ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
FR Français Help
Samsung Galaxy S8: what's new?
24/04/2017

Samsung brengt een nieuw toestel op de markt: Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8 Plus. Wat maakt dit toestel beter dan zijn voorgangers? Over welke nieuwe snufjes beschikt het toestel? 

Allereerst het uiterlijk, van het toestel. Het oog wil namelijk ook wat. Hoewel het toestel zelf niet veel groter is geworden, is het beeldscherm dat wel. Het Infinity display loopt over de randen van het toestel. Het vormt een ononderbroken oppervlak zonder hoeken of randen.  Met een groter kijkveld kan je nog beter jouw favoriete krant lezen, online shoppen of een filmpje kijken.

Waar is nu de startknop te vinden? Samsung heeft deze geïntegreerd in het scherm en komt enkel te voorschijn als jij hem nodig hebt. Je geniet dus van optimaal groot beeld zonder obstakels. Ook al je andere belangrijke snelkoppelingen zijn door het edge-scherm binnen handbereik.

Ook aan de camera is gedacht. Zowel de front- als achtercamera maken indrukwekkend heldere foto’s en video’s. Niet alleen bij daglicht werkt de camera perfect, maar ook bij weinig licht presteert de camera goed. De frontcamera die veelal gebruikt wordt voor het maken van selfies, krijgt nu eindelijk de eigenschappen die het als “selfiecamera” nodig heeft. Zo beschikt de frontcamera van de Samsung Galaxy S8 over autofocus op gezichten. Hierdoor worden je selfies nog scherper en helderder.

Privacy van je toestel is buitengewoon belangrijk. Doordat je veel persoonlijke zaken op je telefoon hebt staan, zit je niet te wachten op pottenkijkers. Het wordt deze pottenkijkers nu dan ook extra moeilijk gemaakt en het wordt jou makkelijker gemaakt je toestel goed te beveilig. Zoals met de irisscan, een waterdichte beveiliging met snelle gezichtsherkenning voor ontgrendeling.

Misschien nog wel het meest belangrijk is de innovatie van de werking van het toestel. Door de 10 nm processor starten apps sneller, kan je sneller wisselen tussen apps  en ook opladen gaat (draadloos) razendsnel. Tevens geniet je van een langere batterijduur en 20% lagere energieverbruik. Deze technische verbetering zal niet iedereen interesseren, maar het zorgt er absoluut voor dat de gebruik van het toestel erg aangenaam is.

Niet alleen presteert het toestel bij goed weer, maar ook bij regen doet het toestel goed zijn werk. Het toestel is waterdicht tot 1,5 meter tot wel 30 minuten. Handig voor als je veel buiten werkt of als je misschien zo nu en dan wat onhandig bent.

Wil jij direct het toestel bestellen? Bestel het toestel bij Samsung en ontvang Cashback.

   
Close
2,44% CashCoins
Ontvang 25% korting op jouw bestelling bij Wijnvoordeel
Code:25SBWV
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
visit register click click