ONTVANG 2,50% CASHCOINS Lenovo

Disneyland Paris Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Disneyland Paris

Bij Disneyland Resort Paris boek je met korting een fantastisch verblijf in Disneyland

Boek een magisch verblijf in Disneyland Paris en beleef een onvergetelijke vakantie. Disneyland Resort Paris bestaat uit 2 Disneyparken, 7 themahotels en diverse restaurants en ontspanningsmogelijkheden. Ontmoet je favoriete Disney figuren, ga heerlijk shoppen, beleef unieke shows of ga golfen in Golf Disneyland met zijn 27 holes.

Disneyland Paris Beoordelingen

Hayen Christiane  | 04/12/20  15:08:20 | Winkelbeoordeling :
hele mooie omgeving om eens te gaan genieten met mijn kleindochter,dus eodra het kan en mag ga ik toch eens boeken om er enkele dagen naar toe te gaan met kleinkind.ik geloof dat wij er een hele leuke en mooie tijd gaan beleven dan
Jessica Merckx  | 06/03/19  16:14:40 | Winkelbeoordeling :
Disney land is net een droom die uitkomt als je daar ben. Voor jong en oud is het een belevenis e. Zo mooi niet te beschrijven ik heb er gee. Woorden voor dit moet je gezienhebbe. I. U leven anders mis je een mooie droom
Kristine Van Den Eeckhout  | 18/02/19  12:03:01 | Winkelbeoordeling :
Disneyland Parijs is een super uitstap voor de kinderen, maar ook voor mama en papa ! Leuke shows, toffe ontspanning, shoppen, overnachting en lekker eten. We willen allemaal nog eens terug gaan. Zeker en vast een aanrader !
Naert Celine  | 26/12/18  17:38:09 | Winkelbeoordeling :
voor een ideale plezante familie uitstap is dit het geschikte park voor jong en oud. er is zelfs kans op overnachting met uitstekende service en vriendelijk personeel. tal van atracties en leuke animatie. groetjes
Daisy Essig  | 23/10/16  13:10:36 | Winkelbeoordeling :
.echt de moeite waard om een bezoekje te brengen tijdens de vakantie samen met de kinderen, ze vonden het super leuk en geweldig,ze praten er na zo lange tijd nog heel vaak over dus we zullen er zeker niet aan twijfelen om binnenkort nog eens een kijkje te komen nemen in Disney land
Natalie Depoorter  | 29/05/15  19:54:06 | Winkelbeoordeling :
Dat was een fantastische ervaring voor de kinderen maar ook de mama heeft ervan genoten. Geweldige attracties, mooie shows, er is voor elk wat wils en als je er een weekendje van maakt dan heb je nog meer dat supergevoel.
Patrick Mertens  | 22/05/15  14:31:05 | Winkelbeoordeling :
Disneyland Resort Paris is onvergetelijk, je waant je terug in je kindertijd, Disneyland Resort Paris is niet alleen leuk voor de kinderen maar ook super voor de volwassenen, ik zal deze uitstap nog lang blijven herinneren
Stef Abts  | 15/05/15  11:32:23 | Winkelbeoordeling :
De droombestemming om je fantasie ongebreideld de vrije loop te laten in het gezelschap van je kinderen. Uitgebreide verblijfsaccomodaties tegen voordeelactieprijzen. Makkelijk bereikbaar, meestal in combi. Dromen kan en moet hier !
erik Willeborts  | 06/05/15  06:02:34 | Winkelbeoordeling :
Een must do dat nog op de lijst staat, zeker om met de kinderen te doen. Website toont duidelijk aan wat alles kost, aanschuiftijden, prijzen voor overnachtingen, versnaperingen en alles wat noodzakelijk is om te weten.
christine devriendt  | 10/04/15  09:57:39 | Winkelbeoordeling :
ik ben ooit eens naar disneyland parijs geweest,ik moet zeggen dat het echt de moeite was om eens in zo een hotel te slapen en dan natuurlijk het park dit was voor de kinf-deren super tof en een heel weekend disneyland daar waren ze moe van;echt de moeite waard
Johan Dirickx  | 06/04/15  19:37:34 | Winkelbeoordeling :
Zin in een leuke uitstap voor één of meerdere dagen? Dan is Disneyland Resort Paris 'The place to be'. Ontmoet er alle magische Disneyfiguren, geniet er in de sprookjesachtige Disneysfeer van een fabelachtige omgeving!
Gwen Verachtert  | 04/04/15  17:20:57 | Winkelbeoordeling :
Ik ben met kerst naar Disneyland geweest. Zeer makkelijk online te boeken voor een goed prijs-kwaliteit verhouding van de kamer. Ook in het Disneyland Resort kregen we een goede, duidelijk service. Ook het eten was perfect in orde!
Veerle Wouters  | 20/03/15  09:20:07 | Winkelbeoordeling :
Ik ben vorige vrijdag een dagje naar Disneyland geweest en het was absoluut magisch!! Ik ging in een rolstoel en alle cast members waren heel behulpzaam en vriendelijk. In heel het park hangt een ongeloofelijk gelukkige sfeer. Een must-do voor iedereen die van het leven wil genieten :).
 

Schrijf een nieuwe beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account.

Close
Tot 5,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Lenovo
visit register click click