ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
FR Français Help
Tijd voor de voorjaarsschoonmaak
24/03/2016

De lente is begonnen! Tijd voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak. Traditioneel werd de voorjaarsschoonmaak aan het einde van de winter uitgevoerd. Kamer voor kamer werd alles schoongemaakt. Alle meubels naar buiten, gordijnen naar de stomerij en de vloeren geschrobd. Zwaar werk wat meerdere dagen in beslag nam. Gelukkig gaat het tegenwoordig wat sneller met alle technische hulpmiddelen. Laat de winter achter je en fris je huis op! Hierbij een paar tips voor de grote voorjaarsschoonmaak.Kamer tot kamer
Niet alles hoeft op één dag. Begin bijvoorbeeld boven en werk kamer voor kamer het huis door. Wanneer je overal tegelijk aan de slag gaat ben je al snel het overzicht kwijt. Met de voorjaarsschoonmaak ga je het hele huis langs, en vooral de dingen die je niet elke week oppakt. De plinten extra goed boenen, gordijnen in de was, de ramen lappen en vooral het tuinmeubilair uit de schuur halen, zodat je na het schoonmaken heerlijk kunt relaxen in het lentezonnetje.

Maar eerst: opruimen
Begin met het opruimen van alle spullen. Verzamel alles wat weg kan in dozen of zakken. Alles was stuk is gooi je meteen weg. Maar misschien kan je iemand anders nog blij maken met jouw oude spullen. Zet ze dan op Marktplaats of breng ze naar een rommelmarkt. Belangrijk om dit meteen te doen, hierdoor voorkom je het verplaatsen van ‘troep’. Meteen een goed moment op de kledingkast uit te zoeken! Als alle spullen zijn opgeruimd kan de schoonmaak echt beginnen.Make it fun
Is schoonmaken niet je favoriete hobby? Maak het jezelf een beetje leuk. Zet je lievelingsmuziek op en verwen jezelf na afloop met een lekker snack of een middagje shoppen (er is weer ruimte in de kledingkast!).

Met alles schoonmaken bedoelen we ook echt alles!
De voorjaarsschoonmaak is perfect om ook de spullen schoon te maken die je niet vaak gebruikt of schoonmaakt. Denk aan gordijnen, kussens op de bank of de plankjes in de keuken. 

Last but not least: zet de ramen en deuren open en geniet van het voorjaar. 

   
ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click