ONTVANG 4,00% CASHCOINS JBC

Bonprix Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Bonprix

Mode van hoge kwaliteit en lage prijzen shop je met korting bij Bonprix

Bonprix is een online webshop met kleding van hoge kwaliteit en lage prijzen! Naast lingerie, sportkleding, damesmode, herenmode, kinderkleding en schoenen voor het hele gezin kun je uit meer dan 8.000 producten kiezen. Je vindt er ook actuele en voordelige artikelen voor in huis als decoratie, woontextiel, gordijnen, vloerbedekking, meubelen en meer.

Bonprix Beoordelingen

Briggitte Happe  | 01/06/19  14:48:19 | Winkelbeoordeling :
ik ben blij dat ik deze website gevonden heb de kwaliteit en prijzen en de service zijn heel goed de bestellingen die je doet zijn heel snel bij u thuis ik kon het niet laten voor het verder te vertellen
Rita L  | 02/06/19  19:00:59 | Winkelbeoordeling :
ik was heel positief verrast door de lage prijzen en de goede kwaliteit van de kleren. De keuze is groot , de levering verliep zeer snel (volgende dag), zonder problemen. Ik ga hier zeker nog bestellen !
Shana Vandorpe  | 30/05/19  09:56:47 | Winkelbeoordeling :
Goedkoop shoppen voor heel het gezin. Mooie kledij van deftige kwaliteit. Voor iedereen wel iets te vinden. Levering verloopt vlot en optie om achter af te betalen maakt het nog aangenamer shoppen.
Wendy Verhaegen  | 02/05/19  21:33:05 | Winkelbeoordeling :
leuke kleding aan super goedkope prijzen, netjes op tijd geleverd , alles paste perfect en had een hele goede kwaliteit , ik ben er super tevreden van , heeft enorm veel leuke spulletjes die bij mij passen
Wendy Kennes  | 11/04/19  11:04:53 | Winkelbeoordeling :
Handige app, snelle levering. Correcte prijzen. Zowel voor kinderen, dames en heren leuke mode. Enkel de retour zendingen is niet zo handig om in te geven. Voor de rest prima service. Top.
Sonja  | 07/04/19  15:26:07 | Winkelbeoordeling :
Moderne kleding in alle stylen en modetrends en in grotere maten. Fijn winkelen, duidelijke foto's en uitleg. ook zeer goede maten tabel en uitleg. En reviews om te lezen. Snel bezorgd en prijs/kwaliteit is ook zeer goed in verhouding. De kleding gaat meerdere wasbeurten en seizoenen mee.
Patricia De Smet  | 27/03/19  08:15:53 | Winkelbeoordeling :
Leuke webwinkel met zowel dames als herenkleding en kinderkleding. Ook voor je interieur vind je hier leuke items. De site is overzichtelijk en geeft voldoende uitleg over de beschikbare items. Vaak tijdelijke acties waardoor je met korting kan shoppen.
Sara Neven  | 25/03/19  10:34:24 | Winkelbeoordeling :
Dit is een zeer leuke en verfrissende website, met de laatste modetrends voor een zeer goede prijs en zeer goede kwaliteit van de kleding. Er worden regelmatig ook promo's gedaan. Er kan heel gemakkelijk aangekocht worden met een zeer snelle levering en goede tracking van de bestelling.
Veronique De Graeve  | 24/03/19  19:30:56 | Winkelbeoordeling :
Deze webshop biedt gevarieerde kledij aan betaalbare prijzen. Zelfs mijn avondjurk komt hiervandaan. Ook in de badmode vind ik hier steeds mijn ding. Zeer uitgebreid en mooi gamma beddengoed. Én snel geleverd.
nathalie maes  | 16/03/19  16:46:39 | Winkelbeoordeling :
ik bestelde via deze site, gemakkelijke zoekfunctie, mooie collectie, handige app voor smartphone ook. de betaling verloopt vlotjes, de opvolging van de bestelling ook. is iets niet goed, kan je het retourneren, je geeft dit ook aan via de site en stuurt het terug, de verwerking ervan verloopt snel.
charlotte  | 21/02/19  07:35:31 | Winkelbeoordeling :
Ik kocht hier reeds kledij aan een zéééér goede prijs. De levering duurde iets langer dan bij sommige andere webshops, maar door de prijs van de artikels is dit ook minder van belang. Alles is goed verlopen.
Lilane Peumans  | 12/02/19  12:35:34 | Winkelbeoordeling :
BonPrix is een ware verrassing door het supergrote aanbod aan mega-interessante artikelen aan de allerbeste condities! Er wordt op stipte datum en plaats afgeleverd, zonder franjes. En ingeval iets niet past zijn de ruilfaciliteiten fantastisch. Sterke aanrader voor de kledij van het ganse gezin.
Vicky Kessels  | 05/02/19  14:43:18 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dit een geweldige winkel. Ze hebben mooie betaalbare kleding voor een grote maat. Ik koop er heel graag. Want het is niet altijd simpel om leuke kledij te vinden voor een maat 50/52. Ik raad het aan.
petra lonneville  | 21/01/19  13:36:59 | Winkelbeoordeling :
ben zeer tevreden over de service van bonprix,het is heel gemakkelijk en vlot om te bestellen ook het leveren is geen probleem,bonprix is een goeie en leuke site om kledij te kopen en zeker geen te dure site
Filip Anthonis  | 26/12/18  09:46:56 | Winkelbeoordeling :
Om de outfit voor de Feestdagen compleet te maken zocht en vond ik een passend luchtig en modieus sjaaltje op de site van bonprix. Met een kortingscode en een bijkomende korting van 16% maakte het dit een koopje voor mij. Twee dagen later netjes en stipt thuis afgeleverd!
naert celine  | 26/12/18  17:21:42 | Winkelbeoordeling :
dag mensen op deze site vind je echt alles voor zeer goedkope prijzen. van kledij tot alles om je huis te installeren. heb zoveel gezien dat het zelfs moeilijk is om keuze te maken uit de vele artikelen.zeker een aanrader grjs
Jurgen  | 03/12/18  07:55:02 | Winkelbeoordeling :
de bon prix website is een goede website om steeds zeer goede koopjes te doen. Best de website bon prix in je bookmarks van je internet browser zetten zodat je op regelmatige tijdstippen deze website kan volgen.
viviane van oosterwijck  | 24/11/18  00:47:58 | Winkelbeoordeling :
ben al een hele tijd klant bij Orange. super om op dinsdag naar de film te gaan met z'n 2tjes door het gratis film ticket dat ik ontvang door dat ik jaren klant ben. ook wordt je steeds goed en vriendelijk te woord gestaan bij de klantendienst en in de winkel. dank u.
Brenda Jonghe  | 25/11/18  22:28:09 | Winkelbeoordeling :
Een winkel naar men hart ,leuke kleding en goede kwaliteit ,ook de prijzen zijn goed .een minpunt is dat de retour zending moet betaald worden door de klant .Ik Koop toch vrij regelmatig en ben steeds tevreden over de kleding ,die ik dan ook graag draag
Briggitte Happe  | 15/10/18  08:39:08 | Winkelbeoordeling :
is een hele leuke en mooie site met goede kwaliteit en goede prijzen en de bestellingen die je doet zijn altijd snel bij u thuis de service is zeer goed ik heb naar iedereen langs mijne kant gebeld voor deze ook te gebruiken
Daisy Neef  | 10/10/18  15:01:43 | Winkelbeoordeling :
Een superfijne webshop waar je zeker zal vinden wat je nodig hebt! Een zeer ruim aanbod aan een zeer correcte prijs! Kortom, zeker eens uitproberen! Neem zeker eens een kijkje op deze webshop! Je zal er zeker iets vinden dat je leuk vind, de service is ook super!
Vanhooren Annelore  | 01/10/18  10:09:18 | Winkelbeoordeling :
Enige tijd geleden voor het eerste bestelling gedaan via Bon Prix. Op internet zag het er veel belovend uit en dat was het ook bij aankomst! Zeer goede kwaliteit, tevreden van mijn aankoop! Ik bestel hier zeker nog een keertje.
Mieke Groenvynck  | 19/09/18  12:32:11 | Winkelbeoordeling :
Een alternatief voor iemand die niet zoveel kan uitgeven een goede prijs en ga mee met de mode. Levert op tijd. Is voor alle personen voor volslanke en of groter mensen. De website is overzichtelijk.
Yeliz Senel  | 01/09/18  20:54:12 | Winkelbeoordeling :
Hier shop ik vaak, is een van mijn favoriete websites. Ik kan het iedereen aanraden. Goede prijzen, goede kwaliteit en super goed service. Zowel voor de kinderkledij als voor volwassenen, erg interessant. Ook voor in huis heb je super leuke artikelen.
patricia hoste  | 20/08/18  19:54:38 | Winkelbeoordeling :
Leuke kleren , aan zeer voordelige prijs. Levering was ook heel vlot. Mooi en kwalitatief vol. Bon prix is beetje hetzelfde als 3suissen , ik vind altijd altijd wat ik zoek. Indien het niet past kan je het gemakkelijk terug sturen.
Annie Van Braeckel  | 14/08/18  12:33:28 | Winkelbeoordeling :
DE MANIER VAN BESTELLEN WAS HEEL GEMAKKELIJK EN DE KEUZE HEEL GROOT; DE LEVERING WAS HEEL CORRECT EN EEN DEEL VAN DE DE TERUGGESTUURDE ARTIKELEN WERD ONMIDDELIJK BEHANDELD ! EEN HEEL LEUKE MAAR OOK DUIDELIJKE MANIER VAN WERKEN DIE IK STERK KAN AANBEVELEN AAN BEGINNGENDE ON_LINE SHOPPERS !
Krissy Deberdt  | 12/08/18  09:50:05 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al lang klant bij bon.prix en nog steeds een tevreden klant . De prijs / kwaliteit is zeer goed . Snelle en correcte leveringen De klantenservice staat altijd paraat met antwoorden en / of info . Een echte aanrader
David Timmers  | 04/06/18  06:48:08 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het een leuke toffe site. Je vind er voor ieder wat wils. Je kunt je zoekopdracht verfijnen en dat is ook fijn. Ik raad deze site aan iedereen aan die graag online shopt. Leuke betaalbare spullen.
Nadia Simone  | 28/05/18  18:50:13 | Winkelbeoordeling :
Deze site heeft leuke spullen en deze zijn ook betaalbaar. Je vind gemakkelijk wat je zoek door de balk waar je alles kunt verfijnen. Er zijn spullen voor elke leeftijd. goede beschrijving van de spullen.
Sofie Rits  | 30/03/18  07:07:04 | Winkelbeoordeling :
vroeger vond ik de kleding super maar tegenwoordig merk je echt dat deze van slechtere kwaliteit is. Ook als iets niet goed is en je wilt dit terugsturen krijg je er nog een kost bovenop wat je op vele plaatsen niet hebt. Ik heb hier vroeger veel besteld maar ik denk niet dat ik er in de toekomst nog zal bestellen
Elien Merckx  | 26/03/18  22:40:57 | Winkelbeoordeling :
super aangename site om te shoppen met een gigantisch groot aanbod! ook de zeer voordelige prijzen zijn een super leuke meevaller. Je vind er echt alles voor het hele gezin! En als er al is een artikel niet echt meevalt kan je dat zonder problemen terugzenden!
Marc Gijsels  | 14/02/18  13:36:39 | Winkelbeoordeling :
In de online-shop van bonprix vind je voordelige damesmode, heren- en kinderkleding en dit in alle maten, je vindt ook schoenen, ondermode en woonaccessoires voor het ganse gezin en er is een gratis levering vanaf 60€
sofie groleau  | 28/01/18  23:24:23 | Winkelbeoordeling :
Bonprix daar heb ik ooit al veel uit besteld...je krijgt ook een catalogus waar je leuke outfits voor jong en oud vind...is betaalbaar en van goede kwaliteit. Je kan ook altijd je bestelling terug zenden als het niet in orde is.
Gerrit  | 23/01/18  21:17:37 | Winkelbeoordeling :
Het leuke aan winkelen bij de web shop van Bon prix is dat ze alles op het gebied van kleding en schoeisel in huis hebben. De eventuele bestelling wordt bij je thuis geleverd. Kwaliteit, service en garantie zijn goed.
Claudia Goyens  | 20/01/18  12:19:31 | Winkelbeoordeling :
Gewzldige site met altijd wel leuke koopjes te vinden. Zowel voor mannen, vrouwen, kinderen als het huishouden. Kleine prijsjes met groot winkelplezier. Hier vind ik altijd wel leuke kleding naar mijn zin!
Nicole Ackermans  | 17/01/18  17:57:28 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop met kleding voor ieder wat wils. Mooie prijzen. Snelle verzending. Volgt de mode. Genoeg keuze voor jong en oud. Kwaliteit is goed. Goedwerkende website. Alles prima in orde. Bestellen gaat makkelijk!
Hubert Coppens  | 09/12/17  12:33:19 | Winkelbeoordeling :
Bonprix is de enige webshop waar ik met een gerust hart prachtige bh's in de perfecte maat en tegen een erg gunstige prijs kan bestellen. Ik heb er al een 10-tal besteld en ze zijn zitten mij telkens als gegoten. Ik ga nergens anders meer kijken
Camilla Kok  | 07/11/17  18:22:04 | Winkelbeoordeling :
Met de huidige herfstkortingen een paar kledingstukken besteld. Verbazend snelle levering. Totaal geen problemen. De kledingstukken zitten als gegoten. Ben aangenaam verrast door de snelle service en de kleding welke ik heb besteld aan heel aantrekkelijke prijzen!
Inez Stavrinos  | 01/11/17  16:18:29 | Winkelbeoordeling :
Prima service! Mooi aanbod. Je mag thuis passen en je moet niet onmiddellijk betalen. Klantenservice is helemaal ok. Leuke catalogus en regelmatig promoties. Thuis winkelen is ideaal wanneer je een drukke agenda hebt.
benthe  | 20/10/17  10:19:00 | Winkelbeoordeling :
Er zit altijd voor iedereen wel iets bij wat te leuk is om niet te bestellen, krijgen het boekje thuis aan en dat kan je toch echt niet weggooien zonder erin te kijken. Prijs-kwaliteit is goed, heb nog nooit via cashback bij hen besteld dus heb geen idee over de cashbacksnelheid.
Kerensa Techel  | 13/10/17  04:40:07 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al meerdere keren op deze site besteld, zowel kledij als schoenen. Over het algemeen ben ik heel tevreden over de kwaliteit en service. Het enige minpuntje of werkpuntje waar ik moeite mee heb, is de juiste maten vinden. De maten van op de webshop vallen heel vaak groter uit. Maar dit houdt me niet echt tegen om nog te bestellen.
Frieda De Motte  | 22/06/17  22:20:36 | Winkelbeoordeling :
Bonprix is een leuk bedrijf waar iedereen zijn gading kan vinden. Prijs kwaliteit is zeer goed.Een aanrader voor iedereen. Bonprix heeft een duidelijke en ovezichtelijke cataloog.Over zijn service valt niet te klagen
Niels De Bakker  | 22/06/17  08:07:01 | Winkelbeoordeling :
Net mijn 5de bestelling ontvangen en nogsteeds enorm tevreden. Niet alleen kan ik elke maat vinden op deze webshop, de kledij is ook duurzaam en kwaliteitsvol. Ongelooflijk eigenlijk dat dat kan tegen de prijs die ik betaalde.
Kristine Van Den Eeckhout  | 15/06/17  09:06:42 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over Bonprix. Modieuze en degelijke kledij aan een interessante prijs. Zowel voor dames, heren als kinderen. Ook hebben ze meubelen, decoratieartikelen, beddegoed en zoveel meer. Vlugge levering.
Carine onbelet  | 13/06/17  08:58:27 | Winkelbeoordeling :
bon prix is een bedrijf waar de klant zeer belangrijk is dat degelijke eigentijdse kleding op de markt brengt ik ben ook zeer tevreden over al het gene dat ik mij al gekocht heb bij bon prix en zou deze site aan iedereen aanbevelen
An Maus  | 13/06/17  08:29:43 | Winkelbeoordeling :
Super winkel. Je kan er leuke spullen vooral voor vrouwen kopen aan lage prijzen. De collectie voor jongens zou wel iets uitgebreider mogen. Ook de levering was juist. Alles correct verpakt. Ga regelmatig eens kijken of er iets nieuw is.
Nathalie Tourlouse  | 12/06/17  17:54:25 | Winkelbeoordeling :
Bij bonprix vind je de leukste kleedjes aan een heel schappelijke prijs. Ik bën steeds tevreden. En vooral niet te vergeten als er iets te klein is kan je deze omruilen voor een groter maat. Dus allen naar de website van bonprix.
Krista Deberdt  | 12/06/17  08:52:14 | Winkelbeoordeling :
ik ben een tevrden klant , de artikel zijn van goede kwaliteit . Prijs niet te duur . De retourdienst is ook gemakkelijk , wanneer er geld teruggestort moet worden verloopt dat ook correct . Bonprix is altijd de 1ste site die ik bekijk om te bestellen
Gaëlle Lambert  | 10/06/17  14:21:45 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben bij Bonprix een leuke collectie Bodyflirt jurkjes. Ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief dus kijk altijd op Bonprix wanneer een nieuwe collectie komt. Soms is een artikel uitverkocht, maar staat het wel op de site.
Jenny Jones  | 10/06/17  10:27:29 | Winkelbeoordeling :
In alle maten is Bonprix de goedkoopste. Ook voor uw lingerie en badmode. Steeds de beste kwaliteit! Zeer overzichtelijke website en helemaal niet moeilijk om te bestellen. Vriendelijke service gegarandeerd!
Michel Thoelen  | 10/06/17  09:44:05 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over de kleding die Bonprix mij heeft toe gestuurd en als niet paste mag altijd terug sturen en krijgt dan ook het bedrag dat betaald is terug of kan een andere kleding gekocht worden .
Carolus Wouters  | 10/06/17  09:07:46 | Winkelbeoordeling :
goede service enkel hun maten dienen beter nageleefd te worden bv. als je een maat 58 besteld gebeurd het dat je maat 56 toegestuurd krijgt met als gevolg een terug levering natuurlijk. Voor de rest is alles eigenlijk best wel in orde.
Diana Van Nunen  | 01/06/17  14:09:14 | Winkelbeoordeling :
Bij Bonprix heb je een mooie selectie van goede degelijke kleding voor alle maten ook de heel grote, meestal vrij snel geleverd, en een heel duidelijke handige website die het shoppen alleen maar aangenamer maakt.
Petra Heyvaert  | 28/04/17  20:21:28 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop met veel mooie dingen aan kleine prijsjes al enkele keren een bestelling gedaan en steeds correct behandeld wanneer er iets niet in stock is of niet meer kan geleverd worden wordt het bedrag netjes teruggestort op je rekening
Natalia Pendzich  | 28/04/17  08:29:34 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de online winkel van bonprix kei leuk. Ik koop veel dingen online en ben zeer tevreden van de kleretjes dir ik daar gekocht heb. De leveringskosten zijn niet zo groot en men moet niet zo lang wachten op de bestelling.
Barbara Rousseau  | 24/04/17  08:20:29 | Winkelbeoordeling :
een betrouwbare firma met groot modern aanbod en volledig te vertrouwen. Prijs-kwaliteitsverhouding is heel goed en bij het niet goed vinden van het bestelde artikel is het terugzenden geen probleem, meestal krijg je dan ook een korting bij een volgende aankoop
mon mok  | 08/04/17  10:38:38 | Winkelbeoordeling :
wij hebben hier al heel veel mee gewerkt en dingen besteld ze waren super vriendelijk en dat is toch belangrijk zeker in tijden dat alles gecomputeraliseerd is, is dit toch echt wel chapeua om nog persoonlijk contact te bewerkstelligen
Karin Notredame  | 10/03/17  17:31:33 | Winkelbeoordeling :
snelle levering, prijs is oké , maar heb mijn cashbacks niet ontvangen misschien begrijp ik het systeem niet goed ; zelfs mijn buurvrouw heeft al bij Bon Prix besteld en was ook aangenaam verrast. 10 maart 2017
Heidi De Maeyer  | 15/04/16  10:06:10 | Winkelbeoordeling :
service en bestelling verliepen goed. ik ben een tevreden klant en zal er zeker nog bij bestellen. mijn schoenen zitten goed en indien ze niet goed waren mocht en kon ik ze direct terug sturen. vind dat ze ook leuke kleedjes hebben...
Lien Dhollander  | 07/04/16  20:15:55 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop voor kleding, schoenen en accessoires. Het uitgebreidde assortiment is onderverdeeld in producten voor haar, hem en de kinderen. Natuurlijk zijn de interesante kortingen ook iets wat u niet mag missen!
Marja Van den Berg  | 05/04/16  17:24:14 | Winkelbeoordeling :
Bij deze webshop koop ik zeer vaak. Hebben vaak bijzondere aanbiedingen met flinke kortingen en regelmatig als je daar goed op let gratis verzending of b.v. 10% korting bij aankoop op het duurste artikel
Fenny  | 21/03/16  08:49:32 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg tevreden over BonPrix. Ik ben zelf 1.86 m en heb in verhouding erg lange benen. Bij BonPrix staan de lengte maten van de broeken er altijd bij. Ze hebben in hun assortiment ook L-maten, dan weet ik zeker dat het goed is. Ik hoef nooit lang te wachten op de bestelling.
Fabienne Depypere  | 15/03/16  17:02:00 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over Bon-prix. Snelle levering en de goede maat. Zeer goede kwaliteit. De modellen zijn zoals je ziet op site. De telefoniste zijn zeer sympathiek en als je problemen hebt zijn ze snelopgelost.
Sally De Roey  | 03/03/16  00:00:01 | Winkelbeoordeling :
een toffe shop. goede prijs-kwaliteit en de collecties vind ik persoonlijk ook dik in orde, vooral de tunieken en longtops. deze vind je niet overal en zeker niet tegen deze prijs. volgens mij kan iedereen hier wel iets. deze shop is een echte aanrader
Ronny Ooijen  | 21/02/16  11:20:23 | Winkelbeoordeling :
Bonprix is een kledingwebwinkel waar je aan heel redelijke prijzen echt mooie kleding kan kopen.Regelmatig geeft deze webwinkel ook nog extra korting zodat een aankoop wel bijzonder voordelig wordt. Als je dan via cashbackdeals.be ook nog eens korting krijgt,wordt het wel heel leuk shoppen.
Annemie Colla  | 15/02/16  11:30:42 | Winkelbeoordeling :
Ruim aanbod daar valt niets over te zeggen, de kwaliteit is niet altijd denderend maar staat meestal wel in verhouding tot de prijs dus daar moeten we niet over zeuren. Service is goed, enkel lopen de de kosten om iets in retour te sturen snel hoog op.
tamara antheunis  | 10/02/16  16:03:10 | Winkelbeoordeling :
Dit is een erg goede website en webshop, je kan er van alles en nog wat vinden voor groot en klein, en altijd super super veel promoties en koopjes ja echt fantastisch wij zijn hier al lang klant en we zijn tevreden
Stef Abts  | 08/02/16  16:12:34 | Winkelbeoordeling :
Vrijblijvende mode voor hem, haar en de kinderen. Zeer ruim aanbod van truien, sweaters, jurken, ... Gratis levering vanaf een aankoopprijs van zestig euro. Betalen kan eenvoudig, veilig en snel met bankcontact. Verzorgde levering.
Kim Schoovaerts  | 30/01/16  23:35:20 | Winkelbeoordeling :
superleuke webshop. Ik vind er steeds kleding naar mijn smaak en nu waren de kleren nog in afslag ook. Dit was dus extra shoppen. En als extra krijg je dan extra cachback ook nog. Bonprix is zeker nen aanrader.
Bart Van Nieuwenhove  | 29/12/15  08:46:10 | Winkelbeoordeling :
Bonprix is echt een geode winkel. In de online-shop van bonprix vind je voordelige damesmode, heren- en kinderkleding, schoenen, ondermode en woonaccessoires. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.
Rosita Flamant  | 28/12/15  10:52:27 | Winkelbeoordeling :
De maten komen heel goed overeen. De kleuren en stoffen zijn goed beschreven op de website en zijn zeker hetzelfde. De leveringen gebeuren zoals is gezegd en op tijd. Indien er iets niet voorradig is wordt dit vooraf gemeld. Voor mij is dit een zeer goede site om kleding te bestellen.
Amelie Pepels  | 13/12/15  17:33:19 | Winkelbeoordeling :
Voor de trouw van mijn nicht droegen de bruidsmeisjes waaronder ik een kleedje van bonprix, die ik later heb overgekocht van mijn nicht, een zeer mooi ontwerp, goede stof, rekkend, en ookal wit, niet doorzichtig in aanraking met water voor een degelijke prijs!
Stefanie Tomala  | 14/12/15  10:35:44 | Winkelbeoordeling :
Eerlijk gezegd schrik ik nogal van de slechte recensies. Ik heb wel vaker bij Bonprix besteld en nog nooit problemen gehad. Altijd keurig op tijd geleverd en dingen die ik terugstuurde werden keurig verrekend. Ook deze keer binnen 2 dagen mijn bestelling binnen.
Johny Con  | 13/12/15  15:21:59 | Winkelbeoordeling :
Over Bonprix kan dus het volgende worden gezegd, de naam zegt het eigenlijk al zelf , het is voor de beste prijs dat je de waren kan aanschaffen . dus waar vind je een artikel voor de beste prijs, natuurlijk bij Bonprix
Fabrizio Anto  | 06/12/15  17:43:05 | Winkelbeoordeling :
Bij Bonprix bestel ik altijd mijn kleren online. Bij mij is dat bij het tabblad voor hem! Ik vind er een ruime keuze aan kleren, sjaals, schoenen en ik haal mijn profijt ook bij de gratis levering vanaf 60 euro! Belangrijk is de 14 werkdagen tijd om het artikel dat niet past, terug te sturen!!!
Carine Detry  | 01/12/15  16:38:34 | Winkelbeoordeling :
Bon Prix vind ik 1 van de beste postorderbedrijven die ik ken. Het aanbod is mooi, vlot en modern, grote keuze en de prijzen zijn heel erg interessant. Ik heb er al een paar keer iets besteld en ben telkens
Ve He  | 24/11/15  18:21:16 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben een mooie keuze kledij in hun catalogus. Ik bestel altijd de kleren voor de kinderen bij bon-prix en de kinderen zijn er zot van als er een pakje aankomt. Ik hoef nooit iets terug te sturen. Maar en model zijn altijd goed.
Elsa Noukens  | 24/11/15  09:01:53 | Winkelbeoordeling :
Bonprix wat een fijne website wat kan je daar kopen ik heb geen flauw idee moet eens gaan kijken op de website van Bonprix heb er van gehoord maar ik weet niet wat ge er allemaal kunt kopen of wat ze precies doen
Frank Vanhaeren  | 17/11/15  11:02:27 | Winkelbeoordeling :
Bonprix doet zijn naam alle eer aan, ze verkopen hun kledij echt tegen goede (lees: scherpe) prijzen maar bovendien is de kledij ook modern en van goede kwaliteit. De site zelf is ondanks het bijna te ruime aanbod nog steeds zeer overzichtelijk.
Daan Cleeren  | 12/11/15  12:48:35 | Winkelbeoordeling :
Bonprix is een zeer leuke website waar je gemakkelijk je weg terug kan vinden. Alles staat ordelijk en duidelijk aangeduid op de website wat het zoeken een stuk gemakkelijker maakt. Ga zeker eens langs!
anke alaerts  | 12/11/15  09:26:44 | Winkelbeoordeling :
is een heel goede web shop. heb er eens iets bestelt en ben zeer tevreden van de kwaliteit. en de levering servies. zeker een vast een aanrader. om er eens iets te bestellen en veel keus in het assortiment.
Heidi Wilms  | 05/11/15  18:48:00 | Winkelbeoordeling :
Dit is een leuke, gemakkelijk gebruiksvriendelijk site, om allerlei producten te kunnen kopen. Ik heb deze site al een paar gebruikt en alles is altijd goed in orde. juiste levering, juiste datum van levering.
Annemarie Samyn  | 05/11/15  12:41:02 | Winkelbeoordeling :
leuke, eerlijke en betrouwbare site. zeer gemakkelijk zoeken op site. kleren zitten me al gegoten! zowel voor man als vrouw vind je altijd wat je zoekt. snelle levering en alles is in goede staat afgeleverd.
Axel De Wachter  | 27/10/15  10:30:18 | Winkelbeoordeling :
hier kan men van tijd prachtige zaken kopen aan een uitstekende prijs.een gemak in shoppen,zit je met vragen een snel antwoord mag je verwachten.kwaliteit van kledij is fantastisch.een echte aanrader,A+++
Veerle Wouters  | 20/02/15  11:09:29 | Winkelbeoordeling :
Bij Bonprix heb ik vaak al wel leuke dingen zien staan, maar het feit dat je voor minstens 60 euro moet bestellen om geen verzendkosten te betalen schrikt mij af. Ik zie ook nergens duidelijk staan of de verzendkosten van de retourzending worden terugbetaald of niet.
Ann Peeters  | 02/02/15  09:48:54 | Winkelbeoordeling :
bonprix, super leuke kledingsite, snuffel en shop graag via die site, je vind er veel in alle maten zowel groot als kleine, ook vele leuke lingerie, een site waar alles zen eigen uitwijst , simpel om te gebruiken ...
Njrm Mdz  | 18/11/14  01:39:46 | Winkelbeoordeling :
In de online-shop van Bonprix vind je een modern, veelzijdig en vooral voordelig aanbod aan mode voor dames, heren en kinderen evenals veel leuke woontrends. Mooie meubels, trendy gordijnen en bedtextiel, leuke deco-artikelen of praktische huishoudelijke artikelen. Service is uitstekend.
Solange Coppens  | 25/06/14  22:08:00 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al vele jaren klant bij Bonprix. Vindt het een aangename en overzichtelijke site en vind er altijd wat ik nodig heb. Heb er nog nooit problemen gehad zelf met retourzendingen of dergelijke. Neem er eens een kijkje.
Wilfried Van Droogenbroeck  | 29/11/13  10:49:15 | Winkelbeoordeling :
goede kwaliteit , snelle levering
Patricia Grispen  | 19/10/13  19:42:40 | Winkelbeoordeling :
de site geeft interesante voordelen voor kleding.
Saskia Agneessens  | 13/10/13  22:39:53 | Winkelbeoordeling :
Vind ik een supersite, hier vind men allerlei kledij en niet te duur. Dus een ideale site voor alleenstaanden.
Sofie roobroeck  | 01/10/13  11:42:01 | Winkelbeoordeling :
De website is gemakkelijk, de kledij is goed en betaalbaar en alles gaat vlot... zolang je geen goederen moet retourneren, want dan beginnen de problemen.
Monika Van Dijke  | 13/09/13  07:29:07 | Winkelbeoordeling :
Niet de juiste maten die ik bestel krijg ik. Mate vallen klein uit . - punt dat je de retourzending moet betalen.
Chantal Hermans  | 17/07/13  18:54:29 | Winkelbeoordeling :
ze hebben daar heel veel en ook grote maten en de prijzen blijven het zelfde en prijs kwaliteit is zeer goed
Jenny De Blander  | 05/07/13  15:49:21 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig op de site van Bon prix en vindt de levering uitstekend. Alleen zit er soms een kleurverschil op de realiteit en op de site.
veerle panis  | 26/06/13  12:46:34 | Winkelbeoordeling :
fantastische webshop , gemakkelijk om te bestellen en te betalen wanneer het niet goed is kan je makkelijk ruilen heb in het verleden al dikwijls bij hen besteld
Anais Gerrits  | 01/07/13  13:37:58 | Winkelbeoordeling :
Bonprix is een hele goede site om artikelen te bestellen. Ze zijn ook altijd correct met de levering en de betalingen... zelf heb ik ook al veel besteld en ben erg tevreden.
 

Schrijf een nieuwe beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account.

ONTVANG TOT 2,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click