Wijnvoordeel

bol.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over bol.com

Krijg cashback op entertainment, elektronica, speelgoed, babyartikelen en meer bij bol.com

bol.com is een van de grootste webshops met het breedste assortiment. bol.com heeft een assortiment van meer dan 2 miljoen artikelen op het gebied van o.a. boeken, muziek, dvd, games, speelgoed, baby, mooi & gezond, koken & tafelen, elektronica en computer. Naast de vele artikelen van top merken biedt bol.com ook andere vele voordelen zoals veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen! bol.com is bomvol voordeel in de vorm van actieprijzen, prijsvragen en kortingen maar ook bomvol service! Snel besteld & snel in huis, dat is bol.com!

bol.com Beoordelingen

Gianni Paridaens  | 17/01/19  21:01:10 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al veel goede ervaringen gehad met bol.com. Ik heb namelijk al enkele talloze bestellingen gedaan en alles verliep telkens goed. Wanneer het dan eens fout liep werd ik snel verder geholpen en nadien werd het probleem meteen opgelost. De prijzen zijn steeds juist en de levering is zeer snel.
sammy vervaeck  | 17/01/19  19:24:52 | Winkelbeoordeling :
bol.com is een zeer goeie webshop omdat je tal van diverse producten kan kopen. alles komt ook altijd de dag na dat je het hebt besteld toe bij je huis. alle producten die je hier koopt zijn van hoge kwaliteit.
Gino Van Daele  | 15/01/19  19:50:23 | Winkelbeoordeling :
ik heb een game besteld op bol.com en de volgende dag al bij mij thuis geleverd , dat is een super servies ,zeker als je iemand wilt verrassen en je kunt er op rekenen dat je het binnen de vierentwintig uren hebt top
Patricia De Smet  | 18/01/19  10:08:54 | Winkelbeoordeling :
Leuke en overzichtelijke webwinkel. Zeer uitgebreid assortiment duidelijk onderverdeeld in categorieën. Duidelijke product informatie en voorraad gegevens. Degelijke verpakking en supersnelle levering.
Rudi Moreau  | 16/01/19  20:55:20 | Winkelbeoordeling :
Zoals de reclame, besteld voor ... wordt daags nadien geleverd. Mijn verzending ging verloren... na contact klantenservice; werd order probleemloos geannuleerd en terugbetaald. Dagen later kreeg ik alsnog mijn order in de bus, mocht ik kosteloos behouden. Dat is service à 100% Dank je wel Bol.com
Denise Huybregts  | 14/01/19  12:57:15 | Winkelbeoordeling :
Een tof bedrijf, komt altijd zijn afspraken na. levert goede kwaliteit en wat je besteld hebt. ingeval zij het niet kunnen leveren, word je ook verwittigd. top bedrijf !!! Dit is een echte aanrader, zo kom je er niet veel meer tegen. En zij hebben ook een ruime keuze in produkten.
Inge Van Reybrouck  | 12/01/19  15:00:58 | Winkelbeoordeling :
Heel overzichtelijk. Alles goed te vinden per categorie. Leuke deals. Prijs kwaliteit ook goed. En het leukste zijn de bulkse 10 daagse.
Marijke  | 11/01/19  15:57:54 | Winkelbeoordeling :
Dit is een uiterst aan te raden webwinkel met een super gevarieerd aanbod en een erg klantvriendelijke site. Het terugnamebeleid is super en erg makkelijk en de service-na-verkoop excellent. Een aanrader dus!
Eric de Cauwer  | 14/01/19  09:01:40 | Winkelbeoordeling :
leuke site met zeer goede deals . zeer vlotte en korrecte afhandeling zowel bij een gewone bestelling of een teruggestuurde bestelling om welke reden dan ook.ik zal zeker verder blijven aankopen bij bol.com.
Melissa Coudron  | 09/01/19  17:21:20 | Winkelbeoordeling :
Het duurt enorm lang eer dat bol.com je aankopen goedkeurt op shopbuddies (weken-maanden) Maar wel supernelle levering en goede service. Prijzen zijn meestal ook lager dan op andere sites en enorm veel keuze
Kiri Lewis  | 09/01/19  13:57:25 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een zeer aangename webshop. Alles is duidelijk te vinden en je krijgt ook de kans om producten met elkaar te vergelijken. Een product dat niet goed is kan je ook direct terugsturen. De klantenservice is ook fijn.
Christine Billiet  | 09/01/19  07:34:52 | Winkelbeoordeling :
heel grote site, je verliest (of is dit met opzet) veel tijd met het zoeken naar het juiste item. Persoonlijk verkies ik als klant de keuze te hebben pakket thuis of in afhaalpunt afleveren en deze keuze is er niet, jammer...
emily bertels  | 08/01/19  15:11:46 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende ervaringen mee, meerdere keren bij besteld, komt altiid snel aan en de juiste artiekelen. Ik werd goed geholpen bij de klantenservice en waren zeer vriendelijk. De winkel heeft bijna alles wat u nodig heeft. Geen minpunten dus.
Louis Verbeke  | 08/01/19  17:13:20 | Winkelbeoordeling :
Goeie website maar jammer van de prijs in andere websites is het goed koper maar ben ik minder te vreden van de verzedings duur! Hier is het wel een zeer goede service en meer producten en mooiere website.
Yelle Scherens  | 09/01/19  00:32:18 | Winkelbeoordeling :
Prima website. Overzichtelijk en keus uit nieuw en tweedehands. Ook vermeldingen van externe aanbieders. Duidelijke informatie over het product en eenvoudige betalingsmogelijkheden. Na aankoop duidelijke communicatie over de levering
Nicolette Heijs  | 07/01/19  14:50:18 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede service, duidelijke informatie over de betreffende producten, zeker een aanrader voor online aankopen.
Natascha Wouters  | 05/01/19  19:14:43 | Winkelbeoordeling :
Leuke online winkel.leuke acties fijne kortingen. goeie servies vriendelijk en behulpzaam.groot assortiment van alles wat en zeker voor jong en oud wat te vinden.overzictelijke site zeker een aanrader van site
Bianca Van der taelen  | 04/01/19  01:42:27 | Winkelbeoordeling :
makkelijk online shoppen. ruime keuze voor ieders wat wils. snelle levering en proper afgeleverd.zekers een aanrader. niet alle produkten zijn even goedkoop,soms is het elders goedkoper.van elk produkt heb je een goede produkt beschrijving..betalen gaat ook makkelijk
Karin Coolen  | 29/12/18  08:12:58 | Winkelbeoordeling :
Klantvriendelijk en overzichtelijke website. Retour sturen kan niet makkelijker dan bij bol.com. Goede klantenservice ! Zeer uitgebreid aanbod en er komen steeds meer dingen bij. Bij bol vind je echt alles.
Gwendolyn Ryckaert  | 24/12/18  17:41:28 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik bol.com sinds een jaar ongeveer,door mijn dochter. liet een verjaardagscadeau afleveren bij mij thuis,ik kon kiezen rond welk tijdstip...was nieuw voor mij. sindsdien natuurlijk dat ook geprobeerd en mijn eerste aankoop bleek niet te werken,maar,het was geen probleem om het kosteloos terug te zenden en geld stond nadat dat ze het ontvangen hadden op mijn rekening. Dus toch goede service
Youri Van Bockstaele  | 24/12/18  20:19:42 | Winkelbeoordeling :
Geweldige webwinkel heeft dan ook alles wat u nodig heeft enkele klikken en je artikel is besteld meestal de volgende dag geleverd artikelen zijn steeds goed verpakt toch bij al de bestellingen die ik gekocht heb
KEVIN Vandendriessche  | 26/12/18  06:29:37 | Winkelbeoordeling :
Altijd gemakkelijk en leuk om iets te kopen via bol.com. Prijs/kwaliteit zit zeker goed! Een zeer snelle verzending dat je minstens 1 dag moet wachten voor het bij je thuis geleverd word! Een hele goede service!
Karolien De Deckker  | 29/12/18  18:12:52 | Winkelbeoordeling :
Ik winkel echt super graag bij bol.com!!!!! Als je iets wil retourneren, verloopt dit ook steeds zonder enig probleem. Je vindt ook steeds meer goedkope spullen dan degene die je oorspronkelijk wilde aankopen.
bjorn knaepen  | 30/12/18  00:55:16 | Winkelbeoordeling :
Super, vindt je meestal de beste koopjes geven geweldige kortingen gemakkelijk in gebruik, zoeken naar producten is ook eenvoudig het verzenden van de producten verloopt ook goed snel en correct behandeld.
Angela Sissoko  | 30/12/18  21:23:58 | Winkelbeoordeling :
Behoort tot één van mijn favoriete webshop sites. Goede prijzen uitgebreid productgalla en snelle levering
Rudi Haelen  | 01/01/19  09:33:30 | Winkelbeoordeling :
snelle levering en prima service, goed ingepakt tegen beschadiging. overzichtelijke website en gemakkelijk iets bestellen. goede kwaliteiten van de producten en een pluspunt dat alles gratis wordt geleverd thuis of op een leverplaats in de buurt
Nathalie Landtmeters  | 02/01/19  10:13:51 | Winkelbeoordeling :
zo makkelijk en snel. Van thuis uit surfen en bestellen. Ze hebben bijna alles. Heel snelle en verzorgde levering. De dag na je bestelling. En je kan je bestelling traceren. bol.com heeft geeft goede service
Ingrid A.  | 02/01/19  11:40:16 | Winkelbeoordeling :
Reeds meerdere dingen besteld en steeds een snelle en correcte afhandeling van de bestelling gehad. Bij terugzenden van de bestelling werd het geld ook vrij snel teruggestort. Soms is het wel interessanter om rechtstreeks te bestellen, daar deze een hogere prijs via Bol.com vragen (aandeel bol)
yves coene  | 02/01/19  13:25:30 | Winkelbeoordeling :
vlotte en snelle levering, zeer tevreden van deze webshop. Verzendingskosten zijn gratis dus waarom je huis uit als je vanuit je luie zetel de dag nadien je bestelling ontvangt. Iets nodig kijk om bol.com zou ik zeggen
Tamara Lagrou  | 20/12/18  09:37:13 | Winkelbeoordeling :
vriendelijke mensen, levering is altyd op tyd. de aankoop is altyd in orde. en je kan bestellen en achter af betalen ook een super survies! en altyd kortingen ben zeer tevreden over bol.com super! bij leveringen zijn ze supervriendelijk
Malika Lauwers  | 19/12/18  13:28:05 | Winkelbeoordeling :
Bol. Com heeft een zeer uitgebreid assortiment,voor ieders wat wils met veel keuze mogelijkheden. De beschrijvingen en afbeeldingen zijn steeds correct van wat je daadwerkelijk ontvangt. Ook super de keuze wanneer het word geleverd. Vooral ook snel geleverd en altijd leuke acties.
Inès van der straten  | 17/12/18  20:14:44 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een zeer betrouwbare site Heb er al veel besteld en komt altijd binnen de 48u binnen. De leveranciers zijn vriendelijk en de site is overzichtelijk, je vindt er altijd vanalles terug en je weet dat het betrouwbaar is. Doe zo voort zou ik zeggen
Josiane Aers  | 14/12/18  13:48:06 | Winkelbeoordeling :
Altijd zeer stipte levering, meestal komen de bestelde artikelen al de volgende dag toe. Ook nooit problemen wat betreft de garantie! Zeer uitgebreide keuze aan artikelen met beoordelingen van klanten. Ook goede keuze in de aflevering.
Freddy Champion  | 14/12/18  10:20:51 | Winkelbeoordeling :
Bol.com:een winkel voor jong en oud. Bol.com komt zijn beloftes na. Zelfs in volle sinterklaasperiode werden de deadlines gehaald. Het enige negatieve: een aankoop wordt soms gespreid geleverd . Toch zijn we uiterst tevreden!
camy Van Casteren  | 16/12/18  12:34:05 | Winkelbeoordeling :
Super fijne winkel! Altijd op de perfecte datum afgeleverd en na retourzending heb ik altijd mijn geld terug gekregen! Je hebt een enorm aanbod aan keuzes en dit voor een verschillende prijzen! geweldig!
Kristine Van Den Eeckhout  | 17/12/18  10:58:41 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is zeker een aanrader. Ik heb er al zo een beetje van alles gekocht en ben tot nu toe altijd zeer tevreden geweest. Vlugge levering, goede prijzen, regelmatig interessante acties en daarbovenop nog cashback van CashbackDeals !
roland hensen  | 13/12/18  12:15:19 | Winkelbeoordeling :
Deze site is zeer overzichtelijk en zo uitgebreid. Je kan er zoveel op bestellen en ze hebben een zeer goede reputatie. Leveringen komen steeds zoals beschreven optijd en soms zelfs sneller. Ik kan bol.com alleen maar aanraden.
Daisy Kusseneers  | 09/12/18  09:11:45 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel, met heel uitgebreid aanbod, van boeken tot multimedia echt alles kan je hier vinden. Ook zeer goede after service. Proberen je echt zo snel als mogelijk goed te helpen. Snelle reactie via chat, waar ze al proberen je probleem op te lossen indien mogelijk.
Celine Naert  | 08/12/18  19:39:34 | Winkelbeoordeling :
word kort na bestelling geleverd. een betere webshop kunnen we niet wensen zal het zeker aanbevelen aan vrienden en familie je kan er alles kopen voor jou en oud voor iedereen een aanrader groetjes celine
Ulfrid Yeryr  | 07/12/18  09:50:13 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede winkel. Iedere bestelling op tijd toegekomen. Ik vind hier altijd terug wat ik zoek. In verband met cashback toestanden geef ik hier maar 3 sterren omdat ik deze niet goed kan beoordelen omdat ik dit nog nooit heb moeten gebruiken.
mouiz  | 07/12/18  18:51:35 | Winkelbeoordeling :
ik gebruik deze web site voor al 2 jaar en ik heb er nog nooit 1 probleem mee gehad,deze web site is echt een aanrader en ik heb meer dan 50 bestelingen gedaan denk ik zonder 1 keer een probleem de costen zijn wat minder goed maar voor de rest is deze web site excellent
John van Luijk  | 09/12/18  13:01:42 | Winkelbeoordeling :
Supergoede webshop al heel veel besteld, supersnelle levering, altijd zeer tevreden over. Ook altijd een superscherpe prijs en als muziekliefhebber kan je er altijd je gading vinden, live album Tom petty supergoed.
Jo Goethals  | 06/12/18  16:24:59 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een grote hoeveelheid 'objecten' te koop, die kiezen soms moeilijk maken. Dankzij extra info, technische details, tot beoordelingen toe, kan elkeen zijn zin vinden. De goedkoopste zijn ze niet, maar duur al evenmin !!
Tessa Scheers  | 07/12/18  00:06:41 | Winkelbeoordeling :
Geweldige online webshop . Je kan er alles vinden . Voor groot en klein voor binnen en buiten ! Ik ben zeer tevreden en geef dit door aan meef mensen dat ze zeker eens via bol.com moeten bestellen . Super klantvriendelijk
petra nys  | 04/12/18  16:44:37 | Winkelbeoordeling :
zeer vlug levering, alles doet om de klant tevreden te stellen,zelfs pakje terug sturen gaat vlug en volledig gratis, men houdt je op de hoogte via mail wanneer het pakje zal geleverd worden, stuurt mails met producten op basis van eerdere bestellingen die in promo zijn, aanrader !
Gery Aerts  | 30/11/18  09:43:41 | Winkelbeoordeling :
Voor de leukste kadootjes voor jezelf of iemand anders! Gemakkelijk bestellen, evenvoudig betalen en snelle levering. Check regelmatig bol.com voor dagaanbiedingen en kortingen! levering geheel volgens wens, zelfs 's avonds en in 't weekend. Bovendien gratis bij een bestelling vanaf 20 €. Niet tevreden, geen probleem. Retourneren is eveneens gratis.
Vicky Kessels  | 03/12/18  19:25:48 | Winkelbeoordeling :
Zéér goede winkel. Ze doen echt wat ze beloven. Volgende dag geleverd is ook echt de volgende dag geleverd. Ik zal er zeker blijven bestellen. Ook retour zenden is geen enkel probleem en gratis. Ik vind het een aanrader.
Liliane Peumans  | 30/11/18  17:33:53 | Winkelbeoordeling :
Je kan eender welk artikel googelen, en telkens weer kom je uit bij bol.com! Wat ze zelf niet in huis hebben, of wat te duur is, kan je bij hen ook in zgn.2dehands bekomen, waardoor je nooit lang hoeft te aarzelen vooraleer je bestelling te plaatsen. Ze blinken uit in snelle en deftige aflevering!
Eveds  | 02/12/18  09:39:51 | Winkelbeoordeling :
Voor elke gelegenheid kan wel iets vinden. Prijs/ kwaliteit is meer dan ok. Het is zelfs asnbevolen om een ptijsvergelijking te doen. bol.be is vaak voordeliger. Snelle en correcte levering. Bij je thuis of in een afhaalpunt
Noureddine Bhaija  | 28/11/18  16:29:46 | Winkelbeoordeling :
Zeker geen slechte webshop. Maar aangezien ze werken met verschillende winkels en/of verkopers loopt dit niet altijd van een leien dakje. Zo had ik ooit via Bol.com iets besteld bij een externe verkoper en dit product was veel te laat aangekomen en die winkel was ook niet direct bereikbaar.
Cedric  | 28/11/18  21:35:38 | Winkelbeoordeling :
Topservice. 's Avonds rond 23 uur een ijskast besteld en de volgende ochtend om 8u 's ochtends al aan de deur. Supervriendelijke mensen. De cashbacksnelheid viel ook goed mee, na een week stond het bedrag reeds op mijn account!
Greet  | 28/11/18  13:27:30 | Winkelbeoordeling :
Steeds een plezier om bij bol.com te bestellen. Alles verloopt correct en vlotte communicatie. Hun return policy is zo makkelijk, ander webshops kunnen hieruit leren. Regelmatig zeer interessante promoties!
Kesja Van Passel  | 26/11/18  17:07:01 | Winkelbeoordeling :
Een van de leukste webshops met een ruim aanbod aan producten. Ik koop er steeds boeken aan een heel voordelige prijs en ik heb de boeken de dag erna al in huis. Ook retour sturen/omruilen gaat heel vlot.
zohal samimi  | 27/11/18  11:55:41 | Winkelbeoordeling :
te gekke winkel. alles kun je bij bol.com vinden. ik heb het ontzettend naar mijn zin als ik bij jullie aan het winkelen ben. verzending top. houden henzelf aan hun woord. ik ben echt blij met deze winkel
Lieve Van Engeland  | 24/11/18  07:30:31 | Winkelbeoordeling :
alle aankopen en retouren worden netjes en correct afgehandeld. Er is veel keuze in producten. Altijd snelle levering. Ik heb nog nooit ergens problemen mee gehad. Het is een top-bedrijf. Doe zo verder.
Sander Callewaert  | 25/11/18  22:26:53 | Winkelbeoordeling :
Deze webschop is gewoonweg fantastish, Deze webschop is gewoonweg fantastish, Deze webschop is gewoonweg fantastish, Deze webschop is gewoonweg fantastish, Deze webschop is gewoonweg fantastish, Deze webschop is gewoonweg fantastish, Deze webschop is gewoonweg fantastish,
Maik Liesens  | 23/11/18  06:53:23 | Winkelbeoordeling :
Heel goed altijd optijd geleverd heel veilig om te betalen ook en de pakjes die geleverd worden zijn in top staat de couriers zijn altijd vriendelijk en als je nie aanwezig ben geven ze het aan je buren af
Patriek Spruytte  | 20/11/18  16:42:25 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een groot aanbod. Altijd de correcte informatie. Als er een vraag wordt gesteld over een product heeft men binnen de 24u een antwoord.. je kan makkelijk producten met elkaar vergelijken. Pakketjes worden netjes op tijd geleverd .
Kryana Soreyn  | 20/11/18  07:31:54 | Winkelbeoordeling :
Persoonlijk ben ik zeer tevreden van bol.com prijskwaliteit is goed en je hebt altijd binnen de dag je bestelling. Is ook een hele ruime site. Het enige nadeel vind ik dat ze soms moeilijk bereikbaar zijn als er iets misgegaan is of je hebt een dubbele bestelling gedaan. Anders supercontent
alain de mey  | 17/11/18  13:38:35 | Winkelbeoordeling :
Zeer overzichtelijk webshop ,waar je alleskan vinden van a tot z , soms niet altijd de goedkoopste , maar toch altijd koopjes en wie goed uitkijkt en of even wacht , kan het dan toch nog goedkoper krijgen ,snel thuisgeleverd of in een ophaalpunt
 | 17/11/18  23:07:17 | Winkelbeoordeling :
Snelle service. Eerlijke prijzen. Groot assortiment.. een aanrader voot iedereen! Zeer tevreden klant
Abdu-Rakhman Anasov  | 17/11/18  12:35:11 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is mijn lievelings site. Heb al ondertussen paar dingen besteld, zoals HUGO BOSS parfum en een hartslagmeter van OMRON en pampers vior baby's. Maar de service daar benk niet zo blij mee, jammer genoeg... .
Emmy M.  | 15/11/18  11:16:21 | Winkelbeoordeling :
Super vlotte levering bij Bol.com, product goed verpakt en in perfecte staat aangekomen.Goede sercive. Alles wat je maar kan denken kun je er bestellen, je vind het makkelijk, browsen gaat goed. Door de filters kan je het juiste product vinden; Zeker een aanrader !
Briggitte Happe  | 14/11/18  10:24:59 | Winkelbeoordeling :
de site van bol.com is heel goed en gemakkelijk de service is heel goed en de kwaliteit ook als je bestellingen doet zijn heel snel bij u thuis dat vindt ik geweldig en de prijzen zijn ook heel goed ik heb het aan iedereen verteld die ik ken
Tom Walmagh  | 13/11/18  15:55:29 | Winkelbeoordeling :
zeer goede e-commerce en snelle behandeling. leuke layout. ben reeds meer dan 10 jaar klant en ze blijven voor mij de Numero Uno. ze hebben ook een zeer ruim aanbod. kortom er is voor ieder wat Wils..
stefanie smolders  | 12/11/18  09:42:15 | Winkelbeoordeling :
altijd perfect op tijd met leveren. doe er regelmatig bestellingen en ben zeer tevreden mijn producten komen altijd perfect aan en zijn nooit beschadigd. vind het leuk om via internet te winkelen omdat mijn tijd met een kleine spruit beperkt is
Monique De Maeyer  | 10/11/18  12:39:43 | Winkelbeoordeling :
Snelle en correcte levering, zelfs met de staking van Bpost... Ook geen vezendingkosten moeten betalen. Wel jammer dat het 3 dozen waren, het kon gemakkelijk in 1 doos. Ook makkelijk dat je het bij Albert Heyn kan laten leveren.
Stefan Duerinckx  | 10/11/18  12:18:43 | Winkelbeoordeling :
Zeer volledig aanbod en snel geleverd. Uitgebreid gamma aan artikelen en interessant qua prijs. Ook leuke reclames op TV. Vooral de bulk aanbiedingen zijn interessant. Leuke website om zomaar een naartoe te surfen.
Saskia Callewier  | 08/11/18  09:27:42 | Winkelbeoordeling :
een zwemband besteld via bol.com. het leuke eraan dat je kan vergelijken met de verschillende aanbieders. de eerste aanbieder had het niet meer in voorraad en er werd onmiddellijk een alternatieve aanbieder aangeboden. werd netjes afgeleverd binnen de geschatte tijd
charlotte  | 06/11/18  09:22:31 | Winkelbeoordeling :
Dit is echt een fantastische webshop met een zeer uitgebreid productengamma. Je kan heel eenvoudig bestellen, en de levering is bij mij nu al iedere keer vlot verlopen. Ook retourneren ging zonder problemen.
 | 06/11/18  07:45:11 | Winkelbeoordeling :
Ge vint alles gemakkelijk en moet niet lang wachten volgende mooi gelevert je kan alles gemakkelijk volgen waar de besteling naar toe gaat kost alles mooi volgen en kwa prijs is goed koper dan on de winkels
Kim Wilpart  | 04/11/18  15:08:06 | Winkelbeoordeling :
Ik maak regelmatig gebruik van de site en vooral ook als het bulk momenten zijn
sarah daniels  | 04/11/18  10:14:36 | Winkelbeoordeling :
heel fijne site en goed koop en super snel met verzenden ik heb er geen woorden en een supe fijne site je vind daar ook bijna alles van hobby tot speelgoed tot meubels tot computer van muziek tot tv en kleren
Kevin Vancrabeekx  | 04/11/18  10:12:17 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig bij bol.com en ben hier zeer tevreden over. Het product komt altijd op tijd en in perfecte staat aan. Het bestelde product klopt ook volledig aan de beschrijving. Ook de bezorgers zijn altijd vriendelijk.
 | 03/11/18  07:01:38 | Winkelbeoordeling :
Een prima webwinkel. Steeds een snelle en foutloze levering. Veel keuze tegen een redelijke prijs. Ontzettend groot aanbod dus ik slaag hier altijd. Niet altijd de voordeligste maar wel veilig en vertrouwd. Zeer tevreden!
Peter Willem  | 05/11/18  10:45:37 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring met bol is gemakkelijke overzichtelijke website, krijgt apart nog een mail van je bestelling, je kunt het opvolgen en vooral de dag nadien heb je je product!! Bij sommige voor in mijn geval een dvd of bluray moet je soms 14 dagen wachten wat toch lang is...
Linda Appeltans  | 31/10/18  23:10:32 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden van bol. Com goede service ik heb er enorme korting gekregen de leveringstyd valt goed mee de kwaliteit van hun producten zijn inorde er word juist geleverd en geholpen. Ik bestel er graag dingen er is altyd wel korting of een betere prys die je hebt voor jou aankoop
Corina Bierens  | 30/10/18  11:12:45 | Winkelbeoordeling :
Een super handige webwinkel waar bijna wel alles op te vinden is wat ik zoek, en meestal voor de beste prijs. De site is duidelijk en overzichtelijk dus het maakt het makkelijk om te zoeken wat ik nodig heb en te vergelijken met andere ongeveer dezelfde producten
saar Vandeperre  | 30/10/18  21:39:24 | Winkelbeoordeling :
Hele goede service... Veel keuze uit een groot gamma aan producten en steeds op tijd geleverd. Ook als er een probleem is kan je steeds op de klantendienst terecht die je goed en vriendelijk helpen . Ik bestel vaak op Bol.com en zal dit in de toekomst ook zeker doen.
Ilke d  | 29/10/18  15:33:42 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een goede webshop. Levering gebeurt snel. Als er zich toch probleem voordoet staat hun klantenservice ter beschikking en wordt alles snel afgehandeld. Cashback wordt op tijd op profiel doorgerekend.
Indra Francken  | 27/10/18  13:37:32 | Winkelbeoordeling :
Een hele goede site met top producten, de producten hebben altijd een hele goede kwaliteit. de site is duidelijk en je kan er goed mee werken. ik shop heel graag via het internet en doe dat altijd via bol.com!
Jaimy Deathman  | 27/10/18  20:25:51 | Winkelbeoordeling :
Bol .com is een zeer simpele site waar je bijna alles kan vinden dat je mogelijk zoekt Een hulp zoekbar en ook hulp via extra venster. Ik heb al meerdere dingen gekocht via bol.com en altijd geleverd zoals beloofd ook een goede na verkoop dienst
Lana Van vynckt  | 26/10/18  06:48:16 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, ik ben zeer tevreden over de communicatie tussen bol.com en de klant. Pakket zit ook altijd netjes ingepakt, nooit beschadigd. Meer of voldoende keuze van producten voor jong en oud. Helpdesk is ook zeer nuttig, mensen worden goed geholpen met hun vragen.
Jelena Obradovic  | 25/10/18  17:24:29 | Winkelbeoordeling :
My favorite online store! I am buying something almost every week. I always find something very cheap and useful on bol.com. Free delivery and very fast delivery. I would recommend everyone. They have everything you imagine.
Rudi Boon  | 25/10/18  16:26:32 | Winkelbeoordeling :
Kwalitatief bij Bol.Com hangt af van de leveranciers. De gemaakte lever-afspraak van Bol zelf wordt sporadisch na gekomen. Als de klant belt zeggen ze dat het product niet voorradig is, terwijl ze beweren de dag na bestelling te leveren. Kan je dat niet nakomen, beweer dan niet de beste te zijn!!
petra lonneville  | 24/10/18  13:59:43 | Winkelbeoordeling :
bestelling gedaan en de dag erna het pakketje zonder probleem ontvangen.het is zeer gemakkelijk en heel vlug besteld en geleverd.je hoeft er niet voor naar buiten te gaan en as je zeker bent van het produkt is het echt gemakkelijk om via internet een bestelling te plaatsen.
Killian Doms  | 24/10/18  11:54:19 | Winkelbeoordeling :
ik ben heel tevreden over bol.com zeker kwa leveringen en klant vriendelijkheid hoop dat het zo blijft. ik heb vak iets gekocht bij bol.com en zal dat zeker nog vaak doen bedankt voor alles. meestal zijn ook de prijzen goed en daarom koop ik vaak iets bij bol.com.
Louisa Ginis  | 23/10/18  19:24:02 | Winkelbeoordeling :
Vandaag bestellen morgen in huis. Al veel besteld en altijd de dag nadien geleverd,goed verpakt en zeer goed materiaal,ook de chauffeur altijd vriendelijk, ook belangrijk vind ik persoonlijk ..doe zo verder bol!com
Sam Hannes  | 23/10/18  10:35:09 | Winkelbeoordeling :
zocht nieuwe schragen in hoogte verstelbaar. overal vrij duur maar hier vond ik een betaalbare versie. de uitermate snelle service, alsook de dag erna geleverd garantie en er bovenop nadien pas betalen? dat is service vind ik!
Katrin Debie  | 23/10/18  07:59:00 | Winkelbeoordeling :
Top-service, groot assortiment en steeds op tijd geleverd. De deals en de outlet zijn ook super, je vindt er echte koopjes! Op vlak van speelgoed heb je een zeer uitgebreide keuze en dikwijls ook een pak goedkoper dan in de gewone winkels.
Kim Houben  | 22/10/18  09:15:51 | Winkelbeoordeling :
Meerdere malen een bestelling geplaatst bij BOL.com. Zeer tevreden over prijs/ kwaliteit. Tevens een zeer snelle levering wat een pluspunt is. Zelfs vanaf een aankoopbedrag van 20 euro, krijgt met de levering van het desbetreffende bestelde artikel gratis!
Cleopatra Neuckens  | 20/10/18  10:15:31 | Winkelbeoordeling :
Een echte aanrader. Ik ben altijd tevreden alles is op tijd prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed.ik blijf alvast hier bestellen gemakkelijk van thuisuit uit een groot assortiment kiezen wat je wil gewoon topt
Ismail Saoudi  | 18/10/18  21:36:11 | Winkelbeoordeling :
een heel goede service en leuke koopjes. koptelefoon terug gestuurd en nieuwe ontvangen zonder enige problemen. dit is heel zeker aan te raden aan de mensen die een goede service willen en mooie aankoopjes willen doen met een snelle verzend tijd.
Michelle Vanherf  | 17/10/18  16:24:06 | Winkelbeoordeling :
Prima, fijne website, gemakkelijk te bedienen, duidelijk en overzichtelijk, ik neem er graag en regelmatig een kijkjee op, altijd iets leuks en goedkoop op te vinden, aan te raden! Ik heb er al verschillende goederen gekocht. Ze worden snel en correct geleverd.
Olivia Brunclair  | 11/10/18  22:16:38 | Winkelbeoordeling :
Het artikel dat ik aankocht werd degelijk, snel en goed geleverd. De vooraf vermelde datum van levering was duidelijk en werd gerespecteerd. De gebruiksaanwijzing was heel duidelijk zodat ik het artikel zeer goed kon monteren.
Danny Bellemans  | 11/10/18  20:25:47 | Winkelbeoordeling :
Levering was een dag te laat alhoewel ik een persoonlijke email had ontvangen met datum van levering. Niet alle producten worden bij een Bpost afhaalpunt geleverd en dat vind ik jammer. Ik had anders al meer producten besteld.
Jonathan Van de Gaer  | 13/10/18  22:56:09 | Winkelbeoordeling :
Een hele goede duidelijke webshop. Goede verkoopsvoorwaarden. Handig voor particulieren en bedrijven.
Karin Vandergeeten  | 11/10/18  07:43:03 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is absoluut de meest handige webwinkel. er is weinig of niets dat je hier niet kan vinden. de organisatie en aflevering is top evenals het opvolgen van je pakket dat onderweg is. Hier bestel je met een gerust gemoed want de aflevering is top georganiseerd.
Michel Vanoppen  | 10/10/18  19:27:48 | Winkelbeoordeling :
Top online winkel snelle leveringen goedkope verzendkosten zelfs gratis bij bestellingen vanaf 20 euro. Gemakkelijke betaal mogelijkheden. Goede mogelijkheid om iets terug te sturen bij een verkeerde aankoop.
Sofie Brackez  | 06/10/18  21:40:01 | Winkelbeoordeling :
Super en alles word heel vlug geleverd. Altijd zeer goede prijs. Enorm veel keuze tussen de producten. Zeer overzichtelijke app. Je vind er echt alles. Zeer gemakkelijk om via de app te betalen. Altijd goede omschrijving van het product.
 

Schrijf een nieuwe beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account.

  BookSpot
Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:GROUPON4LIFE
Hotels.com
visit register click click