanwezig alle restaurant van in de buurt vind je op takeaway snel en betrouwbaar zeker als je s'avonds thuis komt van je drukke werkdag en niet wilt koken dan staan zij altijd klaar , uitstekend!!!
Dirk dejonh  | 05/11/20  17:16:49 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuke snelle eenvoudige app in één klik heb heb je zeer uitgebreid keuzes voor je bestellingen . Nog nooit problemen met de app Takeaway gehad doe zo lekker voort kan niet wachten voor mijn volgende bestellingen .
Ela ela  | 04/11/20  09:48:10 | Winkelbeoordeling :
Ik heb nu al een paar keer besteld via takeaway.com en ik ben meer dan tevreden. Er is een ruim aanbod aan verschillende smaken en keukens. Het is snel en gemakkelijk bestellen. De service van de site is top. Het is veilig. Kort en bondig: top!
Bert verlinden  | 02/11/20  18:46:50 | Winkelbeoordeling :
leuke webshop,makkelijk eten bestellen komt zeker van pas in deze coronatijd.altijd snel en correct geleverd,echt een aanrader,verschillende keuzes,zowel pitta,kebab,pasta als salades,alles is bestelbaar.
Dorien De Brucker  | 03/11/20  07:58:59 | Winkelbeoordeling :
Gebruiksvriendelijke website zowel afhaal als bezorgen mogelijk om aan te klikken heel snel resultaten lekker eten de website laadt snel in heel veel diverse keuze voor elk wat wils aanrader voor alle gezinsleden
Kristoff De Geest  | 31/10/20  11:29:04 | Winkelbeoordeling :
Altijd eenvoudig te bestellen en zelfs in een kleine gemeente toch een gevarieerd aanbod. Eenvoudig te gebruiken en makkelijk om iets te zoeken. Takeaway is nu al enkele jaren mijn meest favoriete manier om eten te bestellen.
Erik Verbeeck  | 29/10/20  17:05:01 | Winkelbeoordeling :
Vorige week dominos pizza besteld via takeaway.com en alles is perfect verlopen. Bestellen en uw bestelling wordt een uurtje later veilig thuis geleverd. super lekker en gemakkelijk. geen tijdverlies om te wachten in de winkel
bouziani Bouziani  | 24/10/20  12:27:10 | Winkelbeoordeling :
Zeer vriendelijke mensen van waar dat ik eten bestel! Top service! Pizza Pita Momo snelste service ik bestel 1 minuut en na 20 minuten zijn ze er met het verrukkelijke eten. Zal zeker meer blijven bestellen!!
Esther Van den Borre  | 06/10/20  21:31:25 | Winkelbeoordeling :
Bestel super vaak op takeaway. Het is makkelijk op te vinden waar ik zin in heb en wie tot bij mij thuis levert. Bovendien is het ook super handig dat je meteen online kan betalen. Ik kan mij geen leven meer voorstellen zonder de luxe van eten dat mij gebracht wordt
Kim Streux  | 02/10/20  18:28:27 | Winkelbeoordeling :
Heel groot aanbod, voor ieder wat wils. Nog geen slechte ervaringen mee gehad, altijd professioneel en snel en hele belangrijk altijd lekker. Altijd wat duurder om online te bestellen maar is het helemaal waard, vooral in tijden van corona.
Vicky Wouters  | 29/09/20  21:58:11 | Winkelbeoordeling :
leuk lekker en snel , bij takeaway vind je een uitgebreide keuze aan eten. lekker warm en vers aan huis gebracht . van pizza tot chinees , of gewoon een lekkere italiaanse schotel .Kortom een zeer uitgebreide menukeuze voor ieder wat wils
Sayed  | 09/09/20  13:52:24 | Winkelbeoordeling :
Heel gemakkelijke app om te gebruiken als je honger hebt en nergens naar toe wilt gaan. Deze app heeft overal in de beurt wel een goeie plek om ergens van te bestellen en de app weet van zelf welke eet plaatsen er in de beurt zijn.
amber rozen  | 20/08/20  14:38:11 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dit een super app dit is 1 van de meest handige dingen die iemand online gemaakt heeft het is handig in gebruik iedereen zou dit via deze app kunnen eten bestelen en het mooiste is dat je eten kan bestelen van waar je wil en waar je bent super app ik ben fan
Briggitte Happe  | 19/08/20  09:29:59 | Winkelbeoordeling :
ik heb deze site leren kennen via mijn zoon ik vind een heerlijke site en gemakkelijk en service is heel goed ik raad iedereen aan deze site eens te bekijken en uit te proberen wat je ook besteld het is snel bij u thuis
Ludo Houbrechts  | 14/07/20  13:22:19 | Winkelbeoordeling :
dit is wel zeer praktisch goedkoop bestellen op Takeaway.com en zelfs zien wanneer het geleverd word je kan het volgen op je GSM snelle en vriendelijke bediening. En je kan kiezen uit allemaal verschillende restaurants uit je omgeving .
Hendrik Vermeiren  | 09/07/20  08:55:39 | Winkelbeoordeling :
Takeaway is een online overkoepelend bedrijf welk u in staat stelt om bijzonder snel een maaltijd te bestellen bij verschillende firma's zoals pizza's, pitta's, durum enzovoorts. Alles wordt zo vlug mogelijk aan huis gebracht
Lotte Beelen  | 27/06/20  19:23:45 | Winkelbeoordeling :
De beste sites om eten te bestellen. Heel veel restaurants die meedoen, je kan zoeken op restaurants in je buurt. Kiezen afhalen of leveren. Vaak geen extra leveringskosten. Nooit problemen mee gehad.
Suzanne Pittoors  | 28/06/20  09:42:09 | Winkelbeoordeling :
Prima site,je vind er het restaurant welke je wilt om te bestellen heel gemakkelijk terug , ook het bestellen zelf gaat heel vlot, een minpuntje is dat de beheerders van de site zelf of die van het restaurant de bijkomende opmerkingen niet lezen.
Imogen Reuven  | 11/06/20  22:15:40 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden. er is een goede snelle service, veel keuzemogelijkheden, veel verschillende en goede correcte levering. voorelk wat wils! Tevreden klant! Zal zeker nog bestellen in de toekomst.
Lisa Slegers  | 09/06/20  15:15:39 | Winkelbeoordeling :
Super handige website met een groot en variabel aanbod. Er zijn veel leuke cashbackacties bij TakeAway.com. Het is heel makkelijk om een bestelling te plaatsen en de bezorging is meestal vrij snel en vriendelijke bezorgers.
Kim Vervaet  | 30/05/20  17:48:24 | Winkelbeoordeling :
Super handig in gebruik, een goed overzichtelijke website. Je kan al betalen online wat heel gemakkelijk is. Je krijgt track and trace om te zien hoe laat je bestelling er zal zijn en te volgen. Vriendelijke bezorgers.
Helga Moris  | 20/05/20  14:12:15 | Winkelbeoordeling :
heb voor de eerste keer een bestelling geplaats bij tekeaway.com de service en tijd waren meer dan fantastich en de keuze van variteiten waren subliem voor elk wat wils deze ga ik bij iedere bestelling zo doen doe zo verder
Nadège Laurent  | 09/05/20  03:35:19 | Winkelbeoordeling :
Nuttig aangezien je tijdelijk terplaatse niet meer kan eten betaal en laat het gewoonweg thuis leveren online bestellen home sweet home alles gezellig opeten Betaal ook safe met je mobiele applicatie of dergelijke jij bepaalt
Erik Boever  | 02/05/20  23:59:58 | Winkelbeoordeling :
Handige App waar je een ruime keuze restaurants en snacks hebt. Bij sommigen geniet je daarbij ook nog van een spaarkaart die je een korting geeft bij je volgende bestelling. Ook spaar je er punten die je ook allerhande kortingen biedt.
Els Hendrickx  | 24/04/20  19:57:51 | Winkelbeoordeling :
Schitterende webshop! Elke keer dat we een afhaalmaaltijd bestellen doen we dit via Takeaway.com. Heel veel keuze, altijd correcte informatie over levertijd, minimum bestelbedrag enz. Vriendelijke koeriers, top!
Ymthe Van San  | 22/04/20  16:53:28 | Winkelbeoordeling :
Deze shop is een gemakkelijke en goede shop om eten op te bestellen. Stel je hebt geen goesting om eten te maken dan kan je via deze shop heel veel verschillende soorten eten bestellen van bijna alle restaurants in de buurt. Het is snel geleverd en het blijft warm.
Els Debremaeker  | 21/04/20  16:32:19 | Winkelbeoordeling :
Takeaway.com biedt een heel overzichtelijke en duidelijke site. Alleen jammer dat er in mijn regio weinig restaurants zijn. De service verloopt heel vlot en je krijgt een duidelijk overzicht en track & trace van je bestelling. Er wordt ook rekening gehouden met je feedback en dat is altijd fijn.
dirk horemans  | 19/04/20  18:54:37 | Winkelbeoordeling :
Een snelle service gekregen, en de bestelling heeft ons zeer goed gesmaakt. Uitgebreide keuze aan broodjeszaken. Is voor herhaling. Dit is tijdens de blijf in uw kot dagen tijdens de covid-19 crisis een uitstekend alternatief.
Jessica Merckx  | 17/04/20  00:28:39 | Winkelbeoordeling :
Takeway. Com is mijn favorieten online website ik ben er helemaal gek op geen verspilling met op baan te gaa. Of te wachten in de zaak zelf. Vriendelijke mensen die leveren ik bestel min 1 maal per zelf soms meer een echte aanraden voor mensen die het niet je kennen
Sylvia Gunst  | 07/04/20  13:51:19 | Winkelbeoordeling :
Het is makkelijk en rap eten te hebben als je niet veel tijd heb of om eten te maken zeker een aanrader daar zal ze me zeker nog horen ze waren vriendelijk ze waren hier op tijdstip ik het vroeg.......
francine storms  | 05/04/20  09:02:20 | Winkelbeoordeling :
Takeaway.com is voor mij eens een gemakkelijke oplossing voor als je eens geen tijd hebt voor te koken. Het gaat vlug en is nog goed warm. Onmiddellijk eten is eens gemakkelijk. Smakelijk en tot een volgende keer.
Heidi Roerbert  | 02/04/20  05:52:42 | Winkelbeoordeling :
Heel makkelijk in gebruik. Online bestellen enbetalen . Uur van levering klopt steeds je kan het op je gsm volgen wanneer ze er bijna zijn de levering gebeurt heel vriendelijk super gewoon e
Annelies eraly  | 25/03/20  09:41:48 | Winkelbeoordeling :
take away is evht gemakkelijk om lekker eten te bestellen! vînd je op 1 applicatie verschillende berdrijven waar je bij kan bestellen dus een groot gamma aan lekker en verschillende soorten eten ! zeker aan aanrader!
Vicky Kessels  | 22/02/20  19:56:18 | Winkelbeoordeling :
Ik liet vroeger altijd eten brengen door takeaway. Ik heb nooit geen problemen gehad. Altijd alles in orde, maar ik ben er mee gestopt want ik werd te dik van al dat lekker eten. Maar het kan wel zijn dat ik nog wel een keer iets bestel.
 | 03/02/20  17:22:13 | Winkelbeoordeling :
Wel jammer dat je soms alleen met bankkaart kan betalen en niet met cash! Voor de rest zeer goede app. Gemakkelijk om te bestellen en te tracken.
Linda Boenne  | 28/01/20  22:51:55 | Winkelbeoordeling :
Mijn persoonlijke ervaringen over Takeaway.com zijn allemaal heel positief. Er is een ruime keuze van take away restaurants in elke buurt. u KRIJGT VERSCHILLENDE OPTIES OM VEILIG TE BETALEN. ETEN IS ALTIJD GOED GEWEEST
Sarah Decock  | 25/01/20  20:54:37 | Winkelbeoordeling :
bij sommige restaurants is het eten goed maar bij sommige ook niet. Het eten is niet altijd even lekker. Je moet vaak lang wachten op het eten en dan is het al koud. Het is ook heel duur vind ik persoonlijk.
Luc Van den Broeck  | 13/01/20  22:38:29 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuk om aan eten te geraken , wanneer je geen zin hebt om te koken ! goede service , iets duurder wel dan als je gewoon naar de zaak zelf belt , maar daar krijg je dan weer de coins voor in de plaats !
patricia hoste  | 02/01/20  15:38:22 | Winkelbeoordeling :
Wij kopen via deze site onze thuis maaltijd. Meestal zeer tevreden, op piekuren kan de levertermijn wel even verschillen.
Ellen  | 30/12/19  03:33:42 | Winkelbeoordeling :
App is makkelijk met afhaal en lever service hebt. Makkelijke zoekfunctie per stad maar in de menu van het resto is het moeilijker om de juiste bestelling in de winkelkar te plaatsen. mogelijkheid om cash of online te betalen. Mail met reservatie en delivery tracker. No end to end service...
ying cheung  | 23/12/19  15:21:44 | Winkelbeoordeling :
onlangs via de het web, een lekkere pizza besteld, werd keurig op tijd bezorgt, en was ook perfect warm doordat hij in een gisoleerde tas zat, super lekker gegeten, is voor herhaling vatbaar wat mij betreft
Annemie Naumann  | 13/12/19  17:54:27 | Winkelbeoordeling :
Het leuke aan takeaway is dat je bij de meeste een spaarkaart online krijgt of stempels... zo heb je na de 5 de keer als je bij de zelfde takeaway pitte of pizza besteld een mooie korting op je eten
Maxim  | 14/12/19  15:41:36 | Winkelbeoordeling :
Bestellen verloopt snel en eenvoudig, door de duidelijke website Takeaway.com. Goede communicatie over verder verloop van de bestelling, per mail, sms en tracking. Levering gaat snel, eten nog heel warm en vriendelijke mensen. Super !!!
Roel Jennis  | 24/11/19  17:39:38 | Winkelbeoordeling :
Is supper snel bestel je eten op je smartphone en binne de 20 min gaat de bel met je eten . Super app. Ik bestel nergens anders niet meer is een zeer goede app lekker eten van frit tot pizza. En alle dranken bijna
Taylor Geessels  | 12/11/19  06:12:19 | Winkelbeoordeling :
super! je kan vanuit je zetel bestellen! en als het regent moet je de deur niet uit, en veel keus! en is vaak nog lekker! zo begint een gezellig dagje eten met de familie. En voor de mensen die graag een dessert hebben daar vind je er ook
Suzy Van Nauw  | 25/08/19  12:01:14 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig bij takeaway. Ik vind altijd wel iets lekkers. De website is heel duidelijk, er is veel keus en de cashbacksnelheid is heel goed. Ik ben fan van takeaway en kan het iedereen aanbevelen
philo Gijbels  | 22/08/19  18:26:05 | Winkelbeoordeling :
Heb nog niet zo lang geleden de takeaway ondekt in mijn regio. Is super handig, vooral als je een drukke dag gehad hebt en niet veel tijd om zelf te koken. Sommige zijn wel vrij duur voor de levering maar in het algemeen wel ok en vooral heel praktisch en genoeg keuze.
Ina Schoepen  | 09/08/19  18:35:12 | Winkelbeoordeling :
Deze webshop is een echte aanrader,bied een ruime keuze aan alle soorten klaargemaakte schotels.Is een culinaire topper voor wie niet steeds de tijd vind zelf voor de kookplaat te staan.De prijzen zijn zeker democratisch te noemen!
Tessa Leeman  | 30/07/19  05:05:30 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijke app, supergemakkelijk betalen ook via PayPal en veilig, je weet meteen wanneer je bestelling komt, als je eens een dag geen tijd hebt om te koken kan je hier eten bestellen, de meeste zijn echt wel zeer lekker ook niet overdreven lang wachten op eten en nog tot 23u bestellen
Kimberly Stuer  | 29/07/19  11:03:36 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig bij Takeaway.com en ik kan deze site echt aanraden. Je hebt veel keus, je kunt je bestelling volgen en je krijgt nog een vergoeding! De vergoeding wordt snel goedgekeurd dus Takeaway krijgt 10/10
Nicky Bosmans  | 21/07/19  10:33:17 | Winkelbeoordeling :
Handig voor als je eens geen zin hebt om eten te maken. Je hebt er veel keuze en informatie over de verschillende restaurants. Behalve op heel drukke momenten, krijg je het eten meestal op tijd. Het is ook handig dat je beoordelingen van anderen kan zien.
Geert Nachtergaele  | 17/07/19  16:08:01 | Winkelbeoordeling :
duidelijk en snel. Voor onze kleine bestelling kregen we een mooie bonus. De communicatie via de webshop was accuraat. De bestelling was makkelijk te volgen, en juist tot aan de deur. De prijs/kwaliteit verhouding was goed. De Pizza was lekker.
Sveta  | 13/07/19  02:05:52 | Winkelbeoordeling :
Een veilige, betrouwbare website om eten te bestellen. Super handig en makkelijk. Een enorme keuze zodat er voor iedereen wel iets te vinden is naar eigen smaak. Vanaf bepaald bedrag is de levering gratis. Een aanrader voor iedereen!
Karel Busschop  | 28/06/19  16:12:18 | Winkelbeoordeling :
Takeaway is een zeer goed georganiseerde onderneming, die de bestellingen op een correcte en vlotte manier tot bij ons thuis heeft gebracht, bravo hiervoor.De volgende maal zullen we zeker en vast terug beroep doen op jullie diensten .Het eten was zeer goed!
Ellen Wittemans  | 14/06/19  03:48:28 | Winkelbeoordeling :
Zeer aangename site en voor app om mee te werken. In 1 oogopslag zie je in welke zaken je eten kan afhalen of waar ze thuislevering doen. Bij de bestelling kan je constant of via bankcontact betalen dus zeer gemakkelijk als je geen geld in huis hebt. TOP
Lynn Van Der Steen  | 11/06/19  21:28:00 | Winkelbeoordeling :
ik bestel vaak via takeaway , echt heel makkelijk. nog nooit problemen mee gehad en je kan makkelijk zien welke restaurants er beschikbaar/open zijn. Als je bij sommige restaurants koopt dan kan je stempels verdienen en dan kan je korting verkrijgen , dat is ook altijd mooi meegenomen.
Farrah Robert  | 07/06/19  19:24:17 | Winkelbeoordeling :
Geweldig dat Takeaway hier tussen staat! Wij bestellen soms eens een pizzaatje last minute als we toch geen zin hebben om te koken die avond ;-) Er komen vaak nieuwe restaurants bij en door de verschillende reviews is het ook makkelijk om te kijken of het wel een goed idee is om daar te bestellen!
charlotte  | 22/05/19  13:23:11 | Winkelbeoordeling :
Dit is een makkelijke website om eten op te bestellen. Er is een groot aanbod aan (fastfood)restaurants in de buurt, met een overzicht van de aanbiedingen. De gegevens staan per restaurant duidelijk terug te vinden.
Tine C.  | 18/05/19  07:46:45 | Winkelbeoordeling :
Deze week heb ik voor het eerst bij Takeaway.com een bestelling gedaan. Heel laagdrempelige manier van werken: je kiest eerst je eigen locatie. Daarna duid je aan welk restaurant je kiest en welke keuken je wilt. Met één klik is de bestelling bevestigd. Stipte levering. Aanrader.
Els Weyten  | 10/05/19  10:24:07 | Winkelbeoordeling :
handig, alleen jammer dat er zo weinig in de buurt is bij mij. t is wel gemakkelijk dat je gewoon op de app kunt aanduiden wat je allemaal wilt, de prijs kunt zien en kunt bestellen zonder dat je zelfs hoeft te bellen. ook nen echte aanrader als er vrienden op bezoek komen
Suzy Van Nauw  | 02/05/19  12:58:58 | Winkelbeoordeling :
Ik kan Takeaway.com aan iedereen aanbevelen. Ze hebben een heel uitgebreide keuze, leveren snel en zijn bijgevolg heel betrouwbaar. De vergoeding gebeurt ook heel snel. Tot op heden mijn favoriete site om eten te leveren
Nicole Herman  | 25/04/19  16:11:17 | Winkelbeoordeling :
Lekker eten en snel geleverd....veel keuze...gemakkelijk voor een snelle hap en veel keuze uit verschillende restaurants.Veiig betalen en vriendelijk bij levering ...kortom altijd snel eten in buis bij weinig tijd..
Fabienne Snoeck  | 22/04/19  22:17:09 | Winkelbeoordeling :
Heel gemakkelijk in gebruik, heel duidelijk welke restaurants en hun menu. Pluspunt bij deze app elke keer je bestelt krijg je bonuspunten die je daarna kan inruilen. Handig toch?
Natacha sabrina Aquino  | 18/04/19  09:48:10 | Winkelbeoordeling :
Zeer fijn je hoeft je huis niet uit te gaan voor wat te eten en je vind er alles op wat je maar kan denken je kan je straatnaam en regio invullen en het toont je alle mogelijke opties in je buurd voor te bestellen zeker een aanrader
Christel Janzen  | 11/04/19  10:50:39 | Winkelbeoordeling :
Super handige website en app, Online betalen kan en dus geen gedoe met cash geld aan de deur met je warme hap in de hand! Ik ben fan :-) al gebruiken we het meestal voor een doodgewone pizza; Misschien ook eens wat andere gerechtjes uitproberen in de toekomst.
Nele Vanden Broucke  | 31/03/19  10:14:35 | Winkelbeoordeling :
hele goede app. je kan meteen zien welke restaurants open zijn en als het restaurant toch niet open is heb je na een paar dagen u geld terug. wij gebruiken deze app toch om de veertien dagen. toffe site
Guy M  | 31/03/19  23:49:47 | Winkelbeoordeling :
Super makkelijk, site met direct overzicht welke restaurants bij jou in de buurt thuisbezorgen. Al meerdere keren besteld en het is altijd correct. Altijd vriendelijke bezorgers. Een aanrader!
Clarissa Van Dooren  | 29/03/19  08:55:22 | Winkelbeoordeling :
Altijd wat wils voor iedereen. Iedereen vind zijn of haar keuze. Snel in reageren. Duidelijke aanwijzingen wat waar en hoe. Eerlijk verloop van betalingen. Van broodjes zaak tot pitta bar of koffie huis
Natacha Aquino  | 17/03/19  17:29:19 | Winkelbeoordeling :
Zeer gemakkelijk wat je maar wilt kan je vinden in je regio ben er zeer tevreden over echt een super site ik ga zeker vaker bestellen en altijd optijd geleverd je hoeft zelfs je huis niet uit ge gaan
Tom Perdaens  | 13/03/19  07:07:32 | Winkelbeoordeling :
We bestelden sowieso reeds bij Takeaway dus erg handig dat je nu ik een bestelling een deeltje terug in cash krijgt. Ze zijn bij deze site snel met uitbetalen dus ook zeer gunstig. Bij elke bestelling probeer ik eraan te denken.
Paindavoine christel  | 25/02/19  09:02:31 | Winkelbeoordeling :
we bestellen elke vrijdag avond via deze applicatie take away. het is gemakkelijk. snel. cool. we vinden altijd vele keuzen. het komt op tijd. het is nog goed warm. direct klaar om te eten . nieks te koken. nadien rust
David Timmers  | 01/03/19  06:19:36 | Winkelbeoordeling :
Toffe en leuke site. Is gemakkelijk te gebruiken. Er is een zoekbalk zodat je snel en efficiënt kunt zoeken wat je wilt. De info die erbij staat is ook correct en eenvoudig. Je weet dadelijk hoe het werkt.
Jessica Illegems  | 21/02/19  15:10:41 | Winkelbeoordeling :
Super handig en makkelijke website!! Ook mogelijk tot het volgen van je bestelling. Bij aankoop kan je online betalen of contant bij levering. Vriendelijke en snelle levering... Een aanrader voor iedereen!
Jessy Remmers Jessy  | 15/02/19  23:47:57 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk en lekker het gaat ook sneller dan ik zelf te voet moet gaan halen vanaf bepaald bedrag is de levering gratis en het is ook zo dat we niet meer door de kou moeten prijs valt goe mee das ook top natuurlijk
yael burny  | 27/01/19  21:26:46 | Winkelbeoordeling :
zeer goede service en zeer gemakkelijk als je niet weet wat je wil eten. heb alleen maar goede punten. het eten is zeer lekker, vooral de pittaschotels. Een goede aanrader is toch wel pizza andromeda.
idm21  | 26/01/19  21:00:31 | Winkelbeoordeling :
Deze site is enorm makkelijk in gebruik. Ik vind persoonlijk dat de soorten keukens te beperkt zijn, heel veel pitta zaken of pizza. kwaliteit van de meeste zaken is goed. Wel zijn de wachttijden vaak langer dan gezegd, maar het is fijn dat heel wat zaken gratis leveren.
marc roose  | 17/01/19  10:49:50 | Winkelbeoordeling :
heft steeds op tijd geleverd en maaltijd was goed warm.Het is ook zeer gemakkelijk om on line te reserveren bij de betrokken eetgelegenheden. In mijn geval was dit pizazhut uit de brugsesteenweg in roeselare
Geoffrey Vandeghinste  | 07/01/19  17:28:44 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden altijd lekker steeds op tijd en geen lange wachttijden alles altijd naar wens en steeds vriendelijk
Wesley Messely  | 04/01/19  14:32:53 | Winkelbeoordeling :
suuupeeeeeer concept!!!!! lekker eten ruim kueze uit verschillende gerechten en zeer vriendelijk aanrader al moet je soms wel veel geduld hebben vooraleer ze aankomen maar zeer lekker en ruim genoeg top
Yvan Coel  | 27/12/18  17:06:44 | Winkelbeoordeling :
Het is een heel praktische manier om eten te bestellen bij lokale restaurants die thuis leveren. Beter dan zelf te moeten zoeken wie deze dienst levert.Ook gemakkelijk om van tevoren te betalen via PayPal.Levering gebeurt snel
steve mesot  | 22/12/18  15:14:06 | Winkelbeoordeling :
takeaway biedt een uitgebreide keuze aan restaurants. In gent alleen heb je al de keuze uit 21 pizzazaken met elk een uitgebreide review. Betalen kan van cash geld aan de koerier , tot online betalen met paypal , bankcontact en creditcard.
griet meezie  | 14/12/18  14:08:16 | Winkelbeoordeling :
voor alles waar je zin in hebt heeft takeaway voor elk wat wils van pizza tot sushi. raad ik zeker aan aan familie en vrienden is een super app! een klein of groot hongertje, gewoon bestellen via de site! aanrader
kenny marien  | 16/12/18  12:32:46 | Winkelbeoordeling :
Heb er al vaak besteld en is altijd goed gegaan. Op 1 keer na, maar dit lag aan het restaurant zelf. Op de Site niks aan te merken. Is uiteindelijk goed gekomen. Allen spijtig dat je niet(meer) kan volgen waar je eten onderweg is.
Daisy Neef  | 13/12/18  07:49:48 | Winkelbeoordeling :
Super leuke webshop waar je echt een super uitgebreide keuze aan eten hebt! Neem zeker een kijkje want je zal er zeker iets vinden dat je super lekker vind, de keuze is werkelijk eindeloos! Alles is ook beschikbaar aan zeer democratische prijzen.
Vancoillie KRISTOF  | 08/12/18  05:05:15 | Winkelbeoordeling :
zeer lekkerre pizza en snelle service. zelfs de aan huislevering gebeurt vlug door vriendelijke mensen.zeer handig als je niet buiten kan of zin hebt om eens een avondje op je je gemak te zijn en geen zin hebt om te koken haha grtjs
 

Schrijf een nieuwe beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account.

Close
Tot 6,00% CashCoins
Black Friday: 30% korting op jouw Elemis favorieten
Code:ELEMISBF36
ONTVANG TOT 20,00 CASHCOINS Corona Direct
visit register click click