ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com

Nationale Loterij Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Nationale Loterij

Speel de e-games bij Nationale Loterij en win geld!

Nationale Loterij is een website waar je online spellen e-games kunt spelen en geld kunt winnen. Zo kun je kiezen uit diverse games zoals: 21, Lotto, Euro Millions, Schattenjacht, Joker en Keno. Nationale Loterij is voor niet alleen bestemd voor ervaren spelers maar ook voor mensen die nog maar net beginnen.

Nationale Loterij Beoordelingen

Rudy Callebaut  | 31/03/16  10:23:25 | Winkelbeoordeling :
De Nationale Loterij is goede site en vergeet zeker zijn klanten niet. Ik heb al vaak een bonus gekregen , vind dat zeer aangenaam. Je hebt enorm veel e-games , je kan op verschillende manieren met lotto en keno spelen. Top. mvg Rudy
Peter Uyttendaele  | 02/04/17  21:31:41 | Winkelbeoordeling :
De nationale loterij heeft een overzichtelijke website, waar je tal van mogelijkheden hebt om aan kansspelen mee te doen.Vind het veel makkelijker om via site te spelen dan formulier te moeten binnen doen en je mag het nog vergeten zijn. Je winst word automatisch bijgeschreven.
Wim Dhanyns  | 05/11/17  12:08:13 | Winkelbeoordeling :
wekelijks speel ik op zaterdagen met de lotto,en geregeld ook op woensdagen.Het is steeds leuk afwachten op de trekking,en dan jouw nummers te checken.Helaas was dit tot op heden nog geen groot succes,maar ach,zo nu en dan eens 5 euro volstaat,wie niet waagt niet wint.De kokertrekking laat ik aan mij voorbijgaan,wel koop ik wekelijks een win for life voor 3 euro,en die 3 euro of 6 euro heb je toch geregeld terug daarmee.
Diane Braeckmans  | 01/04/17  17:30:40 | Winkelbeoordeling :
de vernieuwde site is zeer mooi en aangenaam in gebruik je kan perfect je geld opladen zonder enig probleem en de speelbedrag is gelimiteerd zodat je niet voor onnodige verassingen komt te staan ook de e-spelletjes zijn leuk
Sandra Stalmans  | 01/02/18  06:21:44 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over de Nationale Loterij. Ik speel hier regelmatig op en de site is heel gebruiksvriendelijk. Handig is ook de mail die je ontvangt na bevestiging van je bulletin met daarin nog eens je gekozen nummers. Je hoeft zelf niet op te zoeken of je te verplaatsen om je winst te checken. Je krijgt een aparte mail toegestuurd als je gewonnen hebt. Hierin wordt ook meteen het winnende bedrag vermeldt. Dit bedrag komt meteen op je speelrekening. Heel handig dus.
Vanessa Vande velde  | 24/02/18  19:43:09 | Winkelbeoordeling :
Een gemakkelijke en overzichtelijke site waar je naar eigen keuze kan spelen en meedingen naar een hopenlijk gunstig bedrag in uw voordeel " het gedroomde grote geldlot " of een leuke geldsom maar ook de spanning van het gokspel Aanrader voor de gokkers van goed geluk en hoop
Kristof Kempeneers  | 10/12/16  18:47:26 | Winkelbeoordeling :
kelbeoordeling : Winkelbeoordeling : 10 De Nationale Loterij is goede site en vergeet zeker zijn klanten niet. Ik heb al vaak een bonus gekregen , vind dat zeer aangenaam. Je hebt enorm veel e-games , je kan op verschillende manieren met lotto en keno spelen. Top. mvg kristof
Jessy Van den bergh  | 01/05/18  10:43:40 | Winkelbeoordeling :
Handige site om lotto te spelen en andere krasloten . Aanrader . Zelfde winstkansen . Snelle uitbetaling . Site makkelijk om te gebruiken en veel variatie . Handig om van thuis uit lotto te spelen!
Stefaan Devloo  | 23/05/18  08:06:36 | Winkelbeoordeling :
Website oogt zer mooi. Dankzij de app super vereenvoudigd. Geen gedoe meer bij de krantenwinkel. Leuk, verslavend om toch ooit eens het gouden lot te winnen zoals velen . Sppel nu al een 25 tal jaar we blijven volhouden. Scratch games geven we als kerst en nieuwjaarscadeau.
Patricia De Smet  | 08/10/18  18:58:25 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke en overzichtelijke site. Als je een account aanmaakt krijg je vaak extra speelbonussen cadeau die onmiddellijk op je rekening geboekt worden. En je wordt via mail op de hoogte gebracht indien je wint met een trekkingsspel. Een aanrader dus!
Rani Vergauwen  | 09/10/18  17:21:26 | Winkelbeoordeling :
De Nationale Loterij is een goede en makkelijke website met verscheidene spelletjes waar je geld mee kan verdienen. Voor mij is het enorm handig dat ik na het werk online mijn lottocijfers kan indienen ipv telkens weer naar de winkel te lopen. Zeer gebruiksvriendelijk!
Natacha Gorus  | 08/12/16  16:56:57 | Winkelbeoordeling :
Een zeer leuke website veel promo's en heel veel egames een super leuke layout... ik ben ookal lang op hun site aangemeld en ook staan er altijd super leuke wedstrijden op de site waar je leuke extras mee kunt verdienen
Jill Cortens  | 15/01/19  20:53:23 | Winkelbeoordeling :
Leuke spelletjes. Elotto is ook makkelijk, aangezien je wint meteen verschijnt op je opgegeven rekening nummer. Er word ook duidelijk weergegeven hoeveel tijd en geld je besteed.
Marc MICHIELS  | 10/08/16  17:14:32 | Winkelbeoordeling :
Ik ben reeds vanaf het begin lid om online te spelen bij de Nationale Loterij. Ik speel onder andere Euromillions, Joker+ en voetbal weddenschappen. Het is een zeer eenvoudig systeem en je winsten worden automatisch overgeschreven op je speelrekening. En hoger dan 500€ op je bankrekening.
Naert Celine  | 14/02/19  09:49:40 | Winkelbeoordeling :
wekelijks doen wij mee aan de nationale loterij tot nu toe nog niet een groot bedrag gewonnen maar je weet maar nooit wij doen mee met de nationale loterij door vrienden en familie met vriendelijke groet
Stef Abts  | 15/07/14  11:44:42 | Winkelbeoordeling :
De meest vertrouwde manier om een gokje te wagen om geld te verdienen : enorm groot aanbod aan allerhande krasspelen en de klassieke lotto en bingo. Regelmatig grote jackpot te verdienen, maar de reële kans op serieuze winst blijft uiterst klein natuurlijk.
Shana Vandorpe  | 29/10/19  02:34:59 | Winkelbeoordeling :
ruime keuze uit verschillende spelletjes. voor ieder wat wils. winkansen zijn nu eenmaal beperkt. cashback snelheid is eerder aan de trage kant maar uit eindelijk komt het wel inorde. goed om gokje wagen
Sarah Vantorre  | 09/05/17  12:21:43 | Winkelbeoordeling :
Ik speel sinds enkele maanden lotto en euromilions enkel nog online . Nooit meer vergeten naar de krantenwinkel te gaan . Gewoon lekker vanuit je luie zetel spelen. Ook de andere kansspelen waag ik me wel eens aan. En af toe win ik een klein bedrag . Zo kan ik weer verder spelen . Goeie duidelijke site.
Veerle Schamp  | 07/02/17  12:03:05 | Winkelbeoordeling :
De site van de Nationale Loterij is heel eenvoudig. Alles is goed uitgelegd in verschillende stappen hoe je moet spelen. Ook betrouwbaar! Af en toe kan je op maandag eens gratis spelen ter waarde van € 2. En ik was reeds bij de gelukkigen!
Hoet Windoline  | 18/03/17  19:00:44 | Winkelbeoordeling :
De Nationale Loterij is goede site en vergeet zeker zijn klanten niet. Ik heb al vaak een bonus gekregen , vind dat zeer aangenaam. Je hebt enorm veel e-games , je kan op verschillende manieren met lotto en keno spelen. Top. mvg
Alinda Thelosen  | 11/04/17  14:23:32 | Winkelbeoordeling :
zin om op een leuke manier een gokje te wagen? doe mee met de nationale loterij! je bepaald zelf voor hoeveel je speelt en ook wanneer. de nationale loterij kun je on-line spelen of je haalt een lot in de winkel. het is simpel en lekker makkelijk, ook is er een goeie winkans, voor kleine en grote prijzen.
Manon Paquay  | 21/10/17  09:26:18 | Winkelbeoordeling :
Zeer tof concept, ook een hele goede werking van de webshop en website. Wel jammer dat enkel 18plussers er aan mogen deelnemen en dat de winkans ontzettend laag liggen. Wel goed dat je naar gelang je budget kunt opteren voor een of meerdere lootjes.
Jan Pipelers  | 07/12/17  07:26:36 | Winkelbeoordeling :
Veel verbeteringen gemaakt, site werkt nu vlot, is handig en overzichtelijk. Soms kan de performance wel wat beter aangezien het soms hapert met die flash. Ik gebruik het nu alvast voor de wekelijkse Lotto!
Maaike Sels  | 20/12/17  11:19:01 | Winkelbeoordeling :
De webshop is handig en gemakkelijk in gebruik. Je moet niet altijd naar een boekenwinkel om de lotto nog snel binnen te brengen. Een echte aanrader, 24/24 beschikbaar!!!!!
Nordin El Baroudi  | 02/01/18  13:40:53 | Winkelbeoordeling :
Ik heb reeds 400€gewonnen met de lotto en ze sponcoren allerlei goede doelen en sportwedstrijden je wint niet elke dag maar je haalt soms je geld daaruit .ze sponseren wierennen daar is een wielerploeg lotto soudal ze komen elke keer in het nieuws
Dalibor Rybar  | 21/04/18  22:42:06 | Winkelbeoordeling :
De Nationale Loterij is goede site en vergeet zeker zijn klanten niet. Ik heb al vaak een bonus gekregen , vind dat zeer aangenaam. Je hebt enorm veel e-games , je kan op verschillende manieren met lotto en keno spelen. Top. mvg
Youri Van Bockstaele  | 10/11/18  22:03:38 | Winkelbeoordeling :
Wie niet speelt niet wint leuke app maar speel toch liever in winkel uit gemak toch geven ze soms leuke cadeaus weg dat je meer kan winnen maar het blijft toch wachten tot je een van de gelukkige bent
Leen Hofkens  | 06/02/19  13:23:32 | Winkelbeoordeling :
Handig en snel met de lotto spelen of kras biljetten kopen. Onmiddellijk je winsten op je speelrekening. En dit allemaal binnen je zelf bepaalde budget. Geen verloren loten meer, en altijd correct en automatisch nagekeken. Mooi en duidelijk overzicht van alle mogelijkheden om te spelen.
Nelly Demeersman  | 28/03/19  15:56:29 | Winkelbeoordeling :
Gebruiksvriendelijke en snel werkende website. Vele opties en herhalingen beschikbaar. Winsten onmiddellijk bijgeschreven en bijladen snel in orde. Krasloten kan je steeds uittesten voor je beslist effectief te kopen.
 

Schrijf een nieuwe beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account.

Close
Tot 12,50 CashCoins
22% korting op geselecteerde items bij Lookfantastic
Code:SHOPBUD2021
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
visit register click click