ONTVANG 2,00% CASHCOINS Torfs

Sunparks Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Sunparks

Beleef bij Sunparks een heerlijke vakantie

Geniet van een heerlijke vakantie bij Sunparks. De vakantieparken van Sunparks zijn een perfecte uitvalsbasis om de regio te verkennen. Lekker de bossen in, het strand op of de heide verkennen. Trek er op uit met de fiets en verken de prachtige omgeving. Blijft de zon een dagje achter de wolken, neem dan een duik in het overdekt en verwarmd zwemparadijs. Avontuurlijk voor de kinderen, heerlijk ontspannend voor de ouders.

Sunparks Beoordelingen

storms francine  | 04/07/20  10:06:35 | Winkelbeoordeling :
Sunparks is een van mij favoriete. Heel gezellig voor heel de familie. Er is voor iedereen wel iets wat je graag doet. Heel comfortabel en altijd heel netjes. je kunt er mooie wandelingen maken. Goed voor eens een week er tussen uit.
Braya Lagysse  | 08/05/18  10:57:46 | Winkelbeoordeling :
hallo sunparks personeel vind ik persoonlijk niet zo vriendelijk en het zwembad veel te druk om er te komen zwemmen met twee kleine kindjes en in de zomer te druk in het park de prijs vind ik ook heel duur
Cindy Covents  | 10/02/18  11:18:06 | Winkelbeoordeling :
wij hadden een hotel kamer boven het zwembad We zaten op de tweede verdieping en daar hadden we geen WiFi terwijl deze in de prijs was inbegrepen de netheid was niet in orde we konden onze naam in het stof schrijven ook hong er nog koffie aan de tafel van de vorige mensen voor 7 dagen/nachten mss toch zeepjes bijvullen zwembad was in orde vriendelijk personeel/redders basis ontbijt minigolf lag vol eikels/blaadjes dus was geen succes toch volle pot ervoor betaald
Danny Guisson  | 09/10/15  12:40:11 | Winkelbeoordeling :
Ideale manier om een korte break i te lassen voor de familie. Goedkoop, veel mogelijkheden, alles wat jekan denken te plaatste, zowel voor koppels als gezinnen met kinderen. Aan te bevelen voor midweek-of weekend uitstapje.
Frank Vanhaeren  | 06/10/15  10:14:17 | Winkelbeoordeling :
De site is overzichtelijk en informatief, de promotiestunts en last minutes vallen meteen op, de module om vakantiehuizen te zoeken is eenvoudig en handig, en ook de grote kortingen zijn zeer interessant
Stef Abts  | 27/09/15  08:06:05 | Winkelbeoordeling :
Sunparks heeft vier vakantieparken in België die zorgen voor een ideale vakantieomgeving voor gezinnen met jonge kinderen. Mooi verzorgde bungalows met allerhande activiteiten daaromheen : waterpret, dierenboerderij, ... Aangepaste prijzen tijdens de schoolvakanties.
tamara antheunis  | 15/09/15  11:07:47 | Winkelbeoordeling :
mooie parken met veel faciliteiten , zeker evenwaardig aan centerparcs dat veel duurder is, honden zijn welkom en er wordt niet moeilijk over gedaan, mooie zwembaden met glijbanen en die in de ardennen is mooi gelegen
Ellen  | 14/09/15  10:29:42 | Winkelbeoordeling :
Sunparks is perfect voor een vakantie met kleine kinderen of met je vriendengroep. Er is voor iedereen wel iets te doen en dat tegen een goede prijs. Ik wil er nog wel eens naartoe gaan met mijn vrienden.
Leen Vercruijsse  | 06/09/15  18:59:39 | Winkelbeoordeling :
Een goed ontspanningsruimte voor het ganse gezin voor een aangepast budjet. Er zijn veel mogelijkheden voor ontspanning in het water .Verschillende waterglijbanen,brubbelbad .Je kunt er ook naar buiten zwemmen
Jos Verhamme  | 31/08/15  20:07:14 | Winkelbeoordeling :
De ideale oplossing om er even uit te zijn. De prachtige bungalows, welke heel gezellig ingericht zijn en allen voorzien zijn van het nodige comfort. het is telkens weer een beetje thuiskomen na een uitstapje of leuke wandeling.
Jos Verhamme  | 31/08/15  20:02:41 | Winkelbeoordeling :
Leuk idee wanneer je er even tussenuit wilt. Zalig genieten van het zwembad of van de omgeving. Een ontspannende wandeling of een uitstapje. Terug in je huisje kan je genieten van de gezelligheid en alle noodzakelijke comfort. de ideale oplossing dus.
Daan Cleeren  | 28/08/15  07:37:04 | Winkelbeoordeling :
Sunparks heeft een zeer leuke website waar je gemakkelijk je weg terug kan vinden. Alles staat ordelijk en duidelijk aangeduid op de website wat het zoeken een stuk gemakkelijker maakt. Ga zeker eens langs!
Johan Dirickx  | 11/08/15  11:56:38 | Winkelbeoordeling :
Nog een (late) vakantie boeken voor je gezin met (jonge) kinderen? Dan ben je hier aan het goede adres: bezoek de website van Sunparks en in een wip vind je de geschikte locatie. Je kunt je meteen inschrijven. Vele ontspanningsmogelijkheden en een brede waaier aan activiteiten!
Yannick timmermans  | 07/08/15  14:47:37 | Winkelbeoordeling :
heel leuk voor met je gezin er naar toe te gaan. voor jong en oud !
Xavier Ots  | 29/06/15  11:33:30 | Winkelbeoordeling :
Steeds zeer mooie accomodaties, met veel fun en ontspanning in de tropische waterparadijzen. Heel netjes, prijsgunstig en zeker voor herhaling vatbaar. Het hele gezin heeft ervan genoten. We komen zeker terug tijdens een volgende vakantie!!
Heidi Wilms  | 07/06/15  14:25:31 | Winkelbeoordeling :
Dit is een leuk subtropisch zwembad. Het is niet zo groot als Center Parcs. Maar de kinderen kunnen er zich wel amuseren. Ik vind het best duur voor een dagje pret en plezier. Maar je als je het eens sporadisch gaat doen is het wel oké.
christine devriendt  | 17/04/15  10:32:49 | Winkelbeoordeling :
sunparks dit is niet zo ver van mijn deur,maar ik ben er één keer op loge geweest voor een week met de kinf-deren toen die nog klein waren, voor kinderen is het in elk geval een paradijs en voor de volwassenen is het ontspannen,goed om even weg te zijn
Steven De Paepe  | 11/03/15  15:53:16 | Winkelbeoordeling :
Zeer mooi vakantieparken om met de gans familie een weekendje door te brengen of zelfs een volledige vakantie. Zeer mooie locaties aan de zee, in de kempen en in de ardennen. Zeker de moeite om met de kinderen naar toe te gaan.
Petra Lonneville  | 09/03/15  10:54:58 | Winkelbeoordeling :
eens een dagje naar sunparks geweeste met vrienden en kleine kindjes,die vonden het super leuk en keken hun ogen uit wat er allemaal te doen was,voor een kind is het natuurlijk zalig en voor de grote mensen is het ook ontspannend?
Annemie Cornelis  | 27/01/15  10:00:32 | Winkelbeoordeling :
Sunparks is er voor iedereen, heb je kinderen, ben je alleen of samen met een partner, er is altijd wel iets waar je je kan vermaken in Sunparks.Hou je van zwemmen dan kan je je uitleven in het mooie zwemparadijs; of trek je er liever op uit dat kan allemaal in Sunparks
Patrick Mertens  | 27/01/15  09:59:57 | Winkelbeoordeling :
Sunparks is er voor iedereen, heb je kinderen, ben je alleen of samen met een partner, er is altijd wel iets waar je je kan vermaken in Sunparks.Hou je van zwemmen dan kan je je uitleven in het mooie zwemparadijs; of trek je er liever op uit dat kan allemaal in Sunparks
Matthias Van Hoof  | 26/01/15  18:38:24 | Winkelbeoordeling :
Sunparks is een geweldige webshop met veel spotgoedkope prijzen, die regelmatig in de korting getrokken worden, en waar je via cashbackdeals ook nog eens geld voor terugkrijgt. Ik gebruik hem en ben er enorm tevreden mee.
Marc Castelein  | 08/11/13  10:11:39 | Winkelbeoordeling :
prettig verblijf aan een kleine prijs
Sarah Hallaert  | 08/10/13  17:55:00 | Winkelbeoordeling :
is superleuk,veel animatie goede prijs kwaliteit
Ghislain Hallaert  | 02/10/13  17:20:33 | Winkelbeoordeling :
Al een paar keer in Sunparks geweest,in de Haan aan zee en in Vielsalm.Zeer positieve ervaringen op beide locaties.Suptropisch zwembad is een aanrader en zeker bij slecht weer.
Veronique De Graeve  | 01/10/13  12:33:06 | Winkelbeoordeling :
De reservering via de website verliep erg vlot, we kregen zelfs last minute korting. Maar daar aangekomen was het een teleurstelling: vies huisje, vochtvlekken en schimmel, en zeer weinig activiteiten. Geen tweede keer voor ons!
Pieter Malfroot  | 27/09/13  22:52:20 | Winkelbeoordeling :
Toffe plek voor een weekendje weg met vrienden!
Johny Con  | 21/09/13  14:05:49 | Winkelbeoordeling :
sunparks is en was mijn beste vakantie belevenis het was weer een mooie vakantie met veel accomadatie en plezier
Richard Van Hoegaerden  | 15/07/13  22:52:58 | Winkelbeoordeling :
Bij Sunparks geniet men steeds van een uitstekende vakantie aan zeer voordelige prijzen.
 

Schrijf een nieuwe beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account.

Close
Tot 5,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 2,00% CASHCOINS Torfs
visit register click click