ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
FR Français Help
Goedkope reisverzekeringen vergelijken?
27/03/2015

Bij elke reiziger past een andere verzekering. De globetrotter heeft andere wensen dan de vakantieganger die in eigen land vertoeft, en de actieve hiker is weer anders verzekerd dan iemand die twee weken op het strand gaat liggen. Wees goed verzekerd en betaal je niet teveel premie!

"Een reisverzekering? Die heb ik toch helemaal niet nodig?! Ik loop het risico wel." Een vaak gehoorde opmerking, maar onjuist! Een reisverzekering mag dan één van de saaiste dingen zijn die je moet regelen voor je reis, het is misschien wel de belangrijkste. Omdat het soms lastig is om door de bomen het bos te zien (en door de vele aanbieders de juiste reisverzekering) hebben we voor al die verschillende reizigers een handig overzicht gemaakt.

Vergelijk reisverzekeringen met korting en sluit de goedkoopste reisverzekering via CashbackDeals af!

Goedkope reisverzekering online

 

Voor de vakantieganger die af en toe een paar weekjes buitenland pakt, maar nooit langer dan drie weken van huis is.
De eerste keuze die je moet maken is kortlopend of doorlopend. In dit geval kies je voor een kortlopende reisverzekering, al dan niet met Europa- of werelddekking, afhankelijk van je vakantiebestemming.

Voor de avontuurlijke reiziger die niet naar het reisbureau gaat maar zelf de vliegtickets en hotels boekt.
Het is belangrijk dat je naast een kortlopende (of langlopende, afhankelijk van de duur van je vakantie) ook een annuleringsverzekering afsluit voor een 'samengestelde' reis. Met deze optie verzeker je alle 'losse' elementen van je vakantie met één verzekering. Makkelijk en snel!

Voor het gezin die zijn vakanties liever buiten Europa zoekt. Zet altijd de werelddekking aan! Als je langer dan drie aangesloten weken in het buitenland verblijft is een doorlopende reisverzekering bijna altijd de beste optie. Let ook op eventuele gezinskortingen, het is makkelijk om het hele gezin onder te brengen bij één verzekeraar. Er gelden vaak speciale regelingen voor jonge kinderen.

Wintersport reisverzekering

Voor het stel dat de hele winter in het buitenland zit.
Groot gelijk, overwinteren in het buitenland! Maar hoe lang blijf je precies in Spanje, Italië of een ander zonnig land? Als het om enkele weken gaat kan dit met een doorlopende reisverzekering. Maar je kunt niet zomaar een jaar wegblijven. Check de voorwaarden per verzekeraar om er zeker van te zijn dat je lang kunt wegblijven. Soms moet je een speciale Reisverzekering voor lang verblijf in het buitenland afsluiten.

Voor de avontuurlijke reiziger die tijdens het wintersporten ook buiten de piste wil.
Ga je 'extreme' sporten beoefenen tijdens je vakantie? Denk aan raften, hiken en andere sporten met een verhoogd risico die niet altijd door een gewone reisverzekering worden verzekerd. Een Outdoor- of Survivalverzekering biedt dan uitkomst. Voor wintersportvakanties geldt een speciale wintersportdekking. Zet deze altijd aan bij je kortlopende of doorlopende verzekering.

Voor de reiziger die gaat backpacken en werken in het buitenland.
Veel jongeren kiezen tegenwoordig voor een tussenjaar waarin ze gaan backpacken in Australië of rondtrekken in Azië. Natuurlijk heb je voor zo'n lange reis een speciale reisverzekering nodig. Als je van plan bent te gaan werken tijdens je reis kun je het beste voor een Globetrotter Verzekering, een Lang-op-reisverzekering of een speciale Backpack verzekering kiezen. Let op: per verzekeraar heeft deze verzekering een andere naam.

Goedkope reisverzekering online

Voor de school, het bedrijf of de groepsreis binnen Europa.
Het is altijd een uitdaging om met een grote groep op reis te gaan, ook qua verzekering. Niet alleen de leerlingen of werknemers moeten verzekerd zijn, maar ook de begeleiders. Ga niet uit van individuele verzekeringen en sluit een groepsreisverzekering af.

Bekijk hier het overzicht met alle reisverzekeraars op CashbackDeals.be!

Bron: Reisverzekeringblog.nl

   
Close
6,50% CashCoins
Ontvang 15% korting vanaf €80,- bij Spartoo.nl
Code:BEMEI15
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
visit register click click