ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
FR Français Help
Smoothie inspiration
19/04/2016

Smoothies zijn al een lange tijd erg populair. Het is niet alleen erg lekker maar ook erg gezond en een makkelijke manier om fruit en vitamines binnen te krijgen. Een smoothie is ideaal als ontbijt of gewoon lekker tussendoor.  Er zijn honderden recepten voor smoothies te vinden maar je kan ook heel makkelijk zelf een smoothie samenstellen. Naast een paar recepten hebben we ook tips en tricks voor een lekkere smoothie!

Cherry banana smoothie
Deze smoothie maak je simpel met 200 gram kersen yoghurt, handje blauwe bessen en een banaan. Doe simpelweg alles in de blender en maak het eventueel wat dunner met water.

Strawberry banana
Gebruik voor deze smoothie 200 gram (magere) kwark, handvol aardbeien, handje frambozen en een halve banaan. Nadat je alles in de blender hebt gedaan kan je de smoothie eventueel verdunnen met wat water.

Avocado blue Berry
Voor deze smoothie heb je 200 gram (magere) kwark nodig, een handje blauwe bessen & frambozen en een hele avocado. Verdun ook deze smoothie eventueel met water.

Zelf een smoothie samenstellen
Volg dit stappenplan om een smoothie makkelijk en snel samen te stellen:

1. Voor een romige en goed gevulde smoothie gebruik je yoghurt of kwark. Indien je een smoothie wilt die niet zo erg vult is het dan ook aan te raden om geen yoghurt of kwark te gebruiken. Het is net hoe jij het zelf wilt! Als je kiest voor yoghurt kan je ook yoghurt met een smaakje nemen voor het gemak, zo hoef je bij aardbeien yoghurt bijvoorbeeld geen aardbeien meer te kopen.

2. Je kan uit heel veel groente en fruit kiezen om je smoothie mee te maken. Voor een frisse smaak kies je bijvoorbeeld komkommer en banaan zorgt voor een zoete smaak om zure smaken zoals een blauwe bes een beetje op te heffen.

3. Natuurlijk is je zelf samengestelde smoothie sowieso uniek, maar je maakt het extra uniek om kruiden, noten of super Foods toe te voegen.  

4. Zorg dat circa de helft van je blender gevuld is met yoghurt en de andere helft met groente en fruit. Voeg als laatste jouw unieke twist toe aan de smoothie en je bent klaar om te mixen! Proef na het mixen hoe je smoothie smaakt en voeg indien nodig naar smaak nog fruit of yoghurt toe. Alles kan eigenlijk bij een smoothie, zorg er vooral voor dat het lekker wordt!

   
Close
2,50% CashCoins
Ontvang extra 15% korting op kleding bij Padel Market
Code:SPRING15
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
visit register click click