ONTVANG TOT 2,00% CASHCOINS bol.com

bol.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over bol.com

Krijg cashback op entertainment, elektronica, speelgoed, babyartikelen en meer bij bol.com

bol.com is een van de grootste webshops met het breedste assortiment. bol.com heeft een assortiment van meer dan 2 miljoen artikelen op het gebied van o.a. boeken, muziek, dvd, games, speelgoed, baby, mooi & gezond, koken & tafelen, elektronica en computer. Naast de vele artikelen van top merken biedt bol.com ook andere vele voordelen zoals veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen! bol.com is bomvol voordeel in de vorm van actieprijzen, prijsvragen en kortingen maar ook bomvol service! Snel besteld & snel in huis, dat is bol.com!

bol.com Beoordelingen

Yannick Van Damme  | 28/07/21  19:40:51 | Winkelbeoordeling :
omdat ik een verzamelaar ben van Manga en anime, koop ik hier op maandelijkse basis, de prijs ligt wel wat hoger dan dat je normaal betaalt, maar de dichtstbijzijnde "geek shop" ligt hier een 35km van mijn woonplaats, dus dit neem ik er gerust bij. voor de rest zeer tevreden over de site en ook de app die zeer gebruiksvriendelijk is.
Steve Verelst  | 29/07/21  05:58:08 | Winkelbeoordeling :
Online shoping Zeer groot assortiment van keuzens Zeer goede prijs en kwaliteit verhouding Verzendingskosten oke Online shoping Zeer groot assortiment van keuzens Zeer goede prijs en kwaliteit verhouding Verzendingskosten oke Mvg Steve Verelst
Ken Paelinck  | 22/07/21  08:21:59 | Winkelbeoordeling :
Goede service en klantvriendelijke chat. Bestellingen optijd geleverd en terugbetaald indien dit niet zo is altijd zeer tevreden over dienst na verkoop een aanrader voor iedereen scherpe prijzen en kortingen
Wesley backeljauw  | 22/07/21  17:50:20 | Winkelbeoordeling :
bol.com de service is zeer snel ook de viendelijkheid van de medewerker is heel goed van comminicatie is heel goed en heel vriendelijk ook van het leveren bestellingen is ook zeer snel wordt mooi en goed geleverd aan huis
lotte Van grootven  | 21/07/21  09:47:06 | Winkelbeoordeling :
het is een leuke shop om in te winkelen, er is altijd wel iets nieuws waar je hier dan mee informatie kan over terugvinden om met andere shops te wisselen in informatie. Heeft een snelle levertijd ook
erik steensels  | 17/07/21  09:10:56 | Winkelbeoordeling :
De site waar je alles maar ook alles kan terug vinden. Regelmatig iets besteld en altijd zeeeeer snel mogen ontvangen. Kwaliteit is top. Prijs is niet te hoog. en zo kan ik maar verder gaan. Zeker een aanrader.
Wilfried van Droogenbroeck  | 15/07/21  20:08:52 | Winkelbeoordeling :
Ik heb dit steeds een zeer goede vergelijkende website gevonden waar je bijna alle artikels kan vinden wat jet wil. Het wordt ook zeer snel geleverd met correcte info naar verzending en levering via emailcommunicatie.
Irma Reenaers  | 15/07/21  09:12:31 | Winkelbeoordeling :
De winkel bol.com is een winkel voor iedereen. Hebben mij goed geholpen bij een probleem van een toeleverings leverancier. Dit gebeurde telefonisch en per mail. Altijd vriendelijk en beleefd hebben ze mij te woord gestaan. Voor herhaling vatbaar.
Dieter Dietens  | 13/07/21  15:59:35 | Winkelbeoordeling :
Snelle leveringen op je eigen gekozen tijdstip ook in het weekend Gratis verzending met select Eenvoudig te bestellen veel items beschikbaar aan schappelijke prijzen Echt een leuke site voor iedereen aanbevolen
De keyser Gerda  | 13/07/21  19:42:58 | Winkelbeoordeling :
Altijd corecte bestellingen en bestelinformatie heel te vreden van de site en leuke deals via bundelverkoop ook lvoordelig
Alex Pasmans  | 13/07/21  11:06:56 | Winkelbeoordeling :
Ik ben nu een half jaar "select" klant bij bol.com, waardoor ik bespaar op de verzendkosten en worden de leveringen gedaan in overeenstemming met mijn agenda. Dit kan in de voormiddag, namiddag of s'avonds, wat me het beste past.
jasmina mouton  | 10/07/21  20:45:13 | Winkelbeoordeling :
ik koop maandelijks bij bol.com.Ik koop daar eigenlijk alles en ik ben er zeer tevreden over.Als iets niet goed is dan kan je het gratis terugsturen en krijg je binnen de 5 dagen uw centen terug op uwrekening
BOURGUILLIOEN GELUCK  | 11/07/21  07:17:46 | Winkelbeoordeling :
zeer goede bediening een snelle levering en betaalbaar bestellen is eenvoudig een goede beschrijving . alles goed duidelijk vermeld . ik zou het iedereen aanranden . het beloofde levering datum is altijd correct
Martje Wauters  | 07/07/21  10:23:57 | Winkelbeoordeling :
Ik ben absoluut fan, geweldige klantenservice, snell verzending, makjelihk retourneren! Makkelijk bereikbazrar, telefonisch en chat. Zoeken sowieso mee om problemen tussen klanten en partners op te lossen..
Gerd Jacobs  | 05/07/21  18:42:02 | Winkelbeoordeling :
Bol.com levert volgens afspraak. Indien je toch niet tevreden bent over het artikel, kan je het kosteloos terugsturen. Ze zijn wel een beetje duurder dan de originele webshop, maar hier vind je alles bij elkaar en een goede service.
Ann Laeremans  | 03/07/21  18:48:24 | Winkelbeoordeling :
Er wordt steeds zeer snel en correct geleverd. Bij problemen met de leverancier, helpt de klantendienst steeds snel. Scherpe prijzen en meestal ook gratis levering. Keuze uit ruim assortiment. Bestellen maar ...
Luc Hanoulle  | 02/07/21  12:41:54 | Winkelbeoordeling :
Vlotte verzending en snelle respons op vragen. Niet altijd de goedkoopste, maar wel een heel ruim aanbod. Afhalen in Delhaize heer praktisch. Overzichtelijke site en leuke deals. terugbetalingen gebeuren probleemloos.
Leonidasss  | 25/06/21  18:16:26 | Winkelbeoordeling :
Super service, wordt snel geleverd. Klantendienst is zeer vriendelijk en je wordt super snel geholpen. Ook spullen terugsturen wordt netjes geregeld en het geld krijg je snel terug. Ik heb er super goeie ervaring mee
Sofie Rosseel  | 25/06/21  20:25:06 | Winkelbeoordeling :
Het is een zeer makkelijke webshop. Vind er alles zeer snel terug. Het enige dat ik minder vind is dat je vanaf 20 euro geen verzendkosten moet betalen. Als je dan 3 dingen bestelt om aan 20 euro te komen leveren ze het in 3 keer. Waarom moet je dan voor 20euro aankopen vraag ik me af.
Caroline de Mulder  | 27/06/21  15:30:06 | Winkelbeoordeling :
Voorlopig heb ik nog geen minpunten bij bol.com gehad.meestal ben ik tevreden van mijn aankopen.goede online shop
eleni valor-lopez  | 22/06/21  16:00:24 | Winkelbeoordeling :
Vriendelijke service en vlotte levering meestal altijd als ik een pakketje bestel maar wou het toch even meedelen!
Nick Van der Meersche  | 10/06/21  17:32:32 | Winkelbeoordeling :
zo een goede app om voor een redelijke prijs te shoppen. je wordt op de hoogte gesteld van de nieuwste koopjes. bezorging tijd is ook heel erg goed en komt altijd in goede staat toe. men kan zeer veel vinden.
Bo Viaene  | 07/06/21  20:20:04 | Winkelbeoordeling :
Altijd goed verzorgd en een snelle levering. Ik ben hier zeer tevreden over. Alles wordt geleverd op de datum dat gegeven wordt en soms zelfs al vroeger. Het is ook altijd goed ingepakt, zijn er problemen dan staan ze voor je klaar.
JEAN PIERRE DE MAESSCHALCK  | 07/06/21  20:11:54 | Winkelbeoordeling :
Steeds tevreden snelle levering met een minimum aan kosten ! Sterk aanbevolen als webshop. Tevens een goede klantendienst en goede klantenservice.. Niet aarzelen om hier te bestellen. Ook het prijsniveau valt best mee.
Dylan De Winne  | 05/06/21  09:17:22 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuke online shop waar ze wel effectief alles hebben zo kan men van speelgoed tot kuisproducten dingen die je in de gewone winkel vaak niet vind , mooie kortingen op gevarieerde producten
Sebastian van der borght  | 04/06/21  04:05:35 | Winkelbeoordeling :
zeer goede service. snelle levering met prijs en kwaliteit. heb verzendkosten gratis gekregen ook. ik spreek een hoge waardering uit voor het bedrijf. en ik kom zeker terug voor meer. uitstekende ervaring
amber lefever  | 03/06/21  12:39:52 | Winkelbeoordeling :
leuke webshop met vele verschillende dingen die je kan aankopen. Je hebt heel veel keuze uit verschillende dingen. De prijzen vallen mee. De producten zijn van goeie kwaliteit. De website heeft een mooi design.
natasja Goossens  | 02/06/21  09:11:43 | Winkelbeoordeling :
altijd heel tevreden , goede service, geen levring kosten, hele snelle thuislevering , zeker een aanrader voor elk wat wils. heel groot assortiment. zelfs tot knutselgerief tot een geschenken voor familie en vrienden
John Mertens  | 02/06/21  08:06:47 | Winkelbeoordeling :
Hey,ik heb al verschillende keren besteld bij Bol.com en ben zeer tevreden over de producten en zeker over de leveringen,ik moet wel bekennen dat ik een Select-Lidmaatschap heb,dat kost mij 9,99€ per jaar,maar al mijn bestellingen zij gratis,kortom een hele fijne winkel,
Evelien Renard  | 02/06/21  07:31:48 | Winkelbeoordeling :
goede levering, altijd snel nooit problemen mee gehad ook service is uitstekend, klantendienst is altijd bereikbaar en vriendelijk ook zeer veel terug te vinden op de site en zeker de kortingen zijn zeer aantrekkelijk
Linda Boenne  | 28/05/21  01:50:54 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al vele jaren klant van Bol en ben nog altijd zeer tevreden. Besteld op 25 mei, en geleverd op 26 mei. Geen verzending kosten Goede kwaliteit en goede prijzen op al de artikelen die ik besteld heb .AAN TE RADEN
Antoine Derksen  | 21/05/21  15:48:25 | Winkelbeoordeling :
Een prima webshop met uitstekende service en goede voorwaarden. Ik winkel er graag en met veel plezier
Angelique Sigmond  | 18/05/21  19:39:27 | Winkelbeoordeling :
Een duidelijke site staat ook bij wanneer leverbaar soms de andere dag nog en da klopt het is een winkel online waar ze bijna zo goed als alles hebben boven de 20 euro geen verzendkosten je kan alle beschrijving en info bij de producten staan met ook soms reviews
Lotte Van grootven  | 16/05/21  08:42:37 | Winkelbeoordeling :
weeral een leuk item kunnen kopen, telkenmale een plezier om te kopen door de snelle levering s'anderendaags. niet te vergelijken met andere internationale sites waar je wekenlang op je pakje moet wachten
Ragnhild Bodart  | 11/05/21  08:18:45 | Winkelbeoordeling :
Ik ben grote fan van bol.com. De service is optimaal. Mochten er toch problemen zijn, dan lost de klantenservice van bol.com het gewoon op. Ze hebben praktisch veel artikelen om aan te bieden. Alleen de prijzen zijn soms duurder dan bij hun leveranciers. Ik hoop dat bol.com toch goedkope prijzen kan aanbieden of toch ook dezelfde prijzen kan hanteren .
Erika Verpoest  | 10/05/21  10:32:51 | Winkelbeoordeling :
Al jaren klant en nog geen enkele keer teleurgesteld geweest. Prijzen zitten heel goed en keuze genoeg qua artikelen. ik vind er alles wat ik zoek of nodig heb. Service ook nog nooit problemen mee gehad
Tineke Dammen  | 08/05/21  09:04:04 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede service, snelle levering. Telkens tevreden over de bestelde artikelen. Prijs en kwaliteit zijn top. Bij artikel dat toch uitverkocht is wordt je steeds tijdig verwittigd via mail, geld wordt dan ook niet van de rekening gehouden.
Patricia Herremans  | 07/05/21  18:22:13 | Winkelbeoordeling :
Bij Bol.com kan je voor al uw zoekopdrachten terecht. Bovendien geven zij regelmatig verschillende artikelen in promotie of kan je bestellen zonder dat je verzendkosten dient te betalen. Meestal wordt je pakket de dag nadien al geleverd.
Rocky Jean Louis Van Thull  | 10/05/21  05:45:07 | Winkelbeoordeling :
levertijd kort tegenover andere sites met select en dat voor maar 9,99€ per jaar verder zijn er vaker leuke deals en via nucash.be krijg je ook cashback deals voor altijd en het werkt met de aangegeven percentage bijvoorbeeld 1,00% cashback en bij goedkeuring is 1 cashcoin 1€ waardt
Annemie Jacobs  | 03/05/21  11:33:36 | Winkelbeoordeling :
kunt er alles vinden en altijd op tijd geleverd heb je problemen helpen ze u goed verder super online winkel nog nooit problemen mee gehad de prijzen vallen goed mee sommige dingen zijn wel duurder dan in een gewone winkel
Daniel Terryn  | 27/04/21  10:16:02 | Winkelbeoordeling :
beste heb al heel veel besteld bij bol.com en heb nooit een probleem gehad een top service, soms heb je een mooi daels , en echt overzichtelijk op hun site , de prijzen iets goedkoper dan in andere winkels mvg
Ria Thaens  | 28/04/21  21:24:13 | Winkelbeoordeling :
Een hele fijne site. Eens je op de site zit kan je er uren zoet mee zijn. Als je iets niet vind, ga naar bol.col en je hebt 99% kans om je item daar te vinden. Een echte aanrader!!!
Annelies Vandeschoor  | 26/04/21  12:23:06 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuk om op de website van Bol.com te kijken. Je vind er echt van alles voor mijn zoontje een mooie boekentas van Fortnite gevonden je had ook veel keuze in verschillende modellen. Snelle levering
Tammy De Schryver  | 26/04/21  02:15:39 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het shoppen bij bol.com gewoon iets dat ik niet meer zou kunnen missen on mijn leven! Voor hoognodige kleine producten, kan je het heel snel thuis hebben en met betaling achteraf, handig voor de al duren periodes, ook hebben ze echt alles en dat in een app. Ook goede communicatie onderling
Jurgen Van Ryckeghem  | 25/04/21  18:50:57 | Winkelbeoordeling :
Goede en altijd correcte service! Altijd een ruim aanbod en meestal scherp kn prijs, vergeleken met andere spelers op de markt. ook goede dienst na verkoop. je kan op hen rekenen. Een tevreden klant!!
Mariko Pelgrims  | 21/04/21  21:50:48 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig iets via bol.com en dit gaat vlot. Loopt er iets mis, versturen ze u je geweest materiaal op.
Maria De Kock  | 19/04/21  11:06:50 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke website waarop je snel vindt wat je nodig hebt. Artikelen worden nadien ook snel en correct geleverd en indien er al eens problemen zijn, worden die ook goed aangepakt. Een voorbeeld was een defecte rookmelder, die onmiddellijk werd terugbetaald.
Wendy Maes  | 15/04/21  10:25:17 | Winkelbeoordeling :
Top site bestel er regelmatig op altijd mooi op tijd geleverd en deftig ingepakt ook deftige service en klachten afhandeling ook top en goede vriendel8jke bedienden die altijd voor de mensen klaarstaan
Marc Van Damme  | 13/04/21  11:18:35 | Winkelbeoordeling :
bol com een een goed uitgebouwde website en regelmatig goede aanbiedingen met scherpe prijzen en een uitstekende retourdienst en 2 jaar waarborg voor electroapparaten en uit ondervinding weet ik dat deze strict wordrt nagevolgd dus een aanrader hé
Mimi Depecker  | 10/04/21  10:02:52 | Winkelbeoordeling :
Top en zeker de selecties. Snel geleverd en altijd correcte prijs kwaliteit. Een echte aanrader. Ook altijd bereid om te helpen en advies te geven. Als je niet tevreden bent kan je zonder problemen terug sturen.
Annelies Corten  | 06/04/21  17:58:08 | Winkelbeoordeling :
Mijn Go-To (web)winkel voor zowat alles van non-food. Multimedia, dierenbenodigdheden, cosmetica, decoratie, cadeau’s, koolgerei, tuinspullen, gereedschap, speelgoed,... vaak dag later al in huis!
hannelore de smet  | 07/04/21  08:31:54 | Winkelbeoordeling :
altijd snel thuisgeleverd met post.nl,deze zijn trouwens heel vriendelijk ,de prijzen zijn dik ok en de klantendienst is vriendelijk ,top dus, het is altijd fijn om te kijken welke mooie deals er te scoren vallen bij bol.com
Tina De Deken  | 04/04/21  08:36:07 | Winkelbeoordeling :
Blijft de allerbeste ! Enorm assortiment ,als je het in deze winkel niet vind , zal je je het nergens vingen uren winkelplezier , correcte levering , de klantendienst staat steeds voor u klaar , als je select neemt heb je geen verzendkosten en leveren ze ook savonds en weekends .
Joke Janssen  | 02/04/21  13:20:22 | Winkelbeoordeling :
Keuze is reuze en prijskwaliteit prima. Aankoop wordt steeds correct en keurig afgehandeld. Snelle levering is ook altijd fijn als je op het laatste moment nog iets nodig hebt. Zeker een aanrader! Bol.com is van alle markten thuis.
Edwin De Meyer  | 02/04/21  07:24:42 | Winkelbeoordeling :
altijd zeer correct en bij problemen helpen ze tot het opgelost is zeer groot aanbod en meestal goed van prijs in geval een foutieve levering of bestelling is het zeer eenvoudig bij deze site om het materiaal te retourneren
Marie-Laure Bouckaert  | 30/03/21  10:44:58 | Winkelbeoordeling :
voor pampers kan je vaak goede deals doen. Zeer vlotte service, groot aanbod. Grote verscheidenheid van producten die aangeboden worden. De moeite waard om de tijd te nemen om een of meer producten op te zoeken.
Sandra Tomme  | 29/03/21  00:55:05 | Winkelbeoordeling :
Met de lock down is Bol.com de ideale winkel als je iets nodig hebt. Je vind er echt alles. Van kleins tot groots. Verzendingskosten en retourskosten zijn gratis. Klantenservice is super goed helpen je direct.
Nathalie Vanderschelden  | 24/03/21  11:37:42 | Winkelbeoordeling :
Fantastische prijs/kwaliteitsverhouding!! Snelle levering, gemakkelijke retour indien product niet ok...
Marieke Dereyne  | 24/03/21  13:42:17 | Winkelbeoordeling :
Snelle service, what you see is what you get! Al veel zaken op besteld. Altijd correcte info. Goede deals!
Mounya Fagrouch  | 22/03/21  09:35:15 | Winkelbeoordeling :
Bol is een van de belangrijkste winkels in België en Nederland. De bestellingen komen altijd op tijd dus je moet niet zoveel wachten. De personeel is ook erg vriendelijk en die helpen de klanten altijd.
Mohamed Hihoud  | 21/03/21  01:55:32 | Winkelbeoordeling :
ik ben heel erg blij met mijn bestelling wat een goeie service na 1 dag wachten en heb me pakket al top. echt een vertrouwbare app. daar ben ik tevreden mee en ga er dagelijks een kijkje nemen in de whebsite
Aleksandra Kaminski  | 21/03/21  21:58:51 | Winkelbeoordeling :
levering altijd op tijd. altijd correct ook de externe leveranciers. klantenservice super behulpzaam en altijd snelle reactie. en met de acties kan je soms iets goedkoop verkrijgen. ben zeer tevreden over Bol.com
Valerie Dejonghe  | 21/03/21  20:22:25 | Winkelbeoordeling :
voordelig , goede service, klantensupport altijd super vriendelijk. Niet de laatste keer dat ik hier iets heb gekocht. meerdere goede aankopen gedaan. prijs kwaliteit zit goed. mooie aanbiedingen elke dag
Tom Paredis  | 12/03/21  09:38:59 | Winkelbeoordeling :
Het is hier fijn om te winkelen. Je vindt hier een zeer breed gamma. Je kan er BIJNA alles te vinden. Je vindt geen superlage prijsklasse, wel vindt je er de goede merkartikelen en ik heb er nog nooit verzendkosten betaald.
Sylvia Gunst  | 10/03/21  02:57:01 | Winkelbeoordeling :
Een winkel waar je alles goed kan vinden en soms een stuk goedkoper altijd correct en op tijd ik bestel daar regelmatig en zal dat in de toekomst zeker blijven doen gemakkelijkdie tweedehands koopjes heb dat nu al 2 maal gedaan en er was geen schrammetje aan
 | 11/03/21  06:27:41 | Winkelbeoordeling :
Je wordt altijd goed geholpen. de dienstverlening is super en als er iets misloopt met de bestelling kan je helpdesk raadplegen. Ik had iets gekocht met korting maar de betaling was mislukt. Dus de prijs was gestegen en wou het terug betalen. De helpdesk heeft me geholpen en ik kreeg het verschil in korting terug. (omdat de prijs gestegen was)
Coskun Baskale  | 09/03/21  16:04:10 | Winkelbeoordeling :
Zeer goeie serviche snelle levering , prijzen zijn redelijk goed . Tot nu toe heb ik veel bestelling gedaan . Je kunt ze ook terug opsturen zodanig je het product niet goed vind . gratis levering. Je kunt ook producten verkopen kun je misschien nog een centje bijverdienen met bol.com .
Esra Feimova  | 09/03/21  18:58:30 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik deze webshop heel vaak om goederen aan scherpe prijzen te kopen. Snelle verzending en mogelijkheid om acteraaf te betalen. Groot aanbod, ik kan alles vinden op bol.com Echt een aanrader! Ik ben al jarenlang een tevreden klant!
NW Sandermans  | 09/03/21  09:39:34 | Winkelbeoordeling :
beste webshop ooit heb hier echt graag meentendoen hopelijk op nog veel goeie deals samen in de toekomst waarom ook niet zo een goede service echt chapeau mannen doe zo voort en iedereen kan alleen maar goeie revieuws geven
Damien Leroy  | 06/03/21  04:02:44 | Winkelbeoordeling :
Top webshop! Praktisch alles is hier te vinden alsook meer dan genoeg keuze! Echt een aanrader voor diegene die niet teveel in de winkel willen lopen!
Natascha Wouters  | 05/03/21  20:30:51 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop. Je vind er altijd wel iets. Voor iedere leeftijd en geslacht.betaalbaar en veel kortingen.vriendelijk en behulpzaam.goed te bezoeken site ligt zijn eigen zelf de weg uit.van paupers tot schoenen en van elke prijs klassen
Annelies Jacobs  | 04/03/21  16:45:20 | Winkelbeoordeling :
Een website waar je echt alles op vind en nooit lang moet wachten op levering. Niks dan positieve ervaringen
John Verheyen  | 04/03/21  06:13:01 | Winkelbeoordeling :
zeer snelle levering max.24h maar opgepast NIET altijd de goedkoopste in tegenstelling tot andere sites niet trevreden geld terug zonder enige discusie dit is een van mijn favoriete sites door de eenvoud van het bestellen en betalen toch een aanrader.
Nancy Bertin  | 02/03/21  09:45:50 | Winkelbeoordeling :
Ik shop al jaren op de website van bol. Com. Altijd een zeer goede service. Levering gebeurt steeds volgens aangegeven tijd. Snelle levering. Met select is de levering altijd gratis en wordt er ook in het weekend geleverd. Ik raad bol. Com zeer zeker aan.
Luc Theys  | 26/02/21  22:35:20 | Winkelbeoordeling :
Goede artikelen , tijdige leveringen, snelle reactie op al uw vragen of problemen en goede service. terug gestuurde artikelen worden snel en juist terug betaald Ik raad iedereen Bol.com aan. Ik zal nog veel kopen bij Bol.com
Jozefien Versluys  | 28/02/21  19:34:44 | Winkelbeoordeling :
een groot aanbod van verschillende producten snelle verzending product is steeds goed en veilig verpakt nog geen enkele keer een probleem gehad met bol.com enkel met gls die de levering doet. soms melden ze dat je niet thuis bent terwijl ze gewoon voorbij rijden en niet aanbellen geen briefje in de brievenbus om te melden bij welk huisnummer ze je pakketje hebben geleverd
Nathalie Stessens  | 01/03/21  00:51:48 | Winkelbeoordeling :
Altijd optijd goede kwaliteit en service top shop heel graag bij bol.com zelfs een paar keer op een maand vind altijd wel iets betaalbaar zou het niet meer kunnen missen zo gemakkelijk dat het is en snel !
Nath Bogaert  | 02/03/21  01:06:01 | Winkelbeoordeling :
Top, alles wat je nodig hebt. Zeer snel in huis en met select bespaar je echt veel aan verzendkosten. Heb nog nooit echt een probleem gehad en zo wel werd het direct correct opgelost. Ik beveel iedereen het aan zeker als je dringend zaken nodig hebt en er niet om geraakt! Dus zeker ook select nemen!
Gilles Puttemans  | 02/03/21  07:54:13 | Winkelbeoordeling :
Goed platform met veel producten, vaak wat duurder dan bijvoorbeeld amazon, maar de service is wel beter! Vaak is de verzending zeer snel. Sommige producten zijn wat snel uitverkocht maar de essentiële producten zijn ongeveer altijd beschikbaar
Tamara Vergote  | 23/02/21  11:11:25 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een van mijn favoriete online winkels met een super groot assortiment aan spullen. De verzending is super snel en je kan de levering thuis laten leveren alsook in een postpunt. Goede deals zijn altijd beschikbaar op hun website, een aanrader!
corinne demot  | 18/02/21  16:53:43 | Winkelbeoordeling :
Ik ben altijd heel tevreden van bol.com. Ze hebben een snelle levering en een goede kwaliteit en je vindt er praktisch alles voor een heel goede prijs. Ze hebben ook een hele goede service en een super vriendelijke klantenservice.
Johnny Pollez  | 18/02/21  20:42:11 | Winkelbeoordeling :
Via deze webshop kan je heel leuke en interessante aanbiedingen kopen. Je kan niets bedenken wat je er niet kan kopen. De kortingen lonen echt de moeite. De service is ook heel goed. Je hoeft niet lang te wachten achter je bestelling.
Laura Van Wouwe  | 17/02/21  14:22:29 | Winkelbeoordeling :
Altijd heel tevreden over de service. BOL.COM heeft altijd een snelle levering en goede klantendienst. ook vind ik da bol.com veel keuze heeft en ook vaak bulk voordelen en aanbiedingen. de website en de app hebben een duidelijke lay-out en overzichtelijk.
Yonina Chan  | 10/02/21  18:10:26 | Winkelbeoordeling :
Op bol.com kan je werkelijk alles vinden voor groot en klein. De website is makkelijk te gebruiken en heel handig. De prijzen zijn soms veel beter dan ergens anders. Ik zou het zeker aanbevelen !
Nele Callaert  | 05/02/21  10:06:36 | Winkelbeoordeling :
altijd zeer snelle en correcte verwerking en levering. zeer ruime keuze,voor ieder wat wils. iedereen in ons gezin heel erg tevreden van. zelfs int weekend leveren loopt snel en perfect zoals beloofd op hun site
Charlotte De Moor  | 04/02/21  08:44:14 | Winkelbeoordeling :
het is eenleuke winkel er is steedssnelle levering de producten die ik al besteld heb, zijn altijd van goede kwaliteit het is altijd een correcte prijs ik heb nog geen negatieve ervaringen met online bestellen bij bol.com
Wally Macintosh  | 03/02/21  12:43:04 | Winkelbeoordeling :
geweldige winkel met enorme uitgebreide keuze, echt een aanrader. met een heel overzichtelijke webpagina waar iedereen fantastisch echt goed kan zien wat er allemaal te verkrijgen is. heel uitgebreide en enorm uiteenlopende keuze van electronica, brocante, versiering, lampen, knuffels enzovoort... ik zeg het, echt een aanrader
Timo Warrinnier  | 03/02/21  10:24:19 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede site! Ik heb hier al veel aankopen gedaan en ze waren altijd op tijd geleverd. Het contact via de chat is ook zeer handig en ze antwoorden ook zeer snel. Ze hebben ook een ruim aanbod van producten.
Wesley Evers  | 19/12/20  16:42:51 | Winkelbeoordeling :
deze is echt een super goeie winkel waar men niks slecht van kan gezegt worden want hun correct en stipt heide is echt zoals ze zeggen dus allen maar goei dinges over deze winkel dus voor af te sluiten gewoon top
Sarah Van Krunckelsven  | 13/12/20  20:48:12 | Winkelbeoordeling :
heel veel keuze voor iedereen die iets nodig heeft (maakt niet uit wat) Of voor cadeautjes voor iemand te kopen,voor ieder wat wils.Echt een hele toffe webshop!
Barry Van Goethem  | 05/12/20  00:38:44 | Winkelbeoordeling :
Is een goede site en heb er goede ervaringen mee het vald mee van prijs ze zij´ klantvriendelijk als ze komen leveren je vindt er alles op wat je maar hebben wil van mij een 9 op 10 vriendelijke groeten Barry
Frederic Francois  | 04/12/20  15:54:32 | Winkelbeoordeling :
Tot nu toe is alles steeds vlot verlopen. Aanrader voor iedereen. De ene keer dat er een levering bleeft hangen zijn ze tussengekomen bij hun externe patner, er zou iets foutgelopen zijn bij het inlezen van de barcode van het pakket. Alles is zeer snel in orde gekomen.
Bianca Van Gorp  | 04/12/20  15:17:45 | Winkelbeoordeling :
super webshop! door de drukte paar keer vertraging gehad en een pakketje kwijt geraakt ( bij b post ) maar door de verkoper direct en goed opgelost. Bol levert snel en zonder verzendkosten,dus ideaal. Ik ben super tevreden maar soms is het een beetje opletten , als je prijzen vergelijkt is bol.com iets duurder wat wel jammer is. select is een hele leuke en mooie aanbieding van bol.com, levering op zaterdag is altijd makkelijk en vandaag besteld morgen in huis is ideaal!
Coco Sim  | 03/12/20  13:51:02 | Winkelbeoordeling :
Ben over het algemeen erg tevreden. Ik heb verschillende producten, gekocht via Bol.com En als ik iets wilt kopen kijk ik eerst of ik het daar kan vinden. En zal dat zeker blijven doen. Prima service. Snelle terug boeking.
GEERITS Marc  | 03/12/20  07:24:02 | Winkelbeoordeling :
Veel keuze op deze goede website. Gemakkelijk zoeken uit het groot aanbod van producten, apparaten, etc ... en concurrentiële prijzen.. Gemakkelijk betalen en snelle verzending. Dankzij de reviews van klanten is het gemakkelijk een keuze te maken voor een kwalitatief product.
william boudon  | 02/12/20  15:06:11 | Winkelbeoordeling :
De site is eenvoudig in gebruik.Je kan gemakkelijk vergelijken van producten. Je krijgt nog tips over bruikbare extra's bij je bestelling. Als je problemen hebt, staat de online klantendienst paraat. Je wordt zelfs doorverbonden met een echte persoon als de bot je niet direct kan helpen.
Carine Pasternak  | 02/12/20  07:43:38 | Winkelbeoordeling :
Altijd heel content van ´, service is super goed, doen jullie zo ver, heb al veel besteld en steeds goed op tijd en snelle service , al jaren klant nooit geen probleem, zoveel keuze, is er iets niet juist gewoon terug sturen en geld terug, doen jullie zo ver
Bella Raniatje  | 09/11/20  13:24:59 | Winkelbeoordeling :
ik ben tevreden met mijn aankoop bij bol.com heb er Helemaal geen problemen, het hoesje dat ik heb gekocht ziet er goed uit en doet het. service snel vriendelijk super gisteren besteld vandaag in huis
Femke Bossuyt  | 04/11/20  20:20:54 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik deze webshop vaak, deze is zeer goed en vlot in het bezorgen van de gevraagde goederen. Zeer tevreden
Kristel Houbrix  | 02/11/20  23:16:07 | Winkelbeoordeling :
heb al zo vaak iets besteld bij bol.com en moet zeggen dat de service uitstekend is en met een snelle levering is een webshop om aan te raden aan iedereen gewoonweg een top webshop met ruime keuze aan artikelen
 

Schrijf een nieuwe beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account.

Close
3,50% CashCoins
10% korting op (zwem)shorts bij Plutosport
Code:SHPL21NL
ONTVANG TOT 2,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click