ONTVANG 3,00% CASHCOINS ZEB
De leukste series om nu te kijken
20/02/2017

Het is een veel gehoord begrip de laatste tijd: Netflix en chill. Er is dan ook niks fijner om op de bank je favoriete serie te kijken. Maar, welke serie dan? Er is vandaag de dag een enorm aanbod, dus daarom hebben wij de leukste series om nu te gaan kijken onder elkaar gezet.

1. The Crown
Wie van historie, mooie kostuums en drama houdt, moet absoluut The Crown gaan kijken. De serie gaat over de 25-jarige koningin Elizabeth II, welke de taak krijgt om haar overleden vader op te volgen. De nadruk ligt op een kijkje achter de schermen, en het gaat dan ook voornamelijk over Elizabeth’s privéleven.

2. Orange Is The New Black 
De serie is immens populair, en in juni komt er een nieuw seizoen, dus dit is hét moment om te gaan beginnen (als je dat nog niet gedaan had). Orange Is The New Black gaat over een vrouwengevangenis waar de meest bizarre dingen zich afspelen, met de nodige dosis humor en spanning. Het verhaal draait om Piper Chapman, een vrouw in de 30 die een straf uit moet zitten omdat ze gearresteerd is voor het zenden van geld naar haar drugshandelende vriendin.

3. Modern Family
Bij Modern Family is aan de lopende band lachen gegarandeerd: het programma gaat over drie gezinnen die samen één grote familie vormen. De verschillende huishoudens zijn dan ook een feest van herkenning, en worden op een grappige manier neergezet.

4. De zwarte tulp
Wie meer van Nederlandse series houdt, kan de Zwarte Tulp gaan kijken. Zwarte Tulp is een Nederlandse dramaserie over twee familiebedrijven die proberen een zwarte tulp te kweken. Deze serie is niet op Netflix te zien, maar wel exclusief op Videoland.

5. Weemoedt 
Het aanbod van Videoland kent nog een andere serie, die je absoluut moet kijken als je fan bent van Nederlandse series. Weemoedt! De serie is gebaseerd op het boek Weemoedt: over gevallen sterren en dingen die voorbijgaan van Thijs Römer.

Mocht je een abonnement op Videoland nou wel zien zitten? Kijk dan eens bij Proximus, daar bieden ze abonnementen voor Videoland aan.

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Proximus 14,00 CashCoins

Proximus

GSM tariefplannen, mobiel internet en voordeelpacks bestel je met korting bij Proximus.

Naar de actie
Door Lindsey Devriendt op 22-02-2017 om 06:00:23
laatste 2 nog nooit van gehoord- oeps!
Monique : CashbackDeals.be Team
   Todas las mujeres esperamos con gran ilusión ese día, el vestido es de lo más importante para una novia. Gracias por tu comentario Mercedes!
Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 3,50% CASHCOINS Fletcher Hotels
visit register click click