ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
FR Français Help
De voordelen van online boodschappen doen
29/09/2015

Het is weer zaterdag, dus pak je de auto naar het centrum, vind je met moeite een piepkleine parkeerplek en strompel je met tegenzin naar de supermarkt. Eenmaal binnen is het een gekkenhuis. De komkommers zijn op, de vriezer is kapot en de rij voor de kassa lijkt wel niet op te houden... Terug bij de auto laad je drie zware tassen in en denk je: 'NEE! Ik ben de melk vergeten!'

Dit kan ook anders: doe online je boodschappen!

Hoewel nog lang niet iedereen online boodschappen bestelt, zijn er veel mensen die de kassarij zouden willen vermijden en het gezoek naar de juiste producten liever aan een ander overlaten. Kortom, wij willen oplossingen die tijd besparen! Deze oplossing is er: online boodschappen doen.

Hoe werkt online boodschappen doen?

Als je bijvoorbeeld op ah.be online je boodschappen reserveert heb je de keuze uit meer dan 27.000 artikelen. Het AH Basic assortiment, heel veel non-food artikelen en zelfs die ene huismerk wijn die je zo lekker vindt. Nooit het probleem dat er producten op zijn of dat ze het in jouw lokale supermarkt net niet verkopen!

Hoe komen mijn boodschappen vervolgens bij mij thuis?

Als je online je boodschappen reserveert, kun je zelf kiezen wanneer je deze wilt ophalen. Een medewerker van ah.be shopt voor jou alles van je lijstje en zet je boodschappen klaar op het afgesproken tijdstip. Even afrekenen, inladen en weg ben je.

Heb je nog lege flessen of kratjes staan? Die kun je bij het ophalen van je boodschappen direct afleveren. Eventueel statiegeld wordt dan van je totaalbedrag afgetrokken.

Reserveer jouw boodschappen online via ah.be en krijg korting!

   
Close
Tot 4,00% CashCoins
Ontvang 30% korting bij The Hut
Code:SALE
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
visit register click click