Partena Ziekenfonds - Verzeker je glimlach! Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Partena Ziekenfonds - Verzeker je glimlach!

Partena Ziekenfonds helpt je als je behandeling te duur wordt. Hoe? Met terugbetalingen van tandverzorging voor je hele gezin. Ontdek onze extra terugbetalingen voor preventieve tandzorg en onze tandverzekering Dentalia Plus!

Partena Ziekenfonds - Verzeker je glimlach! Beoordelingen

Elina Bhr  | 16/11/16  23:21:41 | Winkelbeoordeling :
Ik vond bol.com sowieso al een goede site, nu nog meer eigenlijk. Door de acties en kortingen bezoek ik de site vaker. Echt handig! Je vind altijd wel iets leuks.
Daan Cleeren  | 12/10/15  16:42:27 | Winkelbeoordeling :
Partena is een zeer leuke website waar je gemakkelijk je weg terug kan vinden. Alles staat ordelijk en duidelijk aangeduid op de website wat het zoeken een stuk gemakkelijker maakt. Ga zeker eens langs!
Petra Lonneville  | 26/06/15  10:04:31 | Winkelbeoordeling :
ik ben zelf bij partena en ben er zeer tevreden over en ik ken nog mensen die ook tevreden zijn,als je iets vraagt ze reageren direct en helpen je zo veel als kan ,vriendelijk en hulpzaam voor de mensen
Leslie Cowell  | 19/06/15  10:54:26 | Winkelbeoordeling :
Ben jaren lid van Partena Ziekenfonds en Dentalia. Ben een zeer tevreden klant. Alle terugbetalingen gaan zeer vlot. Zou deze Ziekenfonds zeker wel aanbevelen aan vrienden. Hun Hospitalia Plus + Ambulant verzekering is de beste in het land!
Nadine Van Droogenbroeck  | 10/06/15  07:58:48 | Winkelbeoordeling :
Persoonlijk vind ik dat vele verzekeringsmaatschappijen teveel verzekeringen aanbieden aan de mensen. Deze aanbieding maakt hierop de uitzondering en vind ik een gepaste verzekering voor iedereen. Ik heb er zelf ook een
Renaat Vanstallen  | 03/06/15  12:22:47 | Winkelbeoordeling :
een aanrader als ziekenfonds. Prima en correcte service. Heel efficiënte internetsite. Telefonisch snel antwoord op alle vragen. Kortom, voor mij de beste keuze. Overstappen naar Partena is trouwens heel eenvoudig. Ook de hospitalisatie verzekering is betaalbaar, zelf voor vijftigers
Xavier Ots  | 13/06/15  10:32:12 | Winkelbeoordeling :
Partena Ziekenfonds dient niet meer te worden voorgesteld. Eén van de beste spelers op het vlak van sociale zekerheid, zowel voor zelfstandigen als werknemers. Super service, scherpe prijzen en een van de beste dekkingen op de markt!!!
erik Willeborts  | 20/05/15  10:25:24 | Winkelbeoordeling :
Als je echt wilt vergelijken met andere ziekenfondsen, merk je op dat je meer waar voor je geld krijgt dan bij de anderen. Het is daarbij komend nog goedkoper dan de anderen. Qua lay out ziet de website er ook overzichtelijker uit.
david ghys  | 20/04/15  22:49:36 | Winkelbeoordeling :
Partena streeft ernaar dat iedereen zo gezond, vitaal en onafhankelijk mogelijk in het leven kan staan. Daarom bieden ze oplossingen aan voor gezondheid en persoonlijk comfort. En dit op een zo proactieve, persoonlijke en toegankelijke manier.
Marc Castelein  | 24/03/15  16:21:21 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn onlangs overgestapt naar Partena onafhankelijke ziekenfonds om te kunnen genieten van de vele vele voordelen die het meer te bieden heeft ten opzichtz van gelijk welk ander ziekenfonds. Top !!
Chris Bouckaert  | 01/11/14  08:53:34 | Winkelbeoordeling :
uitstekende pijs/ kwaliteit, zeker de moeite waard om de webpagina te bezoeken.Je kan hier terrecht voor uiteenlopende dienstverleningen en voor vragen staat partena steeds tot uw dienst, zowel per mail als telefonisch
Stef Abts  | 17/06/14  09:36:42 | Winkelbeoordeling :
ziekenfonds voor zij die willen aansluiten bij een onafhankelijke partij : de geboden dekkingen zijn ruim voldoende en qua prijs in het verlengde wat andere maatschappijen bieden. bijkomende hospitalisatie is ook hier aan te raden.
Ron Weijmer  | 12/06/14  11:05:08 | Winkelbeoordeling :
Ik ben aangesloten bij Partena en voor mij doen ze het goed. Ben er ook best wel tevreden over. Heb ook geen enkele reden om ze eventueel in te wisselen voor iemand anders. Ik ben er best wel tevreden mee en zal er dan ook wel blijven voorlopig !
Fabrizio Antocchi  | 27/05/14  13:17:44 | Winkelbeoordeling :
Volgens mij een goede ziekenfonds. Laat een hoge tandartsfactuur je glimlach niet bederven. Partena Ziekenfonds beschermt u bij hoge kosten omtrent uw tandenzorg. Je hebt 3 voordelen uiterst voordelige premiebijdragen, betaalbare tandheelkunde en een beperkte wachttijd.
 

Schrijf een nieuwe beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account.

visit register click click