ONTVANG TOT 2,00% CASHCOINS bol.com

Booking.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Booking.com

Boek meer dan 96.000 hotels wereldwijd met korting bij Booking.com

Bij Booking.com boek je eenvoudig en zeer voordelig online jouw hotel, waar dan ook ter wereld. Kies uit ruim 96.000 hotels in meer dan 15.000 bestemmingen over de hele wereld. Bespaar tot wel 75% op jouw hotelboeking als je boekt bij Booking.com. Lees de hotelbeoordelingen, bekijk de foto's en vind gegarandeerd het beste hotel voor de beste prijs bij Booking.com!

Booking.com Beoordelingen

Kurt Pollet  | 10/04/21  06:40:26 | Winkelbeoordeling :
prima en zeer gemakkelijke site , al veel gebruikt voor reisjes en steeds is alles in orde ? duidelijke overzicht van alle kosten en bestemming . makkelijk om te zoeken en te vergelijken . vele keuzes en makkelijk bekijken op kaart
Nathalie Junius  | 15/03/21  09:15:47 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuke website, met voor ieder wat wils, van hotels tot vakantie studios en appartementen. Met een spaarprogramma en dagelijks nieuwe deals en kortingen. Ook zeer overzichtelijk dat je je oude reservatie kan terugvinden in 1 lijst. Zeer tevreden.
pascale libaut  | 12/12/20  13:35:26 | Winkelbeoordeling :
Ik vind booking.com een heel betrouwbaar platform. Al vaak hebben wij via dit platform een vakantie of verblijf geboekt en altijd ook de laagste prijzen gekregen via booking.com Wij zijn ook heel tevreden over de service in corona tijden.
Iris BBBB  | 04/11/20  11:54:11 | Winkelbeoordeling :
Wij reizen vaak en hebben veel geboekt met Booking.com. In Corona tijd hebben wij erg veel moeten annuleren, ook boekingen die niet annuleerbaar waren. Booking.com heeft hierin uitstekend bemiddeld en tal van boekingen voor ons goed afgehandeld.
Kathelijne Vermeersch  | 28/09/20  14:52:32 | Winkelbeoordeling :
Deze zomer hebben we weer genoten van een uitje met ons kleinkind. Met de corona konden we niet naar het buitenland en zijn we blijven slapen in een leuk hotelletje aan de zee. We waren zoals gewoonlijk meer dan tevreden van Booking.com waar we al jaren op vertrouwen. Bedankt.
Ellen Wittemans  | 12/09/20  09:21:36 | Winkelbeoordeling :
Al een aantal keren via Booking.com een huisje / hotel gereserveerd en zeer goede prijzen / communicatie via mail. Duidelijke opvolging van boeking tot afsluiten van je huur via evaluatie. Zeker een aanrader als je last minute nog naar iets op zoek bent
Dirk Huygen  | 22/08/20  06:58:13 | Winkelbeoordeling :
Altijd mooie locaties te bespeuren aan voordelige prijzen. Snel behandel en altijd de garantie. Zeker de moeite waard om deze booking.com te gebruiken! Er bestaat ook een applicatie van die makkelijk op jou telefoon is te installeren.
Ine Van de  | 31/07/20  19:16:10 | Winkelbeoordeling :
Booking biedt de leukste hotels waar ook ter wereld aan tegen de voordeligste prijzen. Ik heb deze webshop al vaak gebruikt en ben telkens tevreden. Door de reviews van andere reizigers heb je een goed zicht op de kwaliteit van het hotel.
Linda Boënne  | 28/06/20  02:54:21 | Winkelbeoordeling :
Op website Booking.com kan je u vlucht boeken en ook u verblijf plaats terwijl op vakantie.Ze zorgen ook voor goed beschikbaar autoverhuur of luchthaventaxi's . Je kan ook attracties op boeken. Vriendelijk en hulpvolle medewerkers die aal u vragen beantwoorden. Aan te raden.
Dorien Wuytack  | 23/05/20  11:17:21 | Winkelbeoordeling :
Op booking.com is het heel snel en makkelijk te boeken in hotels wereldwijd. Door de coronauitbraak hebben we onze reis geannuleerd maar binnen de week hadden we het bedrag van ons hotel al terug op onze rekening!
Patrick Van overmeire  | 19/04/20  07:11:49 | Winkelbeoordeling :
Voor een leuke bestemming moet je bij booking com zijn. Alles verloopt vlot reeds jaren. Soms krijg je ook nog een extra korting. (Genius programma)
Maria De Kock  | 17/04/20  10:25:04 | Winkelbeoordeling :
Dit is voor mij een geweldige webshopi Altijd de beste prijs voor een overnachting, de hotels/ b&b's voldoen volledig aan de beschrijvingen. Zeer gebruiksvriendelijk. Vaak hoef je vooraf ook niet te betalen en annuleren kan nog vrij lang zonder verlies voorschot.
Melissa Aubroeck  | 22/02/20  17:10:32 | Winkelbeoordeling :
Al enkele keren onze vakanties/citytrips geboekt bij booking.com. Wij zijn altijd heel tevreden over de service die ze bieden. Alles staat mooi gedetailleerd bij het zoeken naar een hotel. Documenten zijn ook steeds in orde. Wij zijn tevreden klanten!
Linda Boenne  | 21/02/20  21:03:46 | Winkelbeoordeling :
Mijn persoonlijke ervaring van booking.com is zeer positief. Hun vriendelijke medewerkers hebben mij geholpen om de juiste booking voor mij te vinden op mijn reis naar USA. Mijn vlucht heen en weer, mijn hotel, en ook auto verhuur waren tip top in orde. Aanrader
Luc Muyldermans  | 06/01/20  14:44:31 | Winkelbeoordeling :
booking.com werkt zeer betrouwbaar en heeft een zeer ruim aanbod van verblijven ik maak reeds lang gebruik van hun site zowel zakelijk als voor prive reizen en ben steeds op plaatsen terecht gekomen zoals ze beschreven waren
Elena Redka  | 11/01/20  21:06:37 | Winkelbeoordeling :
Wij boeken al meer dan 10 jaar bij booking waar we ook reizen op de wereld. Ik geef een 4 omdat er altijd iets beter kan, maar wij hebben geen negatieve ervaringen. Je moet zelf natuurlijk ook even checken in wat voor omgeving je accommodatie staat en de reviews lezen.
J Cerpentier  | 17/08/19  12:51:27 | Winkelbeoordeling :
Reeds 18 keer mijn verblijf geboekt met Booking.com en nog nooit slechte ervaringen meegemaakt. Alles is steeds prima geregeld tussen klant en accommodatie, geen addertjes onder het gras, groot pluspunt is dat je alle ervaringen van eerdere reizigers kan overlopen voor de gekozen verblijfplaats
Elke Van Windekens  | 18/08/19  12:47:36 | Winkelbeoordeling :
heel gemakkelijk om slaapgelegenheid naar eigen keuze te vinden volgens prijs, afstand, datum,… Eerlijk en bij annuleren direct geld terug. Goede site met veel keuze en overzichtelijke hotels met recente foto's.
Ria van Delen  | 14/08/19  13:42:32 | Winkelbeoordeling :
bij booking .com al diverse malen al een aanbieding gehad, we zijn heel nederland al door geweest ook in boppard leuk heus bezocht, het is een hele fijne site,zeker voor ons voor herhaling vatbaar alleen jammer dat je soms met credit card moet doen want die hebben we niet.
Kimberly Cornelis  | 02/07/19  14:08:05 | Winkelbeoordeling :
Heb een boeking gedaan via hun website. Alles is vlot en goed gelukt dus kijken enorm uit naar ons weekendje Damme Leuk verlengd weekendje in aantocht!!!! Daarna nog een weekendje of langer boeken mss
Sveta  | 02/07/19  01:56:22 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een zeer duidelijke site. Veel foto's en veel informatie over de mogelijkheden en prijzen. Zeer uitgebreid aanbod aan de scherpste prijzen. Ook de Cashback deals werken goed. Ik ben zeer tevreden.
Willem De Ceuster  | 17/11/15  21:51:49 | Winkelbeoordeling :
zeer snel en overzichtelijk, veel keuze en alles klopt wel wat er van beoordelingen staat. Ook mijn lijsten zijn zeer positief en de dagelijkse deals die er op komen. zelfs als je een hotelnaam ingeeft dan zit deze site er direct bij.
Daan Cleeren  | 19/11/15  10:37:26 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een zeer leuke website waar je gemakkelijk je weg terug kan vinden. Alles staat ordelijk en duidelijk aangeduid op de website wat het zoeken een stuk gemakkelijker maakt. Ga zeker eens langs!
Patricia Vanhove  | 24/11/15  07:31:03 | Winkelbeoordeling :
dure prijzen. Je kan beter rechtstreeks met een hotel contact opnemen en een reservatie doen, dan bespaar je tientallen euro's. Persoonlijk vind ik het overdreven om zoveel extra geld aan te rekenen aan de klant.
Johan Dirickx  | 12/12/15  17:09:42 | Winkelbeoordeling :
Zoek je een hotel voor een midweek of een weekendje uit, dan vind je op Booking.com zeker je gading! Je vindt er voorzeker een hotel naar je beschikbare budget. En je doet er financieel nog een goede zaak mee ook. Niet aarzelen, bezoek deze site!
Tomala Stefanie  | 14/12/15  12:34:15 | Winkelbeoordeling :
Boek al vele jaren via deze site. Fantastisch. Je krijgt hetgeen je boekt en ook voor de prijs waarvoor je het boekt. Geen gezeur achteraf. Heb weleens de reserveringscentrale nodig gehad en daar werd ik keurig geholpen, het is een fijne site, hotelaanbiedingen, Overzichtelijke website.
david ghys  | 16/12/15  17:58:56 | Winkelbeoordeling :
Bij Booking.com boek je eenvoudig en zeer voordelig online jouw hotel, waar dan ook ter wereld. Kies uit ruim 96.000 hotels in meer dan 15.000 bestemmingen over de hele wereld. Bespaar tot wel 75% op jouw hotelboeking als je boekt bij Booking.com
Stef Abts  | 22/12/15  16:39:08 | Winkelbeoordeling :
Bij Booking.com kan je uitgebreid zoeken naar de goedkoopste deals van het moment : last-minute, prijsverlaging, ... Dit voor alle bestemmingen en voor alle maatschappijen. Wie een beetje moeite doet om te zoeken, vindt hier zeker zijn ideale vlucht. Uit te proberen !
Sofie Doms  | 30/01/16  22:55:23 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al een aantal keer via Booking.com een hotel geboekt en dat is nog nooit tegengevallen. Mooi aanbod, interessante prijzen, je vindt er iets voor elk budget. Het is mijn eerste stop als ik online een reis boek.
Bram Steensels  | 21/02/16  23:15:39 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een internationale website waarop mensen een accommodatie voor op vakantie of op reis kunnen boeke is een verouwde website nog nooit geen klachten daarover gehoord wel makkelijk da je boekt en daje erna meteen Cashback in plaats krijgt
karin derks  | 01/03/16  21:50:07 | Winkelbeoordeling :
Bij Booking,com vind, zoek en boek je de beste deals wereldwijd. Zoals vliegtickets, hotels, huizen en appartementen. Autohuur behoort ook tot de mogelijkheden. Bestemmingen die de reizigers geweldig vinden.
Martha Mertens  | 15/05/16  12:46:04 | Winkelbeoordeling :
Prima website met mooie aanbiedingen voor overnachtingen in zeer vele landen. De contacten werken zeer vlot en de opvolging van de reservaties is prima. Reservatie zonder voorafbetaling mogelijk. Naderhand blijven wel mails toestromen met nieuwe aanbiedingen.
Filip Anthonis  | 15/05/16  13:21:04 | Winkelbeoordeling :
Snakken naar vakantie (en al een beetje op reis vertrekken) met een zeer gebruiksvolle website, alle mogelijke combinaties - inclusief mogelijkheid tot annulering - qua data en heel veel hotels op alle plekken en voor elke gading.
MARC STEVENS  | 16/05/16  16:53:32 | Winkelbeoordeling :
Prima ervaring met het boeken van een weekendtrip : vlekkeloos en prima gewerkt op computer, makkelijke betaling. Vakantietje zoals omschreven. We zijn dus voor de volle 100% tevreden met die manier van werken.
Fanny Saverys  | 17/05/16  10:28:21 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een zeer overzichtelijke site waar je onmiddellijk prijzen kan vergelijken en waar je in alle rust jouw jouw prijs-kwaliteit wensen kan afwegen. Ik heb hier al meerdere leuke plekjes geboekt.
Veronique De Graeve  | 25/05/16  12:22:44 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een vakantietje aan zee geboekt via booking.com. De website is erg betrouwbaar en handig in betalen. Er is ook voldoende info en je bevestiging wordt doorgemaild. Minpuntje: de website is onoverzichtelijk en er worden erg veel aparte vensters geopend.
sophie crudo  | 28/05/16  00:15:50 | Winkelbeoordeling :
Vorige vakantie hebben we bij Booking.com gereserveerd en hadden een uitstekende vakantie. Makkelijke overzichtelijke en betrouwbare website een echte aanrader. Voor iedereen die een vakantie Online wil boeken is dit the place To Be.
Lieve Matthys  | 03/06/16  08:09:33 | Winkelbeoordeling :
We hebben al vaak gebruik gemaakt van deze site. Het boekingsproces verloopt altijd correct en snel. Dankzij de foto's krijg je een goed beeld van het verblijf. De extra informatie over vb ontbijt of de omgeving is interessant. De betaling kan gemakkelijk geregeld worden.
Linda Spiessens  | 29/04/15  10:02:35 | Winkelbeoordeling :
Het eerste adres als je een hotel moet boeken, je ziet direct de beschikbaarheid, je kan makkelijk prijzen vergelijken en boeken gaat supermakkelijk. In veel gevallen kan je je reservatie nog kosteloos annuleren achteraf.
steffi ghys  | 16/12/15  11:53:46 | Winkelbeoordeling :
Bij Booking.com boek je eenvoudig en zeer voordelig online jouw hotel, waar dan ook ter wereld. Kies uit ruim 96.000 hotels in meer dan 15.000 bestemmingen over de hele wereld. Bespaar tot wel 75% op jouw hotelboeking als je boekt bij Booking.com
wendy annaert  | 01/02/16  16:20:01 | Winkelbeoordeling :
IK HEB DE WEBSITE BEZOCHT EN HET AANBOD IS RUIM EN INTRESSANT IK WEET NIET OF HET VOLLEDIG VEILIG IS VOOR EEN BOEKING EN BETALING IK BEN NIET GOED OP DE HOOGTE VAN ONLINE BOEKEN IK MOET NOG VEEL LEREN MAAR DAT KOMT WEL
Magali Vandervoort  | 02/02/16  20:43:18 | Winkelbeoordeling :
Al meerdere keren een hotel geboekt bij Booking.com. Zeker aan te raden! Ook zonder credit card kan je gemakkelijk een hotel vinden bij hun wat zeer interessant is voor mensen die geen credit card hebben. Prijzen liggen ook zeer goed als je ze begint te vergelijken!
tamara anthuenis  | 24/04/16  11:49:47 | Winkelbeoordeling :
dit is een erg goede website wij hebben er al tal van vakantiehuizen mee geboekt en de betaling is ook op een veilige manier dus we zullen er nog veel vakantiehuizen boeken of misschien wel een hotel
Shirley D'Hondt  | 29/04/16  05:30:25 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dit een zeer interessante website. Er is enorm veel varriatie, alles is goed uitgelegd, het is makkelijk om online te bestellen, en het is een goede prijs kwaliteit verhouding. Het is zeer overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Zeer goede site. Met vriendelijke groeten.
Carine Detry  | 09/05/16  16:44:12 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Booking.com de ideale manier om een degelijke, betaalbare hotelkamer te vinden. Je krijgt direct alle mogelijke opties die je invoert te zien en is er ergens geen plaats meer, zoeken ze omiddellijk
Ingrid Ratassepp  | 14/05/16  13:34:56 | Winkelbeoordeling :
Had vorig jaar een verkeerde datum geboekt dat zag ik na een mail die ik kreeg, met prettige vakantie mail over een week lekker op vakantie, moest een maand later zijn. Gebeld en het was binnen een kwartier opgelost met een nieuwe datum zonde kosten . Perfect en een grote bedankt :-).
Patricia Luykx  | 14/05/16  14:31:35 | Winkelbeoordeling :
Ik heb reeds gebruik gemaakt van Booking.com om een reis te boeken. Ik ben er tevreden over. Ik vind het ook fijn dat ik nadien ook de mogelijkheid heb om een recensie te schrijven over het hotel dat ik geboekt heb en dat die recensie gepubliceerd wordt;
christine devriendt  | 30/05/16  10:10:23 | Winkelbeoordeling :
dit is een zeer gemakkelijke site en correct,al meerdere keren gebruik van gemaakt en altijd was alles in orde ,ook de commentaren zijn heel juist van de mensen,ik kan het de mensen echt aanraden om booking te gebruiken
Frank Ternest  | 15/05/16  09:20:03 | Winkelbeoordeling :
Al jaren maak ik gebruik van Booking.com. Jammer genoeg krijg je steeds vaker hogere kortingen bij rechtstreekse boekingen bij het hotel. Toch blijft booking een optimale site om een trip voor te bereiden.
Fabrizio Anto  | 25/10/15  13:40:40 | Winkelbeoordeling :
Bij booking.com boek ik soms via hun website mijn vakantiebestemming. Het punt waarom ik het via hun doe is dat ze voordelen hebben op deze punten: ze bieden meestal de laagste prijzen, er zijn geen reserveringskosten en ze garanderen je privacy zodat je veilig boekt!
Bernard Noppe  | 12/03/16  17:25:27 | Winkelbeoordeling :
Ja het word weer tijd om eens een kijkje te nemen in booking.com want het groot verlof komt eraan , wat zouden we doen Italië of Frankrijk ik weet het nog niet , ik weet wel dat het assortiment hotels zeker voldoende zal zijn
Luc Renard  | 05/04/16  10:36:55 | Winkelbeoordeling :
Booking.com werkt prima. De website is duidelijk en snel. De boeking word meteen bevestigd. In het hotel zelf heb ik geen enkel probleem ondervonden. Betaling bij uitchecken. Ik stel me wel voor dat wanneer men rechtstreeks bij het hotel zou boeken men een iets lagere prijs kan bekomen.
Louise Donckers  | 11/05/16  14:50:54 | Winkelbeoordeling :
Goede prijs, efficient en eerlijk ! Het boeken van een hotel gaat ook heel snel. Ik vertouw Booking.com en ga op de site indien nodig ! Alles verloopt perfect met Booking.com Hartelijk dank en tot de volgende keer !
Savera Welkenhuyzen  | 17/05/16  04:43:08 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn meer dan tevreden van de website booking.com we hebben geregeld via booking .com geboekt en alles was altijd zeer goed verzorgd . Het is zeker een aanrader om het goedkoopste verblijf te vinden en verzorgt kunnen ontvangen
Ils Sterckx  | 13/07/16  09:04:12 | Winkelbeoordeling :
alles verloop altijd goed hebben nog nooit problemen gehad als we een boeking gedaan hadden is ook heel makkelijk in boeken omdat je direct ziet wat er nog vrij is de periode dat je wenst te gaan nadien bij aankomst op de plaats die we geboekt hebben ook nooit problemen gehad
h. Simons  | 14/07/16  12:03:43 | Winkelbeoordeling :
Als je bij Booking.com reserveert is het probleem dat je daarna blijft bestookt worden met mails en zogenaamde geweldige aanbiedingen over de bestemming waar je gereserveerd hebt / reeds geweest bent, of je er nu gunstig of negatief over beoordeeld hebt.
Marya Astakhova  | 06/07/16  09:13:11 | Winkelbeoordeling :
Opbouw van de website is vervelend. Er poppen constant aanbiddingen en reviews op. De laagste prijsgarantie klopte in vele gevallen niet. Sommige accommodaties zijn niet wat er op de website staat aangegeven. Negatieve recensies worden of niet geplaatst.
Ha mj Simons  | 14/07/16  12:03:30 | Winkelbeoordeling :
Als je bij Booking.com reserveert is het probleem dat je daarna blijft bestookt worden met mails en zogenaamde geweldige aanbiedingen over de bestemming waar je gereserveerd hebt / reeds geweest bent, of je er nu gunstig of negatief over beoordeeld hebt.
Vera Welkenhuyzen  | 12/06/16  04:27:17 | Winkelbeoordeling :
altijd de laagste prijzen en zeer goed verzorgt bij elke aanbieding staat duidelijke uitleg en prijzen staan duidelijk vermeld. Booking.com is een van mijn favoriete sites. De website is zeer duidelijk en overzichtelijk en is gemakkelijk om iets te vinden
Sinara Borges  | 21/07/16  21:05:16 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is zeker vertrouwbaar webshop, ik ga altijd op deze website om dealtjes te zoeken. Is gemakkelijk om iets te vinden, je tip jouw keuzen en voilá, is rap gedaan. Ik kies altijd voor booking.com.
Wilms Heidi  | 31/07/16  09:27:02 | Winkelbeoordeling :
Een weekendje weg, of vakantie site waarop je veel keuze heb. Zowel 2 dagen of voor een langere tijd. Voor iedereen wat wils. Gemakkelijk om te reserveren, betalen of eventueel te annuleren als er iets gebeurd is. Een aanrader!
Jessie Walraevens  | 08/08/16  16:06:29 | Winkelbeoordeling :
Ik vindt booking.com een goede site je wordt ervop een goede en snelle manier geholpen vriendelijk zijn en prijs vriendelijk zijn is blijkbaar ook heel belangrijk en voor mijn gezin is dat ook een pluspunt
GEERITS Marc  | 21/08/16  10:21:17 | Winkelbeoordeling :
Goede aanbiedingen, fijne, vlot leesbare en gemakkelijke website voor opzoekingen, regelmatig updating over aanbiedingen, weergave van klantenervaringen is een pluspunt, uitgebreide weergave van klantenreviews, heel goed.
Lutgart Moortgat  | 27/08/16  13:21:41 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een goede website voor het vinden van hotels ; duidelijke en uitvoerige beschrijving , goede weergave op een kaart , correct in het verzenden van reservatie bewijzen. Soms zijn de prijzen wat hoger dan op andere sites .
Marcel Naeye  | 27/08/16  14:45:53 | Winkelbeoordeling :
Gewoon de allerbeste tussen nog vele besten. Vlot te bestellen, vlot te betalen, vlotte bezorging + prima klantenservice bij eventuele probleempjes. Al jaren klant en nog nooit ontgoocheld geweest. Prima acties aan steeds verrassende lage prijzen.
Galia Dobreva  | 28/08/16  08:18:45 | Winkelbeoordeling :
Als ik een hotelkamer wil boeken doe ik het met Booking.com en moet zeggen dat er ik vrij tevreden ben. Ik kreeg altijd wat ik wilde. Booking.com is een aanrader en ik zal het in de toekomst altijd gebruik
Anita Verwimp  | 27/08/16  15:29:13 | Winkelbeoordeling :
wij bestellen ieder jaar minimum één reis via booking.com de service is top en de website is zeer handig om te gebruiken, bij vragen kan je ook steeds mailen de gratis annulatie bij de meeste hotel is super interessant
Nathalie Kain  | 27/09/16  05:00:55 | Winkelbeoordeling :
Booking is een goede plek om een ​​hotel met een goede prijs te vinden. Ik vond dat voor het weekend van het nieuwe jaar in minder dan vijftien minuten.
Sofie Vanwymeersch  | 14/10/16  04:58:49 | Winkelbeoordeling :
de site met de beste mogelijkheden voor online boekers. Waar je ook bent en je wil een kamer boeken in de buurt, ze bieden u steeds de voordeligste prijs en het dichtsbijzijnde hotel. Met booking.com ben je nooit alleen onderweg
nora debre  | 06/11/16  20:34:26 | Winkelbeoordeling :
dit is een super website voor reizen wij hebben er al tal van reizen geboekt hotels bungalows huizen of van particulieren erg goede last minute kortingen dus dat is mooi meegenomen wij boeken nog veel via deze site
Steph Ostermeier  | 16/11/16  21:34:45 | Winkelbeoordeling :
Bij booking.com kun je steeds een groot aanbod aan hotels vinden. Je kan je voorkeuren ook uitgebreid instellen bij de zoekfunctie: plaats, dicht bij bijvoorbeeld het strand, met hoeveel personen op de kamer... Het reserveren gaat wel gemakkelijker als je een creditcard hebt!
Diana Kandrova  | 27/11/16  08:29:11 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk en snel online bestellen en betalen. En dit uit een groot assortiment van producten. Deze zijn makkelijk terug te vinden. De site is ook gekend voor zijn goedkope aanbiedingen en talrijke kortingen.
Jessy Van den bergh  | 27/11/16  10:06:57 | Winkelbeoordeling :
Super website . Ruim aanbod . Gemakkelijke site om mee te werken . Correcte afhandeling van uw booking . Ook de service nadien is super goed . Een aanrader voor wie op reis wil en via deze weg wil reserveren . +++++
Gisela Desiron  | 27/11/16  17:44:46 | Winkelbeoordeling :
Vindt deze maar een saaie webshop en niks aantrekkelijk aan. Ik zelf zou er niks kopen maar toch weet ik dat er veel kennissen van mij daar heel regelmatig aankopen doen waarschijnlijk voor de prijs kwaliteit
Maria Kock  | 01/12/16  18:39:18 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk, snel en goed te vergelijken. Het is altijd een plezier om via booking.com een hotel of andere accommodatie te zoeken. Het is alsof je vakantie dan al begint. Je kunt de keuze helemaal aanpassen aan je eigen wensen en zo snel vinden wat je zoekt.
Charlotte Jacobs  | 08/02/17  17:28:54 | Winkelbeoordeling :
Ik heb booking.com al heel vaak gebruikt. Booking.com is zeer handig als je een hotelbeoordeling wilt vinden dan check ik dit altijd via Booking.com. Het werkt heel makkelijk en vlot. Het boeken is vaak met een kosteloze annulatie,wat dus heel interessant is en zeker bij het rondreizen!
Heidi De Maeyer  | 27/02/17  11:22:37 | Winkelbeoordeling :
Ik heb in het verleden bij booking.com reizen naar tenerife geboekt. was zeer tevreden en heel overzichtelijk om uit te kiezen. in de toekomst zullen we zeker nog boeken via hen. mijn ouders hebben op aanraden van ons daar ook al geboekt en waren ook tevreden :)
GEERITS Marc  | 07/03/17  13:55:22 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk opzoeken van hotels, overzichtelijk aanbod van hotels, goede prijsduiding en overzicht van de mogelijkheden, raadpleging mogelijk van door hotelgasten gegeven reviews (die een duidelijker beeld geven van het aanbod van diensten en service). Goed maar veel concurrentie van Trivago.
Johnny Neirynck  | 12/03/17  09:47:14 | Winkelbeoordeling :
Prachtige en correcte app. Bookingen aan voordelige prijzen . ........ hotels worden correct gepubliceetd .ook annulaties zijn correct en zonder problemen uitgevoerd worden . Kortom deze wrbsite is the sky is the limit . Mvg Neirynck Johnny
Rob Gillé  | 12/03/17  11:46:30 | Winkelbeoordeling :
Steeds goede ervering. Afbeeldingen en info correct. De bevestiging van een reservatie volgt snel. De formaliteiten zijn tot een minimum beperkt en de prijs is meestal zeer voordelig.. Na opzoeken van info wordt je echter achtervolgd door een oneindige reeks mails.
beatrice verhavert  | 12/03/17  17:54:21 | Winkelbeoordeling :
Elke keer we een boeking hebben gedaan via Booking.com waren we heel tevreden en er zeker van dat we onze volgende boeking weer op deze manier zouden doen. We kunnen Booking.com aan iedereen aanbevelen!
Inge Mundorff  | 20/03/17  15:09:03 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een aanrader om hotels te boeken! Gemakkelijk en overzichtelijk in gebruik. Verl keuze uit diverse prijsklasses. Na diverse boekingen wordt je een 'genius' waardoor je korting krijgt. Je krijgt regelmatig een update en voorstellen.
Andreia Garcia  | 28/03/17  16:07:43 | Winkelbeoordeling :
Vorige zomer ging ik met mijn lief via booking.com naar een B&B en ik vond het geweldig! Ik raad het iedereen aan. Alles was zoals op de site aangegeven werd. We hebben een geweldig verblijf gehad en we zijn van plan nog eens terug te gaan.
Sheila Lenaers  | 08/05/17  12:51:09 | Winkelbeoordeling :
Top website. Heel handig om te boeken met vaak een mogelijkheid om tot de dag voordien nog gratis te annuleren. In vergelijking met de sites van de hotels misschien toch niet altijd de goedkoopste maar de goede communicatie met de hotels maakt dit ook wel ruimschoots goed.
Gerrit H.  | 08/05/17  19:29:55 | Winkelbeoordeling :
Bij Booking.com is het mogelijk om hotels en appartementen te boeken over de hele wereld. De mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt. De kwaliteit, service en garantie zijn goed geregeld. Dus ik zeg snel boeken.
Noureddine Haddouchi  | 23/06/17  03:42:22 | Winkelbeoordeling :
ce site est tres interessant pour faire des reservations d'hotel de luxe pour des bon prix ce que je trouve fortement avantageux je recommande ce site a tout ce qui veulent passé de bonne vacance à l'etrangé
Philo Gijbels  | 24/07/17  09:31:27 | Winkelbeoordeling :
Door booking.com ga je gemakkelijker boeken omdat je de mogelijkheid hebt te annuleren en dit dus risico's uitsluit dat je voor niets betaalt in geval van tegenslag! Heb al een paar keer gebruik van gemaakt en gelukkig niet moeten annuleren! Vind het een zeer goede zaak!
Manon Paquay  | 01/08/17  21:04:23 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede site om hotels op te boeken. Ik gebruik het elke keer en ben nog nooit ontvreden geweest. Ik raad wel aan om je uit te schrijven van de nieuwsbrieven en de e-mails want die krijg je tweedaags.
Lindsay Bogaert  | 08/08/17  04:57:04 | Winkelbeoordeling :
Top site voor het boeken en boekingen plannen . voor zowel hotels als voor villa,s en voor appartementen . alles dus om er even tussen uit te gaan met partner en kids . booking.com doet zowel binnen al buitenlandse boekingen . gewonweg top
Nathalie Bogaert  | 14/08/17  00:53:27 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede website om hotels te boeken, steeds correcte prijzen en goed en duidelijk overzicht. De website is ook makkelijk in gebruik en meestal aan de laagste prijs bij. Je kan ke best inschrijven voor de nieuwsbrief voor leuke deals en extra kortingen en klikken bij lasycashback
Benthe Senders  | 18/08/17  14:55:02 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk en snel hotels/hostels vergelijken, er zijn ook steeds dagdeals die je dus in de gaten kunt houden. Ideaal als je je vlucht al hebt geboekt en enkel nog 1 hotel zoekt. Ook makkelijk als je toch een goed hotel wilt hebben maar er niet penning 16 voor wilt betalen.
Naomi Janssens  | 24/08/17  15:20:35 | Winkelbeoordeling :
Goede vakantie gehad en super kortingen hier super service kan niet beter je moet het zeker proberen om hier mee op vakantie te gaan fantastis gewoon om deed te doen moet je zeker een keer in u leven geprobeerd te hebben
Lieven Versyck  | 08/09/17  16:17:37 | Winkelbeoordeling :
Zeer handig, heel overzichtelijke website. Heel gemakkelijk om voor ieders portemonnee een leuk hotel te vinden overal ter wereld. De beoordelingen en uitleg van andere gebruikers van deze site vergemakkelijken de keuzemogelijkheden.
Debby  | 10/09/17  09:08:02 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden, de omschrijving van de door ons geboekte hotelkamers of appartementen kwamen overeen. We stonden nooit voor verrassingen. De mogelijkheid een kamer te reserveren zonder voorafbetaling. Vlotte afhandeling. Cashback correct ontvangen.
linda kums  | 10/09/17  09:51:01 | Winkelbeoordeling :
groot aanbod ,overzichtelijk en altijd de beste prijs.je kan ook boeken met gratis annulatie of er word een ontbijt verzorgd dat inbegrepen is in de prijs. In elk land is er voldoende aanbod voor overnachtingen.Zowel belgie nederland frankrijk spanje enz
Frieda Wauters  | 10/09/17  10:23:09 | Winkelbeoordeling :
Ik maak al jaren gebruik van Booking.com om b&b of hotels te reserveren. Altijd tevreden geweest ook al moeten annuleren door omstandigheden en ook dit zonder problemen verlopen. We nemen altijd reserveren zonder bankkaart want ook dat is mogelijk
Christel Sergysels  | 10/09/17  10:40:28 | Winkelbeoordeling :
Zeer ruim aanbod in kamers. Duidelijke en correcte info ivm ligging, comfort, parking ed. Geeft vaak hoge kortingen maar wel voor meer afgelegen hotels. Zeer interessant voor citytrips of weekeindje weg in de naburige landen. Duidelijk overziht prijs/kwaliteit.
Gracienne Ronsijn  | 27/09/17  09:16:39 | Winkelbeoordeling :
Steeds een zeer correcte en snelle levering. Veel producten in voorraad en dit tegen een heel scherpe prijs. Reeds verschillende maal een bestelling gedaan en nooit enig probleem ondervonden. Alles gaat heel vlot en zonder afhandelingskosten.
Jessica Dreezen  | 23/10/17  18:00:36 | Winkelbeoordeling :
is een zeer goede website. je kan van alles selecteren wat leuk is hij zoekt op datum, en prijs en je kan ook aanvinken of je gratis wil anuleren of een ontbijt erbij. fijn dat je gratis kan annuleren hier zonder extra kosten
Vera Van Impe  | 28/10/17  19:50:11 | Winkelbeoordeling :
Eerste keer met Booking.com gereserveerd en alles is perfect verlopen. Fijn dat ze een week op voorhand nogmaals de details van de boeking doorgeven. Ik heb een fijne vakantie gehad door gewoon datum en kamerformule in te geven.
 

Schrijf een nieuwe beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account.

Close
3,50% CashCoins
15% korting op de zomer collectie bij Kinderkleding-tekoop
Code:KKTK15
ONTVANG TOT 2,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click