ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
FR Français Help
Verdien geld met het schrijven van reviews
04/11/2015

In de categorie 'Tips om geld te verdienen die je nog niet kent' deel 1: het schrijven van een review! Door over jouw ervaringen met een webshop te vertellen kun je een vergoeding verdienen op CashbackDeals. Beoordeel een webshop en deel jouw ervaringen over het aanbod, de kwaliteit en service met andere leden. Misschien heb je een klacht over de kwaliteit van de producten of ben je juist enorm tevreden over de snelle levertijd.

Dit is handig voor andere shoppers om te weten, omdat ze zo op basis van persoonlijke ervaringen kunnen beslissen of ze wel of niet bij een webshop kopen. Je verdient dus niet alleen geld met je review maar helpt er ook nog eens andere shoppers mee!

Hoe werkt het?
Wanneer je een review over een webshop schrijft ontvang je een vergoeding in jouw account. Let op: je kunt niet zomaar een verhaaltje schrijven of dingen verzinnen om de vergoeding te krijgen. Alle reviews worden handmatig gekeurd om waarheidsgetrouw te blijven. Plaats je dezelfde review op verschillende websites of onder verschillende webshops dan wordt dit gezien als fraude en wordt je verwijderd van CashbackDeals. Schrijf een review en ontvang 0,10 CashCoins in jouw account. Per 7 dagen krijg je 1 review vergoed. De vergoeding wordt toegevoegd zodra de review door ons is goedgekeurd. Voor elke webshop kan 1x een review worden geschreven.

 

Plaats een review en spaar zo extra cashback!    
Close
4,00% CashCoins
10% korting op tuinartikelen van Intens wonen
Code:tuin10
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
visit register click click