ColliShop
Rita wint België-Algerije!
18/06/2014

Wat een lastige wedstrijd was het gisteravond… Maar hé, we hebben de eerste overwinning te pakken en dat betekent 3 punten:-) Na een wat moeizame start en een penalty tegen hebben onze spelers teruggevochten en dat was te zien in de tweede helft. Met 2 doelpunten hebben we de overwinning tegen Algerije alsnog opgeëist!De voorspelde uitslagen voor de wedstrijd België-Algerije op CashbackDeals waren wel overwegend in het voordeel van België, maar met hogere doelscores dan de uiteindelijke uitslag. Slechts weinigen van jullie hadden ingezet op een 2-1 overwinning. Maar ze waren er wel, dus dat betekent dat wij iemand blij kunnen maken met 50 CashCoins. En de winnaar is: Rita Meelberghs.

GEFELICITEERD Rita, namens het complete CashbackDeals Team!

De volgende wedstrijd, zondag 22 juni 2014 België-Rusland, geven we weer 50 CashCoins weg als een juiste voorspelling van de eindstand wordt gedaan. Voorspel nu de uitslag van deze wedstrijd en pak die CashCoins!

» Voorspel hier de uitslag van België-Rusland

   
Door Rita Meelberghs op 21-06-2014 om 12:17:34
Hallo, ik was aangenaam verrast om op zo'n leuke manier een prijs te winnen. Zeker een stimulans om verder te gaan met de aanbiedingen van Cashbackdeals. Groetjes Rita
  Centrum voor Afstandsonderwijs
HEMA
visit register click click