ONTVANG TOT 20,00 CASHCOINS Corona Direct
Meld je aan en ontvang direct 7,50
FR Français Help
Tips voor online shoppen
06/11/2015

Al zolang CashbackDeals online is zijn we verslaafd aan online shoppen. Winkels kunnen ons niet bekoren en de SALE-stress verslaan we ook liever vanachter de computer. We hebben honderden webshops voorbij zien komen, duizenden kortingscodes ingevoerd en over talloze exclusieve deals onderhandeld. Met maar één doel: zodat jij eenvoudig met de hoogste kortingen online shopt. Na al die jaren klikken mogen we onszelf best 'experts' noemen, toch? Bij dezen, experts beantwoorden je vijf meest prangende vragen over online shoppen!

Waar krijg je de beste deals?
Daar is maar één antwoord op te geven! Onder de kopjes 'Dagdeals' en 'Hoge kortingen' vind je alle kortingscodes, deals en andere acties terug. Je kunt zien wat de nieuwste acties zijn, waar je de hoogste korting krijgt en welke deals exclusief via CashbackDeals lopen en die je bij andere cashbackwebsites dus niet terug vindt.

Hoe vind je wat je zoekt?
Oei, een lastige. Soms heb je precies in je hoofd hoe dat perfecte zwarte jurkje eruit zou moeten zien, maar kun je het nergens vinden. Natuurlijk kun je op CashbackDeals zoeken op categorieën, zodat je alleen de modewebshops te zien krijgt. Ook kun je onder het kopje 'Shoptips' kijken of er een collectie aan is gemaakt met als thema 'Little Black Dresses' (geloof ons, die is er!) zodat je uit een selectie producten kunt kiezen. Ook ideaal voor wat shopinspiratie. Als je er echt niet uitkomt kun je ons ook even een mailtje sturen of wachten totdat de nieuwe productfeed geïnstalleerd is. Daarmee kun je zoeken tussen tienduizenden producten!

Hoe krijg je altijd de hoogste cashback?
CashbackDeals geeft je de hoogste cashback bij meer dan driehonderd webshops. Maar hoe krijg je deze cashback? Het belangrijkste is dat je altijd ingelogd bent voordat je via onze website doorklikt naar de webshop van jouw keuze. Wanneer je niet ingelogd bent kunnen wij de klik niet registreren, omdat deze dan anoniem is. Ook is het belangrijk om cookies in te schakelen. Voordat je doorklikt naar de webshop zie je in het pop-up scherm de PC-check, die controleert of je instellingen juist staan om succesvol een aankoop te doen en hier cashback over te krijgen.

Hoe zit het met extra voorwaarden?
Je hoeft niet elke webshop uit te pluizen op kleine lettertjes; dat hebben wij al voor je gedaan. In het pop-up scherm vind je namelijk ook de extra voorwaarden, bijvoorbeeld wanneer je i.v.m. de Wet op de Vaste Boekenprijs geen cashback krijgt voor de aankoop van Nederlandstalige boeken.

Hoe hoog zijn de verzendkosten?
De verzendkosten verschillend per webshop. CashbackDeals heeft ook geen invloed op de hoogte van de verzendkosten. Je vindt de verzendkosten terug in de Veelgestelde Vragen of FAQ van een webshop. Wel houden we je natuurlijk op de hoogte van speciale acties, bijvoorbeeld wanneer je tijdelijk geen verzendkosten betaalt of ze extra laag zijn.

Heb je nog meer vragen over online shoppen? Stel ze in de comments!

   
Close
Tot 6,00% CashCoins
40% korting op geselecteerde producten bij Elemis
Code:ELEMISBF40
ONTVANG TOT 20,00 CASHCOINS Corona Direct
visit register click click