ONTVANG 3,00% CASHCOINS HEMA
Speciale ledenactie voor Moederdag
25/04/2016

8 mei is het weer tijd om onze lieve moeders te verrassen en ze in het zonnetje te zetten. Wij willen jou samen met Greetz.be graag een handje helpen. Doe mee met onze speciale Moederdag ledenactie en maak kans op een gepersonaliseerde bloempot met rozen van Greetz.be t.w.v. €24,95.

Het zou toch ontzettend leuk zijn om jouw moeder te verrassen met een bloempot met jouw/jullie foto met potroosjes erin? Extra handig als je niet bij jouw moeder kan zijn op Moederdag: de gepersonliseerde bloempot kan bij jouw moeder thuis worden bezorgd. Zo kan je jouw moeder ondanks jouw afwezigheid alsnog verrassen op Moederdag met een onwijs leuk cadeau.

Deelnemen kost maar 0,25 CashCoins en kan tot en met 3 mei 2016. Ben jij de gelukkige winnaar? Zorg dan dat je de bloempot voor 8 mei 2016 besteld want hierna zal de prijs verlopen zijn.

Lijkt het jouw wat om dit te winnen? Klik dan hier. Wil er zeker van zijn dat jouw moeder een leuk cadeau krijgt met Moederdag? Klik dan hier en ontdek de leukste Moederdagcadeaus van Greetz.be. 

   
Door Antonio Fratino op 01-05-2016 om 06:22:47
Bonne fête à toutes les mamans !
Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:GROUPON4LIFE
ONTVANG 2,00% CASHCOINS De Bijenkorf
visit register click click