ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
FR Français Help
December uitje? Bezoek een kerstmarkt!
14/11/2015

Twinkelende lichtjes, prachtige kerstornamenten en dampende mokken met verwarmende dranken: de mooiste tijd van het jaar vier je op een sfeervolle kerstmarkt! Dit weekend openen de eerste kerstmarkten, waar je niet alleen de leukste kerstcadeaus shopt maar ook direct in de juiste sferen komt.

Kerstmarkten in België

Kerstmarkten in België
België kan er wat van! Antwerpen is het toonbeeld van sfeer, vol kraampjes met Glühwein, warme chocolademelk en grappige snuisterijen. Ook Brugge en Gent zijn echte aanraders. De stadscentra hangen vol met decoratie en verlichting, in de knusse winkelstraten shop je de leukste cadeautjes én op de grote pleinen vind je gezellige kerstmarkten. En heb je ooit over een tripje naar Leuven nagedacht? Met een hapje, knetterende vuurtjes en de geur van dennenbomen is Leuven echt voor de fijnproevers onder de kerstfanaten.

Kerstmarkten in België

Kerstmarkten in het buitenland
Duitsland is de onbetwiste koning van de kerstmarkten. Steden als Düsseldorf, Berlijn en Keulen zijn al jarenlang favoriet om hun sfeervolle aankleding en echte kersthistorie. Maak er een kleine stedentrip van en boek er een overnachting bij in een knus hotel of gezellig pension.

En staat er al een tripje naar Amsterdam op de planning? Van pop-up evenementen tot reguliere Sunday Markets, in en rondom Amsterdam worden er traditiegetrouw elk jaar een groot aanbod kleinschalige feestelijke kerstmarkten georganiseerd. In de keukenhof in Lisse wordt één van de grootste kerstmarkten in Nederland georganiseerd met verschillende kramen, stalletjes en kersthuizen waar je genoeg inspiratie opsnuift voor de feestdagen. Natuurlijk is de Fluweelengrot in Limburg ook een echte klassieker. Van Maastricht tot Valkenburg en van Arnhem tot Hardinxveld-Giessendam; heel Nederland is in kerstsferen!

Kerstmarkten in België

Boeken maar!
Enkeltje kerstmarkt? Travelbird heeft de leukste en voordeligste aanbiedingen. Je zit al in Düsseldorf vanaf €34 en verder weg, naar bijvoorbeeld Berlijn, Boedapest, Praag of Polen, boek je al vanaf €139! Ga jij dit jaar een kerstmarkt bezoeken?

   
Close
5,00% CashCoins
Ontvang 15% korting bij Centrum voor Avondonderwijs
Code:LASTCALL
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
visit register click click