NHA Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over NHA

Start een thuisstudie met korting bij NHA!

NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in de Benelux. NHA heeft een aanbod van ruim 250 voordelige opleidingen en cursussen: beroeps- en vakopleidingen, taalcursussen, MBO- & HBO-opleidingen, hobbycursussen en meer. Met de thuisstudies van NHA bepaal je altijd zelf je studietempo en je kan studeren wanneer en waar het jou uitkomt. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach en ontvangt een diploma bij het afronden van de cursus of opleiding. Start vandaag nog met een studie bij NHA en breng je carrière in een stroomversnelling!

NHA Beoordelingen

viviane van oosterwijck  | 09/12/18  09:58:09 | Winkelbeoordeling :
echt geschikt om het behalen van het nodige diploma van thuis uit. mijn man vroeg een cursus bedrijfsbeheer aan,en die werd netjes afgeleverd. na in deze goed gestudeerd te hebben, maakte hij een examen. en ja hoor behaalde zo z'n diploma. dit was dan ook nog het enige dat hij nodig had om onze zaak te starten. met dank aan NHA.
Tom Gryson  | 10/07/18  23:52:01 | Winkelbeoordeling :
Dit is een toffe app voor als je weer wil studeren of als je eens iets anders wil leren na je schooltijd. Je vind er van alles om bij te studeren en de curcussen kosten bijna geen geld. of om samen met je vriendin of vrouw een andere loopbaan te beginnen is dit wel het meest aangewezen.
patricia hoste  | 18/06/18  12:48:09 | Winkelbeoordeling :
Reeds een cursus besteld bij hen. Ik heb de cursus in 1 keer betaald, zodat ik deze ook in 1 keer kon ontvangen. Voor mij was het een opfrissing van wat ik op school had geleerd. Zeer intersant en heel gemakkelijk uitgelegd. ( cursus patroontekenen)
Kerensa Techel  | 24/11/17  16:42:06 | Winkelbeoordeling :
Super handig idee. zeker voor mensen die ambitieus zijn, met een gezinsleven. om het huishouden te combineren met een opleiding is dit IDEAAL! Super leuke opleidingen te volgen op eigen ritme en get aantal uur je ermee bezig bent.
Shauny Cuypers  | 09/09/17  22:27:05 | Winkelbeoordeling :
Super handig als je werkt maar toch graag wilt studeren. Ik volg momenteel een NHA cursus evenement organisator en kan kiezen tussen een getuigschrift als mijn huiswerk steeds voldoende is, of voor een diploma door een examen af te leggen. Je hebt hoe dan ook je studie afgerond. Ik wil zo nog meer cursussen volgen in de toekomst!!
Jessica moreels  | 11/08/17  13:57:03 | Winkelbeoordeling :
Deze hebben een groot aanbod. Ik heb studeer er nu op mijn eigen tempo een taal mee en dit gaat goed vanop afstand. Ik ben er tevreden van. Enig minpuntje vind ik de examens die zyn op 2 vaste data en op 1 vaste plaats. Nha
Dirk Huygen  | 21/06/16  04:30:45 | Winkelbeoordeling :
Ik heb destijds een cursus bestelt voor weinig geld. ik kreeg hier al het nodige materieel en een interessante cursus vore weinig geld. De cursus is zo opgesteld dat het mij nooit verveelde. integendeel kerk ik altijd uit naar de volgende dag om er weer door te gaan. om te kijken of u alles begrepen hebt word u op afstand gevolgt en beoordeeld. kortom zeker de moeite om op deze manier iets bij te leren.
Lindsey Daelman  | 18/05/16  18:35:08 | Winkelbeoordeling :
Mooie cursussen. Heel leerlijk en bevat echt veel inforlatie. Iets bijleren? Bezoek zeker NHA eens!
Nathalie van walleghem  | 22/04/16  13:30:31 | Winkelbeoordeling :
schitterende kans om iets te leren wat je graag doet en ook een goeie opvolging!
Dirk Huygen  | 14/02/16  01:50:45 | Winkelbeoordeling :
een ruim aanbod van diverse studies! met nog een extra geschenk erbij. En een goede opvolging van de lessen. zeker de moeite waard om eens te proberen en veel bij te leren. Go for it !!
Douglas Bonnewijn  | 24/11/15  08:52:58 | Winkelbeoordeling :
Zeer makkelijke manier om aan zelfstudie te doen. Zeker een aanrader voor iedereen
Daan Cleeren  | 05/10/15  16:47:20 | Winkelbeoordeling :
NHA is een zeer leuke website waar je gemakkelijk je weg terug kan vinden. Alles staat ordelijk en duidelijk aangeduid op de website wat het zoeken een stuk gemakkelijker maakt. Ga zeker eens langs!
Carine Detry  | 07/09/15  17:16:54 | Winkelbeoordeling :
NHA lijkt me echt iets voor mij te zijn. Ik haatte het om naar school te gaan en leer veel liever iets op mezelf dus is dit toch de ideale manier voor mij. Ik kan het lekker van thuis uit doen, hoef me niet te verplaatsen.
Liliane NOË  | 04/09/15  10:29:30 | Winkelbeoordeling :
De cursus Italiaans die ik besteld heb is zeer duidelijk en geeft de mogelijkheid binnen een redelijke tijd de taal te begrijpen en te spreken. Het nieuws in Italiaans even mee volgen op TV is een goed idee.
frank samson  | 04/09/15  19:47:40 | Winkelbeoordeling :
heb zelf al van deze kunnen genieten heb 1kursus gevolcht en heb eentje afgewerkt zijn zeeer korekt
Chris Vissers  | 31/08/15  17:25:25 | Winkelbeoordeling :
ik ben op deze website terecht gekomen via een email van jullie. Ik vond direct mijn weg naar mijn interesse. De website is heel eenvoudig in gebruik. Ik ben daarna opgebeld geweest en daar waren ze ook heel professioneel in. De persoon had echt interesse in mijn keuze.
Lies Ghysels  | 30/08/15  00:37:43 | Winkelbeoordeling :
Het aanbod van NHA is enorm en elke opleiding is ondersteund door een coach en gevarieerd didactisch materiaal. Perfect voor theoretische cursussen, maar voor praktische opleidingen kan je nooit digitaal overbruggen wat de voordelen zijn van een persoonlijk, klassikaal gebeuren.
Pascale bettens  | 24/08/15  20:27:55 | Winkelbeoordeling :
thuisstudie, leuk om te leren wanneer jij tijd hebt maar praktijkgericht is dit echt niks. Je trajectbegeleider kan je helpen maar met dit probleem spijtig genoeg niet. Daarom toch geen echte aanrader.
Fabrizio Anto  | 23/08/15  15:39:30 | Winkelbeoordeling :
Ik ben aan kijken om een aangepaste cursus te zoeken bij NHA. Ik heb gezien dat NHA erkend is door de Vlaamse overheid als opleidingsverstrekker voor KMO. En wat me echt ook aantrekt is het feit, indien je niet geslaagd bent uw lesgeld terugkrijgt!
Kevin Franssens  | 09/08/15  21:04:47 | Winkelbeoordeling :
goede aanvraag via het internet snelle levering van de nodige documenten en studie materiaal web begleiding en on line ondersteuning mogelijk kortom een goed site om studie te volgen of gewoon om iets bij te leren
Dieter Hvt  | 25/07/15  20:53:42 | Winkelbeoordeling :
Ideaal voor mensen die nog wat willen bijleren en misschien hun beroep er willen van maken. Zit je zonder diploma dan kan je via deze manier er 1 behalen en zo meer verdienen dus zeker de moeite waard
Matthias Van Hoof  | 22/07/15  08:32:06 | Winkelbeoordeling :
Deze webshop is een geweldige site om jezelf iets bij te leren. De thuisstudies zijn geweldig. Ik sta ervan te kijken dat zelfs Nathalie Meskens de cursussen gevolgd heeft. Slagen voor deze studies is heel gemakkelijk en je krijgt nog cashback ook.
Sonja Karan  | 11/07/15  14:28:45 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden met mijn studie materiaal en hun vriendelijke klantendienst. En nog sterker zelf ben ik in 2014 begonnen met een cursus heb ik tijd tot 2019 om alles af te ronden. Echte aanrader wat mij betreft!
Catrien Roosen  | 05/07/15  17:35:00 | Winkelbeoordeling :
NHA is super voor zelfstudies! Zelf diploma medisch secretaresse behaald. Niveau idem als hogeschool enkel dat er geen talen bij zijn. Struikelblok voor mogelijke werkgevers en er wordt een instituutsdiploma gegeven, werkgevers willen graag A1 diploma!
Maria De Kock  | 20/06/15  16:49:08 | Winkelbeoordeling :
Ik bestelde mij een cursus via NHA, maar toen die aankwam was er ondertussen een ingrijpende gebeurtenis in mijn huishouden en zag ik het niet meer zitten. Wel dat was geen enkel probleem: ik kon de cursus gewoon terugsturen, zonder vragen.
Bart Van Nieuwenhove  | 18/05/15  16:08:52 | Winkelbeoordeling :
De perfecte thuisstudies in de vorm van een cursus of opleiding vindt u bijNHA. Taalcursussen, beroepscursussen, hobbycursussen en nog véél meer! Kijk snel verder. Het is een echte aanrader. ikzelf heb al meerdere cursussen behaald.
Tamara Boey  | 09/05/15  23:15:28 | Winkelbeoordeling :
Supper goed, leert goed , verstaan baar , met leeraar , je krijgt punten op het huiswerk , Leerzaam , je kan een diploma hebben . Je huiswerk moet je op tijd opsturen , het is de moeite waard, het is supper goed
Noesje Marien  | 05/05/15  14:40:25 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een hobbycursus kinderpsychologie besteld, en ik moet zeggen, dat het een heel overzichtelijke cursus is en zeer interessant ook!. Als betaalwijze heb ik voor afbetalingen gekozen en zo krijg ik elke maand een nieuw thema om te leren. Zeker zen geld waard!!
Stef Abts  | 30/04/15  14:06:32 | Winkelbeoordeling :
Bijscholen op eigen tempo kan je hier door te kiezen uit een overweldigend aanbod van cursussen. Ruime ondersteuning, zelfs door aanbieding van een computer als kennismakingsgeschenk. Niet geslaagd, geld terug !
Lindsey Dekeyser  | 27/04/15  22:40:27 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede service goede uitleg en opvolging altijd cursusen optijd geleverd
Glenn riemis  | 25/04/15  14:56:57 | Winkelbeoordeling :
Heb hier een cursus van gevolgd en had een vraag over een bepaald item. Hier heb ik echter nooit geen antwoord op gekregen. Er was ook een actie bij om een tablet bij een cursus te krijgen, maar deze heeft nooit gewerkt. En ze wouden ook de tablad niet wisselen.
erik Willeborts  | 15/04/15  01:58:22 | Winkelbeoordeling :
Mooie lay out en zeer makkelijke zoekfunctie voor datgene wat je wenst te volgen. Duidelijke weergave wat een bepaald vak of richting juist inhoudt. Zeer gerichte prijzen die als betaalbaar beschouwd kunnen worden.
Ellen  | 05/04/15  14:36:14 | Winkelbeoordeling :
Leuk om eens door al de aangeboden cursussen te gaan en wat inspiratie op te doen. Ook een fijne website en makkelijk in gebruik. Ik twijfel echter nog steeds of de cursussen wel als echte opleiding worden gezien en niet alleen als leuke hobby.
Petra Lonneville  | 16/03/15  09:45:29 | Winkelbeoordeling :
voor heel veel mensen die niet graag naar school gaan is dit een goed idee om toch nog iets van diploma of getuigschrift te behalen,lijkt me veel leuker dan terug naar school te gaan en op je eigen tempo denk ik?
Annemie Cornelis  | 15/03/15  11:49:13 | Winkelbeoordeling :
NHA is de oplossing voor wie niet graag op verplaatsing gaat om een cursus te volgen, je kan op je eigen tempo de leerstof leren en je wordt heel goed bijgestaan, je krijg een goed overzicht van hetgeen er op de markt is
Patrick Mertens  | 15/03/15  11:48:05 | Winkelbeoordeling :
NHA is de oplossing voor wie niet graag op verplaatsing gaat om een cursus te volgen, je kan op je eigen tempo de leerstof leren en je wordt heel goed bijgestaan, je krijg een goed overzicht van hetgeen er op de markt is
Matthias Gielen  | 03/03/15  14:29:20 | Winkelbeoordeling :
Nha thuisstudies lijkt op zich een mooie beslissing, maar het gebrek aan hulp maakt al snel dat je helemaal niet meer gemotiveerd bent... weg geld en weg diploma.. gegarandeerd een diploma zit er dus niet in.
Daphne Fockedey  | 02/03/15  23:43:54 | Winkelbeoordeling :
Dit is een goede thuisstudie cursus aanbieder! Vlotte helpdesk, lessen zijn goed te doen. Ook vind ik dat de cursus op zich duidelijk gegeven word. De opvolging van de ingestuurde theorielessen is vlot en duidelijke tips. De praktische lessen zijn leuk en zeker goed uit te voeren.
Mike Beuckelaere  | 02/03/15  23:30:00 | Winkelbeoordeling :
nha is iets waar je kan studeren je kan er van alles leren bijvoorbeeld tuinbouw of alle soorten talen leren , en nog veel meer . je kan er zelfs je diploma er bij halen , het ene wat je moet doen is je noties opsturen
mike beuckelaere  | 02/03/15  22:30:23 | Winkelbeoordeling :
nha is voor te studeren je kan er alles leren bijvoorbeeld tuinbouw of alle soorten talen leren en nog veel meer . je kan zelf je diploma erbij halen , het ene wat je moet doen is noties op sturen je kan er zelfs je diploma erbij halen .
Ann  | 09/02/15  13:28:25 | Winkelbeoordeling :
Persoonlijk volgde ik de opleiding budgetcoach bij NHA. De opleiding bestaat uit twee onderdelen: enerzijds leren mensen omgaan met hun persoonlijke financiëen, anderzijds mensen coachen. Heel boeiend vond ik dat! Wel blijft er een noodzaak, om je verder te blijven verdiepen in de materie.
Cindy Van Herck  | 26/01/15  22:01:14 | Winkelbeoordeling :
NHA is een leuke en gemakkelijke manier om een diploma re halen, je kan er uit verschillende cursussen kiezen, ook kan je er hobbycursussen doen zn dit allemaal op je eigen tempo!! Ik raad iedereen NHA aan!
Xavier Ots  | 26/01/15  10:43:23 | Winkelbeoordeling :
Prachtig aanbod aan vele cursussen en opleidingen. Zeer interessante voorwaarden en goede ondersteuning van het NHA-team, zowel bij de inschrijvingen als achteraf bij het volgen van de cursussen. Wat ook interessant is, is het opvolgen van je vooruitgang door een persoonlijke leraar.
Koen Hendrickx  | 18/01/15  11:10:35 | Winkelbeoordeling :
NHA zorgt voor heel duidelijke cursussen met goede ondersteuning van de docent. De docenten reageren ook heel snel op vragen en ingestuurde taken. Ook vindt ik het ideaal dat je bij tijdsgebrek de opleiding even kan pauzeren en je de draad er na gewoon weer kan opnemen!
Nadine Van Droogenbroeck  | 24/11/14  13:40:52 | Winkelbeoordeling :
Dit is een aanbieder van zelfstudiepakketten in belgie. De zaken worden correct opgevolgd door de aanbieder. het is wel alleen jammer dat de diploma's niet erkend worden in Belgie indien je zicht gaat aanbieden voor een sollicitatiegeprek.
Rebeca Hernandez  | 04/11/14  20:15:28 | Winkelbeoordeling :
Door de jaren heb ik verschillende cursussen gevolgd hobby en ook voor vaardigheden aan te schaffen. Zeer tevreden met de aanbod en de studie op eigen tempo. Je ontvangt ook leuke cadeautjes en het is een aanrader voor iedereen!
Bahar Akkoc  | 29/10/14  21:12:51 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over de site en ik vind dat de klantenservice zeer behulpzaam is. Je kan met al je vragen terecht bij hen. Ook wist ik eerst niet goed hoe ik een cursus moest aanschaffen, maar met hun hulp werd dit meteen opgelost!
Griet Beylmakers  | 25/10/14  00:43:16 | Winkelbeoordeling :
De website van NHA heeft een zeer overzichtelijke startpagina. De actie die ze aanbieden springt meteen in het oog: bij het aankopen van een thuiscursus krijgt men een gratis tablet en daar bovenop mag men de cursus 15 dagen gratis proberen. Zeker het proberen waard dus!
lindsay harteel  | 22/10/14  09:27:12 | Winkelbeoordeling :
NHA is de makkelijkste manier van leren op thuisbasis je leert waar je wil wanneer je wil en hoe je het beste vind voor jouw alles op eigen tempo en niveau jammer genoeg ben ik niet ver geraakt maar ik raad iedereen die nog iets wil bij leren dit ook aan
Leen Walschaerts  | 09/10/14  14:07:06 | Winkelbeoordeling :
Tot nu toe heb ik een goede ervaring met NHA. Mijn bestelling kwam snel aan. Alleen jammer dat de tablet pas opgestuurd wordt bij de 2de betaling. Aangezien ik per maand betaal, krijg ik die dus ook pas binnen 2 maand ongeveer. Dit werd op voorhand niet gezegd.
Steven De Paepe  | 12/10/14  18:41:41 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede website. Heb een cusrsus spaans gevolgd met een begeleider die mijn taken verbeterde en mij raad gaf. de resultaten van de testen waren vrij vlug terug beschikbaar op de website van NHA. Zeker een aanrader.
Kimberly Sinnaeve  | 27/09/14  14:01:34 | Winkelbeoordeling :
NHA heeft me goed geholpen om mijn Frans bij te schaven. Het niveau van de cursussen zijn zelf te bepalen. Van beginner tot gevorderde. Ik ben heel goed vooruit gegaan op een korte tijd en daar ben ik NHA heel dankbaar voor.
marleen janssens  | 16/09/14  11:03:23 | Winkelbeoordeling :
IK BEN NIET TEVREDEN OVER NHA IS DUUR BEDOENING ?MOEILIJK EN SLECHTE HULP BIJ HET STUDEREN EN DE TABLETTEN DIE ZE KADO GEVEN BIJ AANKOOP VAN EEN STUDIE WERKEN MAAR KORT DE PROGRAMMAS DIE ER OPSTAAN GAAN ER VANZELF AF
Rex Neggers  | 01/09/14  18:26:14 | Winkelbeoordeling :
NHA is niet correct met haar prijzen , pas na de bestelling weet je pas dat er nog inschrijvingsgeld moet betaald worden, en het is geen klein prijsje , veel mogelijke klanten haken dan ook af, de concurrentie weet dit en maakt daar wel gebruik van
david claessens  | 25/08/14  12:21:07 | Winkelbeoordeling :
ik ben bij nha geweest en moet zeggen bravo daar haal je uw diploma en gemakelijker als ergens anders is echt de moeite waard ben heel tevreden eroven ik kan zeggen wie wil probeer het en je zult zien dat ik gelijk heb
veerle panis  | 18/08/14  08:10:33 | Winkelbeoordeling :
geweldige site , heb zelf via nha al een studie gedaan leuk dat je op eigen tempo kan studeren en met hulp is altijd duidelijk uitgelegd en zo heb je tenminste de mogelijkheid om echt iets te leren
Nancy Roelandt  | 08/08/14  16:38:38 | Winkelbeoordeling :
NHA is een super les pakket Je kan er echt mee vooruit. Ik ga nog enkele cursussen nemen en hopen dat de alles zo goed blijft. de hulp op afstand kan je altijd gebruik van maken zelfs tot 5 jaar na het te volgen lespakket SUPER
Jessie Thys  | 12/08/14  00:06:39 | Winkelbeoordeling :
Zelf heb ik al een studie gevolgd bij nha.Ik heb bedrijfsbeheer gevolgd.Heb een goede ondersteuning gehad en vind het ook positief dat je ook maandelijks kan afbetalen.Ben hier heel tevreden over.Zou direct mijn cursus opnieuw bij nha volgen.
Shana Broos  | 06/08/14  19:09:14 | Winkelbeoordeling :
Hallo. Ik heb via NHA een opleiding gedaan als secretariaatmedewerker. Dit beviel me wel. alleen heb ik dit niet afgemaakt. Het is namelijk niets voor mij om helemaal alleen te leren. Voor diegenen die dit wel kunnen, raad ik NHA wel aan. Mvg shana
Johny Con  | 20/07/14  15:24:59 | Winkelbeoordeling :
Het is nu al een tijdje geleden , maar mijn vrouw wou haar kennis in het bedrijfsleven een beetje uitbreiden. en dat lukte wonderwel met een cursus van NHA . Een eenvoudig leerprogramma dat ze kon verwezelijken in haar vrije tijd
Kurt Castelein  | 09/06/14  19:52:41 | Winkelbeoordeling :
Ik zou de NHA studies aan iedereen aanbevelen. Onlangs heb ik zelf ook zo'n NHA thuisstudie gevolgt en ik ben er zeer tevreden over. Het valt vooral aan te raden voor mensen die gaan werken, want je kunt dit makkelijk s'avonds volgen! DOEN ZOU IK ZEGGEN!
Alex Pardon  | 19/05/14  20:42:31 | Winkelbeoordeling :
prima site met heel veel keuzemogelijkheden om een cursus aan te gaan. En met de niet geslaagd lesgeld terugbetaald garantie koop je uiteraard geen kat in een zak. De gratis tablet PC is echter wel van povere kwaliteit, maar een gekregen paard mag je niet in de bek kijken.
Eric Saelens  | 16/05/14  23:01:03 | Winkelbeoordeling :
schitterende mogelijkheden op alle niveaus: professioneel, hobby, talenkennis; zelf onlangs een opleiding gevolgd met succes. een aanrader voor wie vooruit wil geraken; supergoed en zeker betaalbaar voor iedereen
Solange Coppens  | 14/04/14  15:17:07 | Winkelbeoordeling :
Heel overzichtelijk, veel aanbod om iets bij te leren. Zeer interessant en duidelijk. Als je met een vraag zit kan je er altijd terecht. Ik heb er geen slecht woord over. Waag er je gewoon aan, het is een ervaring rijker.
Lindsey Devriendt  | 01/04/14  15:15:44 | Winkelbeoordeling :
altijd acties, veel extraatjes (momenteel zelfs een reis!!) en de mogelijkheid tot betalen per maand. Zo heeft iedereen de kans om een opleiding te volgen., ben zelf ook van plan dit te doen. Een kennis van mij heeft er eentje gedaan en zegt dat ze vooral heel tevreden is over de begeleiding.
Patricia Grispen  | 03/04/14  13:20:18 | Winkelbeoordeling :
opvallende website . geeft zeer duidelijke uitleg wat de thuiscursus in houdt . interresante en pracktiche cadeau die men bij de cursus kan gebruiken . de site is leuk ingekleed . ideaal voor iemand die op zijn eigen tempo wil leren
Ghys David  | 25/03/14  14:36:20 | Winkelbeoordeling :
NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in de Benelux. NHA heeft een aanbod van ruim 250 voordelige opleidingen en cursussen. Met de thuisstudies van NHA bepaal je altijd zelf je studietempo en je kan studeren wanneer en waar het jou uitkomt.
Yvonne Nelissen  | 08/02/14  19:17:24 | Winkelbeoordeling :
ik vind de webshop goed en overzichtelijk
Wendy Van Thielen  | 10/02/14  10:31:52 | Winkelbeoordeling :
zeer fijne site met goede begleiding
Leo Janssens  | 29/01/14  11:03:29 | Winkelbeoordeling :
Geven alleen maar een zeer goedkope tablet het is chinese makelij vol met problemen
Wim Van de Weyenberg  | 29/01/14  13:02:29 | Winkelbeoordeling :
Cursussen aangekocht voor de kids voor hun examens via de examencommissie. Ging allemaal zeer vlot en cursussen wren snel geleverd. Prima service! Begeleiding ("tutor") nadien was ook super. Je betaalt er wel wat voor, maar je krijgt eens zoveel in return... :-)
birgit janssens  | 29/01/14  13:04:18 | Winkelbeoordeling :
leuke cursussen,men werkt op eigen tempo en krijgt daar bovenop nog eens begeleiding door een docent
Lily D'haese  | 29/01/14  16:46:34 | Winkelbeoordeling :
deze webshop doet er alles aan om in te spelen op de huidige behoefte op de arbeidsmarkt. Van thuis uit kan je bijstuderen en zo je aanbod vergroten.
Jocelyne Van Loo  | 30/01/14  10:58:15 | Winkelbeoordeling :
Mijn vriend zijn opleiding was leuk en makkelijk. Ik besloten op die manier ook Spaans te gaan studeren! Dus voor mij een 8 maar enkel uit financieel oogpunt anders was het een 10 !
Jeanne Kesteloot  | 21/01/14  03:08:56 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de cursus praktisch en heel goed uitgelegd. Het contact met leerkracht en mede leerlingen is zeker meegenomen.
Veronique De Graeve  | 20/01/14  13:27:51 | Winkelbeoordeling :
Ik ben nog aan het twijfelen of ik nu wel of niet een thuisstudie zou aanvangen, mar ik heb probleemloos een schat aan informatie gekregen, alvast een eerste positieve indruk!
Els Hooybergs  | 13/01/14  18:48:40 | Winkelbeoordeling :
Ik volg de hobbycursus kalligrafie. Zeer goede cursus, pennen ook meegeleverd. Huiswerk moet je opsturen en krijg je binnen redelijke termijn terug thuisgestuurd. Zeker een aanrader, je kan op je eigen tempo werken en zoveel oefenen als nodig is.
Bob Deslé  | 10/01/14  06:47:52 | Winkelbeoordeling :
Ik schafte de cursus gitaar extra uitgebreid aan ,deze cursus valt goed mee . De webshop is overzichtelijk en omvat alle cursussen die gegeven worden alsook uitgebreide uitleg bij de te volgen cursussen
Evi De Rechter  | 13/01/14  11:02:41 | Winkelbeoordeling :
Ik studeerde paraspychologie bij NHA, dit was zeer interessant. Het huiswerkbeleid was ook zeer goed geregeld.
Richard Van Hoegaerden  | 08/01/14  00:37:54 | Winkelbeoordeling :
Voor de beste resultaten van thuis-studie moet men bij NHA zijn.
Wilfried Van Droogenbroeck  | 16/12/13  12:03:11 | Winkelbeoordeling :
GOEDE OPVOLGING VAN HET LESSENPAKKET
Inge Heymans  | 28/10/13  12:40:43 | Winkelbeoordeling :
Snelle reactie, goed uitgelegd. Een aanrader om een cursus te proberen!!
Tim De Moor  | 24/10/13  20:29:55 | Winkelbeoordeling :
goeie cursus
Salifu Paul-marc  | 22/10/13  18:25:04 | Winkelbeoordeling :
onlang een cursus spaans aangeschaft voor mijn lieve dochter,dit is degelijk en professioneel,ze heefter geen enkele moeite mee,en ze kan ook ten alle tijden hulp krijgen van ervaren lesgevers.Echt de moeite waard als je rustig en op eigen tempo een nieuwe taal wil leren,super!
Lydia Knockaert  | 27/09/13  20:17:12 | Winkelbeoordeling :
Zeer interessant voor volwassen die nog kinderen in huis hebben.
Johan Vanderlinden  | 27/08/13  15:22:11 | Winkelbeoordeling :
NHA is een zeer goede en duidelijke firma waar je op een rustige en goede manier thuis kunt studeren
Tony Denengel  | 21/09/13  13:22:59 | Winkelbeoordeling :
uitstekende cursus
Kasper Zutterman  | 08/09/13  11:05:23 | Winkelbeoordeling :
Ik heb deze shop uitgetest en het werkte uitermate goed ! ik raad het ten alle tijde iedereen aan
Ferdinand Joos  | 03/09/13  10:44:00 | Winkelbeoordeling :
Bij deze website merk je direct dat de opbouw goed is doordacht. Mooie kleuren en foto's. De tabbladen zijn overzichtelijk en goed voorzien van relevante informatie. Algemeen vind ik deze website heelgoed en prettig om in te kijken.
Marc Castelein  | 30/08/13  14:03:22 | Winkelbeoordeling :
PERFECTE CURSUS OM VLUG WAT BIJ TE LEREN!
Yina Zero  | 29/08/13  13:19:29 | Winkelbeoordeling :
Leuke manier om thuis je hobby's te verrijken. Levering van cursus en materiaal komt maandelijks op tijd aan en je krijgt feedback op je huiswerk. Voor de betaling geven ze je ruim genoeg tijd. Aanrader!
Sylvia Michalek  | 25/03/13  17:43:02 | Winkelbeoordeling :
De web-site van NHA is zeer overzichtelijk en goed ingedeeld per leercategorie. Ikzelf heb al 2 cursussen gevolgd en de begeleiding online is super. Zeker een aanrander
 

Schrijf een nieuwe beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account.

Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
visit register click click