ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
FR Français Help
Speciale ledenactie voor Moederdag
25/04/2016

8 mei is het weer tijd om onze lieve moeders te verrassen en ze in het zonnetje te zetten. Wij willen jou samen met Greetz.be graag een handje helpen. Doe mee met onze speciale Moederdag ledenactie en maak kans op een gepersonaliseerde bloempot met rozen van Greetz.be t.w.v. €24,95.

Het zou toch ontzettend leuk zijn om jouw moeder te verrassen met een bloempot met jouw/jullie foto met potroosjes erin? Extra handig als je niet bij jouw moeder kan zijn op Moederdag: de gepersonliseerde bloempot kan bij jouw moeder thuis worden bezorgd. Zo kan je jouw moeder ondanks jouw afwezigheid alsnog verrassen op Moederdag met een onwijs leuk cadeau.

Deelnemen kost maar 0,25 CashCoins en kan tot en met 3 mei 2016. Ben jij de gelukkige winnaar? Zorg dan dat je de bloempot voor 8 mei 2016 besteld want hierna zal de prijs verlopen zijn.

Lijkt het jouw wat om dit te winnen? Klik dan hier. Wil er zeker van zijn dat jouw moeder een leuk cadeau krijgt met Moederdag? Klik dan hier en ontdek de leukste Moederdagcadeaus van Greetz.be. 

   
Door Antonio Fratino op 01-05-2016 om 06:22:47
Bonne fête à toutes les mamans !
Prescilla : CashbackDeals.be Team
   Beste Wilfred, De prijzen zijn gister met de post verstuurd! Zodoende zullen jouw prijzen zo snel mogelijk bij je thuis afgeleverd worden. Met vriendelijke groet, Team ShopBuddies
Door Antonio Fratino op 01-05-2016 om 06:22:47
Bonne fête à toutes les mamans !
Nadia : CashbackDeals.be Team
   Buongiorno Marianna, i pagamenti del cashout possono essere effettuati solo su un conto bancario con codice IBAN per questioni di sicurezza vostra e della nostra impresa.
Close
2,50% CashCoins
6% korting op museumkaartjes bij Tiqets
Code:TIQETSMUSEUMS
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
visit register click click