Cofidis Visa Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Cofidis Visa

Sluit online een lening af met korting bij Cofidis. Cofidis is een specialist in Consumentenkrediet en met Direct Cash kun je tot € 10.000 op je rekening ontvangen. Het geld heb je binnen 48 uur op je rekening en kun je besteden op de manier die jij wilt.

Cofidis Visa Beoordelingen

Peggy  | 12/03/17  09:08:21 | Winkelbeoordeling :
ik ben reeds een jaar klant bij cofidis en ik moet eerlijk toegeven dat het een juiste manier is om een lening te verkrijgen. ik heb ook al een aantal keer telefonisch contact gehad met een medewerker en steeds kunnen ze mij op een gepaste manier helpen. dank u cofidis.
Barbara Rousseau  | 14/03/17  05:08:31 | Winkelbeoordeling :
Cofidis geeft een duidelijke uitleg over wat ze je kunnen aanbieden.De interest bij de terugbetaling is duidelijk aangegeven.Heb al privelening gehad bij Cofidis en was zeer tevreden over de manier van werken.
Amie0069 anthonis  | 12/03/17  12:47:24 | Winkelbeoordeling :
Onlangs wilde ik een uitbreiding van de cashlimiet van mijn Mastercard Cofidis. Ik kreeg een vriendelijke en geduldige medewerkster van Cofidis aan de lijn die mijn dossier bestudeerde en mij een gepast, kleiner bedrag aanbood.
Nina Willems  | 19/02/17  11:29:31 | Winkelbeoordeling :
cofidis is een aangename organisatie ,vriendelijk personeel je krijgt een duidelijke uitleg over de aanvraag en het contract en geen gedoe , alles wordt goed uitgelegd en is direct in orde , ik ben een tevreden klant
Isabelle Pulinx  | 08/01/17  18:30:46 | Winkelbeoordeling :
Geen samenwerking tussen diensten. Heb een dossier lopende bij verzekeringsdienst die mij aan het lijntje houden, daar waar ik in mijn gelijk ben, en ondertussen wordt ik door financiën gestalkt. En persoon van dienst financiën is arrogant. Vind dit zeer spijtig want bezorgt geen goede publiciteit
Joke Seys  | 28/11/16  16:41:19 | Winkelbeoordeling :
Ben na al deze jaren spenderen op het internet, al zeer vaak Confidis Visa - reclame tegenkomen (en blijft dus wel hangen). Zelf heb ik geen nood aan Visa, maar denk dat deze reclame toch voor veel mensen nuttig is en door velen van deze dienst wordt gebruik gemaakt.
Dirk Huygen  | 27/11/16  18:17:50 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk en snel online bestellen en betalen. En dit uit een groot assortiment van producten. Deze zijn makkelijk terug te vinden. De site is ook gekend voor zijn goedkope aanbiedingen en talrijke kortingen.
Kielb Pawel  | 28/11/16  11:06:45 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede oplossing voor uw geldproblemen. Aflossingen per maand vanaf 30 euro. De gevraagde kredieten kan je direct gebruiken om je aankopen te doen. Met behulp van simulatie krijgt men snel een overzichtelijke berekening van afbetaling. Bekijk alle beoordelingen.
Lien Dhollander  | 23/11/16  16:28:32 | Winkelbeoordeling :
Cofidis een solide bank die haar klanten met respect en vertrouwen behandeld. Uitstekende klantendienst die 24h/24h bereikbaar is. De kredietkaarten van Cofidis dekken je bijvoorbeeld ook wanneer u reist in het buitenland en zijn er eenvoudig te gebruiken.
Marya Astakhova  | 16/11/16  22:17:59 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede oplossing voor uw geldproblemen. Aflossingen per maand vanaf 30 euro. De gevraagde kredieten kan je direct gebruiken om je aankopen te doen. Met behulp van simulatie krijgt men snel een overzichtelijke berekening van afbetaling.
Gaelle Madrandele Kosi  | 23/10/16  17:39:10 | Winkelbeoordeling :
Ze garanderen dat je op je eigen tijd mag terugbetalen maar ze willen hun geld zo snel mogelijk terug. Opeens moet je het nog met bijkomende kosten betalen ook !
Stef Abts  | 11/10/16  18:55:14 | Winkelbeoordeling :
Financiële partner voor onder andere persoonlijke leningen en betaalkaarten. Tarieven zijn behoorlijk concurrentieel. Gevarieerd aanbod en afbetalingsplan op maat. Veel reclame. Overzichtelijke website. Te overwegen.
Peter Jonckheere  | 03/08/16  07:02:44 | Winkelbeoordeling :
Altijd informatie hoeveel je nog moet betalen en wordt automatisch maandelijks overgeschreven door de bank en op welke datum. Elke maand ontvangt men een rekeninguittreksel van Cofidis. Prima service.
Johan Dirickx  | 03/09/16  13:17:30 | Winkelbeoordeling :
Heb je een onverwachte of een extra uitgave en zit je ietwat krap bij kas deze maand, neem dan eens een kijkje op de site van Cofidis Visa. Daar kan je het bedrag dat je nodig hebt lenen en afbetalen op jouw ritme. Natuurlijk kost lenen geld, maar Cofidis is je vertrouwen waard!
Vicky Verhaeghe  | 04/09/16  14:36:54 | Winkelbeoordeling :
persoonlijke lening afgesloten bij confidis lukt voor iedereen gemakkelijk om de lening te krijgen spijtig van de enorm hoge intresten loopt niet steeds zoals het hoort daarmee zou ik het iedereen afraden om via confidis te lenen
Veerle Dewyndt  | 14/07/16  11:14:12 | Winkelbeoordeling :
Reeds meerdere keren contact opgenomen met Cofidis en de mensen blijven even vriendelijk en behulpzaam. Zelfs al is het geen bank, toch proberen ze een goeie oplossing te vinden. Ik heb al meerdere positieve ervaringen met Cofidis.
Pascal Lamot  | 24/06/16  03:59:45 | Winkelbeoordeling :
TOFFE WEBSITE. GELD LENEN IS OOM MOGELIJK WANNEER EEN GEWONE BANK U GEEN GELD LEENT. VLOTTE SERVICE EN DUIDELIJK? JE BETAALT WEL MEER INTRESTEMAAR IS NOG AANVAARDBAAR INDIEN JE ECHT GELD NODIG HEBT. ZEKER AANRADER
tamara anthuenis  | 12/06/16  16:02:11 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn heel tevreden over de diensten van cofidis visa, dat is een heel goede service . Wij hebben er nooit problemen mee gehad het is een prima betaalmiddel en prima diensten en altijd zijn ze vriendelijk.
Marnix Deceuninck  | 10/06/16  15:52:29 | Winkelbeoordeling :
prima en overzichtelijke afschriften elke maand opnieuw en laat je toe je budget in evenwicht te houden,zeker wanneer je een kostelijke hobby hebt ....................................................................................................................................................
Fabrizio Anto  | 05/06/16  01:20:15 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dat bij Cofidis is het eenvoudig om een kredietkaart aan te vragen. Ik twijfel omdat de voordelen aantrekkelijk zijn bij gratis geld opnemen in België en het buitenland, terugbetalingen volgens eigen ritme (nadeel de hoge debetrente) en bijdrage van 5 euro per jaar!
Douglas Bonnewijn  | 18/01/16  15:56:58 | Winkelbeoordeling :
Aan iedereen die snel wat cash nodig heeft raad ik zeker codidis aan. Zeer tranfsparant en goede service. Een echte aanrader dus
Gaetane Roose  | 28/09/15  20:14:21 | Winkelbeoordeling :
Heel content van !! Klantvriendelijk !! Alles wat je vraagt direct een antwoord op,helpen jou waar ze kunnen en regelen alles voor jou !! kort uitstekend ervaring mee !! dus niet twijfelen als je een lenig wil aan gaan,word aangepast aan jou en je behoeften !!
Daan Cleeren  | 21/08/15  05:52:46 | Winkelbeoordeling :
Cofidis is een zeer leuke website waar je gemakkelijk je weg terug kan vinden. Alles staat ordelijk en duidelijk aangeduid op de website wat het zoeken een stuk gemakkelijker maakt. Ga zeker eens langs!
 

Schrijf een nieuwe beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account.

Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
visit register click click