ONTVANG tot 2,00% CASHCOINS ONTVANG tot 2,00% CASHCOINS

Laudius Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Laudius

Volg met korting een thuisstudie bij Laudius

Laudius heeft al ruim 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van de beste thuisstudies! Volg cursussen die je snel bij jouw einddoel brengen: een promotie, droombaan, eigen onderneming of veel levensvreugde met een boeiende nieuwe hobby. En dat op jouw eigen tempo, van thuis uit op de momenten dat het jou uitkomt! Daarbij kun je altijd rekenen op de ondersteuning van jouw vriendelijke, persoonlijke en op bekwaamheid uitgezochte docent. Volg meer dan 200 thuisstudies in de categorieën Beroep, Eigen zaak, Taal, Hobby, Persoonlijke ontwikkeling en nog veel meer! Je krijgt je lesgeld terug als je niet slaagt!

Laudius Beoordelingen

Claudia Goyens  | 28/06/16  12:34:02 | Winkelbeoordeling :
Begonnen aan de studie Medisch secretaresse. Mezelf ingeschreven en al heel snel mijn cursussen mogen ontvangen. Een groot voordeel van thuisstudie vind ik het contact dat je kan leggen met je docent of medecursisten. Zo heb je het gevoel dat je toch in een groep studeert.
Nathalie van walleghem  | 03/05/16  02:59:19 | Winkelbeoordeling :
top site om van thuis uit en op eigen tempo iets nieuws te leren,een echte aanrader!!
Carine Detry  | 21/10/15  17:18:05 | Winkelbeoordeling :
Laudius is echt een kolfje naar m'n hand en ik denk dat ik niet de enige ben die er zo over denkt. Het aanbod, de kwaliteit en service zijn fantastisch, een ander woord heb ik er niet voor. Ik kan het echt iedereen aanraden.
Heidi Wilms  | 19/08/15  18:45:05 | Winkelbeoordeling :
Dit een leuke, aangename manier om verschillende opleidingen te volgen en/of zelfstandig te leren. Gemakkelijke leer cursussen en goede begeleiding/feedback. Heb je tijd en zin over om iets bij te leren, dit is de ideale manier.
Daan Cleeren  | 07/08/15  15:34:01 | Winkelbeoordeling :
Laudius een zeer leuke website waar je gemakkelijk je weg terug kan vinden. Alles staat ordelijk en duidelijk aangeduid op de website wat het zoeken een stuk gemakkelijker maakt. Ga zeker eens langs!
Jocelyne Van loo  | 31/07/15  14:44:39 | Winkelbeoordeling :
De NHA herbekeken maar dan vooral voor Nederland, leuke cursussen die bij NHA niet te vinden zijn... Ik wil wel iets speciaals leren - binnenkort ga ik dus alvast aan de slag ;-) De specifieke cursussen dan wel en het aanbod is groot !
Xavier Ots  | 06/07/15  11:02:47 | Winkelbeoordeling :
Zeer complete webshop met opleidingen in allerlei domeinen, zowel voor persoonlijke ontwikkeling als voor talen en beroepsopleidingen. Echt een must voor wie nog wil verder studeren aan zijn eigen ritme. Goede opvolging en certificaat!!
Tamara Boey  | 19/06/15  14:30:43 | Winkelbeoordeling :
Supper goed en echt iets waar je van leert en je kan diploma behalen en leraar helpt u , en zijn goed in verzenden , volledige informatie , geen problemen mee , stipt , compleet niet in delen , zeer goed om schreven , ordelijk , overzichtelijk , fijn om te leren ,
Petra Lonneville  | 08/06/15  10:25:10 | Winkelbeoordeling :
ik vind het heel goed voor mensen die niet graag naar school gingen en op latere leeftijd toch nog iets in hun handen willen hebben en het is toch heel anders dan toen je naar school ging? je kunt online hulp vragen .
 

Schrijf een nieuwe beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account.

ONTVANG tot 2,00% CASHCOINS ONTVANG tot 2,00% CASHCOINS
visit register click click