ONTVANG TOT 2,00% CASHCOINS bol.com
Lekker weg met Pasen
11/03/2014

Een prachtig versierde ontbijttafel, een huis vol bloemen, familiebezoekjes, een lekker lentezonnetje en paaseieren om de beste verstopplekjes…dat is Pasen!

Met een extra vrije dag is Pasen bij uitstek een weekend om lekker te genieten. Genieten van elkaar, hopelijk van mooi weer en van lekker veel vrije tijd. Maar WAAR jij dat gaat doen, dát is een keuze op zich. Er is uiteraard niets mis met thuis blijven. Maar heb je de mogelijkheid om er even tussenuit te gaan, dan zijn er genoeg leuke plekjes!

Ga lekker uitwaaien aan het strand, maak prachtige boswandelingen of, drink een kopje thee bij de open haard. Wanneer je boekt bij CenterParcs zit je altijd goed! De kinderen kunnen zich uitleven in het zwembad terwijl jij lekker een boek leest en ’s avonds kun je kiezen: zelf koken of lekker uit eten.

Wil je er met z’n tweeën tussenuit, dan is een hotelletje natuurlijk ook leuk! Bij HotelSpecials.be en Weekendjeweg.be vind je de beste deals voor de mooiste plekjes van Nederland!

Waar ga jij de Paasdagen doorbrengen? En met wie? Inspireer andere leden van CashbackDeals en deel hieronder jouw plannen voor Pasen!

   
Close
tot 6,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 2,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click