ONTVANG TOT 2,00% CASHCOINS bol.com
Schrijf een testimonial en verdien extra!
07/01/2016

Na de feestelijke decembermaand staat januari in het teken van besparen, zuinig zijn en op de portemonnee letten. En laten we bij CashbackDeals nou net graag op de kleintjes letten. We speuren dagelijks het web rond om de beste koopjes, hoogste kortingen of spectaculaire Solden te vinden. En naast geld besparen door via onze website te shoppen, kun je ook geld sparen door middel van het schrijven van reviews en testimonials. Lees het hier!

Wij zijn erg benieuwd wat je van onze website vindt. Ben je blij met de service, heb je nog een op- of aanmerking of wil je jouw favoriete webshop zo snel mogelijk terugzien op CashbackDeals? We horen het graag. Voor het delen van jouw ervaringen willen we je graag belonen. Zo krijg je door het schrijven van een testimonial een vergoeding in jouw account. Je vindt de Testimonial-knop in de menubalk 'Geld Verdienen', onder het kopje 'Profiel Aanvullen'.

Schrijf een Testimonial en verdien

 

Dus laat ons weten wat jouw ervaringen zijn met CashbackDeals. Hoeveel geld heb jij al bespaard (of gespaard)? En waarom zou iedereen lid moeten worden? Laat het ons weten!

Let op: Per account kan 1x een testimonial worden geschreven.

   
Door Freddy Matten op 12-01-2016 om 21:48:10
alles is ok mooie top deals en acties
Close
tot 5,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 2,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click