ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
FR Français Help
WIN 200 CashCoins of shoptegoed!
26/01/2017

Ben jij niet zo van de winacties omdat je ‘toch nooit wat wint’? We kunnen nu wel wat clichés gaan opsommen (zeg nooit nooit, geen geluk in het spel is geluk in de liefde) maar dat wil je natuurlijk niet horen. Jij wil óók een keertje winnen. En dan het liefst flink wat CashCoins of shoptegoed als het even kan. Komt dat even goed uit: we mogen maar liefst 5x een Bol.com bon weggeven t.w.v. €25,- én 200 CashCoins. De kans dat je iets gaat winnen is nu wel heel groot…


Wat zou jij gaan shoppen bij Bol.com als je €25,- te besteden hebt? Een nieuw spelletje voor de computer misschien? Of een verrassingsei voor de kleine? Maar dat dieetboek van Sandra Bekkari is eigenlijk ook wel interessant… De keuze is - met een beetje geluk - aan jou als je meedoet én wint! Geen Bol.com bon gewonnen? Dan maak je kans op maar liefst 200 CashCoins! Oh, enne, de ledenactie loopt het hele jaar, dus je kunt in 2017 meedoen wanneer je maar wilt!


En zo doe je mee:

1. Ga naar de actiepagina op CashbackDeals. Die vind je onder ‘Winnen’ in de menubalk bovenin.

2. Doe mee aan onze winactie met CashCoins of Bol.com shoptegoed. Door op de button te klikken maak je automatisch kans 200 CashCoins of Bol.com shoptegoed t.w.v. €25,-.

3. En nu is het afwachten… de winactie loopt t/m 31 december 2017. Duimen maar!    
Close
Tot 3,50% CashCoins
Ontvang 5% korting bij één bestelling bij Pazzox.be
Code:WELKOM5
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
visit register click click