ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
FR Français Help
De beste serie om thuis te kijken
22/02/2016

Televisieseries zijn populairder dan ooit. Lekker op de bank of in bed een serie kijken. We love it! Het fijne van een serie is dat je er weken van kan genieten. Voor iedereen is er wel een leuke serie te vinden. Of je nu op zoek bent naar een komedie, thriller of juist een drama. Om je te helpen selecteren wij de leukste series van dit moment! Welke televisieserie mag je echt niet missen? 

Vlaams
Bevergem
Bevergem is een Vlaamse televisieserie over Freddy de Vadder. Freddy verblijft in een loft in het dorpje Bevergem, een dorp met unieke inwoners en bizarre gebeurtenissen. Freddy wordt al snel in vertrouwen genomen door de dorpelingen en de sfeer wordt langzaam aan grimmiger..

De Ridder
De Ridder is een Vlaamse misdaadserie die werd uitgezonden op Eén. De eerste drie seizoenen zijn nu verkrijgbaar op dvd. Na een tragedie als advocaat besluit Helena de Ridder voortaan als openbaar aanklager te werken. Elke aflevering voert Helena de strijd voor meer rechtvaardigheid. Crime series
Homeland
Homeland is een Amerikaanse televisieserie. Het vijfde seizoen was eind 2015 te zien en in 2016 volgt waarschijnlijk het zesde seizoen. De serie gaat over een Amerikaanse marinier die 8 jaar gevangen heeft gezeten in Irak. In Amerika wordt hij als held ontvangen, maar de CIA agent Carrie Mathison denkt dat hij lid is geworden van Al Qaeda en probeert de waarheid te achterhalen. Een spannende serie over terreur, misdaad en liefde.

Modus
Modus is een Zweedse crime serie. Het eerste seizoen is nu exclusief verkrijgbaar bij Bol.com. De serie gaat over politiek, liefde en religie. Profiler Inger Johanne Vik onderzoekt diverse moorden in Stockholm en ontdekt al snel een verband. De zoektocht naar de moordenaar begint.. 
Humor
Modern family
Modern family is een Amerikaanse komedieserie. De serie is wereldwijd een echte hit met op dit moment zes seizoenen. Het gaat over drie gezinnen die samen één grote familie vormen. Een uiteenlopende familie met vele komische situaties uit het dagelijks leven.  

Suits
De eerste vijf seizoenen van de Amerikaanse televisieserie Suits zijn te zien op DVD of op Netflix.  De serie gaat over een advocatenkantoor in Manhatten. Topadvocaat Harvey Specter besluit Mike Ross, zonder rechtendiploma, aan te nemen. Al snel vormen ze een onverslaanbaar duo. 

Een serie bestel je eenvoudig met korting bij bijvoorbeeld: Bol.com, Cosmox of Zavvi.nl


   
ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click