ONTVANG 4,00% CASHCOINS LampenLicht.be

AliExpress Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over AliExpress

Shop voordelig kleding, sieraden, huis & tuin, elektronica, accessoires en nog veel meer bij AliExpress.

Bij AliExpress shop jij héél veel producten tegen de laagste prijzen. In de shop vind je onder andere luchtverversers, sportkleding en -schoenen, tablets, mode en nog veel meer. De producten komen uit meer dan 200 landen en door de overzichtelijke categorien en zoekbalk vind je binnen no-time de producten die je zoekt. Ga snel naar AliExpress om jouw product aan te schaffen tegen te gekke prijzen!

AliExpress Beoordelingen

Daisy Teunkens  | 03/12/19  14:07:07 | Winkelbeoordeling :
Al vele daimond paintings besteld hier en telkens heel tevreden over. De verzendtijd is niet al te lang en heel correct. Goedkoop van prijs. En het materiaal van de daimond painting is van hele goede kwaliteit.
Annemie Naumann  | 20/11/19  13:55:31 | Winkelbeoordeling :
Ideaal als je cadeautjes moet hebben voor weinig geld. Soms wel goede producten. En als er iets is uitgelopen en je contacteert de verkopen van het product word je dan terugbetaald
Sharon Musch  | 15/11/19  13:41:49 | Winkelbeoordeling :
Groot aanbod maar prijzen vergelijken. Vele artikelen staan dubbel onder andere prijs/leverancier. Verzendingstijd kan oplopen tot 2 maanden
Sabrina Saelens  | 25/10/19  11:03:58 | Winkelbeoordeling :
mooie interessante aanbiedingen mooie prijzen je hebt enorm veel keuze vlotjes alles af handelen je hebt enorme keuze met kledi maten mooi thuis geleverd min puntje ik vind achteraf betaling moest kunnen.
alexander vandenberghe  | 18/10/19  10:41:29 | Winkelbeoordeling :
al veel gekocht bij aliexpress. super tevreden over. de verzendkosten zijn miniem soms zelfs gratis. ongelofelijk dat ze fit voor dit geld tot bij ons kunnen versturen. En dan nog eens via cashdeals een stukje geld terug.
Franky Du Caju  | 14/10/19  13:27:38 | Winkelbeoordeling :
Goedkope producten maar je moet wel uitkijken wat je koopt. Zeker geen kleding. Trage verzending. Veel keuze in allerhande producten. Aankomst goederen rond maand. Niet alle producten kwalitatief. Goede website
Evy Leclerc  | 10/09/19  19:16:06 | Winkelbeoordeling :
ik bestel super veel op aliexpress en zeer tevreden over. de leveringstermijn is de laatste tijd ook veel sneller. de optie om iets op te zoeken via foto maakt de zoekactie veel makkelijker. je vind er werkelijk alles
Guy..  | 25/07/19  03:43:28 | Winkelbeoordeling :
Aangenaam shoppen bij AliExpress! Het aanbod is enorm groot.Leuke dingen te koop voor weinig geld. Verzendkosten ook meestal gratis. Eenvoudig te bestellen en te betalen. Je kan jouw bestelling volgen van begin tot de levering.
 | 10/07/19  21:45:00 | Winkelbeoordeling :
erg leuke winkel waar je veel kortibg kan krijgen. met de cashback van nucash is dit alleeen maar meer! geld ontvang je snel en er is geen gedoe of gezeur. ik zeg bestellen met korting + cashback!!!!!
saskia callewier  | 09/07/19  18:23:14 | Winkelbeoordeling :
mesjes voor onze graskantmaaier gekocht via deze webshop. ze waren hier veel goedkoper dan ik ze in belgie in de doe het zelf zaken zou kopen. het enige nadeel is dat er een langere leveringsperiode is maar je kan wel je bestelling volgen
Chris DHondt  | 25/06/19  22:20:45 | Winkelbeoordeling :
Deze webshop kan volgens mij niemand missen, je kan er alles vinden , gsm tot tablet pc en andere zaken , deze is zeer klantvriendelijk qua prijs voor de klant , een snelle afhandeling verzending
Joelia Janssens  | 15/04/19  18:30:53 | Winkelbeoordeling :
Je vindt echt álles op AliExpress! Als je iets specifiek nodig hebt, tik het gewoon in op de site en je vindt het! Wat wel jammer is, is de tijd die er tussen het bestellen en aankomen van je pakketje overheen gaat. Ook verminderen de verzendkosten niet bij meerdere bestellingen, aangezien alles van verschillende winkels afkomstig is. Toch is het een zeer aan te raden webshop!
Cleopatra Kerckhof  | 23/03/19  12:21:13 | Winkelbeoordeling :
Al wat je je kunt indenken voor een mini prijsje. Verzendkosten moet je raar of zelden ophoesten en de keuze is enorm. De levertijd is soms wel wat lang maar de spulletjes komen dan ook helemaal uit China.
Wendy Blockhuys  | 15/03/19  14:32:06 | Winkelbeoordeling :
Webshop met een zeer groot aanbod, het kan alleen wel heel lang duren vooraleer je jouw producten in huis hebt, dus niet geschikt wanneer je nog snel iets zoekt voor een feestje. Per winkel onder de €20 (of €22) blijven, of je moet douanekosten betalen.
Shanna Kimpe  | 29/01/19  23:51:06 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik AliExpress al zeer lang en heb reeds heel wat aankopen gedaan op deze website en ik ben nog steeds zeer tevreden. je vind er echt alles wat je maar wilt voor zeer goede prijzen. Zeker aan te raden.
emily bertels  | 30/12/18  07:23:38 | Winkelbeoordeling :
deze website heeft zeer goedkope prijzen en dat zie je wel in de kwaliteit van het product. je vind er veel en is best een betrouwbare website als het op kleine goedkope zaken aankomt, maar zou het nier gebruiken om duurdere zaken op te kopen
Sofie lucie blanche Vanwymeersch  | 09/12/18  20:53:00 | Winkelbeoordeling :
Bij alli express vind je werkelijk alles..hifi..kleren.. gadgets..kortom je veel er heel wat..voor jong en oud..het heeft wel een lange verzending nodig..het duurt soms tot 3 weken eer dat je je bestelling hebt ontvangen
Emma Vink  | 27/11/18  13:44:25 | Winkelbeoordeling :
Ik schrijf niet vaak reviews maar wilde dit toch even kwijt. Ik twijfelde of ik bij deze site zou bestellen. Maar ze hadden precies wat ik zocht, dus dacht ik, ik probeer het zeker eens! Pakketje mooi op tijd en met zorg verpakt. Zeer tevreden over mijn coole gadgets. Aanrader!
sarah daniels  | 21/11/18  00:50:52 | Winkelbeoordeling :
ik vind aliexpress een hele fijne site en ook je vind ook alles er op van kleren tot hobby's van brommer tot auto's eigelijk alles en ook goedkoop ik ben heel te vrede van alliexpress en ik blijft erop bestellen ik raad iedereen van mijn vrienden alliexpress aan
Maaike Sels  | 14/11/18  05:36:52 | Winkelbeoordeling :
Groot assortiment aan kleine prijsjes. Altijd leuk om je winkelmandje mee te vullen! Verzendkosten ook meestal gratis, mooi meegenomen. Ben zeer tevreden over mijn bestellingen die ik heb gedaan, vlot verlopen. Soms iets langer wachten maar dat vind ik niet erg.
Tashico  | 09/11/18  07:09:11 | Winkelbeoordeling :
Een bijzonder veelzijdige site ! Super-goede prijzen !!! Doch, persoonlijk vind ik de site heel onduidelijk, rommelig, verwarrend,... en vaak staan er artikelen verschillende keren op, telkens anders geprijzd... Maar, al bij al is AliExpress TOP !
kubra Kizilkilic  | 25/10/18  12:43:21 | Winkelbeoordeling :
Aliexpress is eigenlijk handelen met de chinezen. Topprijzen aan topproducten! Je vindt daar basically alles! Al heel veel kleine producten zoals pennen besteld altijd goed ontvangen. 1 keer een mascareserum ontvangen en de tube was leeg. Slechte review geplaatst en geld terug gevraagd. Na ong een maand of 2 terug gestort.
Sonja Craeyeveld  | 20/10/18  19:47:18 | Winkelbeoordeling :
De bestelde artikelen zijn steeds op de vermelde datum en altijd in goede staat geleverd. De dingen die ik kocht zijn van degelijke kwaliteit en mooi. Is der van een bepaald artikel de juiste niet meer dan wordt je daar direct van verwittigd. goeie service !
jessica de roy  | 15/10/18  12:02:33 | Winkelbeoordeling :
super online shop waar je werkelijk alles vind voor zeer weing geld. Het is wel even wachten op de pakjes maar meestal komt alles keurig toe. Heb er al heel veel gevonden die ik hier in België niet vind
Caro Van belle  | 04/10/18  09:32:41 | Winkelbeoordeling :
Er is een te lange tijd tussen het bestellen en het toekomen van de bestelling ik heb 2 maanden moeten wachten op mijn bestelling en dan was het al stuk bij de aankomst Dit vind ik niet aceteerbaar ik betaal voor een volwaardig product niet voor een kapot
charlotte  | 25/09/18  15:34:04 | Winkelbeoordeling :
Als je weet wat je zoekt is het interessant om via deze website het artikel terug te vinden in verschillende kwaliteiten en prijscategorieën. De levering kan wel wat langer duren, maar als je op tijd besteld loopt alles heel vlot.
Nadia Simone  | 24/09/18  12:28:55 | Winkelbeoordeling :
Op deze website kun je echt alles vinden wat je nodig hebt. Het heeft ook een zoekbalk dat je specifieker kunt gaan zoeken naar een bepaalde product. Is enkel spijtig dat de levering lang duurt.
Johnny Pollez  | 03/09/18  14:32:47 | Winkelbeoordeling :
Op deze website is enorm veel te vinden. Het assortiment is enorm. En dit tegen heel democratische prijzen. Dit is echt een aanrader. Je moet er soms 1 maand of iets langer achter wachten alvorens het geleverd wordt, maar het is het wel waard.
Evy Iliaens  | 02/09/18  11:44:58 | Winkelbeoordeling :
Top gewoon!! Je vind er alles op voor een mooi lage prijs! Ik heb al sinterklaas en kerstmis cadeautjes er gekocht :) Hou er rekening mee de verzending kan duren tot 3 maanden altijd op tijd bestellen! Je vind er ook dingen op dat je hier in België niet vind! Grote fan!
Nelly Demeersman  | 23/08/18  10:25:25 | Winkelbeoordeling :
Ongelooflijk goedkope artikelen. Helaas blijkt dat duidelijk uit de kwaliteit. Onlangs een artikel ontvangen dat stuk was (onderdeel afgebroken, waardoor onbruikbaar). Na heel wat email communicatie kreeg ik 2€ terugbetaald (prijs +4€). Leveringstermijn is soms supersnel, soms 2-3 maanden.
Sinara Borges  | 17/08/18  22:39:37 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik al lang Ali Express voor mijn koopjes voor mijn huis en mijn gezin en ben zeer tevreden. Is een betrouwbare web site met goede prijzen en veel keuze. Je kan daar alles vinden. Is zeker een aanrader.
John De Vetter  | 12/08/18  09:40:34 | Winkelbeoordeling :
Reeds meerdere malen besteld bij de ali express, en steeds tevreden.. en mocht het niet echt naar wens zijn, nog nooit problemen gehad met terugbetaling, kreeg het in vele gevallen het juiste toegestuurd en het verkeerde stuk mocht ik dan behouden..
Hilde Vanhoutte  | 11/08/18  15:31:21 | Winkelbeoordeling :
Soms ongelofelijk snelle levering als je rekening houdt met de afstand Produkten kwamen allemaal in goede staat aan. Goedkoop, maar toch degelijk. Grote variëteit en in alle mogelijke sectoren. Vele aanbieders
Tania  | 11/08/18  15:16:00 | Winkelbeoordeling :
Zeer voordelig kopen, bij AliExpress... doch lange levertijden en onduidelijke website ! Doch, als je lang genoeg surft, en je kan op je goederen wachten, dan kan je hier heel goeie koopjes doen ! Kortom : Best een aanrader !!!
Davina  | 11/08/18  14:29:22 | Winkelbeoordeling :
Er is gewoon alles op te vinden ;-) geweldig gewoon en dan zwijgen we nog van de prijs. Echt de moeite. Een aanrader :-) Natuurlijk is niet alles even goedkoop dus vergelijken is ook hier belangrijk.
Bernard Noppe  | 09/08/18  14:12:07 | Winkelbeoordeling :
aliExpress is een degelijke site enkel kan men niet betalen met PayPal en dan vindt ik het een beetje trikkie om grote bedragen uit te geven aan een chinees bedrijf zonder bescherming , je weet maar nooit .
Kimberly Stuer  | 05/08/18  19:09:13 | Winkelbeoordeling :
Ik kou van AliExpress. Wat een assortiment. Vergelijk wel altijd de prijzen vooraleer je koopt want verschillende verkopers bieden hetzelfde aan tegen verschillende prijzen. Lees ook altijd de reviews. Betaal via Paypal en je hebt kopersbescherming
evy iliaens  | 02/08/18  19:50:13 | Winkelbeoordeling :
top gewoon! leuke spulletjes voor weinig geld.. je kan er echt alles vinden en nog meer! ik heb al super koopjes kunnen doen en veel mensen blij gemaakt :) ik heb ook wel miskoopjes ook gedaan door slechte producten maar dat ligt aan de verkopers! lees alles goed:)
sarah  | 06/06/18  11:48:54 | Winkelbeoordeling :
Geweldige site! Ze hebben er hele goedkope spullen. De meeste dingen die ik al besteld heb zijn van goede kwaliteit. Het kan soms wel tot een maand duren vooraleer de pakketjes aankomen. Het contact met de verkopers verloopt vlot en als je iets niet aankrijgt wordt het geld correct teruggestort.
Sven Jansen  | 10/03/18  13:36:36 | Winkelbeoordeling :
Aliexpress is een goede site om dingen op te bestellen ik bestel hier regelmatig is wat klein materiaal voor het vissen en ok soms kan het wat lang duren voor iets aankomt maar aangezien het zo goedkoop is en veel gratis verzending is is dit zeker het wachten waard
Erik Jeurgen  | 16/01/18  13:04:02 | Winkelbeoordeling :
prima ,zelden problemen, heb er al veel gekocht maar je moet wel opletten dat je niet voor meer dan 22 euro in 1 artikel koopt anders moet je meestal douane of invoer kosten betalen en die liggen rond 17 euro bij aankoop tussen 22 en 1000 euro.
Raymond Van Ryckel  | 03/01/19  08:54:17 | Winkelbeoordeling :
Zeer uitgebreide mooi gepesenteerde hedendaagse . Met deze webshop is het aangenaam wikkelen. Heel breed gama. Van goederen, van huishoudelijk, sport en ontspanning. Up to date Informatica en ruime keuze. overzichtelijk en correct. Snelle verzending.
Steffanie Biesemans  | 02/01/19  19:25:14 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik de app AliExpress heel vaak. Er zijn altijd wel leuke gadgets te vinden en ik koop er regelmatig onderdelen om mee te knutselen. Snelheid van levering hangt van verkoper tot verkoper af en of het druk is (bv. Black Friday). Maar al bij al voor die prijzen kan je wel wat langer wachten.
Jurgen  | 31/12/18  09:16:18 | Winkelbeoordeling :
de website aliexpress .com is best okee, je kan er evenveel vinden als op andere vergelijkbare websites maar de prijzen zijn over het algemeen veel beter, alleen jammer dat het transport vaak veel langer duurt
Kim Streux  | 29/12/18  12:07:41 | Winkelbeoordeling :
Aliexpress is een super leuke website waar je zowat als alles vindt en aan super prijzen! Wel uitkijken wat je juist bestelt of het wel echt is als wat het zich voorstelt. Altijd de verkopers en reviews checken! Maar tot nu toe altijd al tevreden over mijn aankopen bij Ali Express.
Marga Huisman  | 22/12/18  08:03:57 | Winkelbeoordeling :
Spijtig dat van de dames kleding de maten niet kloppen . De kwaliteit is ook niet slecht.Voor de rest redelijk tot goed contact met de verkopers . Leuke dingen te koop voor weinig geld . Ook voor huisdieren een groot aanbod .
Werner Verschueren  | 13/12/18  15:14:40 | Winkelbeoordeling :
Op aliexpress vind je echt alles terug, mooie prijzen, groot aanbod. Eenvoudig te bestellen en te betalen. De verzending duurt iets langer omdat het uit China komt, maar dat neem je er met plezier bij en je kan het online traceren;
Leticia Coenen  | 08/12/18  10:44:16 | Winkelbeoordeling :
De producten zijn steeds goed beschreven en de verzending gaat meestal heel snel. Het langst dat ik heb moeten wachten was een maand, maximum! Producten die niet zijn aangekomen worden ook zonder problemen terugbetaald. Altijd wel een leuke manier om voordelig te shoppen.
kevin  | 27/11/18  15:08:07 | Winkelbeoordeling :
Ik ben hier reeds jaren vaste klant. Tot nu toe steeds alle pakjes netjes aan de deur geleverd. Soms is het wel irritant dat goedkope pakjes aangetekend verzonden worden en dat je alsnog naar de post moet om deze op te halen.
Guido De Roose  | 20/11/18  00:30:55 | Winkelbeoordeling :
Bedrijf dat mijn volle vertrouwen krijgt , ook wanneer het fout loopt , wordt dit correct rechtgezet . De prijzen zijn bij de laagste van de Chinese websites . Het aanbod is enorm groot en telkens opnieuw is men verbaasd van de prijs en de lage verzendkosten .
roland hensen  | 10/11/18  14:58:41 | Winkelbeoordeling :
Ali express is een heel betrouwbare en mega uitgebreide webshop. Zelf heb ik in het verleden nergens geen slecht commentaar op kunnen geven. Alles staat goed beschreven en komt ook optijd aan bij mij thuis. Deze site is een echte aanrader voor iedereen.
patricia hoste  | 02/11/18  20:40:24 | Winkelbeoordeling :
Leuke, goedkope gadgets. Duurt wel een paar weken voor je de spullen ontvangt. Voor kledij vind ik het geen aanrader, een maatje groter is soms nog veel te klein
Abdu-Rakhman Anasov  | 01/11/18  13:13:17 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is een goedkope site met soms ook goede kwaliteit spullen maar soms ook niet. Ik denk dat 70% uit China komt! Hun service is niet altijd goed, maar zij helpen jou wel. Meeste mensen vinden het een goeie site
Laura  | 28/10/18  01:06:48 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel al jaren dingen op AliExpress. Ze hebben leuke dingen aan leuke prijzen. Wel moet je een grote portie geduld hebben de verzending duurt meestal tussen de 2en 4 weken. Communicatie verloopt meestal in het Engels.
Melissa Vanhalst  | 21/10/18  17:42:07 | Winkelbeoordeling :
super leuke website om kleine prullen aan een goedkope prijs in te slagen. Belangrijk om beoordelingen te lezen op voorhand en wat onderling te vergelijken. Minpuntje is de soms lange verzendtijd. Soms komen pakketjes niet aan, makkelijk om geld terug te vragen in dat geval.
Melissa Abels  | 17/10/18  19:19:21 | Winkelbeoordeling :
zeer tevreden van. Een goede prijs en kwaliteit Kan ook zonder verzendkosten wat dus ideaal is, alsook niet zo lang wachten op u pakketje. Steeds leuk als er meerdere pakketje aankomen zo lijkt het wel altijd feest
Kristine Van Den Eeckhout  | 08/10/18  09:04:01 | Winkelbeoordeling :
Bij AliExpress vind je werkelijk van alles : electro, kledij, schoenen, gadgets ...Alles aan een ZEER zachte prijs. Maar je moet wel tijd hebben van wachten, de bestelling kan immers zeer lang op zich laten wachten.
Ludo De Laet  | 28/09/18  05:14:27 | Winkelbeoordeling :
Iets niet gevonden, ga naar Ali express die weten raad, keuze uit duizende produkten snelle levering, goede opvolging via email, leverbaar aan huis, goede betalingsvoorwaarden en niet te vergeten de waarborgen
Sven stenten  | 20/09/18  14:03:35 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit en snel bij mij thuis. Gemakkelijk te bestellen en heel veel keuze. Je kan je bestelling ook gemakkelijk terug sturen als het niet naar je wens was en je kan je bestelling ook gemakkelijk volgen waar het is.
Samira Deberdt  | 20/08/18  08:00:26 | Winkelbeoordeling :
ik heb al veel besteld bij Aliexpress , steeds een correcte bestelling , veel items te vinden voor een mooi prijsje , Aliexpress is de site voor mij . Kleding of andere spulletjes steeds te vinden bij Aliexpress .
Vanessa Smet  | 19/08/18  19:08:57 | Winkelbeoordeling :
Super website. Al verschillende keren iets gekocht en is altijd correct en heel snel geleverd. Wat je ook koopt, zit altijd heel goed verpakt. Er kan eens iets tegenvallen, maar alst super goedkoop is kan je geen super kwaliteit verwachten. Maar ik geen klachten
Ivo Christiaens  | 13/08/18  18:10:11 | Winkelbeoordeling :
praktisch alle goederen die je kunt indenken zijn op deze website verkrijgbaar tegen goedkope prijzen. De service is uitstekend. Alleen wat geduld hebben bij de levering die enkele weken kan duren, maar dit stelt uiteindelijk geen probleem daar je je aankoop via het tracksysteem kunt opvolgen.
Anja Goor  | 13/08/18  15:06:04 | Winkelbeoordeling :
Nooit problemen mee gehad, alleen heb ik een broek stuk aangekregen en dan heb je problemen want ze proberen er onderuit te komen. Nu met invoer taxen is het wel lastiger geworden dus plaats geen bestelling boven 22.50 euro anders betaal je invoerkosten en dat is best veel doe een bestelling in 2 of 3 keer
Thomas G.  | 12/08/18  17:58:10 | Winkelbeoordeling :
Hier al zeer veel dingen gekocht en hierbij honderden euro's bespaard. Een ongelooflijk groot aanbod voor spotprijzen. Je moet wel goed op alles letten zodat je zeker bent van het product die je koopt. Ook lopen de prijzen van de verschillende verkopers zwaar uiteen.
Sybrenne Springin'tveld  | 12/08/18  10:49:27 | Winkelbeoordeling :
Over deze website zijn we erg tevreden, aangezien het erg snel te bekijken is. Het enige jammere is dat wanneer we een mooie telefoon hadden besteld, deze altijd werd tegen gehouden. Voor de rest een toffe site, met leuke spullen die niet duur zijn.
Christel Sergysels  | 12/08/18  09:30:23 | Winkelbeoordeling :
Top website, oneindig aanbod van artikelen. De prijs is enorm laag maar wat wel vervelend is, is dat er zo veel aanbieders zijn dat een goedkopere versie zoeken een heel tijdrovend iets is. De leveringstermijn meestal,korter dan vermeld. Voor kledij raad ik deze site wel niet aan, opletten met maten!
Lieve Steenbeke  | 11/08/18  19:05:13 | Winkelbeoordeling :
Heel leuke site met duizenden toffe gadgets, kleding, enz.... dat kan je daar allemaal vinden, de prijzen zijn spotgoedkoop, ik ben zeker fan van deze site. Je kan jouw bestelling volgen van begin tot de levering. gewoonweg super
Brigitte Janssen  | 11/08/18  16:26:18 | Winkelbeoordeling :
ALIEXPRESS IS THE PLACE TO BE VOOR ALLERLEI SPULLETJES DIE ERGENS ANDERS TO 3 KEER ZOVEEL KOSTEN. IK VIND ER ALLES WAT IK NODIG HEB EN HET KOST BIJNA NIETS, DE VERZENDING DUURT WEL EVEN MAAR DAT VIND IK GEEN PROBLEEM.
Carine Driesen  | 11/08/18  12:04:24 | Winkelbeoordeling :
Hele leuke site waar je heel veel keuze hebt van artikelen , er is ook een hele snelle levering van het pakketje , het is goed verpakt en altijd al goed aangekomen, de gratis verzending voor sommige artikels is ook een topper , zeker een aarader
Fabienne Buyck  | 09/08/18  06:42:43 | Winkelbeoordeling :
Toffe onlinewebshop. Na eerste bestelling zit ik ondertussen aan de zoveelste bestelling. Persoonlijk meer voor hondespulletjes, uv gel en diamant paintings die je aan zeer interressante prijsjes kan verkrijgen. Hoort ondertussen bij mijn favorieten. De verzendingstijden vallen telkens zeer goed mee 2 maximum 3 weken. Een aanrader
Patrick Roelant  | 06/08/18  18:52:26 | Winkelbeoordeling :
mijn vader heeft bij deze site al meermaals een besteling geplaats wat wat minder bij deze zijn de lange wachttijden voor verzending, maar de betalingen verlopen bij deze echter vlotjes en de verzending is altijd bij ons thuis toegeststuurd gekomen dus bij deze geef ik een 8/10 goed dus proberen maar
Suzy Van Nauw  | 06/08/18  14:57:27 | Winkelbeoordeling :
Ik hou van AliExpress.Je vindt er alles wat je hartje begeert. De cashbacks zijn ook meegenomen. Ik heb er al heel veel besteld en ik ben altijd tevreden. Je bent beschermd door de kopersbescherming als je met Paypal betaalt.
Fabienne Buyck  | 11/06/18  05:19:59 | Winkelbeoordeling :
Leuke online webshop. Verrassende snufjes, alles bijna te vinden van hobgy, doe het zelf, huishoudsnufjes enz. Kledij vind ik persoonlijk iets minder maten verschillen enorm en dunne kwaliteit. Een echte aanrader en zeker niet duur.
 

Schrijf een nieuwe beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account.

Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 4,00% CASHCOINS LampenLicht.be
visit register click click