ONTVANG 4,00% CASHCOINS LampenLicht.be

HEMA Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over HEMA

De beste artikelen met de laagste prijzen vind je bij HEMA! Shop voordelig met korting bij HEMA.

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkels binnen en bezoek de webshop en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders kom je die eigenzinnige winkelinrichting en webshop tegen. Dat maakt HEMA uniek. Echt HEMA!

HEMA Beoordelingen

Ahlam Etfouh  | 25/06/19  18:28:01 | Winkelbeoordeling :
Top , kunt van alles daar vinden.ik ben altijd super blij met mijn aankopen bij hema. Goedkoop en best kwaliteit , als je op zoek ben naar iets , ga dan zeker naar hema , en je zult zeker 100% vinden wat jij op zoek bent
Jean-marie Naets  | 12/06/19  10:38:23 | Winkelbeoordeling :
Een goede shop.met veel afwisseling en leuke dingen.ik heb er al vaak besteld online.altijd snelle levering en vriendelijke bediening gehad.een echte aanrader..wens je online te bestellen.maar 1adres .Hema.be
Maxine Dobbelaere  | 27/05/19  08:16:53 | Winkelbeoordeling :
Handig overzicht, makkelijk shoppen, veilig betalen, bij afhaling in de winkel. altijd goede koopjes te doen. Kleren zijn er iets duurder, maar goede kwaliteit. eten en gadgets steeds aan zeer aangename prijzen.
Gilbert VLEUGELS  | 09/05/19  14:49:08 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig bij Hema. Het is een heel leuke winkel met een uitgebreid assortiment. De levering gebeurt heel snel en de prijzen zijn heel goed. De kwaliteit van de produkten is ook heel goed. Ze hebben regelmatig spec aanbiedingen
Ingrid Vergauwen  | 04/05/19  13:20:35 | Winkelbeoordeling :
Hema is een van mijn favoriete webshops. Hij is super handig heel overzichtelijk en heeft een ruime keuze aan kleine prijsjes. er zijn ook regelmatig leuke acties en als je iet tevreden zijn kan je makkelijke iets terug sturen of je geeft het af in de winkel en je krijgt onmiddellijk je geld terug
Tine C.  | 28/04/19  14:13:12 | Winkelbeoordeling :
Hema heeft producten die je ergens anders niet vindt. Hierdoor kun je origineel uit de hoek komen. Bij bestellingen moet je wel wat geduld hebben: binnen de 24 u., dat halen ze niet altijd. Je vindt producten in verschillende prijscategorieën.
Nick Van den Wyngaert  | 26/04/19  18:54:35 | Winkelbeoordeling :
snelle en goede service snel geleverd prijs kwaliteit zeer goed bij hema wij bestellen er maandelijks dingen zoals kledij voor kinderen, snoepjes, interieur spullen. personeel is zeer klantvriendelijk
Veronique De Graeve  | 10/04/19  13:11:59 | Winkelbeoordeling :
Zeer toffe en gebruiksvriendelijke webshop! Ik vind bij Hema altijd leuke spulletjes en kleertjes voor mijn kinderen. De prijzen zijn relatief laag en ze leveren snel aan huis. Ook spullen die ik in België niet meteen in de winkel vind, kan ik hier probleemloos bestellen. Ik ben een tevreden klant.
Peter Claus  | 07/04/19  06:44:18 | Winkelbeoordeling :
Heel goede kwaliteit, voldoende keuze en volgt de trends zowel voor jong als voor oud. We hebben er gisteren zelfs de kledij voor onze zoon zijn communie gekocht en iedereen was supertevreden + we kregen op de hele aankoop nog eens 17% korting terwijl de prijzen al niet hoog liggen.
Sveta  | 21/03/19  23:56:08 | Winkelbeoordeling :
Ik kom zelf super graag in Hema, er zijn steeds leuke spulletjes te koop. Hier vindt je allerlei producten, voeding, kledij, make-up, huishoudartikelen. Zeer goede kwaliteit aan een goede prijs. Zeker aan te raden.
Brigitte Sierens  | 15/03/19  19:49:06 | Winkelbeoordeling :
Leuke hebbedingetjes voor een lage prijs! Gemakkelijk te gebruiken en te bestellen. Retourneren nog niet uitgetest .de bestelde producten waren uitstekend. Goed voor herhaling. Zal het ook aanbevelen
Patricia De Smet  | 05/03/19  08:02:28 | Winkelbeoordeling :
Goed toegankelijke en overzichtelijke webshop. Duidelijke categorieverdelingen en zoekfunctie. Superleuke hebbedingetjes voor huis en tuin. Modieuze kledij voor groot en klein, speelgoed en snoepgoed.
Jacqueline Vandenberghe  | 27/02/19  13:32:02 | Winkelbeoordeling :
deze winkels zijn meestal ruim, netjes, en toch een redelijke aanbod van hun assortiment ; zeer vriendelijk personeel toch in de winkel van Blankenberge . leuke bij sommige is dat je daar ook een hapje en drankje kan degusteren , en soms iets gratis proeven;
Sonja  | 21/02/19  09:18:41 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel met goede producten qua prijs/kwaliteit. Een winkel waar je niet binnen kunt gaan zonder iets te kopen. Ieder seizoen andere en nieuwe producten, ook voor speciale dagen als moederdag e.d. vind je er altijd wel iets leuks.
Esra S.  | 13/02/19  07:32:28 | Winkelbeoordeling :
Superleuke webshop, mijn favoriete winkel om snel een cadeautje te kopen, ruim aanbod, voordelige prijzen, geen verzendkosten bij afhalen in de winkel. Ook leuke spulletjes voor school, voor interieur. Lekkere gebakjes. Ik raad deze webshop aan.
Nikita V.E  | 22/01/19  21:20:19 | Winkelbeoordeling :
De hema is mijn favoriete winkel. Je kunt er alles vinden van speelgoed tot kabels koptelefoon baby kleertjes en dit allemaal voor een betaalbare prijs, nog moeilijk te vinden tegenwoordig. Er zijn ook heel veel acties die zeker aan te raden zijn! Kijk geregeld is op de website ;)
Stephan Cockmartin  | 17/01/19  17:18:14 | Winkelbeoordeling :
HEMA Grafisch mooie en overzichtelijke webshop. HEMA geeft meldt duidelijk alle beschikbare producten onderverdeeld in rubrieken. HEMA biedt ook verzekeringen aan, totaal onbekend voor mij. Maar zeer handig en nieuw dus. Alle andere noodzakelijke rubrieken aanwezig.
Kelly Van De Voorde  | 15/01/19  15:42:49 | Winkelbeoordeling :
Ik kom zelf super graag in Hema! Ik heb een baby van 9 maanden oud en ik vindt altijd iets leuks voor hem. Is het geen speelgoedje dan zijn het wel kleren! De body's vind ik trouwens echt super! Ook voor je huisje wat op te vrolijken vind je altijd leuke spullen. Van kaarsen naar vaasjes...
Kimberley Kenny Deschacht Hendryckx  | 10/01/19  11:43:00 | Winkelbeoordeling :
Suoer winkel makkelijk snel en goedkoop wat wems je nog meer het aanbod is dan ook enorm van keukenartikelen tot baby artikelen knutsel en ondergoed artikelen hema heeft het allemaal en dat voor een lage prijs super ik ben zeer tevreden
charlotte  | 08/01/19  08:38:32 | Winkelbeoordeling :
Ik kocht recent een kerstcadeau online via www.hema.be en vond er echt leuke artikels aan zeer voordelige prijzen! De website is overzichtelijk en de levering in winkel naar keuze was gratis. Alles verliep vlot en snel.
Jurgen  | 24/12/18  09:34:45 | Winkelbeoordeling :
de hema webshop is heel overizchetelijk en goed georganiseerd zodat je alle spullen die je nodig hebt vrij snel kan vinden. de prijs is ook aantrekkelijk. alles bij elkaar een leuke website om te bezoeken!
anja peeters  | 02/01/19  21:47:54 | Winkelbeoordeling :
Ik kom graag bij Hema, er zijn steeds leuke spulletjes te koop. Voor mezelf, mijn kinderen en de kleinkinderen. Ik vind het prijs kwaliteit goed. Het is niet te duur en toch kwalitatief in ore. Ook voor schoolspullen ga ik erheen.
Benthe Senders  | 10/12/18  19:58:53 | Winkelbeoordeling :
De Hema is altijd een leuke winkel om binnen te lopen maar nog leuker is het feit dat je cashback kunt verdienen als je online shopt! De cashback worden goed geregistreerd en staan snel op je account.
Saskia Callewier  | 10/12/18  18:45:01 | Winkelbeoordeling :
al regelmatig pyjama's en ondergoed gekocht voor de kinderen. Ze zijn van heel goede kwaliteit en aan een betaalbare prijs. Knutselmateriaal vindt je er ook vaak. alles wat je besteld wordt geleverd. Er zijn wel enkele zaken die je in belgië niet kan bestellen enkel in nederland
Marion Nagtegaal  | 05/12/18  17:30:38 | Winkelbeoordeling :
De Hema is een hele fijne winkel. Ze verkopen hippe toffe home accessoires. De badhanddoeken en keuken handdoeken zijn mijn favoriet. Ook hebben ze lekkere koekjes en bovenal hanteren ze een goede kwaliteit/ prijsverhouding
Eddy Vinck  | 01/12/18  17:42:34 | Winkelbeoordeling :
Zeer snelle levering, goedkoop en veel keuze. Kan thuis geleverd worden of afgehaald in de winkel. Zeker aan te raden. Kan betaald worden bij bestellen indien verzonden, of aan de kassa als men het pakje gaat afhalen in de winkel.
Emma Lorie  | 15/11/18  19:10:42 | Winkelbeoordeling :
Ik ben alweer zeer tevreden. Het is altijd aangenaam om iets bij HEMA te kopen. Ook in de winkel is men altijd vriendelijk. Men weet hoe met klanten om te gaan. Dit is toch aangenaam. Ook over het terugbrengen is men zeer duidelijk. De website is gemakkelijk en overzichtelijk.
Anais Timmerman  | 12/11/18  20:24:41 | Winkelbeoordeling :
Bij Hema vind je bijna alles, wat perfect is als je online wilt shoppen. De levertijd is daarbij ook nog eens heel snel, en als je er geen geld voor over hebt haal je je artikelen gewoon in de winkel af. Mijn persoonlijke favoriet: kantoorartikelen van bij Hema!
Kris Goeyvaerts  | 15/10/18  09:16:18 | Winkelbeoordeling :
Bij Hema vind voor dames en baby's, interieur en keuken en zeer voordelige prijzen je gading, wist je dat je ook je make-up tasje kon vullen?
Stefano Mougros  | 03/10/18  19:09:35 | Winkelbeoordeling :
Leuke website, ik heb al meermaaldelijks besteld bij Hema en altijd tevreden geweest. Ik heb de bestelling steeds afgehaald in de dichtstbijzijnde Hema wat makelijker is. En je verdient er cashpoinrs mee , wat leuk is.
Daisy Neef  | 19/09/18  07:36:53 | Winkelbeoordeling :
Hema is een zeer aangename webwinkel met een uitgebreid aanbod van producten, je kan er allerlei verschillende zaken vinden. Dankzij de duidelijke lay-out van de webshop vind je alles supersnel terug. De prijzen zijn ook zeer schappelijk en de service is top!
Heidi Wilms  | 07/09/18  14:36:20 | Winkelbeoordeling :
Hema is een winkel van Nederlands herkomst. Hier vindt je allerlei producten, voeding, kledij, make-up, huishoudartikelen. Je kan via HEMA ook fotoproducten laten ontwikkelen. Goede kwaltieit. Een aanrader.
Francine Storms  | 06/09/18  22:21:02 | Winkelbeoordeling :
Ben een regelmatig klant bij Hema en men vind daar bepaalde producten die je ergens anders niet kunt krijgen. Hebben goede producten prijs-kwaliteit. Ook de kleding is heel tof en betaalbaar.
hannah vanderstap  | 25/08/18  12:52:19 | Winkelbeoordeling :
Enkele dagen geleden kocht ik een fotoboek online. Het bestellen ging zeer vlot, ik kreeg de optie om het product gratis op te halen in een van hun winkels. De dag erna kreeg ik al meteen een email dat het product toegekomen was. Ik moest gewoon naar de winkel gaan en ter plekke betalen.
keani puttemans  | 24/08/18  07:45:18 | Winkelbeoordeling :
een hele toffe winkel waar ze alles in overvloed hebben, je komt nooit iets tekort. Ook een enorm pluspunt is dat je daar ook kunt eten en drinken in de cafetaria. Echt een topwinkel waar we nog veel naartoe zullen gaan.
Michèle Vermeersch  | 15/08/18  00:22:18 | Winkelbeoordeling :
De Hema webshop is handig in gebruik! leuke spuletjes voor goeie prijzen. gratis levering in een filiaal in jouw buurt zodat je je bestelling kunt ophalen. Jammer genoeg geen gratis levering aan huis!!
Annelies Utterwulghe  | 16/08/18  08:18:53 | Winkelbeoordeling :
Hema heeft een erg gebruiksvriendelijke website waar je heel vlot terugvindt wat je nodig hebt. Het is extra leuk winkelen als er koopjes worden aangeboden. Zo heb ik met de zomersolden voor de kids, door mijn aankopen te combineren, zelfs diverse stuks kledij gratis ontvangen!
Carmen Peters  | 13/08/18  21:46:21 | Winkelbeoordeling :
Hema, toch wel één van mijn favorieten !!! Leuke spulletjes tegen een klein prijsje. In de winkel zelf word je altijd met de glimlach geholpen. Ook al online besteld, dit is ook telkens zonder problemen verlopen. Hema, toch wel een aanrader !!!
Ron Weijmer  | 12/08/18  08:39:32 | Winkelbeoordeling :
Ik vind HEMA een goede winkel voor de alledaagse aankopen. De prijzen zijn ook en het aanbod is prima. Dus ik winkel regelmatig bij HEMA en de prijzen zijn heel goed te doen, ook voor iemand die moet leven van een uitkering zoals ik. Ga zo door !
Pascale Willeme  | 11/08/18  14:40:31 | Winkelbeoordeling :
Superleuke webshop, ruim aanbod, steeds leuke kortingen, lekker eten en drinken, snelle levering, goede klantenservice , vind er alles wat ik zoek, scherpe prijzen! Extra voordelig met klantenpas van meer Hema
Guy Rutten  | 10/08/18  10:20:57 | Winkelbeoordeling :
Leuke sfeervolle winkel. vooral jonge bediening. voor een betaalbare prijs leuke producten te koop. Mooi gevarieerd assortiment. sommige artikelen misschien een beetje te 'Hollands' voor ons Vlamingen. interessante aanbiedingen.
Lieve Thoelen  | 12/08/18  19:20:56 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over het grote aanbod online van hema een over de uitstekende kwaliteit. Bovendien is de dienstverlening ook altijd goed. Alles wordt correct geleverd zoals afgesproken. Ik raad iedereen aan iets te bestellen bij Hema.
Tania  | 12/08/18  11:38:01 | Winkelbeoordeling :
Geen grote keuze van alles... wel van alles 'n beetje keuze... Ik koop geregeld bij Hema... doch, om eerlijk te zien vind ik het persoonlijk geen echt aantrekkelijke winkel. Ook verwacht ik er steeds goedkopere prijzen... Tijdens solden-dagen kan je er dan wél weer goeie koopjes doen !
Khadija Lahmichi  | 08/08/18  13:05:20 | Winkelbeoordeling :
1 van mijn favorieten winkels. Tot nu toe altijd netjes en heel mijn bestelling mogen ontvangen. Vooral het online shoppen en in de winkel betalen bij het afhalen vind ik een aanrader. Glazen producten worden netjes ingepakt voor ze doos in gaan.
viviane van oosterwijck  | 08/08/18  15:56:53 | Winkelbeoordeling :
Zelf heb ik nog nooit iets aan huis besteld bij de hema. Maar ik ken de winkel als geen ander. Ben er al meermaals goed te woord gestaan door de vraag vriendelijke verkoopsters. En de prijs kwaliteit vind ik meer dan prima.
Stef Abts  | 07/08/18  13:32:07 | Winkelbeoordeling :
Shop gemakkelijk online en ontvang je producten al binnen 2 dagen in huis! Gratis ophalen bij HEMA. Gratis bezorging va. € 25. Groot assortiment. Veilig betalen. Typen: Fotolijsten, Babykleding, Beddengoed, Kinderkleding, Instax Camera's, Tafeltextiel, Kinderspeelgoed.
Sea Janssen  | 03/08/18  06:09:33 | Winkelbeoordeling :
De Hema heeft meestal aanbiedingen op hun assortiment, alleen zijn de maten l tot xl meestal niet voorradig bij zulke aanbiedingen. Verder is de verzending boven een bepaald bedrag gratis. Ook is het gebak overheerlijk en niet duur.
Maaike Sels  | 25/07/18  00:10:05 | Winkelbeoordeling :
Toffe webshop, makkelijk in gebruik! Mooie, creatieve, leuke spulletjes en nog veel meer. Prijs - kwaliteit zit zeer goed. Super service, verzending is prima verlopen. Ben tevreden over mijn aankoop, voor herhaling vatbaar!
Sarina Van Eeckhout  | 30/06/18  10:14:14 | Winkelbeoordeling :
Steeds tevreden van al mijn aankopen. Zowel online als in de winkel zelf. Heel vriendelijk personeel en altijd bereid om te helpen indien je op zoek bent. De cadeaukaarten vind ik persoonlijk een echte aanrader. Ze verkopen er zowat van alles en dus vindt iedereen er wel iets naar zijn of haar zin.
Dirk Huygen  | 04/06/18  10:20:38 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk en snel online bestellen en betalen. En dit uit een groot assortiment van producten. Deze zijn makkelijk terug te vinden. De site is ook gekend voor zijn goedkope aanbiedingen en talrijke kortingen.
M bal  | 29/05/18  00:08:22 | Winkelbeoordeling :
Hema is zeer leuke winkel en alle medewerkers zijn altijd heel vriendelijk en staan klaar om klanten te helpen... en Hema keuken is ook altijd super leuker! En natuurlijk zeer goedkoop dus kan je bij Hema heeveel besparen
amadou diaw  | 11/05/18  21:52:41 | Winkelbeoordeling :
Hallo Jullie zijn echt goed, vooral omdat jullie alleen spullen verkopen van jullie eigen merk. Het is niet duur en is er iets kapot, dan kan je het altijd vervangen. Mvg amadou
Impens Queeny  | 26/04/18  16:05:12 | Winkelbeoordeling :
Ik loop graag eens binen ben heel te vreden over julie produchten ik raad iedereen aan voor eens een keer binen te wandelen ik zelf koop graag bij juili zwals kinder spulletjes en voor me zelf en mijn man
miranda verbestel  | 25/04/18  15:07:51 | Winkelbeoordeling :
Super winkel, ik koop graag veel in eens daarom is het makkelijk online te bestellen. De make up en ondergoed zijn echte toppers. Alles is goed en wel aangekomen en tegen een klein prijsje. En het voornaamste is de snelle cashbacks :)
Vanessa Silva  | 24/04/18  02:41:09 | Winkelbeoordeling :
Super assortiment ,vriendelijk personeel en leuk winkels. mijn top deal zijn de opvulling voor de agenda's , altijd in een super prijsje en altijd beschikbaar
Nys I.  | 18/04/18  08:15:20 | Winkelbeoordeling :
Heb al vaak besteld bij Hema, en vind dit zeker en vast een super goede online webwinkel. Snelle levering. correcte prijzen. En zeer leuke items. Indien de levering een dag later is weet je dit ook direct bij de bestelling. Dus zeer overzichtelijk.
wendy galand  | 05/04/18  19:40:58 | Winkelbeoordeling :
goede kwaliteit beste prijs kleine prijs mooie kleding verschilende keuze in kleding snoep hobby goede klant service veel winkels over heel belgie steeds te beste promoties mooie kinder kleding geen problemen als er iets moet geruild worden
Greet Dehouwer  | 04/04/18  12:53:11 | Winkelbeoordeling :
hema is een winkel waar je veel kan kopen aan een scherpe prijs er zijn ook altijd aanbiedingen je kan er ook nog een koffie of een gebakje eten zeer gezellig om tijdens het winkelen even uit te rusten
Heidi Cools  | 03/04/18  10:46:46 | Winkelbeoordeling :
Heel angename winkel, waar je allerlei kan vinden, kledij, huishouden, zelf voor de aller kleinsten kan je er leuke spulletjes vinden. Al regelmatig kinderkledij gekocht, die van zeer prijsvriendelijk is en toch nog een goede kwaliteit heeft.
anoniem  | 28/03/18  17:01:26 | Winkelbeoordeling :
vlotte verzending, artikelen mooi beschermd verpakt en duidelijk op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Niks op aan te merken. Duidelijk overzicht van de artikelen die al dan niet beschikbaar zijn en de levertijd vermeld. Duidelijke communicatie over alles.
Ines D  | 28/03/18  18:16:39 | Winkelbeoordeling :
Een hele fijne en zeer eenvoudige webshop! Ze bieden hele toffe producten aan met veel variatie. Ook telkens een beetje anders en hipper. Ook fijn meegenomen zijn de verschillende promoties en kortingsacties.
Celine scheirs  | 23/03/18  14:40:05 | Winkelbeoordeling :
Hema is een zeer fijne winkel, waar je vele zaken kan kopen. De prijs kwaliteit is zeer goed en ik vind er altijd mijn goesting. Ik ben over het algemeen zeer tevreden over de winkelketen Hema. Ook de onlinewinkel spreekt me helemaal aan.
Steve Witczak  | 21/03/18  11:58:58 | Winkelbeoordeling :
Hallo, ik vind deze site zeer goed. Super goedkoop, gemakkelijk om er te shoppen, goede site, goede klantenservice, diversiteit aan producten allemaal aaneen zeer aantrekkelijke prijs. Ik raad deze webshop aan +++
Charlotte Renaerts  | 20/03/18  15:59:44 | Winkelbeoordeling :
De website van Hema beschikt over een goede prijs kwaliteit en een snelle levering. Ook een goede service wat het retourneren betreft. Ik bestel er zowel huishoudartikelen als kleding, schoolspullen, make up enzovoort.
Jelena Dekens  | 11/03/18  10:33:57 | Winkelbeoordeling :
Bij HEMA vindt u alles wat u nodig heeft. Het zijn niet alleen praktische spullen, maar ook zeer mooi ogende gadgets! Zeker een aanrader om hier eens een kijkje te nemen. Bovendien kan je je online bestelling gratis afhalen in de winkel.
Angelique Wijntjens  | 08/03/18  02:11:16 | Winkelbeoordeling :
Bij Hema ben ik verzekerd van goede kwaliteit tegenover een mooie prijs. Vooral voor de baby en kinder artikelen kom ik zeer graag naar de Hema. Kindvriendelijk geproduceerd en te gebruiken. Kleurrijke prints en originele nieuwe modetrends. Nog altijd zeer tevreden van Hema.
Carolien Valkenburg  | 02/03/18  14:02:51 | Winkelbeoordeling :
Hema een super bedrijf en top kwaliteit aan producten en leuke hebben dingetjes, voor je zelf en om weg te geven. Altijd goed en leuk om te shoppen. Echt Hema!! Probeer het zelf en je zult verbaasd staan.
Bregje Van Der Lely  | 03/03/18  08:07:16 | Winkelbeoordeling :
De service van HEMA is uitstekend. Geld terug en/of ruilen is geen enkel probleem. Het personeel is altijd zeer hulpvaardig en vriendelijk. Wanneer je vraagt om een bepaald artikel zullen zij met je meelopen om het te tonen, in plaats van naar een bepaalde gang te verwijzen.
viviane van oosterwijck  | 28/02/18  16:46:04 | Winkelbeoordeling :
HEMA heeft steeds leuke reclame. Zeker de kortingen op beddengoed enzo komt me vaak van pas. Tot nu ben ik steeds m'n bestelling in de winkel gaan afhalen en deze was dan ook steeds prima inorde. Volgende keer laat ik dus zeker thuis leveren,daar m'n vertrouwen groot is
Birgit  | 20/02/18  19:47:15 | Winkelbeoordeling :
Super voor ondergoed voor man vrouw en kind. En allemaal aan een goede prijs. Mijn spullen waren hier super snel en daarboven op kreeg ik mijn cashback super snel! Echt een top site dit. Ook is er ruime keuze aan make up, textiel etc..
Jill Aerts  | 20/02/18  12:26:44 | Winkelbeoordeling :
Voor vrouwen met een grote interesse voor make-up, is de site van hema zeker aan te raden. Alles voor je dagelijkse beautyritueel zul je hier vinden en meer. Zelf ben ik een grote fan van hun kleurlenzen!
Nelly Demeersman  | 16/02/18  10:26:21 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke, overzichtelijke shop met de gekende producten van Hema. Scrollen gaat vlot, alsook het plaatsen van een bestelling. Artikelen zoals beloofd zeer snel beschikbaar in de gekozen winkel. Wel jammer dat gespaarde punten niet langer geldig zijn.
Gerrit  | 13/02/18  20:41:41 | Winkelbeoordeling :
Hema is een web shop en warenhuiswinkel. Je kan hier van alles kopen en veel online. Het aanbod is heel uitgebreid en de online bestellingen worden thuis bezorgd. De kwaliteit, service en garantie zijn goed.
marina Willems  | 12/02/18  17:08:29 | Winkelbeoordeling :
vorige week gaan shoppen in de Hema , dadelijk gevonden wat ik nodig had , ik ga zeker terug want ze hadden ook mooie spullen voor in huis en lekkere snoep :) vriendelijk personeel en vlot geholpen , vermits het een fysieke winkel was heb k geen gebruik gemaakt van verzending of cashback , groetjes
Natassia Barthel  | 12/02/18  19:51:49 | Winkelbeoordeling :
Een zeer leuke huishuid / kantoorgerief winkel. Je vindt er alles van lingerie tot pennen en kaften voor school. Ook de acties van vakanties, welnessbonnen enzovoort zijn altijd zeer interessant. Ik heb al een keer gebruik gemaakt van hun trein actie en dat ging perfect.
Reyna Vercauteren  | 29/01/18  06:22:31 | Winkelbeoordeling :
Super leuke winkel waar je alles terugvindt van kledij tot schrijfwaren in alle kleuren. Ruim assortiment maakt hrt kiezen moeilijk! De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed! Je krijgt hierr waar voor je geld!
Sarah houben  | 22/01/18  18:20:58 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuke winkel met een diversiteit aan artikelen.Klantvriendelijk en snelle service. Kwaliteitsvol en toch goedkoop. Gevarieerd aanbod Voor ieder wat wils. Make up, en cadeautjes Je kan er ook snoepgoed verkrijgen
Compernolle Cassandra  | 18/01/18  19:12:09 | Winkelbeoordeling :
ik dacht enkel naar de kruidvat te kunnen gaan om fotos af te drukken jammer genoeg werkt die machine bijna nooit:( Maar De hema is nu mijn nieuwe plaats om fotos af te drukken ook in veel betere kwaliteit !
bert verlinden  | 21/01/18  14:45:10 | Winkelbeoordeling :
Goede website,veel keuze van verschillende soorten producten.Een winkel naar mijn hart.De prijzen zijn zeker niet de goedkoopste maar de service en snelle levering maken veel goed.Ik ben een tevreden klant.
Ulla van Ael  | 18/01/18  20:12:06 | Winkelbeoordeling :
Ik heb voor examens school spullen nodig. Ik had geen tijd om naar de Hema te gaan om spullen te kopen. Dus heb ik online besteld. Het was er heel snel ik had Dinsdag besteld en had op donderdag gekregen. In perfecte kwaliteit. Ik kan de examens beginnen!
Phyllis Richoux  | 18/01/18  15:50:26 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuke, aangename winkel. het is er steeds ordelijk en proper. Er zijn soms echt hele goede acties. Ze hebben zeer leuke hebbedingetjes! De balpennen hebben een erg goede kwaliteit. Ik heb er ondertussen al veel.
Christine Vertongen  | 15/01/18  11:07:01 | Winkelbeoordeling :
Correct. Af geleverd thuis prima service Artikelen in goede staat en zorgvuldig verpakt Ga ik nog bij bestellen als ik nodig heb Veel keuze in de webwinkel Geen nood om te gaan shoppen het kan gewoon uit uw luie zetel besteld worden
Katja Bollen  | 12/01/18  17:54:57 | Winkelbeoordeling :
Veel keuze, aantrekkelijk geprijsd en prima kwaliteit!!! Super snel geleverd in mijn Hema-filiaal in de buurt(zonder verzendkosten). Producten zijn netjes verpakt. Een aanrader! Top! een 10 op 10 voor mij! Tot de volgende bestelling....
isabeau de Mol  | 14/01/18  22:18:38 | Winkelbeoordeling :
Het bestellen en afdrukken van foto's is een echte aanrader via de online shop van Hema. Heb al meerdere malen gebruik gemaakt van hun service en ben zeer tevreden. Het gaat snel en is zeer gemakkelijk in gebruik.
Andy Geys  | 05/01/18  16:41:32 | Winkelbeoordeling :
Ik ben altijd zeer tevreden van deze shop. Ik vind het fijn dat ik de keuze heb tussen verschillende leveringsmethodes. Ook de naservices is steeds correct. Al bij al dus een dikke 10 voor de webshop van hema!
Nele Vh  | 05/01/18  17:03:48 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop, leuke spulletjes. Veel hebbedingetjes. Je kan de bestelling ook gratis ophalen in één van hun winkels. Ze geven vaak promoties. Ik ben zeer tevreden en koop hier vaak spullen voor mezelf of om cadeau te geven.
Kevin Missiaen  | 06/01/18  16:35:52 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al regelmatig iets besteld bij HEMA en het is altijd snel geleverd. De klantendienst is ook zeer klantvriendelijk. Het is wel leuk dat er regelmatig solden zijn. De producten bij Hema zijn altijd van goede kwaliteit.
phyllis richoux  | 07/01/18  16:20:14 | Winkelbeoordeling :
Leuke, netjes opgeruimde winkel. De mensen zijn er vriendelijk. Ze hebben steeds leuke hebbedingetjes. De laatste tijd komt er steeds meer voeding en drank bij, een leuke meerwaarde. Ik ben verzot op de handdoeken. Zeker een aanrader.
Wim Heylen  | 31/12/17  09:20:01 | Winkelbeoordeling :
Site is zonder frankes, maar wel zeer overzichtelijk. oogt niet te druk. uitbebreide keuze. Gemakkelijk in gebruik en gebruiksvriendelijk. Alles is netjes uitgelegd. Alles wat je in de winkels van Hema vind, vind je hier ook.
Verbruggen Sophie  | 26/12/17  00:24:23 | Winkelbeoordeling :
Hema is een zeer leuke en interessante winkel je kan er eigelijk alles vinden. Voor jong en oud. Als ik niet weet wat kopen als cado dan ga ik laar de Hema en vind ik zoioz wat voor de pas geboren baby’s altijd leuke dingen en voor het interieur ook en dan ook top ondergoed
Silke Vyncke  | 25/12/17  23:38:57 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over de Hema, zowel de webshop als de winkels. Vriendelijke bediening, antwoorden op je vragen, snelle levering en een enorm aanbod in producten!!! Ik werk enorm graag met de producten uit vrijetijd, kantoor en school.
Filip Anthonis  | 26/12/17  18:56:13 | Winkelbeoordeling :
Via Hema online kan ik bliksemsnel zovele accessoires opsnorren, ik bespaar er ook een extra hectisch bezoekje aan de stad mee uit. Alles snel beslist, betaald en thuis ontvangen? Iedereen in zijn nopjes!
Nele B  | 14/12/17  07:43:22 | Winkelbeoordeling :
Goede winkel, ze zijn heel vriendelijk en helpen je als je iets zoekt. ook spreken ze je persoonlijk aan. ik heb zelf nog maar een ding gekocht via hun webshop dit is super verlopen. geen klachten en super service :)
Elke Weynen  | 06/12/17  13:43:54 | Winkelbeoordeling :
Vriendelijk personeel die indien een produkt niet meer beschikbaar is in de winkel zeggen in welke winkel je wel terecht kan. Alleen jammer dat er vaak zeer lange wachtrijen zijn aan de kassa en ze niet naar een andere winkel bellen om te vragen of het produkt daar nog voorradig is
Leen1  | 06/12/17  14:00:24 | Winkelbeoordeling :
Ik heb zeer fijne ervaringen bij het kopen in de Hema winkels, zowel online als in de winkel zelf. Steeds vriendelijke mensen in de winkels en altijd alles op tijd geleverd. Ik heb nog nooit een bestellig gedaan die pas 2 weken erna kwam.
Marc Gijsels  | 30/11/17  17:52:09 | Winkelbeoordeling :
Bij Hema vind ge spulletjes voor klein tot groot en zowel voor hem of haar en ook voor de kinderen en als dat nog niet genoeg is zijn er ook nog babyartikelen te krijgen en dit allemaal aan zeer voordelige prijzen en een ruim assortiment in voorraad
Jonas Bogaerts  | 28/11/17  18:48:30 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende winkel, altijd alles netjes georganiseerd. Heel klantvriendelijk personeel, altijd behulpzaam op en top gewoonweg, kwaliteitsvol en prijselijk materiaal Ik heb hier ook al veel mensen aangeraden hier te kopen.
evy iliaens  | 23/11/17  18:10:05 | Winkelbeoordeling :
super! in de winkel was het niet meer beschikbaar dan maar besteld via de site.. 5 dagen later was het aangekomen in de winkel en kon ik het afhalen! alles was in orde! goede service ! je kan op de site meer vinden dan in de winkel!!
Manizha Saeed  | 25/11/17  16:32:58 | Winkelbeoordeling :
Heel netjes service en goed prijs voor iedereen. Hema Heeft altijd mooie spullen. Goedkoper make-up , goede prijs ontbijt heel lekker ontbijt of thee en koffie en taart. Oor kinderen ook lekker menu.
Joke Seys  | 26/11/17  17:57:56 | Winkelbeoordeling :
Al altijd één van mijn favoriete winkels geweest voor allerlei schrijfgerief, speciale snoepjes (waar je nergens anders kan verkrijgen), make-up van hun huismerk. Kortom een aanrader voor wie op zoek is naar leuke hebbedingetjes in allerlei kleuren en formaten.
 

Schrijf een nieuwe beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account.

ONTVANG 4,00% CASHCOINS JBC
visit register click click