ONTVANG TOT 1,54% CASHCOINS Auto5

Expedia.be Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Expedia.be

Boek met extra korting goedkope hotels, vliegtickets, huurauto's en vakanties bij Expedia.be

Expedia.be is één van de grootste online reisbureaus. Op Expedia.be zoek en boek je ruim 88.000 hotels in meer dan 500 bestemmingen, goedkope vliegtickets, autohuur en diverse scherpe reisaanbiedingen. Combineer jouw reis, boek zowel de vlucht, het hotel als de huurauto bij Expedia.be en bespaar flink wat geld. Of je nu met vakantie gaat of op zakenreis, bij Expedia.be vergelijk en boek je online hotels over de hele wereld tegen zeer lage prijzen. Het hotelaanbod varieert van budgetaccommodaties tot vijfsterrenhotels, van zakenhotels in het stadscentrum tot romantische bestemmingen op het platteland. Twijfel je welk hotel je moet boeken? Bekijk de ruim 280.000 hotelbeoordelingen van reizigers die je zijn voorgegaan en maak je keuze.

Expedia.be Beoordelingen

Chris DHondt  | 10/07/19  21:04:47 | Winkelbeoordeling :
Deze webwinkel is zeer handig om online aankopen te kunnen doen, is zeer klantvriendelijke en vooral klantgericht aangeboden , het is gemakkelijk om er te bestellen en ook het ontvangen, qua prijzen
Maggy Delen  | 10/06/19  07:31:23 | Winkelbeoordeling :
Met Expedia niets dan positieve ervaringen.Met hun ruime aanbod en interessante promoties ,steeds de beste aanbieder voor uw korte uitstapjes,evenals de expeditie reizen naar alle hoeken van de wereld!
Liliane Peumans  | 07/06/19  21:38:06 | Winkelbeoordeling :
Wat mij zo aangenaam heeft verrast toen ik via Expedia mijn hotel boekte is dat zij, uit pure dankbaarheid voor je trouw, de standaardprijs zomaar liefst halveren bij je volgende boeking. Dit maakt toch wel èlke klant blij, niet?
Daisy Neef  | 17/05/19  19:30:22 | Winkelbeoordeling :
Super tevreden van, is echt een super handige site die voor jou de goedkoopste opties weergeeft. Heel handige site, neem zeker eens een kijkje als je een reisje/vluchten wil boeken aan voordelig tarief
Kevin Sabbe  | 02/05/19  09:50:15 | Winkelbeoordeling :
Via Expedia heb ik zeer snel een reis kunnen boeken met vlucht, hotel en auto in. Omdat dit in 1 pakket was heb ik extra korting gekregen waardoor ik zeker de laagste prijs had. De volgende reis zal ik zeker opnieuw met Expedia zoeken en kopen.
Marc Gijsels  | 15/03/19  15:39:36 | Winkelbeoordeling :
Hoe bespaar je veel geld als je op reis wil gaan de oplossing is het volgende surf op de webside van Expedia.be daar krijg je een volledig overzicht van de goedkope vluchten met of zonder hotel.en dit aan de voordeligste prijs.
NADINE Van Droogenbroeck  | 12/03/19  08:57:31 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede website waar je alle beschikbare hotels / vluchten kan vergelijken en er de beste kan uitnemen. Bij sommige moet je direct betalen , anderen zijn te betalen bij aankomst. Bij annulering krijg je je geld terug en hoef je ook geen boete te betale
Jurgen  | 30/08/18  14:33:54 | Winkelbeoordeling :
Expedia.be is een goede en stabiele website die een goede manier van werken geeft als je naar vakantie bestemmingen zoekt. Goede respons en ook goede prijzen. Handig om te zoeken op de website. Duidelijke omschrijving.
 

Schrijf een nieuwe beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account.

Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 1,54% CASHCOINS Auto5
visit register click click