ONTVANG 4,00% CASHCOINS Klingel

Fun Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Fun

Shop jouw speelgoed-,tuin-,multimedia- en schoolartikelen voordelig bij Fun!

Ben jij op zoek naar benodigdheden voor je tuin, speelgoed of multimedia- en schoolartikelen? Dan ben jij bij Fun aan het juiste adres. Met 32 winkels is dit hét online warenhuis voor het vinden van de beste producten. Niet alleen speelgoed van de juiste kwaliteit is hier te vinden, ook artikelen om jouw tuin helemaal af te maken! Tevens als jij voor minimaal €20,- besteld in de webshop, worden jouw producten ook nog eens gratis thuisbezorgd! Genoeg redenen dus om online te shoppen bij Fun!

Fun Beoordelingen

Peter Vaes  | 29/12/19  23:03:18 | Winkelbeoordeling :
Ginglazen online en als ze verzonden worden heb je 3/4 stuk in de doos door het slechte inpakken.Bij de klantendienst vragen ze of je ze in Oostende wil afhalen,na veel aandringen nog een 2x de glazen opsturen.Ook bij de 2x weer een aantal glazen stuk.
Laurence De Turck  | 27/06/19  23:17:24 | Winkelbeoordeling :
Fun is een aangename winkel waar men voldoende speelgoed vind voor elke leeftijd Ook zeer mooie tuinmeubelen en andere dingen Is een winkel waar he met plezier eens gaat winkelen en met kwaliteit artikelen Is best een bezoekje waard
Miguel Van de ginste  | 23/06/19  11:07:01 | Winkelbeoordeling :
zeer goede kwaliteit van de producten en ook fe leveringstijd en kwaliteit zijn zeer goed sommige prijzen zijn wel een beetje te overdreven maar voor de rest is alles zeker in orde hier wil ik zeker meer kopen
Cindy Covents  | 01/08/18  16:13:21 | Winkelbeoordeling :
Gezelschapsspel besteld En er werd een verkeerd artikel geleverd. Ik had reeds een mail gestuurd met ontvangen artikel en screenshot van bestelling, dan werd gevraagd barcode te mailen Dan moest ik op eigen kosten retour sturen. Na 1 maand kreeg ik uiteindelijk het retourlabel om het terug te sturen (wat ik oorspronkelijk had besteld was uit voorraad ondertussen) 2 weken na retourneren nog steeds mijn geld niet terug Geen aanrader
Gerd Winkler  | 21/05/18  21:45:41 | Winkelbeoordeling :
De fun is een speelgoedwinkel maar niet alleen voor kleine kinderen hoor neen zelfs volwassenen vinden hier steeds vaker hun weg naartoe voor zichzelf dan wel te verstaan bvb de nieuwste games, gsm, tablet enz....
Kristine Van Den Eeckhout  | 16/10/17  08:52:01 | Winkelbeoordeling :
Fun bezoek ik regelmatig, zowel in de fysieke winkel als op de webshop. Je vindt er speelgoed, van alles voor de tuin en veel multi-media. Bij aankoop via de webshop is er gratis verzending vanaf 20 Eur. Leuk meegenomen toch !?
h. Simons  | 06/11/16  17:57:23 | Winkelbeoordeling :
Ik bezocht de Fun zowel online als op een fysieke locatie. Het eerste geeft veel gebruiksgemak, gemakkelijke site, vlotte navigatie. De winkel zelf is leuk om in rond te struinen, te neuzen tussen de vele diverse artikels. Wel in wat hogere prijsklasse dan winkels met deels vergelijkbaar aanbod.
H. Simons  | 06/11/16  17:59:12 | Winkelbeoordeling :
Ik bezocht de Fun zowel online als op een fysieke locatie. Het eerste geeft veel gebruiksgemak, gemakkelijke site, vlotte navigatie. De winkel zelf is leuk om in rond te struinen, te neuzen tussen de vele diverse artikels. Wel in wat hogere prijsklasse dan winkels met deels vergelijkbaar aanbod.
Ha mj Simons  | 06/11/16  18:02:54 | Winkelbeoordeling :
Ik bezocht de Fun zowel online als op een fysieke locatie. Het eerste geeft veel gebruiksgemak, gemakkelijke site, vlotte navigatie. De winkel zelf is leuk om in rond te struinen, te neuzen tussen de vele diverse artikels. Wel in wat hogere prijsklasse dan winkels met deels vergelijkbaar aanbod.
 

Schrijf een nieuwe beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account.

Close
tot 6,50% CashCoins
Ontvang €5,- korting bij Groupon Shopping
Code:LOCAL2020
ONTVANG 6,00% CASHCOINS De Matrassenkoning
visit register click click