ONTVANG 2,85% CASHCOINS fonQ
Meld je aan en ontvang direct 7,50
FR Français Help
We zijn benieuwd naar jouw mening!
23/09/2013

Stel, je wilt een nieuwe televisie kopen (of een camera, een paar laarzen, een nieuwe tas, enz). Je weet welk merk je wil en na enig onderzoek heb je ook een goed model gekozen. Met andere woorden, je weet precies wat je wil. Maar nu wil je natuurlijk de beste deal! Het team van CashbackDeals doet haar best om de beste acties, aanbiedingen en kortingen via onze website aan te bieden, maar hoe een webshop vervolgens met jou en je bestelling omgaat…daar hebben wij geen invloed op. Daarom is het soms best fijn om te weten hoe andere mensen over een webshop denken. Daar hebben wij iets op gevonden, maar we hebben jouw hulp daarbij nodig!

Door – na een aankoop – een review te schrijven over jouw ervaring met een webshop, kun je andere leden meer informatie geven over een webshop. Werd je bestelling goed afgehandeld? En als er problemen waren, werden deze dan op de goede manier opgelost? Kon je het product goed vinden in de webshop? Hoe is de prijs in verhouding tot andere webshops? Allemaal vragen die jij voor anderen kunt beantwoorden! En als we dat allemaal doen, dan duurt het niet lang voordat er bij iedere webshop op CashbackDeals meerdere reviews staan. En die helpen jou dan weer om een goede keuze te maken.

Schrijf jij een review over een webshop, dan willen we je daar graag voor belonen!
Klik hier en verdien 0,10 CashCoins met jouw review >>

   
Door Daniella Verelst op 10-10-2013 om 09:59:35
Ik zelf heb nog niks gekocht in de webshop maar ben het wel van plan .het is een echt goede site waar je zogoed als alles op vindt.
Monique : CashbackDeals.be Team
   Por supuesto Maria Angeles, no os arrepentireis. ¡Muchas gracias por comentarnos!
Door Petra Lonneville op 30-09-2013 om 16:52:35
ik had bij yves rocher besteld, al na een paar dagen had ik mijn bestelling al aan de deur bezorgd,alles is zeer vlot gegaan, zeer vriendelijk en correct
Door filip van de voorde op 29-09-2013 om 20:19:09
gekocht bij zalando super site bestellen en 3 dagen later gelevert en dan nog een centje bijverdiend dankzij CashbackDeals hartelijk dank doe zo verder saskia
Tamara : CashbackDeals.be Team
   De CashCoins komen na je aankoop 'in behandeling' in jouw account. Zodra wij goedkeuring ontvangen zullen de CashCoins worden goedgekeurd. Als je een aankoop doet waarvoor je 20 CashCoins krijgt dan staat dat inderdaad gelijk aan 20 euro.
Close
3,85% CashCoins
Ontvang €15,- korting op abonnementen bij Plopsaland
Code:PLOPSADEALS
ONTVANG 2,00% CASHCOINS Groupon Shopping
visit register click click