ONTVANG 3,00% CASHCOINS adidas

Cofidis Myline Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Cofidis Myline

Sluit online een lening af met korting bij Cofidis

Cofidis is een specialist in Consumentenkrediet en met Direct Cash kun je tot € 10.000 op je rekening ontvangen. Het geld heb je binnen 48 uur op je rekening en kun je besteden op de manier die jij wilt. Je beheert je rekening vanuit huis op jouw klantenruimte en Cofidis-adviseurs staan tot je dienst, indien nodig. Voer op de website de Direct Cash simulator uit om je maandelijkse aflossing te bekijken of dien online een aanvraag in. Cofidis heeft de kredietoplossing voor al je projecten.

Cofidis Myline Beoordelingen

Daan Cleeren  | 12/10/15  13:56:56 | Winkelbeoordeling :
Cofidis DCC is een zeer leuke website waar je gemakkelijk je weg terug kan vinden. Alles staat ordelijk en duidelijk aangeduid op de website wat het zoeken een stuk gemakkelijker maakt. Ga zeker eens langs!
Filip Anthonis  | 23/09/15  21:08:20 | Winkelbeoordeling :
Op een heel duidelijke manier een som geld lenen, met overzichten die je thuisgestuurd krijgt over het wanneer en hoeveel te betalen. Flexibel wat betreft het te lenen bedrag en de aanvraag tot het vergroten van deze som. Niets te klagen!
Danny Guisson  | 10/08/15  05:28:33 | Winkelbeoordeling :
Vlotte afhandeling van aanvraag, snelle toezending van contracten plus duidelijke voorwaarden en extra condities. Opvolging via telefoon van aanvraag, duidelijke antwoorden op eventuele vragen en correcte behandeling.
Xavier Ots  | 22/06/15  10:47:17 | Winkelbeoordeling :
Een must voor het bekomen van attractieve voorwaarden bij persoonlijke leningen of andere soorten leningen. Vlotte afhandeling in totale veiligheid van al uw gegevens bij een dossieropening. Zeer snel antwoord op basis van de ingevoerde gegevens. SUPER !!!
EDWIN VAN BINST  | 21/06/15  09:02:41 | Winkelbeoordeling :
Dit is een echte spamvreter eens je er op geklikt hebt krijg je dagelijk 10tal mails voor credietaanvraag en dergelijke ook al vraag je om geen mails meer te ontvangen het blijft als een virus terugkomen
Johan Dirickx  | 01/06/15  00:10:36 | Winkelbeoordeling :
Heb je onverwachts geld nodig, dan kun je bij Cofidis een krediet krijgen. Raadpleeg de website van Cofidis en lees aandachtig de voorwaarden. Zij helpen je snel verder. Cofidis kan bogen op een jarenlange ervaring!
Nadine Van Droogenbroeck  | 22/04/15  10:40:04 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede aanbieder van uw geldproblemen. Aflossingen per maand vanaf 30 euro. De gevraagde kredieten zijn snel voorhanden en kan je direct gebruiken om je aankopen te doen. Eeen aanrader wie een geldprobleem heeft.
erik Willeborts  | 08/04/15  12:25:04 | Winkelbeoordeling :
Als nieuwe klant kan ik alleen maar zeggen dat alles zeer snel en adequaat afgehandeld is en dat er daadwerkelijk rekening gehouden wordt met de wensen van de mens zelf. Niks anders dan duidelijkheid terug te vinden hier.
Johny Con  | 22/03/15  12:59:38 | Winkelbeoordeling :
Hoi , Als je even zonder kapitaal zit , inderdaad dan is cofidis wel een mooie oplossing. Maar let wel op , geld lenen kost ook geld en zie ook even na dat je het aankan wantde lopende rekeningen blijven , tijdens je afbetaling ook komen
Suzanne Pittoors  | 09/03/15  12:50:04 | Winkelbeoordeling :
deze website is gemakkelijk in gebruik,je kan zelf uitrekenen hoeveel je per maand moet afbetalen op je bedrag wat je wilt lenen en ook op hoeveel maanden je dit wenst te doen.Je krijgt een vlotte bediening en je krijgt snel een antwoord op je aanvraag.
nathalie pantens  | 08/03/15  15:32:03 | Winkelbeoordeling :
codifids is wel goe voor de mensen te helpen alleen spijitg genoeg vrage ze te veel terug op hun leninge en zo werken de mensen hun eigen meer n de shit maar ja dat besevve doe ni goe die willen winst maken
Stef Abts  | 25/02/15  14:39:52 | Winkelbeoordeling :
Geld ontlenen voor een persoonlijkdoel is hier relatief eenvoudig. De rentevoeten liggen nogal aan de hoge kant en de te kiezen bedragen zijn beperkt. Voor hoogdringende zaken misschien te overwegen, maar betere alternatieven zijn zeker voorhanden.
Sonia Reymen  | 25/01/15  14:12:08 | Winkelbeoordeling :
Ze beloven veel maar ze houden hen niet aan hun afspraken. Als je ze wil bereiken per telefoon is dat heel moeilijk. Ze spreken heel moeilijk Nederlands dus ik versta niet goed wat ze zeggen. Hun leningen dat ze aanbieden klinkt allemaal wel mooi maar ze zijn heel hoog om ze terug te kunnen betalen.
Sara Quaglia  | 19/11/14  15:28:02 | Winkelbeoordeling :
Bijna enkel franssprekende mensen daar, weinig mensen die goed nederlands praten waardoor het soms moeilijk is om ze te verstaan. Soms verschillende mensen aan de lijn indien ze het niet direct weten.
Petra Lonneville  | 27/10/14  09:59:28 | Winkelbeoordeling :
ik kan het niet geloven ,hoe harnekkig de mensen van cofidis zijn,ook al heb je geen interesse toch blijven ze proberen .ik vind at ze de mensen in de problemen stekn en een beetje teveel proberen te forceren.
christine devriendt  | 28/07/14  10:28:47 | Winkelbeoordeling :
cofidis is iets dat opdringerig is voor de mensen ze blijven reclame sturen ook al wil je dit niet,het is net of ze proeren de naieve mensen aan te zeten tot een lening en dan raken ze in de problemen om terug te betalen
Sanne Lefevre  | 23/06/14  21:04:31 | Winkelbeoordeling :
Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Gebruiksvriendelijke website. Aanmelding via online klantenzone. Mogelijkheid geld te lenen --> na goedkeuring van uw aanvraag, beschikt u snel over het bedrag.
Christel Hoogmartens  | 11/06/14  22:37:42 | Winkelbeoordeling :
Tevreden over Cofidis alleen niet tevreden over hun verzekeringen. Zij verkopen verzekering en als je t nodig hebt komen ze met allerlei foefjes af om niet te moeten uitbetalen. Jarenlang betaald voor niks.
Kelly Suykerbuyk  | 02/06/14  17:27:33 | Winkelbeoordeling :
Het is allemaal heel overzichtelijk enkel een klein minpuntje is dat ze niet zo snel reageren zoals beloofd en in sommige gevallen reageren ze zelfs niet. Dat is wel jammer want de mensen wachten op een antwoord en kunnen niet verde op deze manier.
Kureysh Khabriev  | 28/05/14  23:06:46 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een tijd geleden een lening aangegaan bij Cofidis, ik was heel tevreden en dus kan zeggen dat Cofidis wel betrouwbaar is. De klantenservice is zeer professioneel en vriendelijk. Men zal u dan ook ter aller tijde willen helpen een passende oplossing voor uw financieringsbehoefte te bieden.
Fabrizio Antocchi  | 08/04/14  13:35:06 | Winkelbeoordeling :
Cofidis is voor mij ook een oplossing voor al mijn financiële behoeften, ook voor schuldbemiddeling. Maar je moet het zelf weten of je het echt nodig zou hebben want geld lenen kost ook geld en daarom ben ik bewust dat het ooit terug betaald zou worden.
Sophie Crudo  | 08/04/14  15:51:55 | Winkelbeoordeling :
onlangs nog contact gehad met cofidis voor het vragen van enkele inlichtingen, deze mensen zijn heel vriendelijk aan de telefoon, konden antwoorden op al mijn vragen, en gaven me een precies antwoord en heel veel info. aangenaam eerste contact
Jessy Van den bergh  | 12/03/14  14:20:54 | Winkelbeoordeling :
Geld lenen kost geld . Aanvraag via internet mogelijk Snel antwoord . Correcte uitleg . Gemakkelijk contact Met aanbieder . Correcte afhandeling . Gemakkelijk in enkele minuten aan te vragen . Veel informatie via website
Tim De Moor  | 28/02/14  18:36:12 | Winkelbeoordeling :
lekker veel geld lenen, tot je niet meer kan betalen, geld lenen, geld lenen, geld lenen, en nog meer geld lenen. Tot je geen euro meer overhebt om iets om te eten mee te kopen, lekker veel geld lenen
Mieke Maertens  | 12/02/14  15:44:13 | Winkelbeoordeling :
Deze website heb ik reeds bezocht en ook gebruik van gemaakt het vrij eenvoudig krediet aan te vragen maar ook vrij onpersoonlijk met weinig uitleg op zich zeker ok u word wel op tijd en stond geholpen
Marc Castelein  | 24/01/14  08:12:10 | Winkelbeoordeling :
leuk om een geldreserve opzij te hebben liggen voor onverwachte uitgaven!
Richard Van Hoegaerden  | 01/02/14  23:44:02 | Winkelbeoordeling :
Voor de beste leningen aan de laagste tarieven is Cofidis de eerste keuze.
Conny Deltour  | 03/02/14  09:19:39 | Winkelbeoordeling :
gemakkelijk om iets achter de hand te hebben
Jocelyne Van loo  | 16/01/14  14:26:39 | Winkelbeoordeling :
Mensen die in collectieve schuldbemiddeling zitten horen niet thuis in hun mailings. Negatief advies voor mij !
Jos Jacobs  | 13/01/14  09:13:46 | Winkelbeoordeling :
Altijd goede service en echt van hun woord.
Guy Schippers  | 13/01/14  09:12:23 | Winkelbeoordeling :
zeer goed , kan je vertrouwen
 

Schrijf een nieuwe beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account.

Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 3,00% CASHCOINS adidas
visit register click click