ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
FR Français Help
Top 5 stores van de maand april
05/04/2016

We hebben weer een top 5 meest populaire stores voor je klaarstaan! Misschien ken je ze al wel of heb je er al wel eens iets besteld, maar wellicht staan er een paar nieuwe kanjers tussen waarvan je echt op de hoogte van wilt zijn!

#5. Unigro
Met het uitgebreidde  assortiment kan het geen toeval zijn dat Unigro in de top 5 te vinden is. Je kan voor alles in en om het huis terecht bij Unigro zoals meubelen, huishoudelijke apparaten, computers speelgoed, tuinmeubelen en ga zo maar door. De service is ook uitstekend! Je artikelen worden aan huis bezorgd en worden indien nodig ook gemonteerd. Een terechte nummer 5!

#4. Groupon Shopping
Op Groupon Shopping vind je dagelijks nieuwe aanbiedingen van 50% tot 70% korting op allerlei verschillende producten, restaurants, hotels of dagjes uit. Ook de beste deals bij jou in de buurt zijn te vinden via Groupon Shopping.

#3. Corona Direct
Eén van de grootste verzekeraars van België is Corona Direct. Je sluit hier verschillende verzekeringen af  voor: auto, woning, uitvaart, familie, hospitalisatie, honden en pechbijstand.  Met meer dan 80 jaar ervaring kan je er vanuit gaan dat jouw verzekering goed geregeld is.

#2. Essent
Een betrouwbare naam als het gaat om energie is Essent. Door de isolatie test te doen heb je altijd een lage energierekening. Je regelt jouw zaken bij Essent heel gemakkelijk online zoals de meterstand of een verhuizing doorgeven.

#1. Zalando
Het kan haast niet anders dan dat Zalando op 1 staat. Zalando heeft een ontzettend uitgebreid assortiment kleding, schoenen, tassen, accessoires voor het hele gezin. Door het uitgebreide assortiment slaag je altijd bij Zalando. Daarnaast kan je bij Zalando ook terecht voor huidverzorging. Je profiteert altijd van gratis verzending en gratis retourneren.  

   
Close
4,00% CashCoins
10% korting op tuinartikelen van Intens wonen
Code:tuin10
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
visit register click click