ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
FR Français Help
Tips voor echte kampeerders
05/06/2017

Ga jij dit jaar kamperen? Lekker in de vrije natuur of op een camping. Hoe dan ook, bij kamperen komen wat extra benodigdheden kijken dan wanneer je in een hotel verblijft. Om te zorgen dat jij helemaal voorbereid op vakantie gaat, hebben wij wat kampeerartikelen op een rijtje gezet die je niet moet vergeten in te pakken en die je uiteraard met cashback kan shoppen.

Ik ga op vakantie en neem mee….
Je paklijst zal per bestemming nogal kunnen verschillen. Een camping biedt meer luxe dan de vrije natuur en kamperen op een zonnige bestemming vraagt om andere benodigdheden dan kamperen in bijvoorbeeld Schotland. Toch zijn er spullen die je nooit kan missen. Overduidelijk heb je altijd een tent, slaapzak, pomp en kookgerei nodig. Denk ook aan een zaklamp en toiletrol voor het geval je ’s nachts een bezoekje aan het toilet moet brengen.

Hoewel het toiletgebouw op de camping vast en zeker schoongemaakt wordt, kan je nooit uitgaan van goede hygiëne. Neem daarom een flesje ontsmettingsmiddel en reinigingsdoekjes mee. Je wilt tijdens of na een relaxte vakantie natuurlijk niet ziek worden.

Ga je kamperen op een vochtige bestemming?
Wanneer je wat vocht zoals regen of heftige ochtenddauw verwacht tijdens het kamperen, kan jij je hier maar beter goed op voorbereiden. Neem dus extra vuilniszakken met om eventueel spullen droog te houden. Neem ook extra afdekzeil mee. Het laatste wat je wilt is verkleumen van de kou doordat je helemaal nat geworden bent.

Ga je kamperen op een zonnige bestemming?
Als je hoge tempraturen verwacht kan het nog wel eens erg warm worden in en om je tent. Als je een beetje geluk heb sta je onder een boom en kan je van de schaduw genieten. Hier kan je echter niet vanuit gaan en daarom raden we je aan een schaduwdoek mee te nemen.  Shop deze bij bijvoorbeeld Blokker. Je kan het doek eenvoudig monteren en het zal vervolgens veel schaduw bieden.

Om de vakantie helemaal compleet te maken kunnen leuke spelletjes niet missen. Smartphone uit en speelbord aan! Dit staat absoluut garant voor een heerlijke kampeervakantie. 

   
Close
4,00% CashCoins
De Matrassenkoning: €50 korting bij aankoop vanaf €499
Code:LRDM-50
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
visit register click click