ONTVANG TOT 2,00% CASHCOINS bol.com

Dekbed-Discounter Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Dekbed-Discounter

Korting bij Dekbed-discounter op dekbedovertrekken, dekbedden, kussens en hoeslakens

Dekbed-discounter is gespecialiseerd in bedartikelen met een hoge kwaliteit. Denk hierbij aan dekbedovertrekken, hoeslakens, dekens en kussens en nog veel meer.

Dekbed-Discounter Beoordelingen

Nathalie Stessens  | 23/07/21  01:28:49 | Winkelbeoordeling :
Dit is een super leuke onlineshop! Super mooi assortiment hebben en je krijgt er nog een extra kadootje bij op de service is super snel en mooi verzorgd bezorgd de prijzen zijn zeer goed te doen en hebben heel veel acties vind het super om online te shoppe op dekbeddiscounter
Ron Weijmer  | 02/07/21  17:09:02 | Winkelbeoordeling :
Als Nederlander in Belgie moet ik ook eens de locale inkoop-mogelijkheden voor matrassen en zo beschouwen. Daarom ben ik een op de site van de Dekbed-discounter wezen kijken wat hun aanbod allemaal inhoudt. Best wel de moeite waard !
Patricia Herremans  | 06/06/21  10:12:15 | Winkelbeoordeling :
Bij Dek-Bed kan je online alles bestellen om uw slaapkamer optimaal te maken voor een gezellige en aangename nachtrust. Van matrassenovertrek tot dekbedden en hoeslakens in alle maten en designs. Vlotte afhandeling en snelle levering krijg je er bovenop ! Kortom, dit is dé site voor uw bed.
Suzy Van Nauw  | 24/03/21  13:11:29 | Winkelbeoordeling :
Ik heb vorige week voor mijn kleinzoon een dekbed besteld bij dekbed-discounter en ik was verrast over het ruime aanbod en gunstige prijzen, bovendien was het gratis verzending. Kortom een mooi dekbed, goede prijs, snelle en gratis verzending. Aanrader!
Roels Vanessa  | 22/03/21  09:57:27 | Winkelbeoordeling :
De beste dekbedden en dekbedovertrekken zowel voor kinderen als volwassen in verschillende maten vind u enkel en alleen bij dekbeddiscounter. Ze leveren ook zoals aangegeven op de site binnen de termijn!
Francine Storms  | 15/03/21  10:22:00 | Winkelbeoordeling :
Dekbed-Discounter heeft een hele grote keuze. Ook prijs-kwaliteit is heel goed. Ook alle maten te verkrijgen. Heel snelle levering en alles verloopt heel correct. Is een echte aanrader. Zeer tevreden.
Patrizia Marino  | 03/02/21  18:43:12 | Winkelbeoordeling :
De mooiste dekbedovertrekken heb ik hier gevonden. Ook de maten voor mijn 2 bedden zijn te vinden. Kwaliteitsvolle overtrekken met mooie foto. De website is makkelijk te bedienen, snelle levering en zeer goede communicatie. Top!
Christine Billiet  | 12/12/20  17:22:56 | Winkelbeoordeling :
in corona deze website ontdekt, enorme keuze, snelle levering, maar eenmaal je klant bent, krijg je heel veel publiciteitsmails van hen. Het is wel een artikel natuurlijk dat je niet dagelijks in huis haalt.
Karolien Franssens  | 20/11/20  20:36:12 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over de leuke acties en de prijs/kwaliteit. Deze website heeft een zeer uitgebreid gamma. Ik heb een gratis dekbed en 2 kussens gekregen bij mijn bestelling van minimum 50 euro, zeer leuke extra.
Hendrik Vermeiren  | 17/09/20  10:36:46 | Winkelbeoordeling :
Dekbed discounter heeft alles watje nodig hebt om een zachte nachtrust te beleven. Van kussens tot donsdekens en dekbedovertrekken in alle maten en verschillende toffe designs. Je kan alles online bestellen en hebben bovendien een niet tevreden - geld terug garantie !
Thierry Outsteens  | 24/08/20  01:35:09 | Winkelbeoordeling :
Na de meest recente hittegolf was ik echt toe aan verfrissing en op zoek naar een mobiele airco. Ik vond er eentje aan een scherpe prijs bij Dekbed-Dicounter. Snel bezorgd zorgt hij voor een perfecte frisse wind in huis!
hoppa  | 17/08/20  08:24:00 | Winkelbeoordeling :
Vorige week heb ik voor het eerst iets bij deze webshop besteld. Ik moet zeggen dat het een aangename eerste ervaring was: alles verliep vlot: vanaf bestelproces tot en met levering. Vlotte communicatie en goede service.
Iny vd.  | 17/07/20  22:33:49 | Winkelbeoordeling :
Bij dekbed discounter kan je steeds het allervoordeligste beddengoed kopen. Er is een heel ruim en eigentijds aanbod waarbij ik altijd wek iets naar mijn smaak kan vinden. De verzending gebeurt heel snel.
Marc Van Damme  | 22/05/20  18:22:20 | Winkelbeoordeling :
een lattenbodem gekocht met 30 procent korting De leveringsdatum werd goed nageleefd en de persoon heeft het vrijwillig naar boven gedaan tevreden van de lattenbodem en de geleverde service Voor mij een aanrader
Irena Van Den Langenbergh  | 02/05/20  22:09:42 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de dekbedovertrekken. Zelfs na het wassen bleef de kwaliteit goed. De levering gebeurde zoals aangegeven na de bestelling. Opvolging was duidelijk. Zal het zeker aanbevelen.
Peter Claus  | 28/04/20  03:17:41 | Winkelbeoordeling :
Ik moest alles nieuw kopen. Het bed en mijn matras waren nog in goede staat (dure matras) en toen ontdekte ik Dekbed-Discounter. Als ik de prijzen vergeleek en de kwaliteit was ik enorm verrast dus heb daar mijn aankopen gedaan. Ik met zeggen, een aanrader.
Luc Van den Broeck  | 02/02/20  15:25:38 | Winkelbeoordeling :
Leuke prijzen voor leuke dekbedovertrekken , voor iedereen wat wils . Altijd toffe promo's ook hier bij deze webshop. De cashbacksnelheid valt ook perfect mee, zo krijg je toch altijd een beetje terug.
Vicky Wouters  | 11/01/20  17:42:59 | Winkelbeoordeling :
Leuke kortingen en kadootjes er nog op de koop bij , niet te duur en perfect goede kwaliteit , heb al verschillende dekbedden besteld en ben er zeer tevreden van . Cashback komt er ook snel bij , en dat maakt het extra interessant ;
Pieter-Jan Lycke  | 09/12/19  16:38:02 | Winkelbeoordeling :
Op zoek naar een goed dekbed voor de komende winter met bijpassend hoeslaken en -deken? Twijfel niet langer en bestel voordelig op deze website. Voordelig en heel snel geleverd aan huis. Zowel voor grote als kleine bedden.
Natascha Wouters  | 05/12/19  09:38:58 | Winkelbeoordeling :
Zalige shop,altijd mooie en leuke dingen zowel voor jong als oud.de acties zijn altijd mooi mee genomen en het materiaal is altijd in orde mooi gestikt en afgewerkt voor de zomer iets lekkers fris en zomerse kleuren.voor de winter lekkere flannele stof en winterse kleuren.
Charmaine Demon  | 01/10/19  12:21:08 | Winkelbeoordeling :
De beste kwaliteit dekbedden en vooral de hoeslakens. een vlotte afhandeling van uw post. ik koop voortaan alles voor de kamer bij dekbed discounter. het is zeker een aanrader als je voor kwaliteit gaat.
Maggy Delen  | 31/08/19  23:16:05 | Winkelbeoordeling :
In deze webshop vind ik steeds nieuwe en zeer stijlvolle artikelen,uniek in zijn aanbod.De leveringsservice gaat steeds zeer correct met een nauwkeurige track en trace. Qua prijzen zit Dekbed nl ook zeer interessant.Stevige aanrader!
Conny Meirsman  | 08/07/19  09:24:43 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit! Niet duur. Regelmatig acties’ Had een dekbed ontvangen met een foutje in. Er werden direct maatregelen getroffen en een ander verstuurd zonder problemen. Zeer tevreden!!! Blijf zekers klant.
David Ghys  | 28/05/19  20:52:28 | Winkelbeoordeling :
De grootste webwinkel in beddengoed van de Benelux. Zij bieden de scherpste prijs voor al jouw dekbedovertrekken, dekbedden, kussens, hoeslakens, boxsprings en al jouw andere beddengoed. Zeker een kijkje waard
Sara Neven  | 29/04/19  18:08:32 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuke website met een zeer uitgebreid asdortiment. Hier vind iedereen wel iets naar zijn smaak tegen een degelijke prijs. Deze webshop bevat enkel kwalitatieve producten, zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!
Vicky Kessels  | 12/04/19  13:23:42 | Winkelbeoordeling :
Ik kocht er al mijn dekbedovertrekken en kussens. Ook hebben ze dikwijls fantastische promoties. En tijd geleden kreeg ik bij een dekbedovertrek twee gratis fleece dekens en onlangs kreeg je een gratis dekbed bij elke bestelling. Alles is van zeer goede kwaliteit en supersnel geleverd.
Kristine Van Den Eeckhout  | 08/04/19  12:34:21 | Winkelbeoordeling :
Bij dekbed-Discounter vind ik altijd toffe dekbedovertrekken. Een enorme keuze, goede kwaliteit en een degelijke prijs. De website is zeer overzichtelijk en de leveringen gebeuren vlug en correct. Een aanrader !
Ina Schoepen  | 10/03/19  23:00:34 | Winkelbeoordeling :
Steeds verassend nieuw ,de Dekbed Discounter! Ik vind er steeds geweldige prijs/kwaliteit aanbiedingen en de eigen stijl spreekt me sterk aan Qua levering zijn ze zeer stipt en de ze ding is prima opvolgbaar Een echte aanrader!
Rani Vergauwen  | 10/03/19  09:16:09 | Winkelbeoordeling :
Deze website is enorm makkelijk en handig te gebruiken, je hebt een duidelijk ingedeeld overzicht + bovendien hebben ze veel leuke aanbieding en een enorm aanbod aan beddenlakens, kwaliteit is ook zeer goed.
viviane van oosterwijck  | 29/01/19  18:28:08 | Winkelbeoordeling :
Besteld voor 23u morgen geleverd.super toch. Nu reeds 2x besteld de dag er na kunnen genieten van lekker warm en ligt 4 seizoens dekbed. Dan ook een keer dekbedovertrekken besteld voor de dochter. Zij was er ook al te blij mee. Dank u voor de goede prijs kwaliteit.
Jurgen  | 21/01/19  07:40:24 | Winkelbeoordeling :
dek bed discounter .nl is een zeer goed ingerichten en zeer overzichtelijke website. je kan er steeds de beste koopjes vineden op een snellen en goedkope manier. de levering verloopt ook steeds vlot.
Vancoillie KRISTOF  | 26/12/18  17:15:12 | Winkelbeoordeling :
hallo zeer goede shop met tal van keue aan debedden en benodigdheden voor de slaapkamer aan betaalbare prijzen en zeer goede service zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen.gegarandeert vind je je er je goesting groetjes
Annie Van Braeckel  | 19/12/18  11:10:39 | Winkelbeoordeling :
Ik bestelde volgens het aanbod 1 kopen = 2 gratis. De bestelling werd heel correct en snel uitgevoerd ! De actie lokte de aankoop uit maar ikzelf vind de kwaliteit van de dekbedovertrekken niet zo goed. Het materiaal is dunner dan wat ik verwacht heb. Ik zal dus niet meer kopen bij deze webwinkel.
Daisy Neef  | 28/11/18  09:48:58 | Winkelbeoordeling :
Super tevreden van de service van deze website! Je kan er alles gemakkelijk terugvinden en de structuur is heel duidelijk! De prijzen zijn ook zeer democratisch. Zeker de moeite waard dus om eens een kijkje te nemen!
Leen De Vilder  | 26/11/18  14:31:19 | Winkelbeoordeling :
Mijn bestelling is uitgepakt : één groot feest ! De kwaliteit is gewoon luxe en mijn kinderen zullen blij zijn met hun kerstgeschenk ! Dit is voor herhaling vatbaar ! Voor de nieuwjaarsgeschenken zoek ik opnieuw op deze site !
Lien Dhollander  | 24/10/18  15:42:47 | Winkelbeoordeling :
Heel uitgebreid assortiment aan beddengoed en tegen een correcte prijs. Ze hebben alle verschillende maten en de kwaliteit is er goed. Hele handige en toegankelijke website met assistentie indien nodig.
Marc Gijsels  | 29/09/18  10:53:08 | Winkelbeoordeling :
Voor al uw dekbedovertrekken, dekbedden, kussens en hoeslakens moet je bij dekbed-discounter zijn en dit aan de scherpste prijs. deze heeft een uitstekende service en is lekker snel en zeker op tijd geleverd.
Freddy De Vroe  | 17/09/18  15:02:52 | Winkelbeoordeling :
Heb reeds verscheidene keren, iets gekocht op Dekbed-Discounter, en qua prijs/kwaliteit, valt dit mee. Daarom raad ik iedereen aan om het eens te proberen. Een zeer snelle levering. zelf heb ik nog niets gekocht met cashback, maar gewoon besteld op de site!
Amie0069 anthonis  | 08/09/18  09:26:45 | Winkelbeoordeling :
Mooie website met goede acties (3 halen 1 betalen) en goede ideeën om mijn woonkamer in het najaar een nieuwe touch te geven, bijvoorbeeld met een tafellamp of een kubus met kaarsjes. Altijd met 14 dagen bedenktijd en betaling achteraf.
Annelies Aurori  | 09/08/18  03:56:28 | Winkelbeoordeling :
Bij mijn eerste bestelling (30€) een gratis zomerdekbed gekregen ter waarde van 140€! Bij mijn tweede bestelling (36€) 2gratis anti stress kussens gekregen ter waarde van 80€. Snelle levering en mooie dekbedden aan lage prijzen! Een aanrader dus.
Patricia De Smet  | 27/02/18  23:43:46 | Winkelbeoordeling :
Leuke aanbiedingen en snelle verzend service. Prima kwaliteit van de goederen en grote keuze in stijlen en kleuren. Makkelijke en overzichtelijke site. Regelmatig supervoordelige promoties zoals een gratis donsdeken bij aankoop van een set lakens.
Anita Van osselaer  | 29/04/16  13:01:57 | Winkelbeoordeling :
super kwaliteit bij dekbed discounter zeer snelle levering mogelijk aan huis, bestelling kan je online opvolgen, makkelijke betaling via oa pay pall, veel keuze in overtrekken, klassevolle kussens, dekbedeen, lakens, een aanrader
 

Schrijf een nieuwe beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account.

Close
2,50% CashCoins
Ontvang €5,- korting bij één bestelling bij Pazzox.be
Code:WELKOM5
ONTVANG TOT 2,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click