ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
FR Français Help
De lente begint!
17/03/2015

Lente 2015

De meteorologische lente is al van start gegaan, maar komende vrijdag is het pas écht officieel lente. Op 20 maart luiden we het seizoen in van Rokjesdag, spontane picknicks in het bos, open schoenen en 'met-zonder-jas-aan' naar buiten!

Lentetip 1: Rokjesdag
Rokjesdag is geen officiële feestdag, maar voor ons is het de leukste dag van het jaar. Rokjesdag staat bekend als de eerste dag van het jaar waarop vrouwen blote benen hebben onder een korte rok. Deze dag is eigenlijk de eerste dag van het jaar waarop het qua temperatuur kan om met blote benen buiten te zijn. Er is geen vaste datum, Rokjesdag is geheel afhankelijk van het (mooie) weer. Deze dag komt echter steeds dichterbij, want ook voor volgende week zijn er stijgende temperaturen voorspeld. We hebben voorzichtig wat favorieten op een rijtje gezet, zodat je de lente met een gloednieuwe rok kunt beginnen!

Rokjesdag inspiratie

Bonprix Collection rok, €29,99
Witte rok met wit kant, €29,99
Rok Bodyflirt in koraalroze, €7,99
Shirtrok met print, €24,99

Lentetip 2: Naar buiten!
Zodra de zon schijnt trekken we erop uit! Op de fiets door de stad, langs de weilanden, uitwaaien langs de kust, slenteren langs de leukste terrasjes en af en toe stoppen voor een kopje koffie (of het eerste witbiertje van het jaar!). Boek een lekker weekendje weg met Pasen of stap op een luie zondag gewoon eens lekker op de fiets. Geniet van de zon!

Lente 2015

Voorjaarsschoonmaak: het hele huis aan kant!
Misschien niet iets waar je je heel erg op verheugt, maar heerlijk wanneer het klaar is: schoonmaken! De Grote Voorjaarsschoonmaak is erg grondig; maak het héle huis schoon, en vergeet vooral niet de dingen die je niet elke week oppakt. De plinten extra goed boenen, gordijnen in de was, de houten tafel schuren en vooral het tuinmeubilair uit de schuur halen, zodat je na het schoonmaken heerlijk kunt relaxen in het lentezonnetje.

Foodies opgelet...
Met een nieuw seizoen verandert ook de menukaart! Pasen luidt de tijd in van asperges en rijpe aardbeien. Lik je vingers af bij de rijpe tomaten, verse spinazie en ander lekkers. Ga naar de lokale markt en koop zoveel er in je mand past of ga voor de verse pakketten van HelloFresh. Steek de BBQ voor het eerst dit seizoen aan, rooster aubergines en courgettes en combineer met gedroogd fruit voor een heerlijke couscous salade.

Waar kijk jij het meest naar uit in de lente?

   
Close
5,00% CashCoins
Ontvang 15% korting bij Centrum voor Avondonderwijs
Code:LASTCALL
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Booking.com
visit register click click