Side-Banner
Ontvang net als ik 3,50% CashCoins bij Philips.

Cashback en Korting bij Philips

Televisies, elektronica, computers, telefoons, huishoudelijke apparaten, verzorgingsproducten en meer shop je met korting bij Philips

Alles op het gebied van TV & home entertainment, elektronica, PC & telefoons, huishouden en persoonlijke verzorging, producten voor moeder en kind en accessoires en reserveonderdelen vind je bij Philips. Er is een ruim assortiment televisies, telefoons, PC's, home theaters, DVD & blu-ray spelers, stofzuigers, scheerapparaten, verlichting, haarverzorging, babyfoons en cadeausets. In de overzichtelijke productcategorieën vind je eenvoudig en snel het product waar je naar op zoek bent. Kijk ook eens onder speciale aanbiedingen voor leuke acties.
Categorieën
CashCoins
  • Extra informatie
Shop gereedschap box
Statistieken
  • Snelheid CashCoins toekennen:10.22 snel met 10.22 dagen
  • Betrouwbaarheid: 80% 80
  • Geüpdatet: 15 november 2018
cbk-alertbar-banner
Direct tijdens het browsen zien bij welke shops je cashback krijgt? Gebruik onze gratis alertbar

Kortingsacties en kortingscodes voor Philips

tot 3,50% CashCoins
banner
Ontvang tot €30 cashback op een stofzuiger van Philips. Koop je actieproduct; Koop het product bij een deelnemende winkel. Schrijf je in om je cadeau te ontvangen; Selecteer hiervoor ‘inschrijven’. Voer je gegevens in; Houd je streepjescode en aankoopbewijs alvast bij de hand. Ontvang je cadeau.
Geldig tot: 06-01-2019 Naar de actie

Blog Philips

Philips Beoordelingen 6 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Kristine Van Den Eeckhout  | 14/08/17   10:16:59 | Winkelbeoordeling :
Philips is een gekend merk en staat garant voor kwaliteit. Zowel in de winkel als op de onlineshop is het aanbod enorm. Geen probleem met bestelling en levering. Goede service. Bovendien regelmatig interessante kortingsacties.
h. Simons  | 13/11/16   19:09:40 | Winkelbeoordeling :
Als gevestigd merk blijft Philips zijn reputatie eer aan doen, zowel via de fysieke winkels - als vanouds - als online. Het gevarieerde aanbod is vlot doorzoekbaar op de website. Aankopen en levering verlopen zonder problemen.
H. Simons  | 13/11/16   19:11:06 | Winkelbeoordeling :
Als gevestigd merk blijft Philips zijn reputatie eer aan doen, zowel via de fysieke winkels - als vanouds - als online. Het gevarieerde aanbod is vlot doorzoekbaar op de website. Aankopen en levering verlopen zonder problemen.
  Footer-Banner
Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:GROUPON4LIFE
Side-Banner
visit register click click