ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
FR Français Help
Rita wint België-Algerije!
18/06/2014

Wat een lastige wedstrijd was het gisteravond… Maar hé, we hebben de eerste overwinning te pakken en dat betekent 3 punten:-) Na een wat moeizame start en een penalty tegen hebben onze spelers teruggevochten en dat was te zien in de tweede helft. Met 2 doelpunten hebben we de overwinning tegen Algerije alsnog opgeëist!De voorspelde uitslagen voor de wedstrijd België-Algerije op CashbackDeals waren wel overwegend in het voordeel van België, maar met hogere doelscores dan de uiteindelijke uitslag. Slechts weinigen van jullie hadden ingezet op een 2-1 overwinning. Maar ze waren er wel, dus dat betekent dat wij iemand blij kunnen maken met 50 CashCoins. En de winnaar is: Rita Meelberghs.

GEFELICITEERD Rita, namens het complete CashbackDeals Team!

De volgende wedstrijd, zondag 22 juni 2014 België-Rusland, geven we weer 50 CashCoins weg als een juiste voorspelling van de eindstand wordt gedaan. Voorspel nu de uitslag van deze wedstrijd en pak die CashCoins!

» Voorspel hier de uitslag van België-Rusland

   
Door Rita Meelberghs op 21-06-2014 om 12:17:34
Hallo, ik was aangenaam verrast om op zo'n leuke manier een prijs te winnen. Zeker een stimulans om verder te gaan met de aanbiedingen van Cashbackdeals. Groetjes Rita
Monique : CashbackDeals.be Team
   Gracias por escribirnos Sandra, seguro que no te arrepentirás una vez que lo pruebes, están dando muy buenos resultados. Un saludo.
Close
5,00% CashCoins
Ontvang 15% korting bij De Schoonheidsschool
Code:LASTCALL
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
visit register click click